Robert Spencer bij Breitbart: De Tories van Theresa May namen critici van de islam onder vuur in plaats van terroristen

Screenshot_84

(Door: Robert Spencer – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Theresa May is een misdadige verraadster. Zoals de Engelsman het hier in de video stelt: “Onze eigen beschermers keren zich tegen ons. Omdat de mensen die hen, god beter het, de regels voorschrijven de plank helemaal mis slaan, THERESA MAY”. Hij spreekt de naam van de premier uit met de minachting die zij zo rijkelijk verdient.

Het Verenigd Koninkrijk en de wereld zijn nog steeds aan het bijkomen van de jihadistische terreuraanval tijdens een concert van Ariana Grande in Manchester, waar 22 mensen werden vermoord en 59 gewond raakten. Het land blijft, volgens onthullingen van de politie, in de hoogste staat van paraatheid en zij maakt jacht op de leden van een volledig jihadistisch netwerk dat in verband staat met de aanval van Manchester.

Jihad WatchBreitbart

MI5 heeft ook onthuld dat er zich vandaag de dag wel 23.000 Jihad-terroristen in de straten van Groot-Brittannië bevinden. Dat is een heel leger. En Groot-Brittannië is inderdaad in oorlog. Maar dit is niet alleen een probleem waarvoor premier Theresa May de verantwoordelijkheid heeft het op te lossen. Het is ook een probleem dat zij en haar collega’s hebben gecreëerd.

Dit Groot-Brittannië van [militaire] troepen in de straten en hoge spanning over een andere dreigende Jihad-aanval is het Groot-Brittannië waarvoor Theresa May en haar soortgenoten hebben gekozen. Dit is het Verenigd Koninkrijk van het beleid dat zij en haar voorgangers, David Cameron, Gordon Brown en Tony Blair, al jaren hebben gevolgd. Ze hebben nu het Verenigd Koninkrijk dat ze hebben gemaakt. Om nu het getraumatiseerde, bebloede, nerveuze, bange Engeland van vandaag te hebben, volgden zij een veelzijdige strategie.

Een hoofdelement van deze strategie was het demoniseren en marginaliseren van iedereen die te duidelijk over de motiverende ideologie achter het Jihad-terrorisme sprak. Jarenlang hebben May en haar trawanten vijanden van de Jihad-terreur lastiggevallen, gestigmatiseerd en gedemoniseerd, door leugenachtig te beweren dat zij een “ultrarechts” equivalent zijn van Jihad-terroristen, terwijl zij ten opzichte van allerlei moslimgroeperingen in Groot-Brittannië, waarvan velen op geen stukken na de veronderstelde  ‘gematigdheid’ hebben, een verzoeningspolitiek voeren en hen een plaats geven, en zij hebben toegestaan dat talrijke Jihad-predikers onbelemmerd kunnen functioneren.

Ondertussen heeft Groot-Brittannië een steeds langer wordende staat van dienst als het erom gaat Jihad-predikers zonder aarzeling te erkennen. Syed Muzaffar Shah Qadri’s prediking van haat en Jihad-geweld was zo extreem, dat hij in Pakistan een spreekverbod had, maar Binnenlandse Zaken heette hem welkom in Groot-Brittannië.

Binnenlandse Zaken van Het Verenigd Koninkrijk heeft onlangs Shaykh Hamza Sodagar in het land toegelaten, ondanks het feit dat hij heeft gezegd: “Als er homoseksuele mannen zijn, kunnen zij op vijf manieren gestraft worden. Eén – de gemakkelijkste misschien – hak hun hoofd af, dat is het eenvoudigst. Twee – verbrand ze levend. Drie – gooi ze van een klif. Vier – haal een muur omver, zodat ze daaronder sterven. Vijf – een combinatie van bovenstaande manieren”.

De regering van May heeft ook twee Jihad-predikers erkend die de moordenaar van een vijand van de Pakistaanse godslastering-wetten hebben geprezen. Een van hen werd zelfs op de luchthaven verwelkomd door een illuster personage in de persoon van de aartsbisschop van Canterbury.

Wat kan men hieruit anders concluderen dan dat de Britse regering onverschillig staat tegenover de prediking van Jihad-terreur en sharia-onderdrukking in het land? Maar ten opzichte van de christelijke prediking is zij niet zo liefdadig. De Britse regering weigerde afgelopen december drie bisschoppen uit gebieden in Irak en Syrië, waar christenen vervolgd worden, in het land toe te laten. En natuurlijk heeft May mij ook verboden het land binnen te komen vanwege de misdaad dat ik heb gezegd: “De [islam] is een religie en een geloofsideologie die toestemming geeft om oorlog tegen ongelovigen te voeren”. Toch is dat een duidelijk en gemakkelijk aantoonbaar feit. Men zou het kunnen vergelijken met  mij te verbieden te zeggen dat mensen zuurstof nodig hebben om te leven.

Kortom, May en haar voorgangers hebben jarenlang de prediking van de jihad doeltreffend aangemoedigd, terwijl ze de weerstand tegen jihad krachtig hebben ontmoedigd en gestigmatiseerd. Die weg leidt naar Manchester. Wanneer je de vijanden van de jihad verbiedt en jihad-predikers toestaat om het land binnen te komen en overal te preken, dan krijg je meer jihad. En dat is dus wat Groot-Brittannië vandaag heeft en in de nabije toekomst nog heel veel meer zal hebben.

Gebeurtenissen die geannuleerd worden vanwege zorgen om veiligheid, zwaargewapende troepen die door de treinen en de straten zwerven, de kaarsen-  en bloemenindustrieën die bloeien, omdat meer en meer geïmproviseerde monumenten ontstaan, vanwege een steeds groter aantal slachtoffers van de jihad – dit is het Groot-Brittannië van Theresa May. Dit is het Verenigd Koninkrijk dat ze wilde. Dit is het Verenigd Koninkrijk dat ze heeft.

Als Groot-Brittannië als een vrije natie overleeft, wat men zich momenteel in alle redelijkheid kan afvragen, dan zal Theresa May niet worden herinnerd als staatsman. Zij zal worden gehekeld als de nuttige idioot die zij is; één van de kleine groep die hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de ondergang van de Britse samenleving.

Bronnen:
www.jihadwatch.org en  www.breitbart.com
Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Robert Spencer bij Breitbart: De Tories van Theresa May namen critici van de islam onder vuur in plaats van terroristen

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Als je dit leest, ga je je afvragen of je ooit nog een keer naar Engeland toe wil. Rutte is een islafiet, maar May is een islafietenlovergirl.

  Geliked door 1 persoon

 2. T.Troubadour zegt:

  Wat is er overgebleven van het Engeland van Churchill,die toen al waarschuwde tegen de Islam supporters van de Nazi’s ?

  Geliked door 4 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou: Om te beginnen Paul Weston en mèt hem Liberty GB, critici als Douglas Murray, burgerbewegingen als Britain First….
   Het lijken armzalige resten, maar ieder gebouw dient tenslotte te herrijzen op de puinhopen van zijn voorganger.
   Wat ik maar wil zeggen: Verloochen de restanten nooit; ze zijn onontbeerlijk voor het vestigen van nieuwe fundamenten.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Helemaal niets meer.
   De Engelsen hebben het er na het beëindigen van WOII eens lekker van genomen en alle nationale gevoelens buiten bij het groot huisvuil gezet.
   Kom mij nu niet aan met “schuldgevoelens die moeten leiden tot zèlfvernietiging” want dit is precies zo belachelijk als afgeven op mensen die overal bovennatuurlijke krachten en verborgen illuminatie bij halen.

   De Europese volkeren hebben totaal géén schuldgevoelens.

   Óók het Duitse volk niet.
   Dat plan van het zogenaamd massale zelfvernietiging willen, vormt een onderdeel voor het plan om de volkeren van Europa klein te krijgen via massale immigratie.
   Een goed voorbeeld hiervan is de bouw van het monument ter nagedachtenis van de vernietiging van 6.000.000 Joden in het Berlijnse stadscentrum.
   Realiseer je dat dit monument JUIST is opgericht om het Duitse volk haar schuld niet te laten vergeten… niet om de slachtoffers te herdenken.
   Dat is slechts één onderdeel van het plan om het Duitse volk te knechten…
   Raar, dat dat monument er bijna 80 jaar na beëindiging van de oorlog er zo nodig moest komen… Gaat er nu geen lampje branden…?

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Little Red Riding Hood laat de Big Bad Wolf gewoon zijn gang gaan, hoor.
  (‘Grootmoeder, wat heeft u grote tanden?’)

  Kijken wij hier nog van op?
  Welnee, het destructieve plan van de Europese ‘regenten’ moet toch gewoon worden uitgevoerd?
  Ik reken echt niet meer op verbetering van de situatie, want het linkse stemvee wordt steeds toleranter en ‘liever’ jegens de mohammedaan.

  Geliked door 4 people

 4. Mary zegt:

  Het is dus aan het Engelse volk om te kiezen voor een totaal rechtse regering die de zaken aan gaat pakken dus een Nigel Farage lijkt me!!!!.

  Geliked door 3 people

 5. John van antwerpen zegt:

  De islam kan nooit tippen aan het jodendom of hinduisme. Beide gericht op wetenschap.
  Zij zijn beide met hun tijd meegegaan, de islam zal altijd ouderwets blijven.
  Dat komt door hun dogmatisme 2.0.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  We zien het lelijke gezicht van islam open en bloot, maar bouwen doodleuk bruggen
  Naïeve bruggenbouwers offeren christelijke feestdag op voor suikerfeest

  http://tpo.nl/column/we-zien-het-lelijke-gezicht-van-islam-open-en-bloot-en-bouwen-doodleuk-bruggen/

  Ruil Tweede Pinksterdag in voor Suikerfeest

  Pinksteren is het feest van grenzeloze inspiratie. Daarom zou het een mooi gebaar zijn de tweede vrije dag aan moslims te geven, betogen Christa Anbeek, Peter Nissen en Joost Röselaers.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/31/ruil-tweede-pinksterdag-in-voor-suikerfeest-10802847-a1561109

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Een leuk idee, het suikerfeest meevieren! Moet je wel de homo’s en de Joden thuislaten.

   Maar ach, een mens moet wat overhebben voor de goede verhoouding met de moslims.

   Een kniesoor die daar op let; onnozele remonstrantse ganzen.

   Like

  • Nemesis zegt:

   O ja, natuurlijk is ok, toch. Maar welke feestdagen ruilen we dan in voor een van de meest belangrijkste Joodse feestdagen en die van de Hindoes en van al die andere geloofsrichtingen die in ons land vertegenwoordigd zijn? Iedereen is immers gelijk. Of is de een heel veel meer gelijk dan alle anderen.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Die Nederlandse idioten moeten eens voorgoed vertrekken naar de moslimlanden, waar ze aldaar voor eeuwig hun ramadan-suikerfeest kunnen vieren. Hetzelfde suikerfeest waar ze hun mond zo van vol hebben, zorgt hier in Nederland nu weer voor uitgebrande auto’s en vandalisme, waar de ‘lieve’ Turkse jeugd voor verantwoordelijk is als ze zich ’s avonds, na de hele ‘vasten’, te buiten gaan aan criminaliteit en hun ouders dit weten en dit toelaten zonder er iets van te zeggen.

   MISSCHIEN EEN BEETJE TEVEEL SUIKER?! BAH!!

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Och, het is net, of je het over de opstelling van óns pracht-exemplaar R u t t e hebt.
  Die had dan het geluk, dat hij op het juiste ogenblik even een paar Turkies het land uit kon bonjouren: Altijd goed voor de camouflage. Maar verder…..

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Het lijken die debielen in Den Haag wel !!

  Geliked door 2 people

 9. Marian zegt:

  Koddebeier het zijn debielen !!!!

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/05/absurd-openbare-basisschool-in-amsterdam-houdt-ramadanlezingen-met-gescheiden-ingangen-voor-mannen-en-vrouwen/

  Absurd: openbare basisschool in Amsterdam houdt Ramadanlezingen – met gescheiden ingangen voor mannen en vrouwen

  We hebben het hier over Nederland .

  Like

 11. Henk der Niederlànder zegt:

  What’s new.
  In heel Europa zie je hetzelfde en niet sinds vandaag of gisteren.
  Overal dezelfde neprechtsen die met niks anders bezig zijn dan het volk te beliegen en bedriegen.
  Zogenaamde volksverlakkers.
  Het stemvee wil het gewoon niet zien dat deze zogenaamde beroepspoliticie eenvoudig bezig zijn om hun eigen zakken te vullen en verder het val dood hebben aan hun achterban.
  De MSM speelt het spel mee omdat die ook alleen maar denken aan oplage met het gevolg van nepnieuws.
  Als mensen nou eerst eens zouden beginnen met de stront uit hun ogen te halen zou het mogelijk zijn om eens een regering te krijgen die voor het eiigen land staan
  In heel het land kun je lezen over volksverlakkers maar het achterlijke stemvee blijft op dezelfde volksverkakkers stemmen, dus krijgen ze de regering die het verdient.

  Geliked door 1 persoon

 12. Beschouwer zegt:

  Hallo Theresa May en andere Brittien. De islam eist onderwerping aan de islam. Waarschijnlijk hebben jullie je al aan de islam onderworpen om als te beginnen er niks negatiefs over te mogen zeggen.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Waarom niet ? De islamterroristen maken mensen bang en dat maakt mensen ook boos. En nu kotm de overheid weer mensen bang maken dart het onderhand illegaal is een negatieve mening te hebben over de islam gebaseerd op wat men ervan ziet. Een overheid heeft belang bij bange onzekere mensen want die zijn makkelijker te dresseren en uit te buiten. Een grote duistere reden is dat de satanische machthebbers en de islam een gedeelde voorkeur hebben voor pedofilie. Mohammed trouwde met een 6 jarig meisje en nog steeds veel kindhuwelijken. De satanische machthebbers zitten in afschuwelijke pedonetwerken waar kinderen satanisch worden misbruitk en zelfs ritueel satanisch geofferd. Marc Dutroux pedonetwerk werd snel uit de wind gehouden toen Marc dutroux als katvanger en zondebok werd gestraft. De rest waaronder hooggeplaatste satanische machthebbers bleef uit de wind. Ook in de USA bij de democraten is een gore beerput (the swamp) die Trump graag wil droogleggen. Vandaar ook de valse roddels en praatjes en de lage vieze valse zwartmakerij over Trump. En weet je wat vaak worden deze valse roddels verspreid door overduidelijke nichterige journalisten want tenslotte zijn nichten achterbakse vieze valse roddelaars.

   Like

 13. al die ramspoed is veroorzaakt door jarenlang stilzwijgende paspoortafgifte aan niet-Europese moslims, door de EU, Balkenende, Lubbers, Kok, Rutte, Blair, Juncker, Timmerfrans en al die andere dorpsgekkies

  Like

 14. Antivenin zegt:

  Onze overheid doet toch precies hetzelfde? Terwijl de imams wekelijks hun kuddes staan te hersenspoelen met de haatinstructies tegen ongelovigen uit de koran, sleept onze overheid Geert Wilders voor de rechter vanwege minder, minder.

  De elite tegen het volk, zo ziet het er in heel de EUSSR uit!

  Like

 15. Oeps48 zegt:

  Die mrs. May is een vos , die wel zijn haren, maar niet zijn streken verliest.
  Zij is een gekende illuminati. Zij was geen voorstander van het Brexit. Toch mag zij het uitvoeren. Staat ze er wel ECHT achter ???
  Ze heeft nieuwe verkiezingen uitgeschreven, zogenaamd om veilig te stellen, dat zij voldoende steun heeft. Maar mrs. May praat met 2 monden. Met de ene mond zegt ze Brexit te steunen en met de andere mond lult zij met de EU mee. Wat een schatje !!!
  Is mrs May nog wel geloofwaardig ???

  Like

 16. Bas zegt:

  De oplossing.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2016/11/03/acht-maanden-cel-voor-het-gooien-van-een-speklapje-naar-de-moskee/

  Acht maanden cel voor het gooien van een speklapje naar de moskee

  Twee Poolse migranten moeten acht maanden brommen vanwege “een racistisch gemotiveerde aanval” nadat ze plakjes spek in een moskee gegooid hadden.

  http://www.breitbart.com/london/2016/11/02/polish-migrants-jailed-throwing-bacon-london-mosque/

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  Helaas, maar bittere waarheid over wie de oorzakers zijn dat May nu wordt aangerekend!
  Dank voor de uitstekende vertaling/links
  Politiek is een onder de gordel spel dat wereldwijd wordt gespeeld.

  Like

 19. Edjan zegt:

  FBI wil Farage in de bak
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28291311/__Farage_in_beeld_bij_FBI__.html

  Het streven van het door god gezonden gezag is natuurlijk om alle identitairen in de bak te krijgen. Zodat eindelijk de Waarheid zegevieren zal.
  Info van Ministerie van Waarheid

  Geliked door 1 persoon

 20. Harry zegt:

  Hebben we al meer NSB-ers dan patriotten ?
  Het lijkt er wél op !

  Geliked door 1 persoon

 21. Anna zegt:

  De wereld wordt op den duur in EEN GROTE RELIGIEUZE OORLOG meegesleurd,
  Of je nu religieus bent of niet daar vraagt de islam niet naar ; alles wat niet denkt zoals zij is een ongelovige….
  en we weten maar al te goed wat Mohammed over zulk soort mensen zegt…..

  Like

 22. kraftavilqa zegt:

  Zo in de toekomst de geschiedenis van het huidige tijdsgewricht wordt geanalyseerd en beschreven dan zal de titel vermoedelijk worden “Hoe policorisme de Westerse beschaving vernietigde” – Waarschuwing aan huidige en toekomstige machthebbers.

  Like

 23. Mirjam zegt:

  Het is weer zover, Wilders willen ze weer vervolgen, dit keer heeft een islamorganisatie in Oostenrijk hem aangeklaagd wegens een rede welke hij heeft gehouden in 2015 daar. Maar het geniepige daarvan is, dat ze hem niet aanklagen in Oostenrijk, maar de Nederlandse regering hebben gevraagd dit te doen. En waarom? Dat moet voor iedereen zo duidelijk als een klontje zijn: omdat hij hier al eens is veroordeeld en het dan eerder tot een echter veroordeling zou kunnen leiden.

  Geert heeft tijden de reden de islam betiteld als een oorlogsideologie, welke haat en verderf predikt. Hij heeft moslims niet persoonlijk ‘aangevallen’, maar alleen de islam. En dat mag hij, want dat is een feit en terug te vinden in de koran, maar ook vrijheid van meningsuiting.
  Dat weten deze islamorganisatie en ze weten dus ook dat ze in Oostenrijk daar niet mee weg komen en eigenlijk in Nederland ook niet. Maar hier denken ze een slaatje te kunnen slaan uit het feit dat Geert al eerder hier voor iets in die richting veroordeel is en dan wordt het, zou het gehonoreerd worden en een proces en bij gelijk tot een veroordeling kunnen leiden, als een tweede delict erkend worden en dan wordt de strafmaat hoger, veel hoger.

  Ze hebben hun advocaten het laten uitzoeken, dat blijkt maar weer, maar het OM hier zal dit niet kunnen doorvoeren, want de islam is een zogenaamde ‘religie’ en geen ras of persoon. En staat en religie zijn bij de wet gescheiden.

  Like

 24. Mirjam zegt:

  *heeft tijdens de rede

  Like

 25. Mirjam zegt:

  Sorry voor de vele typefouten, ik was zo kwaad op, wéér, dit onrecht tegenover Geert, dat ik heel snel mijn mening wilde geven en woede uiten.

  Like

 26. Ekster zegt:

  Liberaal, conservatief, links of rechts, het maakt allemaal geen reet meer uit. De West-Europese politici zijn volstrekt inwisselbaar als het om de grootste bedreiging van de mensheid gaat. Ze ontkennen eenvoudig dat er een probleem is. De islam moet en zal, wat er ook gebeurt, worden vrijgepleit. Als je het niet met ze eens bent wordt je weggezet als racist. Deze politici zijn door en door slecht en dienen te worden vervolgd.

  Like

 27. Jan zegt:

  En dus keihard afgestraft, maar dat de Britten vervolgens overlopen tot beroepsantisemiet en vriend van Hamas is dat debiele volk zwaar aan te rekenen:

  Britse kiezer straft arrogante May keihard af – Labour roept op tot aftreden

  Premier Theresa May heeft bij de Britse verkiezingen een zeer pijnlijke nederlaag geleden. Haar Conservatieve Partij heeft volgens de prognoses de meerderheid in het Lagerhuis verloren. De Labour-partij van Jeremy Corbyn klom van 229 naar 267 zetels en mag zich de grote winnaar noemen.

  http://www.ad.nl/dossier-verkiezingen-groot-brittannie/britse-kiezer-straft-arrogante-may-keihard-af-labour-roept-op-tot-aftreden~a3f02b30/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s