Open brief aan Mark Rutte: Ik begrijp dat het lastig is om toe te geven dat er wél een probleem is met de islam

Screenshot_80

(Door: Ria Caspers)

Maar niets doen is geen optie meer

Hooggeachte heer Rutte,

Negen maanden geleden heb ik u een brief gestuurd waarin ik mijn zorgen uitte over de toekomst voor mijn (klein)kinderen. Zorgen die te maken hebben met de opkomst van de radicale islam en het bijbehorende terrorisme waar de politiek geen antwoord op lijkt te (willen) hebben. Na de verschrikkelijke aanslag in Manchester voel ik de behoefte mij weer tot u te richten. Mensen die u zegt te vertegenwoordigen, maar laat ik voor mezelf spreken, hebben behoefte aan een andere reactie op de moord op onschuldige kinderen dan de platgetreden paden van uw Twitter-berichtjes. Vanzelfsprekend leeft u mee met de slachtoffers en nabestaanden en zorgt u ervoor dat de boodschap dat ‘het niet aan de islam ligt’ luidt doorklinkt. Dat is wel het minste dat u kunt doen. Maar wat gaat u nu dóen om de veiligheid van de bevolking te bewaken? Daar zie ik geen enkel antwoord van u op. Keihard hopen dat Syrië-gangers sneuvelen, helpt niemand en zal geen terrorist tegenhouden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, lafheid, landverraad, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Open brief aan Mark Rutte: Ik begrijp dat het lastig is om toe te geven dat er wél een probleem is met de islam

 1. ron zegt:

  geen kinderen nemen , er is geen toekomst !

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Best een goede brief, Mevrouw Caspers, alleen die scheidslijn tussen ‘radicale’ en ‘gematigde’ moslims zou ik, als ik U was, maar iets minder gedecideerd trekken:
  Wie zegt er eigenlijk, dat die “gematigde” moslims de koran en de hadith ècht zo slecht kennen?
  Wie zegt er, dat ze zich niet doodgewoon van de domme houden en doen, wat hun eerste plicht is: Taqiyya plegen t.a.v. de “ongelovigen?”
  En vervolgens plegen hun radicalere ‘broeders’ de aanslagen en zij dweilen stilzwijgend het bloed op.
  U kunt wat dat betreft best wat wantrouwender zijn, want met hun geloof/ideologie weet je het nooit!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Alsof Rutte zo’n lange brief zou lezen! Waarom zou hij ook? Hij heeft tóch schijt aan ons.
  De brief is trouwens veel te beleefd en te vriendelijk; zoiets is aan die bananenlikker niet besteed.

  Like

 4. Klippie 72 zegt:

  Hij vindt het lastig die smeerlap.

  Like

 5. Harry zegt:

  Prima brief ,

  maar de mongool zal niet de moeite nemen om hem helemaal te lezen .
  Misschien helemaal niet .

  Rutte is een laffe hond , een leugenaar cum laude , die daar enkel zit voor zijn eigen belang .
  Na Rutte de zondvloed en dan kan ie zich altijd verschuilen achter het wederom gelogen lulverhaal dat het in “zijn” regeerperiode rustig bleef vanwege zijn uitgebalanceerde verstandige politiek , rekening houdende met de bestaande gevoeligheden en omstandigheden , of iets dergelijks .

  Hij is een zachte heelmeester die vreselijk stinkende wonden achterlaat .
  Met een lijkenlucht !

  Like

 6. Jade zegt:

  Lieve naïeve Ria.
  Ik zal u snel uit de droom helpen…
  “Is onze veiligheid bij u in goede handen?”
  NEEN.

  Like

 7. Steven zegt:

  De vragen uit mijn vorige brief staan nog steeds overeind en zijn door uw beleidsmedewerker nauwelijks beantwoord. Hoe serieus neemt u mijn zorgen deze keer?

  Dit zijn zinloze acties…die brieven gaan gewoon de shredder in (waarschijnlijk ongeopend). Ze spenderen geen tijd aan verontruste burgers, laat staan ze serieus nemen.
  Ze hebben véél meer oog voor het binnenhalen en pamperen van arme asielzoekertjes die met hele kratten bier achterop de fiets naar huis gaan, om daarna hen ondergekotste kleding weer te kunnen wassen in de MIELE wasautomaten.
  En die na een paar maandjes sparen van uw belastinggeld dan weer een keer op vakantie kunnen om de familie persoonlijk te gaan vertellen dat het in Nederigland verschrikkelijk geweldig is, en dat zij het ophalen van GRATIS geld ook zouden moeten gaan doen.
  Ik zou alle gezichten wel eens willen zien van die arme asielzoekers die bijna in hun broek ZEIKEN van het lachen als ze anderen aan het vertellen zijn wat voor DOM VOLK we wel niet zijn in Nederland.

  Geliked door 2 people

 8. Al die beleidsbepalers en andere NSB-ers, eh, ik bedoel gutmenschen, kunnen beter alvast een koffertje klaarzetten om te vluchten als we met ze gaan afrekenen op hun “verdienstelijke” inzet m.b.t. de ontstane situatie. Als bijltjesdag komt zullen ze wapperen aan bruggen en lantaarnpalen.

  Like

 9. Marian zegt:

  Ach, hij heeft gewoon klinkklaar schijt aan ons. als je hem ziet bij een debat, zit hij iedereen samen met Dijselbloem uit te lachen.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  reactie-schrijvers en symphatisanten van E.J.Bron mogen zich met fierheid op de borst kloppen want het zijn de enigen met gezond VERSTAND , mensen die de toekomst kunnen inschatten en bezorgd zijn over de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen , onze cultuur en leefgewoonte , onze tradities en feestdagen. Het staat allemaal op de helling. De helden van morgen zijn reeds gekend Wilders , Le Pen , Dewinter van VB om er maar enkele te noemen

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Nee, niets doen is geen optie meer
  en blijven zwijgen immoreel
  u heeft een Leiderstaak aanvaard
  .
  dat betekent méér dan wat loos gekweel
  en dagelijks feest met wijn en taart
  een Leidsman deelt het lijden…
  .
  van ‘t Volk dat naar zijn lippen staart
  dat valt niet te vermijden !!!
  dus stop met die loze leugensfeer…
  .
  en wacht niet tot ons goed fatsoen
  ONS dwingt ’t noodzakelijke te doen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Zijn Mark Rutte en zijn aanhangers misschien bolsjewisten of, zoals ik al eerder op de site van Loopings zei, anders een stel volwassen kleuters? Ik loop in elk geval, zelfs niet in de Efteling, helemaal niet eens achter hen aan als ik ze al tegenkom in de Efteling (ze kunnen zich moeilijk gedragen als de rattenvanger van Hamelen) daar ze ons al jaren voorliegen, bedriegen en voor de gek houden! Zij kunnen zich allemaal net zo goed een neus van Pinokkio opzetten en ik vrees dat deze neuzen bij hun, als ze de Blauwe Fee voorliegen, nog VEEL langer worden dan bij deze houten pop! Hij gedraagt zich, gelijk aan zijn vrienden als de ijdele keizer uit het sprookje van Andersen die van een stel “wevers” prachtige kleren aanschouwde die er gewoon niet waren maar dat gaf hij niet toe en de anderen om hem heen evenmin omdat ze niet voor dom wilden worden uitgemaakt of anders hun baan zouden verliezen.
  O ja, voor ik misschien verkeerd zal worden begrepen; liegen doen we trouwens allemaal om allerlei verschillende redenen en is beslist niet iets om trots op te zijn wat ik geregeld in strips zoals Donald Duck zag staan.
  Helaas zullen de discussies over Wilders wel nooit opraken en als hij eerlijk betaald voor een dagje Efteling, wie gaat hem daar dan uit weghouden? Naar ik hoop geen raddraaiers die daar eventueel in de Efteling rotzooi komen trappen omdat het juist daar een pretpark is en dus GEEN kleuterschool!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s