Tweet van Geert

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, PvdA, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tweet van Geert

 1. Fred zegt:

  Zulke zaken gebeuren nou eenmaal in een dictatuur.
  Had je anders verwacht?

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Fred: 16.49. uur. Inderdaad, de dictatuur van het partijkartel van: VVD,CDA,D66,PvdA,GL. Om de voornaamste landverkwanselaarspartijen te benoemen.
   Alles voor de communistische EUSSR en de Islam, en de Nederlandse burgers; “de middelvinger”. Maar daar heeft het domme kiesvolk toch zelf voor gekozen op 15 maart j.l.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat een vileine kop heeft die Willink.
   Bah!

   Like

 2. Edjan zegt:

  Ahhh, gelukkig, kan ik toch nog een keer reageren op de kabinetsformatie voordat de ramadan begint. Salam Aleikum!
  Wij allen zijn uitermate verheugd dat nu eindelijk de PvdA hier bij betrokken wordt in de persoon van Tjeenk Willink die een hartstikke goeie is, niet alleen omdat hij van de PvdA is, maar vooral omdat hij in dienst staat van koningin en vaderland. En god, uiteraard.

  Want, wie zijn de extreem goeden in ons land?
  D66, Groen Links en de PvdA. Dat dient de motor te zijn van het toekomstige kabinet van de juiste politiek.
  Verder mag het aangelengd worden met VVD en/of CDA. Protestanten liever niet.
  Laat er nu snel een goed kabinet met de juiste mensen komen om het gevaar op ultra-rechts te beteugelen. En om onze vredelievende vrienden van het juiste geloof verder te helpen.

  Voor koningin en vaderland! Salam Aleikum! En een gezegende ramadan.

  Geliked door 2 people

 3. hennie zegt:

  Liever rechts dan het graaiende (s)linkse volk.. En stamp die koning maar in je reet!

  Like

  • Edjan zegt:

   Wacht es effe, ze gaan Pechtold er uit trappen. Vadermoord! De viezeriken.

   Geliked door 2 people

   • Edjan zegt:

    Nou ja, eruit trappen, ze geven hem in elk geval de schuld van het mislukken van Schippers.
    De arme, arme man. Vandaar dat hij zo bezorgd kijkt op de video waarin Wilders het een puinhoop noemt.
    Straks mag Pechtold alleen nog maar meedoen als hij zijn doodsfabrieken en organenhandel op sterk water zet (!) Anders gaat Rutte het met de protestanten doen!!! Beeft en siddert.

    Even tellen hoor. Zucht.
    PvdA 9, CDA 19, VVD 33 = 61.
    Shit.
    Hebben ze toch weer Pechtold nodig.
    Nee, GL mag definitief niet meer. Die spelen de PVV teveel in de kaart. SP ook. Ben ik nog iemand vergeten? Nee toch? Nee nee, DENK mag volgende keer pas meedoen.

    Like

 4. de Partij van Allah/Allochtonen spreekt weer een woordje mee

  Geliked door 1 persoon

 5. Ivanhoe zegt:

  Het wachten is op de serie aanslagen die hier ongetwijfeld zullen gaan plaatsvinden.
  Eerder verandert er niets.
  Beschaving herken je aan hoe een maatschappij met de zwakkere groepen omgaat.
  Hulpbehoevende mensen als ouderen bijvoorbeeld die islamitische beroepsnegers, beroepsarabieren en beroepsmarrokanen voor zich moeten laten gaan.
  Dieren die volop op grove manieren geslacht worden. Enzovoorts.
  Nederland is allang niet beschaafd meer en dat heeft ook wel voordelen.
  De eerste islamiet die aan mijn omgeving komt zal ik conform mijn onbeschaafd land, zeer onbeschaafd behandelen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jeff zegt:

  Die man moeten ze in het bejaarden huis laten met die leeftijd doe je niet meer mee hij moet maar gaan vissen er wordt niet bekend gemaakt wat voor royale vergoeding hij hier weer voor opstrijkt gewoon schandalig en afkomende van een partij met 9 zetels

  Geliked door 1 persoon

 7. C Baas zegt:

  Natuurlijk is het heel opvallend om een oud PVDA man als informateur te benoemen, Die gaat zijn partij weer ompraten om toch te komen tot de oude kliek,Een ongelofelijke schoffering van de uitslag van de verkiezingen

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @CBaas: 20.11. uur, op 30/5. Zo wordt weer de PvdA erin gerommeld. En dat is inderdaad een schoffering van de uitslag van de verkiezingen. Op naar het volgende prutskabinet van Pinokkio Rutte (VVD).

   Like

 8. Oeps48 zegt:

  Vroeger werd de formatie geleid door de koningin. Zij stond immers boven en liet zich door alle fractievoorzitters informeren en benoemde vervolgens een formateur, die haar voortdurend op de hoogte moest houden van de gemaakte vorderingen. Als de formatie vast dreigde te lopen, gaf ze zo nodig aanwijzingen, waardoor de formateur toch weer verder kon.
  Toe kwam het grote licht Mark Rutte. Hij dacht dat hij het beter kon. De koningin werd buiten sopel gezet. Rutte ging het zelf doen. Dat was geen succes. Mark had een paar kleine details over het hoofd gezien. Stom hè ??? Maar met veel pijn en moeite kwam er toch een kabinet, een gedoogkabinet. Wilders mocht niet meedoen, maar werd wel geacht ja en amen te zeggen tegen de plannen van Mark. Dat liep dus hopeloos fout. Toen moesten we opnieuw naar de stembus. En Mark mocht het nog een keer proberen. De VVD ging samen met de PVDA. Dictator Rutte bepaalde en de coalitiepartner kreeg niet veel in de pap te brokkelen. Dat hebben ze geweten bij de PVDA. In minder dan no-time verloren ze hun aanhang. Ze zijn nu nog slechts een van de kleinere partijen. Rutte 2 zat de rit uit, Maar de erfenis is wel een grote puinhoop. Inmiddels hebben we alweer verkiezingen gehad. De VVD is ondanks list en bedrog en een groot verlies nog net de grootste partij. En Mark is het nu voor de derde keer aan het proberen. Hij vroeg vrowke Schippers als informateur op te treden. Tot dusver zijn alle pogingen om een kabinet te formeren mislukt. De zaak zit muurvast. Nu is de ouwe Tjeenk Willink uit de kast gehaald. Hij gaat niet vragen, maar gaat eisen stellen. Hoe zal dat gaan uitpakken ??? Ik heb er geen hoge pet van op. Mark heeft met zijn hoogmoedswaanzin nu dus al minstens 3 keer zijn gat verbrand Misschien was het toch nog niet zo gek, zoals het vroeger ging.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Inderdaad, Geert: nu de kleuterleidster de peuters niet bij elkaar krijgt voor een meerderheid, grijpt het staatsinstituut (de koning) in en het bestuurlijk politiek te verkiezen Tweede Kamer wordt als vanouds op hun nummer gezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s