’Trump stapt uit klimaatverdrag Parijs’

Screenshot_78

WASHINGTON – De Amerikaanse president Donald Trump heeft definitief besloten zijn land terug te trekken uit het klimaatverdrag van Parijs. Dat zeggen twee goed ingevoerde bronnen tegen nieuwssite Axios. CBS News en Fox News kregen bevestigd dat de berichtgeving klopt.

Ontmanteling beleid Obama

Door alsnog uit het verdrag te stappen, zou Trump de politieke nalatenschap van zijn oud-president Barack Obama nog verder ontmantelen. De Republikeinse president stopte eerder al met een groot deel van het klimaatbeleid van zijn voorganger. Het doel was om meer banen te scheppen door regels te schrappen.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, klimaat, VS. Bookmark de permalink .

39 reacties op ’Trump stapt uit klimaatverdrag Parijs’

 1. T.Troubadour zegt:

  Indelijk iemand versrandig.een einde aan een inconvinient lye

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Well done! Opzouten met die flauwekul:
  Niets dan onderdeel van de algehele “schuld-indoctrinatie”!

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Nu breekt mijnklomp! Ja, echt waar. Dat heb ik nooit zien aankomen en het overviel me plotsklaps (:
  171 landen ondertekenen klimaatakkoord Parijs
  De ondertekening van het volgens velen historische akkoord vindt plaats in New York.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/04/22/168-landen-ondertekenen-klimaatakkoord-parijs-a1407731

  Like

 4. Marian zegt:

  Dat had ik van Trump al verwacht, hij heeft hier gewoon geen zin in.

  Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   Maar goed ook. Die corrupte politici hier laten zich lekker verwennen en verrijken door de industrielen en linkse wetenschappers die er op hun beurt weer flink aan verdienen aan de ´´klimaatverandering´´.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik vind dat Trump daar volkomen gelijk in heeft.

  Geliked door 2 people

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Eindelijk een wereldleider (zakenman) die zich niet gek laat maken.
  Dit zal een felle discussie losmaken. In dat kader kan de KLIMAATLEUGEN ontmaskerd worden. Het is goed dat de PVV al een kamerdebat aangevraagd heeft.
  Het is de vraag of we terecht of onterecht via allerlei belastingen en heffingen betalen voor de klimaatonzin. De natuur schreeuwt om CO2. Hopelijk krijgen we daar iets meer aandacht voor.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 7. Oeps48 zegt:

  Covfefe… Dat is nog eens goed nieuws !!!
  Op de G7 in Sicilië hadden ze met z’n zessen nog wel zo gefoeterd tegen de Trompet. En ook de paus had hem nog eens heel flink de waarde van het klimaatakkoord onder z’n neus gewreven. En een medewerker van de Trompet had verklaard dat Trump in Sicilië heel veel geleerd had over het klimaat. Zijn kennis zou evolueren. Maar de Trompet ging evalueren. En nu is de Trompet op de dwarsfluit gaan spelen. Nou zijn ze allemaal boos op de Trompet. Krengela de Merkelse heks is heeeel errrrrrrreg booooos. Ze doet ’t bijna van woede in heure broek. (Let eens even het illuminati-gebaar met haar handjes.)
  Klimaatakkoord, onzin,. weg ermee !!! Covfefe…

  https://images4.persgroep.net/rcs/TCpFbdWrGw2MAJnTZ3ly7FBvuos/diocontent/106906117/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  Like

 8. Anna zegt:

  Het is eigenlijk wel een interresant gebeuren……
  Eens kijken hoe de temperatuur stijging zich gaat ontwikkelen…… bij stijging kunnen ze Trump lekker de schuld in de schoene schuiven dat doet de pers toch zo graag……..Dus de zwarte klimaat piet is al gevonden….TRUMP!!!!

  En misschien gaat de temp wel dalen want er zijn door alle eeuwen heen altijd pieken en dalen geweest…..bovendien hoe oud is de wereld en hoe kort zijn wij ( de techneuten in staat om te meten ) nog maar aan het meten…..
  Enne nog een item waar is de ZURE REGEN gebleven??????
  En het beroemde Gat in de OZONLAAG????

  Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Anna (31 mei 2017 om 16:55)
   De zure regen hebben ze samen met het gat in de ozonlaag onder de mat geschoven. En daar komen binnenkort ook de stijgende zeespiegel, de CO2 uitstoot, de temperatuurstijging de temperatuur en het einde van de crisis bij.

   Like

 9. bigljohn zegt:

  Goede zet van Trump, als het door gaat tenminste. De mens kan het klimaat niet veranderen, dat is totaal onmogelijk. Bovendien zijn anno nu de lucht en de wateren schoner dan ooit ! Is er een teveel aan CO2 dan nemen de wereldzeeën het op. Is er een tekort, dan stoten de wereldzeeën het af. En hoe meer CO2 er zou zijn, hoe weelderiger de plantengroei zal zijn. Een tekort aan CO2 is ook nog eens funest voor de natuur. Bovendien zijn er sinds het bestaan van de aarde afwisselend hete perioden en ijstijden geweest. En dit in tijden dat er geen of bijna geen mensen rondliepen op aarde. Hebben ze ons al niet genoeg gek gemaakt. Eerst was daar het zogenaamde probleem van de zure regen, vervolgens kwam daar het ozon gat. Wie rept daar nu nog over ? En al die berekeningen over het klimaat zijn aannames en rekenmodellen die de toets der kritiek niet kunnen doorstaan. Waar blijft het echte wiskundige bewijs. Betrouwbare wiskundige berekeningen waar men terug kan rekenen naar het begin om het bewijs te leveren ? Die zullen nooit komen !

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ bigljohn (31 mei 2017 om 17:06)
   Die betrouwbare wiskundige berekeningen, die komen nooit. Nee, natuurlijk niet. Het klimaat laat zich niet vastleggen in “modellen”. Maar ondertussen dient het wel de hogere belangen van het grote doel. De politici hebben wetenschap, om zich achter te verschuilen en politiek mee te bedrijven. Een groot aantal “knappe koppen” hebben er een leuke baan en een goed belegde boterham aan. En als straks blijkt, dat de ongelovigen toch gelijk hadden, dan vegen we het gewoon onder de mat. Dus iedereen is happy.

   Like

 10. het niet toelaten van buitenlandse moslims bevordert een beter milieu

  Geliked door 2 people

 11. paulzwueste zegt:

  Zo, dat is dat.
  En nu Trump nog zo ver krijgen dat er weer in kroegen en restaurants gerookt mag worden.
  Heerlijk zo’n vette peuk na het eten…!

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ paulzwueste 31 mei 2017 om 17:30

   Zeg, doe me een lol! Ik vind het prima als iemand rookt, maar ik krijg het er behoorlijk benauwd van en als ik in een restaurant eet, (doe ik weliswaar nooit) wil ik graag frisse lucht kunnen inademen en niet in de giftige dampen van een roker zitten. Ik krijg er bovendien keelpijn en zere ogen van, dus denk ook eens aan de niet-roker?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, of een avond in een Ierse pub: Geïnspireerd door de muziek het ene glas na het andere achterover slaan en de ene peuk met de andere aansteken! Geweldig!

   Geliked door 4 people

   • paulzwueste zegt:

    Ja, geweldige muziek, en dan het ene glas whiskey na het andere.
    En de ene roodharige na de andere aan de waterpijp.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Heel slecht nieuws voor al de tegenstanders van het roken.
    Binnenkort zitten we allemaal aan de waterpijp…!
    In ieder geval zie ik mezelf dan wel met zo’n rode Ierse op schoot zitten tussen de rookwolken.

    Like

  • Johan zegt:

   Ik rook zelf niet maar geef je wel gelijk. Die linkse onzin is al veel te ver gegaan.

   Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ paulzwueste (31 mei 2017 om 17:30)
   En alle leugens over te hoog cholesterol, teveel suiker, teveel zout en alcoholmisbruik kunnen ook in de versnipperaar.
   We willen weer gewoon lekker bourgondisch gaan leven. Ja toch !!!

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Goed zo, goed zo en nog een keer goed zo.

  De populisten worden verdacht van handelen in angst. Maar in tegenstelling tot de klimaat alarmisten is dit een angst die betrekking heeft op een reëel bestaand gevaar. Vraag het aan de ouders van de uit elkaar gescheurde slachtoffers in Manchester en de honderden ander ouders en familieleden door heel Europa die onbeschermd hebben mogen kennismaken met de consequenties van het ongelimiteerd importeren van het geloof van de vrede.

  Wil je echt kennismaken met handelaren in angst dan raad ik je aan goed te kijken naar de klimaat hysterici en de religieuze klimaat apologeten die jaar in jaar uit lopen te brallen over hun klimaatleugen. Niets is hun te bont hun propaganda aan de man te brengen. De angst die zij via propaganda oproepen voor een non CO2 probleem en stijging van de zeespiegel en opwarming die maar niet van de grond wil komen. Waar zij handelen in waanangsten en die via de schoolsystemen onbeschaamd aan kinderen opdringen uitten de populisten gegronde angsten en roepen op tot bescherming tegen een gevaar dat morgen kan toeslaan in elke Europese stad.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ guusvelraeds 31 mei 2017 om 17:31

   Hulde!

   Geliked door 3 people

  • Oeps48 zegt:

   @ guusvelraeds (31 mei 2017 om 17:31)
   Je hebt helemaal gelijk. Het goedgelovige MIDDELLANDSE KLOOTJESVOLK wordt bang gemaakt voor gevaren, die er niet zijn. De slinxe rode en groene rakkers verzinnen sprookjes, die ze ons menen door de strot te mogen duwen. Het bah, wat engerds !!!

   Like

 13. Sabeltant zegt:

  Oh oh de wereld van de walvis en bomen knuffelende globalisten zal nu wel helemaal instorten.
  Trump moet nu gaan oppassen want de elite gaat hem het eind van de wereld in de schoenen schuiven.
  Aangezien Amerika alleen al voor 27% van de totale CO2 uitstoot verantwoordelijk is kan Europa ook wel stoppen.
  En zo’n Sharon Dijksma die hier loopt te verkondigen dat WIJ dan wel een tandje bij kunnen zetten, (0,4% wereldwijde CO2), is natuurlijk haar besef van realiteit volledig kwijt.
  We zullen de aankomende dagen weer smullen van de sneue reacties en de EU zal de negatieve media oorlog verder uitrollen tegen Trump.
  Het gaat er nog van komen dat Putin in de EU als goede vriend de staatsbezoeken zal opleuken.
  Het grote gevaar is echter niet het klimaat. Het grootste gevaar voor de mensheid is de islam en de import van miljoenen islamieten in de EU.
  De Europese “leiders” hebben de grip op de islam al verloren. Het is slechts een kwestie van tijd tot er IS achtige toestanden ontstaan in de EU.
  Er zitten tienduizenden IS strijders ondergedoken door de EU.
  IS is begonnen met zo’n 900 strijders.
  Niemand geloofd toch zeker dat de islamieten in de EU de kant van de EU zullen kiezen als het sein tot aanval wordt gegeven?
  Nee mensen laten we ons zich maar druk maken over het klimaat. Lekker veilig want iedereen wil een beter milieu.
  Maar wat heb je aan een beter milieu als je land komt te vervallen aan de achterlijkheid van een haat ideologie?

  Geliked door 2 people

 14. Gert Jan Reitsma zegt:

  Let op wat de man NU weer naar zijn hoofd krijgt…………………

  Geliked door 1 persoon

 15. Witte raaf zegt:

  Opwarming van de aarde,zeker net zoiets als de zure regen en het gat in de ozonlaag jaren geleden…… nooit meer iets over gehoord!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Mary zegt:

  De man gaat dus niet met de grote klimaatleugen mee de andere 171 landen zien er wel “brood” in om de zaak te besodemieteren op koste van het slaafse volk.

  Geliked door 1 persoon

 17. Edjan zegt:

  De EU begint nu met de VS te dreigen: dat gaat zomaar niet, uit het klimaat akkoord stappen!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28285702/___VS_kan_niet_zo_af_van_akkoord___.html

  Engeland, Polen, de VS.
  Willen ze nu dat Amerika boete gaat betalen? De EU wordt langzamerhand lachwekkend.

  Like

 18. Mary zegt:

  Ach gut en Juncker dreigt weer eens dat Trump er niet zo maar vanaf kan ik denk dat hij zich vergist in Trump!!!, waarschijnlijk weer onder invloed, wordt het zo’n agressief mannetje die Juncker!!

  Geliked door 2 people

 19. John van antwerpen zegt:

  van kooten en de bie waarschuwden ons al dat de pathalogische wapens (lone wolves ect.)
  veel gevaarlijker zijn dan wat dan ook. Het klimaat heeft altijd al geschommeld.

  Geliked door 1 persoon

 20. Edjan zegt:

  Ongekozen hotemetoot mauwt en kwekt dat het een lieve lust is.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28295973/__Brussel__besluit_Trump_treurig__.html

  – Een trieste, trieste dag voor de wereld, de dag waarop de Verenigde Staten zich afkeren van het gevecht tegen klimaatverandering.

  … een vitaal instrument voor onze planeet, samenlevingen en economieën, zeggen bondskanselier Merkel, de Italiaanse premier Gentiloni en de Franse president Macron

  – „Het verdrag van Parijs zal stand houden. De wereld kan blijven rekenen op Europa als mondiaal leider in de strijd tegen klimaatverandering”.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Edjan 1 juni 2017 om 23:45

   Hahaha, wat een stel megalomane, leugenachtige schoften!
   “De strijd tegen klimaatverandering”!
   Hoe is het toch mogelijk dat het klootjesvolk die waanzin nog steeds gelooft!

   Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Amerika betaalde zich blauw aan de klimaatonzin, de economie ging kapot en China bleef doorgaan met vervuilen

  …….
  According to the Heritage Foundation, the consequences to the US of this terrible agreement were devastating:

  Companies [in the US] will pass higher costs on to consumers or absorb the costs, which prevents hiring and new investment. As prices rise, consumers buy less, and companies will drop employees, close entirely, or move to other countries where the cost of doing business is lower. The result is fewer opportunities for American workers, lower incomes, less economic growth, and higher unemployment.According to the Heritage Foundation, the consequences to the US of this terrible agreement were devastating:

  The fact that China does not have to cut any carbon dioxide emissions until 2030 is absurd. What is also absurd is that the US would have to cut emissions and increase energy costs while giving money to other countries in a socialist scheme under the guise of ‘climate control’.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/paris-climate-agreement-had-devastating-economic-costs-for-us-while-chinas-pollution-continues/

  Like

 22. Jan zegt:

  Link draait door

  Like

 23. Jan zegt:

  De Roden zien hun graaien in gevaar:

  Statenlid VVD: Klimaatverandering is complot

  Uitspraken van een VVD-Statenlid over klimaatverandering hebben kwaad bloed gezet bij partijgenoten. Staatssecretaris Dijksma maakt de complottheorieën belachelijk.

  Volgens VVD-Statenlid Frits Paymans, een gepensioneerd verkeersvlieger en luchtvaartdeskundige, wordt klimaatverandering niet veroorzaakt door de mens. De wetenschappers die het tegendeel beweren zijn in zijn ogen niet te vertrouwen. ,,Net zoals in alle andere complottheorieën kan dat georkestreerd zijn”, vertelde Paymans tegen Omroep West.
  Complot

  Hij is van mening dat multinationals achter het complot zitten. ,,Shell en Heineken zijn voor niets aan het vergroenen, want dat is waar de subsidies te halen zijn.”
  ….
  http://www.ad.nl/politiek/statenlid-vvd-klimaatverandering-is-complot~ad7cc926/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s