“Buurten geteisterd door ramadanrellen na avondgebed”

Screenshot_88

(Door: Bauke Schram)

Een golf aan vernielingen in Haarlem en Hilversum wordt veroorzaakt door vastende moslims, zeggen buurtbewoners en moskeegangers. Gemeenten staan machteloos en weigeren in sommige gevallen de incidenten te koppelen aan de ramadan.

Dat meldt althans De Telegraaf. De krant bericht over buurtbewoners die alarm slaan over relschoppers. De afgelopen week zijn Haarlem en Hilversum geteisterd door brandstichting en vernielingen. Het gaat vooral om Marokkaanse jongens die na het avondgebed massaal de straat op gaan.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Buurten geteisterd door ramadanrellen na avondgebed”

  1. koddebeier zegt:

    Wat doet de politie ???? Wat doet de politiek ????
    Doofpot ?? Onder de pet houden ??? Heeft niets met de islam te maken ?? Verwarde jongeren ??
    Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !!! Op naar de ondergang !!

    Like

  2. Steven zegt:

    Komt vast door al die BLANKE ongelovigen die niet hebben gevast…

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    “Mag niet hardop denken?”Van wie niet?!
    Gooi het er vooral uit: De waarheid m’g niet alleen gezegd worden, het MOET hier zelfs!

    Like

  4. Marian zegt:

    Ach, we moeten niet zo kleinzielig zijn. Het zijn de nieuwe normen en waarden van onze verrijking waar wij nog aan moeten wennen. Het zijn nu nog alleen maar auto’s volgende de keer misschien onze huizen.

    Like

  5. Gert Jan Reitsma zegt:

    O ja u behoeft de politie NIET te bellen, want na 5 telefoontjes krijgt u te horen dat er geen man meer op het buro is. Piep, piep, piep, piep, dit is het antwoordapparaat.

    Like

  6. Drs.P. zegt:

    Knokploegen maken en afknallen die smerige bruine ratten naar hun allah!!!

    Like

  7. ReaGluurder zegt:

    Medelijden met de mensen die hier onder lijden. Maar waarschijnlijk hebben ze in het verleden op lieden gestemd die mohammedanen een verrijking van Nederland vonden. Ja, dan ervaar je deze “verrijking” nu aan den lijve, een maand lang! Ik gelukkig nog niet! (en Trutte cs. natuurlijk ook niet!)

    Like

Plaats een reactie