Haags raadslid: Israëlische scholieren zijn toekomstige kindermoordenaars

Screenshot_92

(Door: Niels Klaassen)

Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid, foto) haalt hard uit naar een groep Israëlische scholieren op bezoek bij de SGP-fractie. ‘Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars’, schrijft hij onder een foto van de groep kinderen in de Tweede Kamer. 

,,De zionistische terroristen in wording gaan gewoon keurig op bezoek bij de SGP. Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars en bezetters”, schrijft Khoulani op zijn Facebook-pagina.

SGP-leider Kees van der Staaij reageert geschokt: ,,Dit is een bizarre reactie. Dit is een vorm van antisemitisme waar we gewoon strijd tegen moeten voeren. Jodenhaat mag nooit normaal gevonden worden.”

Algemeen Dagblad

Khoulani blijft bij zijn kwalificaties: ,,Dit is de keiharde waarheid. Deze mensen hebben dienstplicht, iedereen komt vroeg of laat bij het leger en dan maken ze zich schuldig aan de bezetting. En dan hebben ze Palestijns bloed aan hun handen.”

Ophef

In 2014 veroorzaakte Khoulani nog grote ophef met zijn steun voor ISIS: ,,Leve ISIS, en op naar Bagdad om het schorem aldaar aan te pakken”, schreef hij toen op zijn Facebook-pagina. Na bakken kritiek bood hij zijn excuses aan: ,,Dit zal niet meer gebeuren. Ik wil me volledig richten op de stad en zal me verre houden van internationale politieke vraagstukken.”

Bron:
www.ad.nl
(h/t P.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

77 reacties op Haags raadslid: Israëlische scholieren zijn toekomstige kindermoordenaars

 1. Flo zegt:

  En dat zit in de Haagse raad, zou Geert eens moeten roepen ,dan is het land te klein ,NPO,met zijn reut voor de deur,en afbreken de PVV, waar?..zijn ze nu?

  Geliked door 1 persoon

 2. Klippie 72 zegt:

  Ophangen die vent

  Geliked door 1 persoon

 3. Karen zegt:

  Wat gebeurt er als er een groep mohammedaanse kinderen in de tweede kamer komt en iemand zegt “dit zijn toekomstige terroristen, die hebben zodirect Nederlands bloed aan hun handen” of b.v. “willen jullie meer of minder Marokkanen? “. We kennen het antwoord. Wij autochtone blanke Nederlanders zijn inmiddels 2e rangs burgers in eigen land. En alles wat in die pedo en dat kwaadardige sprookjesfiguur gelooft zijn heilig verklaard, diep en diep triest is het.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Karen
   Ja! Een goede vraag – en tevens terechte vraag!!! – wat zou er gebeuren als een groep moslim kinderen zal de TK bezoeken en iemand zal roepen “dit zijn toekomstige criminelen, verkrachters en terroristen?” Wij weten dat een persoon die dat roept, is niet ver van de waarheid …maar stel dat dat zal gebeuren? Hoe zouden de moslims en hun politiek-correcte vrienden reageren? Het land zou de klein zijn. Blanke Nederlanders zouden van alles en nog wat worden beticht: racisten, fascisten, Neo-nazis, xenofoben, islamofoben en nog meer van die leuke namen. Karen heeft gelijk. Autochtone Nederlanders zijn tot 2de rangeburgers in hun eigen land geworden. Maar, men moet het toegeven ..niet door de moslims ..maar eerder door Culturele Marxisten afkomstig uit bijna alle politieke partijen. Gelukkig is de SGB een van de weinige partijen die uit de multiculturele droom is wakker geworden. Nu maar hopen dat ook de CU en CDA zullen de stront uit hun ogen vegen en zien de realiteit zoals het is. .

   Like

 4. paulzwueste zegt:

  Deze vuile schoft moet onmiddellijk uit zijn functie worden gezet en berecht worden…

  Geliked door 4 people

  • Oeps48 zegt:

   Die schoft hoeft ons niet te vertellen, hoe wij met Joden om moeten gaan. Hij moet heel snel oppleuren !!!

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Paulzwuste
    De schoft kan beter nu naar zijn land van herkomst in de Riff-raf gebergte reizen en daar hulp bieden aan zijn broertjes en zusjes in nood. Hopen dat hij in de handen van de politie of het leger van HM Mohammed VI zal vallen. Zij zouden hem een lesje in democratie leren . Wat doet hij hier, als zijn volk is in gevaar en beleeft bange dagen? Grote bek s.v.p. daar waar hij thuis hoort- Niet hier!.

    Geliked door 1 persoon

 5. T.Troubadour zegt:

  Wanneer wordt dit sujet aangeklaagd door het O.M.of past dit niet bij de zgn.politiek correcte rechters??

  Geliked door 1 persoon

 6. Marian zegt:

  Geert wordt weer aangeklaagd, kunnen ze de klootzak ook eens aanklagen voor belediging en haat zaaien ????

  Geliked door 3 people

 7. J.A.Blaauw zegt:

  Voor deze weerzinwekkende kreet, zou die figuur in de periode 1940-1945 ongetwijfeld de nodige loftuitingen hebben gekregen van ene Adolf H.

  Geliked door 2 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Maar Geert Wilders wordt voor het gerecht gesleept. Wat deze schoft zegt is heel wat erger. Het scheelt natuurlijk als je moslim bent…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

 9. nathanael.cheilon zegt:

  heeft de politiek het nog steeds niet door met de islam ik hoor de linkse partijen media de fleur dekkers en andere malloten niet.
  Ik ben van huis uit Nederlands hervormd maar zal nooit te nimmer mijn andere wang toe keren.
  Zeker met de islam geloof ik in oog om oog en tand om tand.

  Geliked door 4 people

  • hendrikush zegt:

   Het basisinstinct van zelfverdediging is vele malen sterker dan dat van zelfopoffering.
   Ondanks alle zelfbevredigende deugers zal dat ook zo blijven.

   Geliked door 2 people

 10. Marlies zegt:

  Dat plebs wordt steeds brutaler. Een gotspe na de kindermoorden in Manchester door zijn “geloofsgenoot”. Hij is ook nog raadslid. Hopeloos – ik heb de injectiespuit al voor hem klaarliggen.

  Geliked door 2 people

 11. guusvelraeds zegt:

  Beter ware het dit soort lieden uit het land te schoppen. Met schoppen bedoel ik ook echt schoppen. Eruit met dat antisemitisch schorem van islamitische persuasie. Maar het OM zal hier niet op reageren laat staan actie ondernemen. Het OM onderneemt alleen actie als ze met veel buig, trek en kneed werk een ultra, extreem, uiterst, guur, rechts label aan kunnen plakken. Wat je zegt doet er niet toe in Nederland, als je maar de gewenste bloedgroep hebt.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   Ik zag gisteren op Een Vandaag hoe Nederlanders in het buitenland hun
   Nederlandse nationaliteit verliezen, zodra ze de nationaliteit van een andere EU land aanvaarden. In dit geval was het VK. De narigheid waarin zij komen te zitten, was een walgelijke vertoning. Nederlanders moeten hun geboorterecht verliezen, terwijl Nederland herbergt een gigantische zwerm moslims die als ratten de boel hier kaal vreten. Een aanzienlijk deel van de islamitische bevolking in NL is al in feite in staat van GUIRRILA OORLOG tegen Nederland en haar bewoners. Zie wat er nu tijdens de ramadan gebeurt? Hele buurten worden geteisterd door vijandig islamitische activiteiten https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/15c69c051f17e9b3 maar niets wordt tegen ze ondernomen. Laffe PC College van burgemeesters en wethouders durven zelfs niet de delicten aan de Ramadan te relateren. Moslims mogen met een gerust hart mensen op straat aanvallen en in elkaar slaan, ze mogen vrouwen verkrachten of zo maar molesteren, ze mogen huizen van niet-moslims binnensluipen en de bewoners half dood martelen. Ze mogen zelfs naar IS gebieden reizen en daar met veel plezier grote aantallen mensen de dood injagen. Zij bereiden zich bij ISIS op te overname van Nederland. Daarna mogen ze heel vrolijk weer terugkeren naar Nederland en verder genieten van hun steun en debiele
   ‘de-radicaliseringsprogramma’s volgen. Niemand haalt het in zijn hoofd het Nederlandschap van deze mensen af te pakken en ze linea recta naar het land van herkomst terug te sturen.
   Zo’n actie is 100% volgens iedere internationale wet geoorloofd.. Deze gevaarlijke mensen hebben altijd de nationaliteit van het land van herkomst. Nederlandschap is voor hen een bijkomende zaak.

   Like

 12. Mirjam zegt:

  ‘Zoiets’ is ook nog raadslid. Nu hoor je niemand over antisemitisme in de regering (behalve dan nu even Van der Staai). De partij van deze jodenhater moet opgeheven worden, het is een undercover voor Isis aanhangers. Waar is de regering nu? Weer hun ogen in hun zakken, totdat het te laat met deze ‘meneer’.

  Geliked door 3 people

  • Mirjam zegt:

   Geert wordt misschien weer aangeklaagd voor zijn rede in Oostenrijk in 2015. Hij gaf toen aan dat de islam een haat en terror verspreidende ideologie is. Men kan dit terugvinden in de ‘verzen’ en het zijn dus feiten wat hij aanhaalt, omdat het aantoonbaar terug te vinden is in de koran.

   En kijk nu eens wat deze persoon doet?! Hij verspreidt haat en roept op tot terror en hij ‘hangt’ de koran aan. Precies!

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   OM doet onderzoek naar raadslid dat Isis bejubelt

   Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt of de uitspraken van het Haagse raadslid Abdoe Khoulani strafbaar zijn. De politicus van de Partij van de Eenheid betuigt op zijn Facebookpagina steun aan de bloeddorstige Syrische en Iraakse strijdgroep Isis.

   Tegenover Trouw beschreef hij die passage donderdag als een oproep tot rechtvaardigheid. Isis is geen terreurorganisatie, meent hij, maar een verzetsgroep die opkomt voor de vervolgde soennitische minderheid. Dat diens strijders op grote schaal standrechtelijke executies uitvoeren is volgens Khoulani een onjuist gerucht.

   https://www.trouw.nl/home/om-doet-onderzoek-naar-raadslid-dat-isis-bejubelt~ae3f7821/

   Vervolgens komt die kutmoslim hiermee:

   Haags raadslid Abdoe Khoulani: IS en Israël twee handen op één buik

   Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani, dat eerder in opspraak kwam door het verheerlijken van terreurgroepering IS, heeft donderdagavond opnieuw voor consternatie gezorgd. De fractievoorzitter van de Partij van de Eenheid in Den Haag vergeleek Israël met Islamitische Staat, meldt Omroep West.

   Wel nam Khoulani afstand van zijn eerdere uitspraken. Op Facebook schreef hij in juni onder meer “Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken”. Dit veroorzaakte de nodige ophef. Donderdagavond nam hij in een verklaring die woorden terug. Hij riep Haagse jongeren ook op vooral niet naar Syrië of Irak af te reizen.

   Hierna stelde hij echter op de vraag van ChristenUnie-SGP-raadslid Pieter Grinwis, of hij een eerdere uitspraak over Israël wilde terugnemen, dat Israël en IS “twee handen op één buik zijn”.

   http://nieuws.tpo.nl/kort-nieuws/2014/09/19/haags-raadslid-abdoe-khoulani-en-israel-twee-handen-op-een-buik/

   Vies, laf volk, of beter: smerigste ras op aardbodem, want als ras zien die gekken zichzelf

   Vervolgens, na de verheerlijking kwam dit: Islamisten doen aangifte tegen Kamerlid Marcouch

   Kritiek op verheerlijken ISIS is ‘laster’ volgens onderwijsstichting
   De Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam en Omstreken (SIO) wil dat PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch vervolgd wordt wegens laster en smaad. De stichting heeft daarom aangifte gedaan. De islamisten zijn woest op de socialist omdat hij felle kritiek uitte op het bejubelen van de terreurgroep ISIS door een bestuurslid van SIO.

   https://joop.vara.nl/nieuws/islamisten-doen-aangifte-tegen-kamerlid-marcouch

   Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  “Partij van de Eenheid”. Dat verklaart alles: Alweer zo’n klote-moslim!
  Gelóóf dat praat je van een gematigde islam/gematigde moslims toch niet: Die bestáán eenvoudigweg niet. Islam=islam!
  De enige goede moslims zijn openlijk afvallige moslims, zoals Ayaan en Hafid Bouazza!

  Geliked door 3 people

 14. Jean zegt:

  Uiteraard spreekt die moslimlul over zijn eigen soort.
  Typisch moslims, zij zijn steeds onschuldig en de anti moslims zijn altijd de schuldigen.
  Hoogtijd heel die moslimtroep eruit te flikkeren.

  Geliked door 2 people

 15. Mirjam zegt:

  Moslims kunnen en zullen nooit hun afkomst verloochenen, want alles wat tegen hun ‘geloof’ is, is verkeerd. Dus nu ook met deze Abdoe Khoulani, een potentiële terrorist, jodenhater en gevaarlijk, omdat hij zich ook nog beweegt in raadskringen. The devil within. Stomme idiote regering hebben we toch, dat ze het niet willen inzien en bewust het gevaar opzoeken en toelaten. Eruit ermee, dat is de beste oplossing.

  Geliked door 4 people

 16. Harry zegt:

  Moslims zijn ZONDER UITZONDERING STAPELGEK !
  Hun hersenen zijn onherstelbaar aangetast .
  Ze zien zoals welhaast alle gelovigen ALLES precies verkeerd-om .
  De enige optie voor ons is om ze uit ons midden te verdrijven , ongeacht op welke manier .
  Ik ben er vóór om dat te doen op een manier waarbij ze in ieder geval NIET TERUG KUNNEN KOMEN !

  Geliked door 5 people

  • Alex Delarge zegt:

   Dat komt door de eeuwenlange inteelt.Het komt ook nooit meer goed.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Het woord “inteelt” geeft aan dat DNA van oorspronkelijke moslims ooit van gelijke kwaliteit is geweest als dat van niet-moslims. Dat zal in het begin best zo zijn geweest, maar later zal dit toch echt een probleempje zijn geworden.
    Merkel en consorten geven dit juist op als reden voor het bevorderen van de ongebreidelde moslim import, Europeanen zouden te veel inteelt worden volgens Wolfgang Schäuble.

    Het globalisme heeft Nederland, Duitsland en Frankrijk stevig in hun greep en dat moet ook wel als Macron de schulden van Zuid-Europese landen wil uitsmeren over de hele EU. Nederland heeft echter nooit iets te zeggen, Rutte staat erbij en kijkt ernaar, want ja, “we zijn afhankelijk hè”. Rutte is te zwak om de kracht van Nederland te erkennen, laat staan ernaar te handelen.

    http://www.geennieuws.com/2016/06/wolfgang-schauble-meer-moslims-zijn-een-verrijking-van-duitsland-anders-dreigen-inteelt-en-degeneratie/

    Like

 17. Steven zegt:

  ..Opstappen dan maar zou ik zeggen.

  Geliked door 2 people

 18. VarAway zegt:

  Kan er iemand van de PVV in de Haagsche raad aub aangifte doen?
  “Minder, minder” was ook voldoende om tegen Wilders te gebruiken.

  Geliked door 4 people

  • Petra DeBoer zegt:

   De jongerenvereniging van de SGP gaat aangifte doen en ik hoop dat van der Staaij ook aangifte gaat doen. Daarnaast hoop ik dat de gemeenteraad deze man niet meer toelaat in de raad.

   Like

  • Lijkt mij inderdaad zeer noodzakelijk ! Dus stop met meten met 2 maten.

   Like

  • abouneenee zegt:

   “Vervolging van Wilders is ook in het algemeen belang”, meende het Amsterdamse Hof. Het vondt “haatzaaien in een democratische rechtsorde zo ernstig dat het belangrijk is een duidelijke grens te trekken in het maatschappelijk debat.”

   Wilders citeerde toen simpelweg de intolerante islam in zijn film Fitna, hij heeft niets gezegd of verdraait. Wilders werd uiteindelijk wel aangeklaagd omdat de oemma en de useful idiots die er hun levensdoel van maken enkel allochtone minderheden niets in de weg te liggen dit hadden afgedwongen bij het hof Amsterdam. Daarmee hebben zij onbedoeld hun vriend Abdoe Khoulani in 2017 geen dienst bewezen, want vrouw Justitia discrimineert niet of wel dan?

   Van mij hoeft Abdoe Khoulani niet aangeklaagd te worden, maar het hof Amsterdam heeft in 2009 nu eenmaal jurisprudentie neergelegd waaruit iets anders zou moeten volgen, ook al heeft het OM er geen zin in.

   Like

 19. aquarius4422 zegt:

  Weer een loslopende gek.
  Hoog tijd dat er een psychologische test verplicht wordt voor aspirant gemeenteraadsleden.

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Natuurlijk hangt het ervan af wie de test opstelt en uitkomst beoordeeld. Een dergelijke test kan heel wel gebruikt worden om mensen met “extreem-rechtse” standpunten een feitelijk beroepsverbod te geven, iets waar de minkukels, zonder standpunten die bij het electoraat aansluiten, maar wat graag gebruik van zullen maken. Het lukte immers niet om Wilders via de rechter een toontje lager te laten zingen, dus misschien maakt je voorstel wel kans in onze bananenrepubliek.

   Geliked door 1 persoon

 20. abouneenee zegt:

  M’neer hoopt op te vallen bij de koninklijke familie in Saudi-Arabië. Dit soort zielige figuren bouwt nooit iets op, zij breken enkel creaties af zodra ze daartoe voldoende macht in handen hebben. Vreemdelingen en hun sympathisanten stemmen helaas dergelijke ‘cultuurverrijkers’ in een uitzonderlijke positie, waarna zij vrij makkelijk een klankbord vinden in de media. Daarom: Nederlandse stemrecht van iedereen met een dubbele nationaliteit ontnemen.

  Geliked door 3 people

 21. In 2014 gaf hij nog steun aan IS. Hetzelfde IS dat verantwoordelijk is voor de walgelijke kindermoord in Manchester. Dus waar heeft het over…?

  Like

  • abouneenee zegt:

   Meneer Khoulani schopt enkel met wartaal tegen hetgeen hij verafschuwd omdat zijn ideologie hem daartoe oproept. Er is op geen enkele andere manier te schoppen tegen Israel, het zou de moslims sieren om een hand in eigen boezem te steken voor wat betreft het Midden-Oosten conflict. Dit conflict is enkel gepasseerd op de afwijzing van Mohammed door de Joden en de haat tegen een volk dat die simpele afwijzing heeft opgeleverd bij Mohammed, die zich maar wat graag een “profeet” laat noemen. Als Mohammed echt een profeet zou zijn, stond hij boven de aardse volgelingen van het Jodendom die hem afwezen en hechtte hij ook geen waarde aan hun oordeel.

   Jammer genoeg is de islam een op de meest basale invloeden gebaseerde ideologie die de boel een beetje bij elkaar houdt, zonder enige constructieve kijk op het leven. Ik durf dus beargumenteerd te beweren dat Job Cohen geen echte Jood is, maar een islamitische wolf in schaapskleren. Links Nederland denkt misschien dat zonder de islam deze testosteronbommen nog minder makkelijk te beheersen zijn dan reeds het geval is, maar de islam is er juist debet aan dat deze testosteronbommen zo moeilijk te beheersen zijn als thans het geval is.

   De weigering van VVD/CDA om met de PVV in zee te gaan kan verstrekkende gevolgen hebben voor Nederland, haar soevereiniteit en haar vrijheden. Het enige dat die partijen moeten laten, als ze niet willen dat een kabinet CDA/VVD/PVV valt, is het uitknijpen van burgers om de EU tevreden te stemmen. Rutte begrijpt dat niet, die begrijpt eigenlijk niets en daarom houden de Bilderbergjes hem nog wat langer in het zadel. De uitslag die VVD ‘behaalde’ op 15 maart kwam feitelijk de PVV toe en visa versa, maar daarvan is alle bewijs natuurlijk inmiddels vernietigt.

   De kiesraad is nu gelukkig, doch veel te laat, tot de conclusie gekomen dat stemmen in ieder geval elektronisch moeten worden geteld, een proces dat alle partijen kunnen controleren.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Nederlanders met een dubbel paspoort zouden in Nederland geen stemrecht moeten hebben en zouden geen ambtelijke functie, op geen enkel niveau, mogen bekleden.

   Geliked door 1 persoon

 22. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wie weet er een adres van die zak? Allemaal een drol inpakken, postzegels er op en onderschijten die zak stront. Enkele reis Irak geven en weer een islafiet weg. Youpie!

  Like

 23. Sabeltant zegt:

  Kees van der Staaij is nogal naïef.
  De islam is met stip de grootste jodenhater ter wereld.
  Wat moeten wij met politici die staan te kijken van zaken waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee te maken heeft?

  Geliked door 4 people

 24. tjonge zegt:

  die uitspraken moeten het gevolg zijn van laag bloedsuiker door dat geweldige rammeldan, overdag niets vreten en s,avonds als varkens suikerrijk vreten uit hun troggen na binnen werken

  Geliked door 3 people

 25. Oeps48 zegt:

  Als het Haagse raadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid, foto) het niet eens is met de wijzw waarop wij hier in Nederland met bepaalde zaken omgaan, moet hij zich eens afvragen, wat hij hier nog doet. Waarom gaat hij niet terug naar zijn eigen land. Daar zijn ze inmiddels toe aan een wederopbouw. Daar ligt zijn taak. Hij hoeft hier de dienst niet uit te maken. Dit land is van ons en niet van hem. Hij is hierheen gekomen, omdat er in zijn land problemen waren. En nu gaat hij bij ons dezelfde problemen creëren. Dat was niet de bedoeling van onze gastvrijheid voor vluctelingen. He outstayed his welkom. Schoften als hij, kunnen we in Nederland missen als kiespijn. Pleur op !!!

  Like

  • abouneenee zegt:

   “Pleur op !!!” klinkt een beetje als de gevleugelde uitspraak van ‘onze geliefde’ premier. Als meneer Rutte echt de PVV de wind uit de zeilen wil nemen, gaat hij met hen in zee onder het motto ‘keep your friends close, but your enemies closer’ en zal hij zien dat het enige dat hij niet moet doen om wederom de rit uit te zitten te omschrijven is als: het eigen volk naaien en begrijpen dat Rutte zelf niets meer of minder is dan de autochtone bejaarde die het land heeft opgebouwd na de oorlog. Hoe wil Rutte straks zelf worden herinnerd?

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ abouneenee (3 juni 2017 om 10:04)
    Willem van Oranje ging de geschiedenisboekjes in als “Willem de zwijger”.
    Na het Srebrenica debacle is Wim Kok de geschiedenisboekjes ingegaan als “Wim de twijfelaar”.
    Als ik de geschiedenisboekjes mogen schrijven, zal Mark Rutte worden herinnerd als “Mark de duivelse landverrader”

    Geliked door 1 persoon

 26. ed zegt:

  Tijd om al die sprookjesboeken bij het grofvuil te zetten,alleen maar ellende van.bewijs nul,nul.wereld niet plat en niet in zeven dagen geschapen,maagden moeten ook bijna uit verkocht zijn.Misschien iets voor volksgezondheid onder de noemer geestelijk gestoord ?????

  Like

 27. willz zegt:

  De naam Abdoe Khoulani klinkt als een vloek.

  Like

 28. koddebeier zegt:

  Het is een grof schandaal dat het in Nederland mogelijk is dat zo’n stuk schorem in een Gemeenteraad zit !!!
  Heeee OM wakker worden !!!! Of vervolgen we alleen maar PVV ers ????

  Geliked door 2 people

 29. ReaGluurder zegt:

  Afspiegeling van NL2017! Maak het gelukkig niet mee als 30% in NL van de Pislam is!! In W-EU vormen de mohammedanen dan inmiddels 1 groot blok en helpen elkaar met het veroveren van steeds meer grondgebied, ws geholpen door mohammedanen van elders. CHAOS!!

  Like

 30. Wachteres zegt:

  “Haags raadslid: Israëlische scholieren zijn toekomstige kindermoordenaars”

  Merkwaardig dat dit lid van de Haagse gemeenteraad niet roeptoetert dat de moslims de huidige, ECHTE kindermoordenaars zijn.

  Gezien de moord op kinderen in Manchester zou hij zich tenminste aan de feiten houden.

  Like

 31. Thomasson zegt:

  Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani en zijn Genossen uit de “Partij van Allah’s Moordenaars en Verkrachters” heeft zijn geolied en gepoetste machete al klaar liggen om Nederlandse scholieren en hun ouders op Nederlands grondgebied af te slachten. De ‘count-down’ tot het overname van Nederland door zijn ISIS en Al Quida-vriendjes is al begonnen. Deze slang in een afvalberg weet donders goed dat het in Nederland niet al te moeilijk zal zijn. Het volk zal niet door eigen politieke leiders of andere autoriteit worden beschermd. Er zou ook niet genoeg tijd beschikbaar zijn om eigen verdediging zelf te organiseren. Dus, het Bloedfeest (ze hebben al een Offerfeest) zal met zekerheid worden gevierd. Wat heeft dit stuk tyfus toch de pest in dat de Israëlische scholieren van een andere hout zijn gesneden? Natuurlijk gaan ze straks in militaire dienstplicht om hun land en volk te beschermen. Ze kennen de soort woestijn ratten waartoe Khoulani behoort. Maar in tegenstelling tot ons en andere WEST EUROPESE VOLKEREN, hebben zij het lef de monsters van Allah recht in de ogen te kijken door een loop van een geweer . Dat bevalt Khoulani niet!. Iedereen die laat zien dat hij sterker of intelligenter is dan zijn eigen soortgenoten, is al bij voorbaat een Kindermoordenaar.

  Geliked door 2 people

  • Beschouwer zegt:

   Helemaal juist omdat de Israelische kinderen straks en nu al weerbaar worden gemaakt in het leger is er van deze vuile rotmoslim pure nijd en daarom dit schelden. Zie zionist maar als een Geuzennaam. Ik ben ook een zionist. Deze gore psychopaat had liever dat Joden zoals in de tweede wereldoorlog veelal weerloos waren. In de tweede wereldoorlog was het grootste deel van de Joden niet weerbaar en nu in Israel zijn de Joden wel weerbaar en daar balen dit soort vuile sluwe antisemitische moslimpsychopaten van. Laat deze vuile huichelaar maar branden in de hel waar hij thuishoort.

   Like

 32. Cathja zegt:

  Onmiddellijk schorsen, dit raadslid. Nog beter is het om hem Nederland uit te schoppen, omdat hij hier ongewenst is.
  Wat is dit voor een stuk schorem?

  Geliked door 1 persoon

 33. Jan zegt:

  Socialisten doodslaan vind ik eigenlijk nog te soft

  Like

 34. Beschouwer zegt:

  Wat een vuile psychopatische huichelaar. Hamas is kindermoordenaar en gebruikt kinderen om met bomgordels terreuraanslagen te gaan plegen. Ook worden kinderen gebruikt als menselijk schild wanneer Hamas vanaf schooldaken raketten afvuurt op Israel. In de hoop dat er door de Israelische tegenreactie veel kinderen omkomen zodat deze vuile lage psychopaat Israel als kindermoordenaar kan aanwijzen. Wat een stuk stront zeg. En als zionist een scheldwoord is dan ben ik heel erg trots zionist te zijn. Ik hang geen religie aan maar sta pal achter Israel !!

  Like

 35. Thomasson zegt:

  @Karen
  Ja! Een goede vraag – en tevens een terechte vraag!!! – wat zou er gebeuren als een groep moslim kinderen zal de TK bezoeken en iemand zal roepen “dit zijn toekomstige criminelen, verkrachters en terroristen?” Wij weten dat een persoon die dat roept, is niet ver van de waarheid …maar stel dat zo iets zal gebeuren? Hoe zouden de moslims en hun politiek-correcte vrienden reageren? Het land zou re klein zijn. Blanke Nederlanders zouden van alles en nog wat worden beticht: racisten, fascisten, Neo-nazis, xenofoben, islamofoben en nog meer van die leuke namen. Karen heeft gelijk. Autochtone Nederlanders zijn tot 2de rangeburgers in hun eigen land geworden. Maar, men moet het toegeven ..niet door de moslims ..maar eerder door Culturele Marxisten afkomstig uit bijna alle politieke partijen. Gelukkig is de SGP een van de weinige partijen die uit de multiculturele droom is wakker geworden. Nu maar hopen dat ook de CU en CDA zullen de stront uit hun ogen vegen en zien de realiteit zoals het is. .

  Geliked door 1 persoon

 36. Pietersen zegt:

  Maak een brandstapel van korans en laat die vent erop affikken.

  Like

 37. Savio zegt:

  Zionisme is geen scheldwoord of geuzennaam. Het is simpelweg de feitelijke benaming van de beweging die eind 19e eeuw begon te streven naar een thuisland voor de Europese Joden. Daarbij werd niet zonder meer direct louter aan Palestina gedacht. Uganda is ook enige tijd in vizier geweest. Ook vandaag noemen veel Israëliërs zich zionist.

  Like

 38. Mirjam zegt:

  Ergens is het wel goed dat de moslims het niet kunnen laten om zich luidkeels te melden. Zo weten we ook meteen wie het zijn en waar ze zitten. Dat is hun achilleshiel: toch altijd het grootste woord over hun geloof en het beschermen ervan te laten horen, want dat is ook het enige van belang voor hen. Het feit juist dat dit het enige is dat telt, is zelfs afschuwelijk. De mens is voor de moslim altijd een kaffer en een afvallige als hij geen moslim is. Dat zegt iets over het gebrek aan intelligentie, aan gezond verstand en vooral over de gevoelloosheid welke deze narcisten stuk voor stuk bezitten.

  Like

 39. Karen zegt:

  @ Mirjam 19.37 uur. Volgens mij heb je helemaal gelijk. En aangezien het belangrijkste thema m.i. is dat de islamisering van Nederland/Europa moet stoppen vind ik de SGP helemaal niet zo’n gekke partij!

  Like

 40. Republikein zegt:

  Schorremorrie is het, tuig van de richel.

  Like

 41. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 42. Pingback: Imam Fawaz Jneid in opstand tegen de Haagse ‘heksenjacht’ « Debat in de Digitale Hofstad

 43. Pingback: Imam Fawaz Jneid in opstand tegen de Haagse ‘heksenjacht’ | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s