EU wil meer grip

Screenshot_76

Minister-president Rutte in gesprek met de Franse president Macron en de Duitse bondskanselier Merkel in Brussel. Merkel en Macron bewegen sterk naar elkaar toe en Rutte kan niet anders dan meebewegen.

Superminister van Financiën voor de eurozone

BRUSSEL – De EU wil haar greep op de eurolanden versterken. Als het aan de Europese Commissie ligt komt er een minister van Financiën voor de eurozone en een aparte begroting. Dat stellen Brusselse bronnen. Vandaag presenteert het dagelijks bestuur van de Europese Unie een voorstel over de toekomst van de euro. Het is bedoeld als discussiestuk. Eind dit jaar moeten de Europese regeringsleiders en staatshoofden knopen doorhakken over de richting die het uit moet met de EU.

De Telegraaf

Voor Nederland zullen de voorstellen even slikken zijn. In Den Haag ligt een verschuiving van macht van de lidstaten richting Brussel zeer gevoelig. Toch lijkt verandering onvermijdelijk. De Franse president Macron en zijn Duitse collega Merkel zijn vastbesloten de Europese samenwerking te verdiepen. Deze plannen van de Commissie passen daarin.

De euro geldt als een onvolmaakt project doordat er grote economische verschillen zijn tussen de negentien eurolanden. De Commissie wil de economieën meer naar elkaar toe laten groeien. Een Europese minister van Financiën is in feite een Eurocommissaris voor begrotingen, die lidstaten een tik op de vingers kan geven als die de regels aan hun laars lappen.

Ook plannen voor het gezamenlijk financieren van staatsschuld komen weer voorzichtig om de hoek kijken.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, landverraad, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op EU wil meer grip

 1. T.Troubadour zegt:

  De verdere stap naar de afgrond de grootste tegenstander de UK is verdwenen en de heer Rutte buigt als een knipmes naar het Oosten en het Zuiden.Oorlogen niet gewonnen maar ramp voor Europese landen.

  Geliked door 4 people

 2. Wachteres zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/30/het-mag-weer-nadenken-over-meer-europa-10709266-a1560959?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=Vandaag&utm_content=&utm_term=20170531

  Dankzij Macron mag het weer: nadenken over meer Europa

  Nieuwe stappen. Door de overwinning van Macron in Frankrijk ontstaat er in Brussel ruimte voor hervormingen die lange tijd onhaalbaar leken.

  „Je ziet dat er in hoofden ruimte aan het ontstaan is voor nieuwe stappen”, zegt Europarlementariër Bas Eickhout (GroenLinks). „Er zit weer meer zuurstof in het debat.” De kentering begon met Brexit en Trump – gebeurtenissen waardoor Europa „zijn lot in eigen handen” moet nemen, zoals de Duitse bondskanselier Merkel het zondag zei. Maar door Macron durft Europa ook weer te dromen, waar het gevoel in 2015 nog was dat het „weleens echt zou kunnen stranden”, aldus eurocommissaris Frans Timmermans toen.

  „Het proces van Europese integratie heeft vreemd genoeg een boost gekregen van al die negativiteit van afgelopen jaar”, zegt Janis Emmanouilidis van denktank European Policy Centre (EPC). „Mensen lijken meer te beseffen hoeveel er uiteindelijk op het spel staat.”

  Like

 3. Steven zegt:

  Waar de rijkere landen dan straks de schulden van landen die er een zooitje van hebben gemaakt (en nog doen) mogen afbetalen…

  Geliked door 2 people

 4. Flo zegt:

  Ze zouden beter de banden aanhalen met Engeland,Rusland ,en Amerika, en zich niet de les laten lezen door een paar dubieuze,zeer onbekwame,types ,zoals Juncker ,,Verhofstadt,,Merkel en een
  man die over de centjes mag gaan uit een land wat zeer bekend staat om zijn Maffiapraktijken .

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Let op extreme linkse neo facisten hierdoor zijn wij onze pensioenfons kwijt. Daar worden de schulden en tekorten mee aangevuld. Bedankt begon op 15 jarige leeftyd te werken moet tot 67.5 jaar dus ruim 52 jaar gewerkt.
  Mijn ouders en grootouders hebben in WO 2 gevochten en geleden en voor wat namelijk iets wat veel erger is dan de NSBer of Duitser namelijk de MOSLIM EN JULLIE DE EXTREEM LINKSE NEO FACISTEN EN HUN PARTIJEN D66 PVDA GL SP EN PINOKKIO RUTTE.

  Geliked door 3 people

 6. Flo zegt:

  De opmaat naar de islamietische staat en ondergang van de westerse beschaving, dankzij dit gore tuig, moge zij en consorten allemaal allemaal afgemaakt worden, zodat er wellicht een andere koers komt…..

  Geliked door 2 people

 7. tippelaar zegt:

  Die Rutte is staatsgevaarlijk voor nederland. Ik begrijp niet dat de rest van de politici dat niet zien of willen zien. NL rent naar de afgrond door Rutte. Leve de gelijkschakeling in Europa. Dag spaargeld, dag pensioenfondsen, enz.enz.enz. Naast belastingheffing door de staat in al zijn geledingen, de gemeenten met hun legio belastingheffingen, de waterschappen en andere publiekrechtelijke lichamen waaraan wij als burger verplicht zijn om aan te betalen, krijgen we straks ook nog de directe europese belastingheffing, een europese egalisatie heffing om de armoede gelijkelijk te verdelen, en niet vergeten de miljarden die de europse commissie nodig heeft voor hun persoonlijke paleizen en daarbij behorende meer dan riante inkomens en exorbitante onkostenvergoedingen. Wij worden door Rutte leeggeschud, willens en wetens. Daarom wordt de PVV angstvallig buiten spel gehouden. Wilders gaat moeilijke vragen stellen waar de regering wel een antwoord op weet maar die niet willen beantwoorden omdat, als ze dat doen, direct hun smerige praktijken zichtbaar worden. Het wordt nog vele malen erger nu er een in formateur benoemd is die jarenlang als oranjespion de pvda heeft geïnfiltreerd met als beloning ,minister van staat. Dit fossiel moet nederland weer op de rails krijgen? Dat gelooft geen hond

  Geliked door 2 people

 8. Edjan zegt:

  Mag ik u voorstellen:
  in het midden de zelfbenoemde Bundeskaiserin van Gross-Deutschland über Alles en geheel rechts: haar best betaalde slaafje van Europa. Hij lacht wat af want hij krijgt straks, na bewezen diensten, een heel mooi baantje.

  Geliked door 2 people

 9. erik zegt:

  daar gaat ons pensioen geld!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Mirjam zegt:

  ‘De ‘economieën’ naar elkaar toe laten groeien’, een metafoor voor het opkomen van de rijke landen, voor de arme landen, zodat de EU-elite te Brussel kan blijven bestaan. We raken zo onze totale soevereiniteit kwijt en zullen alleen maar als melkkoe voor Merkel, Macron en de hele rataplan fungeren van klaplopers die de EU ‘rijk’ is. Op ’24 uur politiek’ gaf Rutte al, tijdens het vragenuurtje afgelopen dinsdag, aan, dat hij het jammer vindt dat hij tijdens de EU-top met Trump als demissionair minister president daar aanwezig was. Dat viel toch tegen, volgens hem, want dan bejegenen de ‘staten’ iemand toch anders. Hij liet daarmee zien, waar de schoen bij hem wringt: het gaat hem alleen om in aanzien te staan bij Europa en het ‘mannetje’ van de macht te spelen. Heel Nederland kan hem een worst wezen. Zolang hij maar in de picture staat en met de miljarden kan strooien die de belastingbetaler in Nederland moet ophoesten, en zo zich kan profileren als een ware Rockefeller. Macht, ego en aanzien, dát is waar het narcistische Rutte om draait, het volk van Nederland, welke dit ‘geluk’ voor hem moet financieren interesseert hem alleen als hij het nodig heeft en anders is hij stekeblind en horende doof.

  Ik hoop dat dit niet doorgaat, het mág niet doorgaan, het moet niet doorgaan!

  Geliked door 2 people

 11. Cathja zegt:

  Dit gaat ons absoluut ongelofelijk veel geld kosten. Op allerlei gebied. Gemeenschappelijke schulden? Ja, de zuidelijke landen zullen enthousiast worden van dit onzalige plan, maar de noordelijke lidstaten gaat dit dik geld kosten!
  En hoe kort zal het nog duren eer het graaien in onze rijk gevulde pensioenpot begint? Daar heeft Brussel al heel lang het oog op gericht.
  Ook het autogebruik gaat ons veel geld kosten, en we zullen moeten accepteren dat onze auto’s voorzien zullen worden van een ‘kastje’ waarmee we overal te traceren zullen zijn!
  Opnieuw worden veel van onze vrijheden ingeperkt, en mensen zoals Merkel en Macron blijken alles over ons te zeggen te hebben. Zij willen dit en willen dat, zonder zich af te vragen wat de burgers van andere landen hiervan vinden.

  Rutte moet eens stoppen met dat schoothondjes-gedrag! Laat hem in Brussel maar eens vertellen dat er grenzen vér worden overschreden als deze plannen worden doorgezet.
  Maar ‘onze lachebek’ wil natuurlijk aardig gevonden worden, dus buigt hij diep, en geeft nóg meer Nederlands belang in handen van Brussel.

  En wat broeden die lui daar nog meer uit? We zullen er gauw genoeg achter komen.
  Dit bericht heeft mijn dag weer ‘lekker’ verziekt…!

  Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Er moeten gewoon wéér nieuwe verkiezingen komen als Rutte het vertikt om met Geert een kabinet te vormen. Rutte heeft eigenlijk niets te zeggen daarover, maar hij wil gewoon weer minister president worden en daarom sluit hij Geert ook uit. Met de andere partijen kan hij zijn overheersende kant laten zien en hen onderdrukken, maar met Geert lukt dat niet en dat weet hij.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Mirjam (31 mei 2017 om 21:31)
    Er moet gewoon DIT, er moet gewoon DAT.
    Dat is allemaal heel gemakkelijk gezegd. Maar hoe wil je DIT en DAT voor elkaar krijgen. ZIJ, die HET moeten doen, doen het niet.
    We zien allemaal, dat het nu helemaal fout gaat. Maar de huidige politici luisteren niet naar het volk. Ze gaan hun eigen gang, Ze hebben hun eigen agenda.
    Hoe wil je ZE tot andere gedachten brengen ???
    Kun jij nieuwe verkiezingen uitschrijven ??? En die worden dan niet gefraudeerd ???

    Like

   • Mirjam zegt:

    @Oeps (1 juni 2017 om 00.27

    Wat ik zei is het normale, logische gevolg van het feit dat, als ze geen formatie kunnen vormen, en dat zit er dik in, wettelijk, er nieuwe verkiezingen moeten gehouden worden.
    En natuurlijk kan IK dit niet voor elkaar krijgen, maar de wet wel en als rechtsgetrouwe politici ZOUDEN ze dan ook de wet moeten volgen en als ze dat niet doen, dan zijn tegenrechtelijk bezig en is het nietig wat ze doen.

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Cathja (31 mei 2017 om 10:42)
   Het gaat inderdaad niet goed. Rutte doet een hele hoop dingen fouit.
   Rutte moet DIT, Rutte moet DAT.
   Maar Rutte doet HET niet, hij luistert niet. Hij gaat zijn eigen gang. Hij heeft zijn eigen agenda.
   Kun jij Rutte tot andere gedachten brengen ???
   Hoe wil je dat doen ???
   Heb jij een plan ???

   Like

   • Cathja zegt:

    Nee @Oeps, ik heb geen plan. Uiteraard weet ik heel goed wat het beste voor Nederland, voor Europa zou zijn, maar wie ben ik om dat vorm te geven? Je zegt zelf dat niemand naar ons luistert. Dat betekent dus: einde verhaal. We kunnen wel stoppen met onze discussies over dit onderwerp, want alles wat we schrijven zijn ijdele woorden.
    En tóch willen mensen kwijt wat hen zo kwelt, wat hen irriteert en zo, en daarom krijg je reacties zoals hierboven.

    Als je ziet hoe moeilijk het is gebleken om een nieuwe regering te vormen (iedereen sluit iedereen uit), dan is het inmiddels duidelijk geworden dat wij met z’n allen machteloos aan de kant staan, wetend dat Wilders nooit aan de onderhandelingstafel zal zitten. Wilders moeten ze niet, want hij is een ‘gevaar’ voor ons land en voor de ‘leiders’ in Brussel! Je kunt je nagels opeten van woede omdat alles anders gaat dan wij willen, maar onze woede brengt ons nergens. We hebben uiteindelijk alleen onszelf ermee.
    Kijk naar het referendum over Oekraïne. Rutte heeft de hele kluit besodemieterd, en kan opgelucht ademhalen als hij zich weer in Brussel laat zien. Hij heeft het ‘toch maar mooi geflikt’ in Nederland.
    En was het niet Schauble die zei dat Oekraïne deel uit moet gaan maken van Europa? Maar dat wilden wij toch niet? Dat bedoelden wij toch met ons ‘NEE’? Ook dit is weer een duidelijke provocatie richting Rusland!

    Ik heb geen plan Oeps. Jij waarschijnlijk ook niet. (?)
    Blijf toch maar reageren.
    Doe ik ook.

    Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Merkel en Macron bewegen sterk naar elkaar toe en Rutte kan niet anders dan meebewegen.”

  Kan iemand me uitleggen waarom Rutte niet anders kan dan (in de richting van Merkel en Macron) meebewegen? Als de Nederlandse kiezer (wij dus) het er in meerderheid niet mee eens is, is het toch de taak van Rutte om dát naar buiten te brengen?

  Laten we er een referendum over houden. Als de uitslag daarvan is dat de Nederlandse kiezer dit niet wil, dan heeft Rutte pas echt z’n handen vrij om te doen wat híj wil. Net als bij de Europese Grondwet en de Oekraïne-kwestie.

  Hoezo nep-democratie?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Oeps48 zegt:

   @ J. C. Th. Köhler (31 mei 2017 om 11:04)
   Ik heb het hier al zo vaak uitgelegd, maar ik zal het nog een keer doen.
   Rutte heeft “het licht” gezien en is lid van een broederschap, die tot de illuminati behoort. Bij deze broederschappen moeten we denken aan: vrijmetselarij, Bilderberg, Jezuïtenorde en dergelijke. Rutte is dus een illuminati.
   Illuminati’s hebben hun zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht heeft. De duivel heeft de illuminaties de hemel op aarde beloofd. En daar zijn ze ingetrapt. Het gaat de illuminatis inderdaad voor de wind. Maar voor niets gaat alleen de zon op. De duivel eist trouw, gehoorzaamheid, aanbidding en (bloed)offers. Illuminati’s zullen de duivel moeten plezieren. Doet zij dat niet, dan verandert die hemel op aarde in een afschuwelijke hel. De duivel wil zijn als God. Hij is uit op absolute macht en onderwerping. De duivel is egoïstisch en heeft geen scrupules, heeft geen gevoelens, heeft geen empathie, heeft geen compassie en haat de mensheid. De illuminati’s hebben deze eigenschappen overgenomen. Het plan, dat de duivel wil uitvoeren, wordt de Nieuwe Wereld Orde (NWO) genoemd. De bedoeling van de NWO is, om door chaos, armoede, ellende en wat dies meer zij, de weerstand van de mensheid te breken. Het doel is de wereldbevolking voor een groot deel uit te roeien en degenen die overleven in slavernij te brengen. Alle hedendaagse problemen zoals: moslimmigranten, terrorisme, verkiezingsfraude, economische crisis, bestuurlijke chaos, de EU, de klimaat- en millieukolder, de politieke correctheid, de censuur, de controle op de Main Stream Media (MSM), rampen en noem maar op, zijn geen doelen op zich, maar zijn onderdeel van het grotere NWO-plan. De hogere belangen, waar Rutte het altijd over heeft. Voor de duivel en de illuminaties is alles, dat het doel dient, toegestaan: list, leugen, corruptie, bedrog, fraude en zelfs,verkrachten, terreur, moord en doodslag. En ook met sexuele escapades, pedofilie en orgieën heeft de duivel geen problemen. De duivel heeft illuminaties op alle belangrijke maatschappelijke posten zitten. Daardoor worden de escapades van de illuminatis niet vervolgd en onder de mat geveegd. De illuminati is een machtsstructuur, een piramide zonder top. De top zweeft boven de piramide en is het alziend oog van de duivel. De piramide bestaat uit een hiërarchie van 13 lagen. Iedere illuminati krijgt opdrachten, die hij/zij moet uitvoeren. Dit is éénrichtingsverkeer, van boven naar beneden. Illuminati’s behoeven niet samen te werken. Ieder heeft zijn eigen opdrachten. het alziend oog, de duivel, controleert het geheel. Soms lijken de opdrachten van de een tegenstrijdig met die van de ander. Maar dat is dus de “wijsheid” van de duivel. Illuminati’s kennen elkaars opdrachten niet. Illuminat’s herkennen elkaar wel aan bepaalde signalen en symbolen, zoals de geitenkop (satan) met de hand, het satanisch symbool 666 met de hand, de zgn, diamant met beide handen. het afdekken van een oog, de wijze van handenschudden, de verborgen hand, de piramide, de geitenschedel, en nog een hele boel andere. Als een illuminati zo’n signaal afgeeft, begrijpen de andere illuminati’s, dat hij bezig is een opdracht uit te voeren. Ze zullen dan geen of slechts weinig verzet plegen. De illuminati’s zijn niet allen staatshoofden, politici, hoge ambtenaren en bankiers, maar komen in alle lagen van de bevolking voor. Zelfs je buurman kan een illuminati zijn. Het aantal illuminati’s is vele malen groter, dan over het algemeen wordt aangenomen.
   Wie is/zijn de duivel/duivels? Dat is terug te voeren tot de Annunaki’s. Dat zijn ruimtewezens, aliëns, die tot zo’n 450000 jaar geleden met hun ruimtevoertuigen (UFO’s) op aarde zijn neergestreken en hebben getracht de aarde te kolonialiseren. Daarbij zijn ze bepaaldelijk niet zachtzinnig te werk gegaan. Ze hebben geprobeerd de mensheid tot slaven te maken. En ze zijn zelfs met het menselijk DNA gaan knoeien. Ze lieten zich goden noemen, wilden vereerd worden en eisten offers. Merk op, dat de Annunaki’s GEEN echte goden zijn. Het zijn valse goede, duivels dus. Deze aliëns waren nog steeds op aarde rond. Het zijn niet alleen de grijze humanoïden. Er zijn ook reptielachtigen, visachtigen, slangachtigen, punthoofdigen, reuzen, dwergen, trollen, demonen en entiteiten.
   Met deze informatie in het achterhoofd, zal het duidelijk zijn, waarom bepaalde zaken gebeuren zoals ze gebeuren en waarom bepaalde lieden handelen zoals ze handelen. Het zijn satanische opdrachten, die worden uitgevoerd. Een echte etter uit de hogere gelederen van de illuminati is de NAZI, George Soros. Hij heeft hee4l erg veel in de pap te brokkelen.
   Om meer te weten adviseer ik, om te te gaan googelen op illuminati, duivels, satanisme, Bilderberg, vrijmetselarij, pedofilie, NWO, Annunaki, Gilgamesj, Soemeriërs, Dante’s Goddelijke Commedie, de Illias en Odyssee, William Bramley – The Gods of Eden. Schrik vooral niet, wat u te zien krijgt. Er zijn hele verschrikkelijke zaken bij. Uw kijk op de wereld zal veranderen.

   https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-590e592b03c87b3c45fc29efd1b3d095-c?convert_to_webp=true

   http://d38zt8ehae1tnt.cloudfront.net/this_is_why_the_annunaki_came_to_earth__230743.jpg?v=1476182724

   Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Dat ziet er slecht uit voor Nederland met dat stelletje Haagse onderkruipers die strak weer aan het bewind komen dankzij debiele onderontwikkelde kiezers !!

  Geliked door 1 persoon

 14. Golden Girl zegt:

  de Euro is ons ook door de strot geduwd, ze zouden het liefst je alles met je pin laten betalen en contant afschaffen, kunnen ze 24/7 zien wat je koopt, elke transactie wordt gevolgd
  zwart en crimineel geld kan dan niet meer, leuker kunnen we het niet maken, is nu ook bij bepaalde instanties moet je 3 maanden je bankafschriften laten zien, wat een vrolijk vrij land leven we, rijd je 4 km te hard krijg je een boete en die 170 km rijden laten ze vaak gaan

  Geliked door 2 people

 15. Henri zegt:

  Dit betekent dat in een mum van tijd wij belastingen aan de EUSSR gaan betalen. Dit is volstrekt onacceptabel en moet leiden tot een referendum, of als de zogenaamde elite dat niet wil, tot massaal verzet. Van Rutte hoef je niets te verwachten, die tekent bij het kruisje.

  Geliked door 1 persoon

 16. Terex zegt:

  Maak je borst maar nat als die mongolen dat voor elkaar krijgen. Nog meer mensen naar de voedselbank want we worden opgezadeld met de schulden van andere landen. Je valt van de ene verbazing in de andere.

  Geliked door 1 persoon

 17. Thea zegt:

  Kijk eens goed naar de foto. Nitwit Rutte staat te glimmen omdat hij met de grote “jongens” Merkel en Macron mag meespelen. Hij is bereid daarvoor zijn moeder, maar ook de Nederlandse bevolking uit te leveren. En wij vinden alles goed.

  Geliked door 2 people

 18. bigljohn zegt:

  De E.U. wil meer grip….over de richting die het uit moet met de EU….Die richting is allang bepaald en heet eenrichtingsverkeer. Lidstaten die andersom willen gaan zullen een enorme boete aan hun broek krijgen. Het liefste zou de E.U, zien dat alle nationale regeringen voorgoed opgedoekt worden, zodat wij nooit meer ter stembus mogen, en Brussel het totale gezag gaat krijgen over alle Europese landen. Daarbij zal de belastingbetaler zich beurs moeten betalen aan Brussel, daar de staatsschuld van andere landen ook aangevuld dient te worden. Om nog niet te spreken over de financiering van de – vluchtelingen-industrie – en de bouw van moskeeën. Een geheime dienst plus een Europees leger worden ingezet, daar waar de Europese bevolking niet in tuig wil. Martelingen zullen ook daarbij horen. Ook werd er al in dit verband over de doodstraf gesproken. De afzonderlijke lidstaten hebben een waar wurgcontract met Brussel afgesloten, eentje die iedere natie tot aan de bedelstaf en aan de Sharia zal helpen !

  Geliked door 1 persoon

 19. de Europese welvaart wordt steeds meer bedreigd door de EU

  Geliked door 1 persoon

 20. Aegolius cs zegt:

  Dergelijke maatregelen klinken mij in de oren “als het kalf verdronken is”, nietwaar EU ten tijde van de oprichting Euro. En Griekenland, de bron van democratie, speelt evenwel het spel lustig mee.

  Geliked door 1 persoon

 21. Thoth zegt:

  Tuurlijk, hij volgt ze in het spoor, de Eurofiel, ondanks dat de helft van de Nederlanders een Nexit wil…

  Geliked door 1 persoon

 22. Anna zegt:

  Putin voorspelt dat Europa met Merkel en Macron in een totale chaos zal vervallen…. ik ben bang dat hij gelijk krijgt…..

  Geliked door 3 people

 23. paulzwueste zegt:

  Die grijnzende waanzinnige schoothond van Merkel.
  Alléén het idee al dat je op die vette schoot van Merkel moet zitten.
  Die Rutte is toch nergens vies van!

  Geliked door 1 persoon

 24. Tistochwat zegt:

  Die Franse brie-piemel en die Duitse afbak-hoer zijn de beste dienstknechten die de duivel heeft.
  Bananenlikker Rutte vindt alles meer dan prima. Het maakt hem totaal niet uit dat we in de afgrond zullen worden gestort; HIJ heeft toch geld zat en hoeft zich nergens zorgen over te maken.

  Like

 25. Jan zegt:

  Meer grip, daß ich nicht lache:

  Duits leger is er al net zo beroerd aan toe als Nederlands leger
  ‘Van sommige wapensystemen slechts 30 procent operationeel’

  Oorzaken zijn onder meer slijtage van het materieel door de vele buitenlandse missies, het gebrek aan werkplaatsen voor personeel en het tekort aan onderdelen. Er worden nieuwe wapens gekocht, maar vaak worden er geen grote voorraden onderdelen bij besteld.

  Een voorbeeld daarvan is de aanschaf van de Eurofighter. Van de 79 toestellen stonden er vorig jaar 41 aan de grond .

  http://nieuws.tpo.nl/2017/04/20/duits-leger-is-er-al-net-zo-beroerd-aan-toe-als-nederlands-leger/

  Like

 26. Jules Vismale zegt:

  De EU wil daarbij ook nog het verdrag met Oekraïne aanhalen en blijkbaar ook bij de EU voegen. Nou zijn ze daarginder echter ook weer met elkaar in gevecht of met de Russen en het idee om dit land bij de EU te stoppen zal pas echt tot een ramp leiden. In Rusland gedroegen de Russen en niet-russen zich al jarenlang zoals het ook in de strips van Asterix & Obelix en de Smurfen ging. Als de dorpsbewoners al niet tegen de Romeinen, piraten enz. vochten dan knokten ze vaak ook onderling en bij de blauwe dwergen waren, als ze al niet door Gargamel, Azraël, Bolle Gijs en Agatha (een heks) werden belaagd of door vijanden die de Smurfen onbedoeld creëerden zoals de krwakakrwa (een gemuteerde roofvogel), zij onderling ook niet altijd even aardig tegen elkaar door de grote meningsverschillen onderlingen luisden ze helaas evenmin naar de Grote Smurf als de smurfen ruzie kregen.
  In een strip van de rode Ridder werd deze, samen met koning Arthur, Merlijn, Lancelot en Galaxa (een fee), steeds belaagd door boze tovenaars zoals Kerwyn (de kwaadaardige tweelingbroer van Merlijn, Bahaal (Prins der duisternis en de vroegere leerling van Kerwyn) en Demoniah, een duivelin in mensengedaante. Ze konden elkaar nauwelijks verstaan terwijl de laatstgenoemden steeds uit de dood leken op te staan. De helden vertegenwoordigen hier de EU-critici en populisten terwijl de schurken meer de islam en de EU-politici symboliseren die alleen maar zichzelf ten gronde zullen richten omdat ze hun grip namelijk overal kwijtraken.

  Like

 27. Jan zegt:

  Als het aan de Polen ligt maken zij de EU, de fascistische staat, met de grond gelijk

  Like

 28. Pietersen zegt:

  Zijn dit nu de zogenaamde verregaande hervormingen van de EU die ons werden voorgespiegeld na de Brexit. Men zou toch beter naar het volk gaan luisteren werd ons voorgehouden ?
  Maar na de verkiezingen in Nederland en Frankrijk die pro EU bleken uit te vallen hoor je de regentenkliek niet meer over “verregaande hervormingen”.
  In tegendeel de EU dwangbuis wordt verder aangesnoerd. We worden bedonderd waar we bij staan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s