Lucratieve “vluchtelingen”-business: Smokkelaars verdienen € 31 miljard per jaar

Screenshot_96

(Vertaling: E.J. Bron)

De massale smokkel van “vluchtelingen” over de Middellandse Zee naar Europa is een gigantische business. Zoals inmiddels bekend werd, zijn hierbij ook zogenaamde “NGO´s” (non-gouvernementele organisaties) betrokken, die stilzwijgend met de smokkelaars samenwerken om “migranten” illegaal naar Europa te brengen.

Duits - Zuerst

Nu is er een onthullend cijfer over de smokkelhandel bekend geworden: volgens informatie van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) verdienen smokkelaars met hun criminele activiteiten een ongelooflijke $ 35 miljard (ruim € 31 miljard). Daarmee zou de mensensmokkel na de handel in wapens en drugs de op twee na belangrijkste business voor criminelen zijn, zei de chef van de IOM, William Lacy Swing.

Een groot deel van het geld zouden de smokkelaars verdienen aan mensen die via de route over de Middellandse Zee de ellende uit hun landen van herkomst zouden willen ontvluchten.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Lucratieve “vluchtelingen”-business: Smokkelaars verdienen € 31 miljard per jaar

 1. Sabeltant zegt:

  NGO’s zijn de multinationals van de “vluchtelingen” problemen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Is er iemand in de Tweede Kamer die hier een reactie op wil geven? Oh, ik dacht al van niet.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Mensensmokkel is alleen mogelijk bij de gratie van het open deur beleid in West Europa. Werden de deuren dichtgegooid en belangrijker werd de massale instroom in de sociale opvangsystemen met gratis geld, wonen en zorg ontoegankelijk gemaakt voor de Afrikaanse en Midden Oosten invasie troepen dan was het vlug gedaan met de mensensmokkel. De smokkelaars hoeven we niets kwalijk te nemen. Zij doen het omdat het kan. Kwalijk genomen moeten worden de vele NGO’s en hun collaborateurs bij de vele Noord Europese regeringen.

  Like

  • kees520 zegt:

   Eerlijk gezegd denken ik dat ngos en smokkelaars Door de diverse overheden gesteund worden. Als zij de kastanjes uit het vuur haken betreffende de import van zogenaamde vluchtelingen dan blijven de overheden uit beeld denken zij. Maar mijns inziens is meer dan duidelijk dat de EU en dan met name Duitsland en Frankrijk de import stimuleren en zeker niet afremmen. De nieuwe wereld orde wil west Europa vernietigen en Merkel en macron zijn volgens mij zeker voorstander van dat beleid

   Like

 4. T.Troubadour zegt:

  En de NGO’s maken dit mede mogelijk geen cent meer naar die linkse rakkers

  Geliked door 2 people

 5. Marian zegt:

  Ach hier gaan de partijen in het bos zitten om nader tot elkaar te komen om ons land te gaan regeren, het lijkt wel een naaikransje, En aan de overkant van de Middellandse zee worden ze miljardair.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Geef dat soort profiteurs de doodstraf !!

  Like

 7. De financiering van het geheel wordt geregeld door de diverse regeringen die de poen die ze middels belastingheffing bij hun burgers hebben geroofd via alle mogelijke verdeelstations met verhullende etiketten, zoals NGO of Ministerie van Omvolkingshulp, aan de smokkelorganisaties doen toekomen. Die smokkelorganisaties zitten trouwens overvol van de roofridders, warlords en ander gespuis waar onze hoogwaardigheidsbekleders graag mee op de foto staan en ik heb een donkerbruin vermoeden dat er nogal wat piekies back betaald worden die dan weer op nummerrekeningen in belastingparadijzen terecht komen die ze eerst wel maar toch maar niet gaan aanpakken. Kijk af en toe eens in de coulissen dan zie je waar uiteindelijk je poen naartoe gaat.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Om te beginnen moeten al die bedrijven die hier grof geld aan verdienen worden kaalgeplukt. Laten marineschepen maar eens gaan controleren welke schepen ‘vluchtelingen’ oppikken. Als je meewerkt aan illegale immigratie zul je zwaar de klos moeten worden. Boeten van honderden miljoenen euro’s zouden nog maar een begin moeten zijn. Werken die bedrijven dan nóg niet mee om illegale mensenhandel te stoppen, dan moeten de boetes nog hoger worden, of de schepen moeten aan de ketting!
  Wat is dit toch voor slap beleid, dat alles en iedereen geld lijkt te (willen) verdienen aan deze mensenhandel, en overheden zien dit a-sociale gedrag door de vingers?
  Het is ronduit misdadig tegenover de Europese bevolking.

  Like

 9. Joop Sigaar zegt:

  We roepen allemaal wat, maar ondertussen gaat alles gewoon en zonder tegenstand door .
  Als we ons niet organiseren zijn we binnen enkele jaren de lul hier.
  Er staan niet zomaar een paar zg belangrijke mensen op een dodenlijst. ook wij….staan er ALLEMAAL op,

  Ook wij hebben doodseskaders nodig om achter de schermen en stil de problemen het hoofd te bieden .

  Joop Sigaar

  Geliked door 1 persoon

 10. Beschouwer zegt:

  Als de grenzen dicht zouden gaan dan is er geen mensensmokkelhandel meer voor de maffia en de NGO’s .

  Like

 11. Silvio zegt:

  Dit alles is al voorbereid , kijk via google…De Kalergy plan, de Europese cultuur moet vernietigd worden en vermengd met andere rassen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s