Geert Wilders: “Globale islam gevaarlijker dan globale opwarming”

Screenshot_97

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische terreuraanslag in Manchester is bijna alweer vergeten. En “terreurdeskundigen” vonden onaangedaan: aan “incidenten” zoals dit zou men moeten wennen.

Blick

De rechtse Nederlandse politicus en parlementariër Geert Wilders viel daarop de EU-elites vanwege hun onverschilligheid frontaal aan: In plaats van de waarheid serveren ze ons krokodillentranen en hete, politiek correcte lucht. Wat we hier meemaken, is zuivere islamitische praktijk. Het is de koran, die ertoe oproept: “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.” (Koran, soera 8, vers 12). Geen enkele westerse EU-politicus zou dat rechtstreeks durven uitspreken, raasde Wilders in een openbare toespraak.

“Twee maanden geleden rouwden we om de slachtoffers van Stockholm. Vorig jaar december om die uit Berlijn. En daarvoor waren het door de radicale islamieten vermoorde mensen in Nice, Brussel, Parijs, Kopenhagen, . . . de lijst is lang, terwijl de rouw steeds korter duurt”, zei Wilders. De oorzaak voor al het bloedvergieten zou de islam zijn. Hij zou onze vrijheid misbruiken. Hij zou onze democratische waarden en ons rechtssysteem ondermijnen om iedere kritiek in de kiem te smoren.

Na 2060: Islam de grootste geloofsgemeenschap van de wereld

Niet de globale opwarming, maar de globale islam zou onze wereld bedreigen, zei Wilders, en citeerde daarbij cijfers van het Pew Forum: tot 2060 zal het aantal moslims met 70% toenemen. Tweemaal zo snel als christenen, driemaal zo snel als Hindoes en bijna vijfmaal zo snel als Joden.

Na 2060 zou de islam de grootste geloofsgemeenschap ter wereld zijn. In veel westerse landen zou de bevolking alleen maar groeien wegens de immigranten. Velen van hen zijn moslims. Mohammed is nu al de meest populaire naam voor baby´s in veel Europese steden. De islam maakt gebruik van alle wapens die hij te pakken kan krijgen: geweren en bommen, messen, auto´s en vliegtuigen. Maar ook geboortetoename en immigratie.

Wilders eist de-islamisering

Wilders eist daarom een de-islamisering van de landen: geen immigratie meer uit zulke landen. De moslims die er al zijn, kunnen blijven “als ze onze waarden en wetten respecteren”, zei hij. En Wilders eist een einde van de politieke correctheid: men zou geen rechten kunnen geven aan een totalitaire ideologie, die daarna onze rechten vernietigt.

Vanwege zijn islam-kritische houding en herhaaldelijke doodsbedreigingen tegen hem,. Wordt Wilders 24 uur per dag bewaakt. Zijn patriottische en EU-kritische “Partij voor de Vrijheid” (PVV) is de op één na grootste politieke partij in Nederland.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

33 reacties op Geert Wilders: “Globale islam gevaarlijker dan globale opwarming”

 1. Marian zegt:

  Gert Wilders is een held die niet bang is de dingen bij naam te noemen, wat andere beslist niet durven. Hij hoort onze leider te worden, want hij spreekt in alles de waarheid. Leve Geert !!!!!

  Geliked door 3 people

  • Henk zegt:

   Helaas niet waar Marian. Geert snijdt interessante onderwerpen aan, maar helaas heeft hij vaker ongelijk dan gemiddelde politici. Of hij verteld halve waarheden zoals hierboven op er de uitspraken in de koran. Deze uitspraken staan er in, maar staan ook in de christelijke boeken. Wat is er dat jou zo aanspreekt in Geert? En hoe controleer je of dat ook zo is?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Zeg Henk.
    Als je niet begrijpt of accepteert dat Wilders de enige politicus in Nederland is die de
    bevolking zou kunnen redden van het afgrijselijk gevaar van die vervloekte islam, dan kun je beter je licht opsteken bij sites zoals “Joop”.
    Ik denk dat je je daar veel beter thuis zult voelen en doe ons dan een lol en probeer hier niet de interessante uit te hangen want daar ben je zeer waarschijnlijk niet slim genoeg voor.

    Like

   • bigljohn zegt:

    Christus zeí; wie niet voor mij is, is tegen mij. Dus Henk. ben jij nu voor Wilders, of tegen hem. Marian heeft wel degelijk gelijk ! Of bent u gematigd in uw symphatie voor de PVV. Maar voor mij geen schemertoestanden. Ik weet waar de PVV voor staat. Geert moet, als we onze toekomst veilig willen stellen, inderdaad onze leider worden.

    Like

   • Coers ar zegt:

    Wat in de bijbel staat is hier niet van toepassing , dan wat nu gebeurt met de Koran in de hand , slaap maar door en praat alles recht wat islam betreft en wilders gebral in jouw ogen

    Like

 2. Sabeltant zegt:

  Klimaat onzin wordt dagelijks met feiten weerlegt.
  Het islam probleem kan enkel met leugens worden doodgezwegen.
  Nu weer een popconcert afgelast.
  100% veroorzaakt door de islam
  Zonder islam geen tereur!

  Geliked door 2 people

 3. Gert Jan Reitsma zegt:

  Geert blijf maar gewoon doorgaan. Dan kan niemand zeggen:”Wir haben es nicht gewusst”.

  Geliked door 2 people

  • Jack vanderStoep zegt:

   Goed zo Gert Jan, klare taal! Het grootste probleem in de wereld is op dit moment ongeloof en daarna DE ISLAM! Ik ben benieuwd hoelang we dit nog moeten pikken!

   Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. Mary zegt:

  Helemaal eens Geert, globale opwarming bestaat niet, globale Islam is levensbedreigend voor de mensheid.

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Geert Wilders voert onze strijd. Jammer dat op 15 maart j.l. de teller bleef steken op 20 zetels. Dat moeten minstens 40 zetels worden. Ook dan blijft het lastig Nederland te behouden. De demografische ravage is inmiddels voorbij het punt of no return.

  Geliked door 2 people

 7. M. Kisters zegt:

  Na de Mosliminval in Europa over enkele tientallen jaren zal Hendrik de Vijfde van Frankrijk
  de islamitische slang terugjagen naar Mekka en Medina. Bronnen: Nostradamus en de Profeet
  Mohammed.

  Like

  • bigljohn zegt:

   M. Kisters 3 juni 2017 om 00.56 Ja, ik heb ook boeken van Nostradames. Alleen vraag ik mij wel eens af of Hendrik de Vijfde nog wel genoeg manschappen kan optrommelen over enkele tientallen jaren. Het kan wel eens zo zijn, na al die immigratie, familie hereniging en het enorme groei potentieel der Moslims, dat er nog steeds 60 miljoen – Fransen – zijn, waarvan er dan wel 55 miljoen Moslim zijn ! Fransen zijn net Nederlanders. Zij denken al een groot gezin te hebben met een of hooguit twee kinderen. Moslims hebben pas een groot gezin bij 10 of 15 kinderen.

   Like

 8. Drs.P. zegt:

  Klopt helemaal geert, NL lijdt onder dhet o zo “fijne” vaste feest van de immigranten (NOT):
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28305048/__Relalarm_ramadan__.html

  Like

 9. ildiko zegt:

  Wilders heeft altijd gelijk, had altijd gelijk en zal altijd ook gelijk hebben, islam is een monster die hier op Aarde het meeste catastrofe en achteruitgang bezorgd.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  !00% gelijk !!!!!! Alleen triest dat ons “eigen” OM de vrijheid van meningsuiting steeds verder onder druk zet met hun Gestapo nijgingen en Geert Wilders (en anderen) zijn uitspraken constant op een goudschaaltje moet afwegen !!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Op de “overheid” hoef je je hoop niet te stellen.
   Die hebben nu al vaak genoeg laten merken dat ze aan de kant van onze doodsvijand staan.
   Hoog tijd om deze vileine landverraders op de enige juiste manier te “berechten”.

   Geliked door 1 persoon

 11. dit alles is veroorzaakt door de irrationele immigratiekeuze van de EU en ons parlement; Geert is de enige die de gevolgen daarvan benoemt.

  Like

 12. Beschouwer zegt:

  Mocht er al global warming zijn dan komt dat door de zon niet door stom gelul zoals uitstoot van CO2 of andere leugenpraatjes. CO2 si brandstof voor planten en meer CO2 doet planten sneller groeien. Terrorisme is wel een gevaar waar we iets aan kunnen doen. Stop de massa-immigratie en arresteer degenen die een aanslag beramen. Het valt vaak op dat de moslimterroristen die de aanslag plegen vaak al lang bekend zijn bij de geheime diensten.

  Like

 13. Bob Fleumer zegt:

  In ons aller belang; stem PVV of FvD de rest brengt niets dan ellende.

  Like

  • BertG. zegt:

   Laat Thierry alsjeblieft lekker piano blijven spelen in z’n kamertje.
   Dan heb er ook niemand last van ‘m.
   Thierry heeft helemaal niet zo’n probleem met al die islam liefhebbers.
   Het is mij een raadsel waarom mensen denken dat hij er net zo over denkt als de PVV.

   Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Meneer Wilders heeft gelijk.
  Toch een opmerking: de gutmensch moet ook nog gaan inzien dat de moslim totaal niets doet voor milieu en duurzaamheid. Een dominante islam verpest alles, ook moeder aarde.

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 16. Jan zegt:

  De grenzeloze haat van linksvolk tegen Europeanen:

  REPORT: 1 in 4 EU Citizens ‘On Verge of Total Poverty’ as Leaders Open Continent to Third World Migrant Invasion (VIDEO)

  A number of EU “leaders” thought that French President Emmanuel Macron would somehow fix problems within the bloc. One wonders the EU leadership’s logic behind thinking that adding another spineless, greedy globalist would be effective in “resetting” anything.

  The statistics that were revealed at the Brussels Economic Forum only showed the growing income inequality that somehow “shocked” the greedy bastards running the worst governmental system after communism (and associated ideologies).

  Western leadership – save for a few key figures like Trump, Farage, Netanyahu, Orban and figures like Geert Wilders and Marine Le Pen – is either oblivious to the damage they are doing to the citizens of their nations, or they know and do not care.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/report-brussels-explode-revolt-1-4-eu-citizens-verge-poverty-video/

  Like

 17. Republikein zegt:

  Om aan je gerief te komen gaat een mens naar oorzaken zoeken, en dan beredeneren of er ook oplossingen zijn.
  Je komt vaak van een koude kermis thuis want goedmenselijk gedrag voert de boventoon.
  Nou, ons Pinksteren is weer mooi gekleurd door de religie van de eeuwige vrede.
  Als je dan bij toeval op een filmpie stuit, ik laat he’m hier ff zien, zeggen we:Zum Kotzen.
  Wat een tyfuszooi hiero.
  Over tolken, het mag wat kosten en dan heb je ook wat.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Zal er bij die gasten ook een damklok op tafel bij de arts staan, om je binnen 10 min. weer naar buiten te sturen.
   Lijkt mij niet als je op deze manier moet zien te communiceren.
   Ze maken hier werkelijk van iedereen zijn eigen probleem, er ons probleem van.

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, die ouwe heeft in 50 jaar tenminste wel geleerd, een vrouw normaal een hand te geven, dat is al wát. -Hij gaf in het voorbijgaan zelfs nog een speels schouderklopje óók.
   Misschien is het inderdaad geen onwil en onthoudt-ie echt niets.
   En tegen die zwangere vrouw voel je dan weer het eerst de neiging om te zeggen: (“Zeggeh…..Dat kopvod kun je hier wel afdoen, hoor!
   Heeft geen zin, ik weet het, maar ik kan er niets aan doen: Dat is steeds weer mijn eerste gedachte.)

   Geliked door 1 persoon

 18. Republikein zegt:

  Vandaag Ivoorkust in Rotterdam.
  Ze gaan nooit meer weg.

  Like

 19. Theodoor zegt:

  Wilders heeft altijd gelijk, ook nu weer en is 100 keer beter dan Rutte om het land te verdedigen.

  Like

 20. 4sjun zegt:

  Ook Donald Trump begrijpt dat Geert Wilders hier alweer een punt heeft en zet er vast een koerswijziging op.

  Why Trump was right to reject the “Global Warming Scam”

  Like

 21. Coers ar zegt:

  Inticidenten vele toespraken in diepe droefheid , mooie woorden over slachtoffers, van politici , lijkt wel of de indochtrine al meer dan wij vermoeden in politiek is verspreid in moslimfobie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s