Ramadan, toegeven aan moslim-chantage

Screenshot_63

Het bekogelen van bussen met straatstenen in de avonduren vorig jaar in Haarlem kon niet direct herleid worden tot het feit dat moslim jongeren ’s avonds als zij na een dag vasten weer mogen eten en drinken baldadig worden, hieraan debet zijn. Dit althans volgens de Haarlemse politie, die er nog eens aan toe voegt dat je met dit soort conclusies ‘voorzichtig ‘moet zijn!

“Voorzichtig”, waarom, omdat toch een zeer groot deel van de Nederlanders inmiddels is gewend aan met name overlast van Marokkaanse schoffies, die zich gesterkt door het feit dat er iedere keer weer wordt toegegeven aan hun ‘chantage‘ weer een stapje verder gaan. Straatstenen die als projectielen kunnen worden gebruikt, worden uit voorzorg verwijderd en er worden, om deze lieverdjes in een goede bui te houden, zelfs in de avonduren extra activiteiten voor hen georganiseerd.

En zo ziet het er naast Haarlem ook in veel andere steden in ons land uit. Hilversum, Gouda, Almere, de overheid doet haar best om het tuig tegemoet te komen, niet  beseffend, of dat niet willend, dat elke stap terug TERECHT als een overwinning gezien wordt van moslimjongeren, die het inmiddels als de normaalste zaak ter wereld beschouwen dat aan hun ‘dictatuur ‘wordt tegemoet gekomen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ramadan, toegeven aan moslim-chantage

 1. Karen zegt:

  Marokkaanse schoffies? Ik heb moeire met deze term. Bij schoffies denk ik aan kinderen die kattenkwaad uithalen niet aan (jonge) misdadigers. Want gooien met stenen, ik kan het niet anders zien als misdadige akties.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   “Marokkaanse schoffies” die ’s avonds na het eten “baldadig” worden…
   Wat is me dat nou weer voor ’n slap geouwehoer…

   Het is gewoon niks méér of mìnder dan buitenlands ongedierte dat zo snel mogelijk verdelgt moet worden of het land uit getrapt!
   Wat ze ook doen!

   Geliked door 2 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu mede het gevolg van “de motie Halsema”. De islamisering mocht geen strobreed in de weg worden gelegd. En dat zooitje LANDVERRADERS in Den Haag; minus de PVV en de SGP, STEMDEN in met de motie. Voorop natuurlijk, de grootste VERRADERS; VVD,CDA,PvdA en D66! Die zijn het meest schuldig, aan deze hele gang van zaken!

  Like

 3. John van antwerpen zegt:

  Onlangs hoorde ik nog dat de ramadan niets anders is dan nu alvast je insuline spuit
  bestellen inhoud, omdat je straks suikerziekte krijgt.

  Like

 4. Jan zegt:

  Google celebrates Ramadan by promoting suppressive dress code for women

  https://www.10news.one/google-celebrates-ramadan-by-promoting-suppressing-dress-code-for-women/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s