Column Jan Roos: Na het Oekraïne-verdrag is het officieel: Nederland is een bananenrepubliek geworden

Screenshot_93

(Door: Jan Roos)

Een bananenrepubliek is een populaire benaming voor een politiek instabiel en corrupt land dat vaak rijk is aan grondstoffen en waar staatsgrepen en revoluties aan de orde van de dag zijn. Zo staat deze term althans beschreven op Wikipedia. Ondanks dat wij politiek stabiel zijn, nooit staatsgrepen of revoluties hebben en totaal niet rijk aan grondstoffen zijn is Nederland er eentje. Waarom? Het is hier zo corrupt dat politieke instabiliteit, staatsgrepen en revoluties niet eens een kans krijgen. Zijn de dictators in Afrika te herkennen aan hun protserige uniformen en potsierlijke rijkdom, in ons land dragen ze een scheiding en een saai blauw of grijs pak.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, gezond realisme, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Column Jan Roos: Na het Oekraïne-verdrag is het officieel: Nederland is een bananenrepubliek geworden

 1. fransdewit zegt:

  Goed zo Jan Roos, je heb net zo gelijk als dat Geert Wilders het heeft, hoe meer mensen er nu netjes voor uit gaan komen, des te meer worden die volk naaiers in de hoek gedreven.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Jan, Jan toch.
   Nederland heeft geen grondstoffen…?
   Hebben wij niet een gasbel te Groningen alwaar de helft van Europa van heeft mogen profiteren, alléén wij niet…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   ’n Apenland zonder grondstoffen…?
   We hebben toch die “gasbel” …die we zo veilig exploiteren!
   Alwaar Rutte bijna voor gelyncht werd door de Groningers.

   Niemand is daar beter van geworden… behalve onze corrupte politiekers natuurlijk!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, bananenrepubliek: In het bijzonder met partijen als D66 in de Kamer, die van de hypocrisie en de huichelarij aan elkaar hangen! Goeie God!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gert Jan Reitsma zegt:

  Een bananenrepubliek? Die term is een belediging voor elke rechtgeaarde banaan. Een MONGOLENREPUBLIEK, die zo geleid wordt door mannen met grijze pakken die hun afwijkingen zo goed verbergen dat ze zelf zeggen normaal te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter selie zegt:

  Ja Jan, en intussen zijn de grenzen open en kunnen ze zich hier drie maanden lang vrij bewegen, maar hoeveel denk je dat er binnen de gestelde termijn werkelijk weg zijn? En hoeveel denk je dat er volgende week al ondersteuning hebben aangevraagd?

  Peter Selie

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Dat ironisch genoeg nog te bedenken dat de ouders, grootouders en overgrootouders van de huidige Oekraïners, Wit-Russen, Balten, Kozakken, Tartaren, kaukasiërs, Russen e.v.a. tijdens WO II dezelfde fouten maakten die de linkse politici maken met de islam die zij de hielen likten en hier niets kwaad in zagen.
  Toen de Grote Vaderlandse Oorlog uitbrak dachten al die groepen dat de Nazi-Duitsers ook volkomen ongevaarlijk waren, wilden ze daarmee samenwerken en verwachten dat de Duitsers daarmee helden waren en goed, lief en aardig konden worden gemaakt met brood, bloemen, wodka, zout en met het aanbieden van een bad en brood waar gezinnen daarginder nog over gingen twisten omdat ze dolgraag allemaal een Duitser in huis wilden hebben! Adolf Hitler was zelfs door Jozef Stalin en de geallieerden totaal niet lief, goed, aardig en heldhaftig te krijgen omdat hij hen allemaal alleen maar wilde haten!
  En zo is het thans ook met de radicale islam die goed constant met kwaad belonen en het idee dat we dadelijk ook nog Oekraïne (waar op 17 juli 2014 de Boeing 777-200ER van de Malaysia Airlines-vlucht MH17 werd neergehaald met 193 Nederlanders daarin!) bij de EU krijgen zal al helemaal een ramp worden omdat ze daarginds gewoon, in plaats van een bananenrepubliek, een kokosnoot-republiek hebben omdat ze elkaar en de Russen constant de hersenen inslaan. Dit hele Oekraïne-verdrag bestaat alleen maar op papier en is allang gedoemd om te mislukken naar ik wens!

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  En aan het hoofd van deze bananenrepubliek staat bananenlikker Rutte.

  Geliked door 2 people

 7. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s