Deltaplan islam nodig

Screenshot_106

(Door: Ton Nijhof)

“Volgens de islam leert vasten aan de mens zichzelf te bedwingen en kan het eigenschappen aanleren als discipline, uithoudingsvermogen en vooral zelfbeheersing. Bovendien leert het de mens aan de baas te zijn over begeerten en lusten.”

Deze korte introductie van het begrip ‘vasten’ in de islam, ook wel ‘ramadan’ genoemd, komt van Wikipedia en beoogt inzicht te verschaffen over deze – voor moslims – heilige periode. Dat ramadan niet in alle moslimse kringen wordt gezien zoals de definitie in Wikipedia, wordt momenteel duidelijk in ons land. Van religieuze bezinning is geen sprake, eerder van vernielzucht en vandalisme. Hilversum wordt al jaren geteisterd door rondtrekkende troepen islamitische jongeren die het vooral voorzien hebben op straatmeubilair. Hilversum is zeker niet de enige plaats waar de ramadan noopt tot maatregelen. Middelburg greep vorig jaar in om overlast in te dammen en, net als dit jaar ook in Leidschendam, houden agenten ’s nachts een oogje in het zeil. In Haarlem worden momenteel ’s nachts niet weinig auto’s in brand gestoken, bushokjes vernield en lijnbussen bekogeld met stenen.

Tegelijkertijd blijkt het voor veel gemeenten en ook voor de politie lastig om hardop uit te spreken dat de overlast te koppelen is aan de vastenmaand. Vorig jaar nog kreeg burgemeester Broertjes van Hilversum het aan de stok met de club “Bewust Moslim’. Broertjes legde destijds al zonder veel omhaal een verband tussen ramadan en de straatterreur in de vastenperiode. Nonsens volgens voorzitter Ali Özturk van ‘Bewust Moslim’:

“De moslims zouden blijkbaar, bevangen door de Hollandse zomerregen en de honger, nog wel eens gek kunnen gaan doen. Na het verbreken van het vasten is het slechts wachten tot ze uit hun huizen kruipen en aan het slopen slaan”. Aldus Ozturk destijds.

Volgens het platform bleek er geen causaal verband tussen crimineel gedrag en de maand ramadan. „Ramadan staat voor moslims in het teken van bezinning, aanbidding, goed gedrag, tolerantie en saamhorigheid en zet nergens aan tot grensoverschrijdend gedrag, integendeel.” Özturk stelde toen dat andere Hilversumse wijken met een grote moslimpopulatie dit soort jeugdproblematiek niet zouden ervaren.

Dat kan zijn, maar inmiddels weten we beter: overal waar de moslimpopulatie voldoende omvang heeft, wordt vandalisme gepleegd. De geschiedenis laat zien dat des te islamitischer een samenleving wordt, hoe gewelddadiger en onverdraaglijk het wordt voor niet-moslims. De islam is geen vredelievende religie, maar een totalitaire ideologie die erop gericht is iedereen aan de islamitische wet te onderwerpen. Des te islamitischer ons land wordt, hoe minder veilig het voor ons zal zijn. Niet minder dan twee derde van de moslims in Nederland vindt islamitische regels belangrijker dan onze seculiere democratische wetten. Onderzoek van de Universiteit van Amsterdam laat zien dat 11% van de Nederlandse moslims het acceptabel vindt om geweld in de naam van de islam te gebruiken. Dat zijn meer dan 100.000 moslims in Nederland.

Naast de vernielingen tijdens de ramadan periode hebben we in ons land inmiddels ook het dossier ‘vrouwenrechten’ in de islam toegeschoven gekregen.

“Imams worden actief betrokken in de bemiddeling bij eer-gerelateerd. Nederland is bovendien het enige Europese land dat wel een scheiding van kerk en staat kent, maar geen scheiding van moskee en staat. Het moslim-patriarchaat heeft een dubbele pet op: aan de ene kant werken de vertegenwoordigers ervan samen met de staat, anderzijds heeft het patriarchaat er belang bij om de kuisheidsnorm te prediken en via de gemeenschap te laten handhaven. Een aanzienlijk deel van de rond 500.000 moslimvrouwen in Nederland kan mede hierom geen volledig gebruik maken van de rechten die hen in Nederland toekomen en kan zich maar beperkt ontplooien. Door het probleem te bagatelliseren zorgen we ervoor dat deze afhankelijkheid en onveiligheid van generatie op generatie wordt doorgegeven”.

Aldus Shirin Musa van vrouwenrechtenorganisatie ‘Femmes For Freedom’ in het Algemeen Dagblad.

Zomaar twee bijverschijnselen van de islam in één week. Het opvallende aan deze twee kwesties is dat de islam de enige religieus getinte organisatie in ons land is die kennelijk moeite heeft onze wetten en regels te eerbiedigen, laat staan ze te volgen. Dat geldt niet voor alle moslims, maar anderzijds kunnen we ons ook niet meer aan de indruk onttrekken dat er een rode draad in de activiteiten is te ontdekken. Laten we er een interview bijpakken tussen de Franse journalist Philippe Aziz en de 25-jarige Mohammed Sabaoui, student sociologie aan de universiteit van Rijsel, Algerijn van afkomst, maar tot Fransman genaturaliseerd. Het gesprek dateert van 2007 (!):

Vraag journalist: Moet de opkomst van de islam niet een zekere vrees wekken in Frankrijk en de wereld?

Antw M. Sabaoui: Zeker. het islamitische rijk was ooit groter dan Rome en deed zijn invloed gelden over een groot gedeelte van de wereld, zoals onze Profeet dat wenst.

Vraag: In Frankrijk is uw religie toch erkend en vertegenwoordigd? Er zijn meer dan 1500 moskeeën.

Antw: Neen, want uw wetten stemmen niet overeen met die van de Koran. U legt ons uw wetten op, terwijl mohammedanen alleen door de Sharia geregeerd kunnen worden. We gaan ons dus inspannen om de macht te grijpen. In Roubaix bijv. waar er een islamitische meerderheid is van ongeveer 60%. Bij de gemeenteverkiezingen zullen wij onze mensen mobiliseren en de volgende burgemeester zal mohammedaan zijn. Na onderhandelingen zullen wij Roubaix tot onafhankelijke mohammedaanse enclave verklaren en de sharia opleggen aan alle inwoners.

Vraag: Zullen alle islamieten daarmee akkoord gaan, sommigen zijn toch vergaand geïntegreerd?

Antw: U onderschat de islamitische solidariteit, men blijft Arabier, zelfs als men geboren is uit een huwelijk van een Arabier en een ongelovige. Uw vraag bewijst uw naïviteit.

Vraag: Om terug te komen op Roubaiz, wat gaat u doen met niet-mohammedanen?

Antw: De christelijke minderheid zal de status krijgen van dhimmi´s, d.w.z. zij zullen een aparte categorie vormen en hun vrijheid kunnen terugkopen door een speciale belasting. Bovendien zullen wij hen pogen te bekeren. Tienduizenden Fransen hebben dat over het hele land al gedaan, waarom zij niet? Op dit ogenblik worden er met dit doel aan de universiteit van Rijsel al geloofsgroepen opgericht, want god Allah wil dat! Zij die weigeren, zullen behandeld worden zoals het hoort. Als wij de sterksten zijn is het omdat god Allah dat wil, wij hebben niet de dwang van de christelijke verplichting tot bijstand en bescherming aan de weduwe de wees, etc. …… Wij moeten hen integendeel verpletteren als zij door hun ongeloof een obstakel zijn.

Vraag: Wat u zegt is verbijsterend.

Antw: U vergeet uw kruistochten, uw kolonisaties, uw kersteningen. (nb: van katholieken!! niet van Bijbel-getrouwe christenen) U vergeet bovendien de enorme vruchtbaarheid van onze vrouwen, ons aantal zal u overweldigen. Financiert en voedt hen die uw meesters zullen worden. De zes miljoen Arabieren (of niet-Fransen) in Frankrijk vormen een leger van minstens drie miljoen soldaten van Allah. Wij overdekken het grondgebied met een dicht netwerk: zelfs uw autoriteiten erkennen 1400 buitenwettelijke gebieden in Frankrijk.

Vraag: Maar waarom wacht u dan nog met handelen?

Antw: Onze ‘vreedzame’ invasie op Europees niveau is nog niet ten einde. Wij willen in alle landen gelijktijdig handelen. Daar u voor ons een steeds grotere plaats inruimt, zou het dom zij daarvan niet te profiteren. Wij zullen uw paard van Troje zijn. In naam van de Rechten van de Mens, waarin u verstrikt zit, hebt u slechts uzelf gegijzeld. Mocht u in Algerije of Saudi-Arabië bijv. tegen mij spreken zoals ik nu tegen u, dan zou u in het beste geval minimaal onmiddellijk gearresteerd worden. U weet bij onze jongeren geen respect af te dwingen! Waarom zouden zij een Frankrijk respecteren dat voor hen capituleert? Men respecteert slechts wat men vreest. Wanneer wij de macht hebben zult u geen moslim Arabieren meer auto’s in brand zien steken, winkeldiefstallen plegen enz… Zij zullen weten dat de straf meedogenloos is: diefstal betekent amputatie. Wij zullen overwinnen.

Bron: KPN.nl

Veel duidelijker kan het niet worden gezegd. De vijfde colonne begint zich te roeren, ook in onze steden. De ‘kleine jihad’ is het vandalisme door de jeugd en vormt een opleiding voor de kennelijk aanstaande ‘grote jihad’ in Europa.

Het risico dat Wilders gelijk heeft is aanmerkelijk groter dan dat de Aarde opwarmt. We zijn geen groen deltaplan nodig, maar een deltaplan islam.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Deltaplan islam nodig

 1. Er staat aan het einde: We zijn geen groen deltaplan nodig, maar een deltaplan islam.

  Dit moet denkelijk zijn: We hebben geen groen deltaplan nodig, maar een deltaplan islam.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Jefferson zegt:

   Nee. In sommige delen van Overijssel en Drenthe zegt men het op deze manier. Nijhof is afkomstig uit een van deze streken.

   Like

 2. Cleo zegt:

  Rutte denkt slechts:’Na mij de zondvloed!’, want hij heeft geen zoon(s) en/of dochter(s) voor wie hij Nederland FATSOENLIJK moet achterlaten!

  Vaatdoek-premier!

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Het is een achterlijke cultuur waar we in de EU zo snel mogelijk vanaf moeten.

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Misschien is de ram-madame periode voor dat moslimtuig een heilige periode, voor ons westerlingen is het voor 100% een zeer onveilige periode gezien de aanwezigheid (jammer) van dat barbaars zootje ongeregeld.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Nou, Het blijkt wel dat van al de “goede” voornemens na de ramadan niet veel van terecht komt !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Astrid zegt:

  Heel naar allemaal… Blij dat ik geen kinderen heb en mijn ouders van de leeftijd zijn dat zij spontaan zullen overlijden en de islamellende hen bespaard blijft. Ikzelf overweeg emigratie nar Nieuw Zeeland, of een ander groot eiland ver weg van Europa. Alaska gaat ook nog door me heen. Ze;fredzaamheid wordt een serieus dingetje. Wellicht ook leren omgaan met wapens? Walgelijk eigenlijk, dat onze zg volksvertegenwoordigers dit allemaal willens en wetens toelaten, de hypocriete schijtlijsters!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Alleen gekken, dwazen en politici denken dat het wel allemaal los zal lopen !!

  Geliked door 2 people

 8. delamontagne zegt:

  In NL mag het, de burqa-achterlijkheid.
  In één van de meest islamitische landen werd het plotseling in Mosul verboden.
  Religieuze redenen ..?
  Nee, EIGENBELANG.
  ********
  Hoewel Mosoel, Iraq vrijwel geheel bevrijd is van Jihadies, proberen sommigen verkleed in Burqa de strijd te vervolgen………..!

  https://fr.sputniknews.com/caricatures/201706021031667328-mossoul-securite-voile-integral/

  Geliked door 1 persoon

 9. Theresa Geissler zegt:

  Zo, die klootzak in Rijsel durfde nogal, zo te lezen!
  Doet mij denken aan en A. Choudary in GB: Die durfde óók nogal! (Zit nu wel vast, maar niet voor dat soort uitlatingen, jammer genoeg.)
  Vrijheid van meningsuiting, ja, maar als het ontaardt in dreigementen? Bij Wilders was “minder Marokkanen” al genoeg, en bij Raffie “We hebben reden om moslims te haten.”
  Je zou bijna met smart er op wachten tot in Nederland eens een moslim met dat soort aanmatigende dreigementen naar buiten treedt: Kijken, wat het OM hier dán doet:
  Gelijke monniken, gelijke kappen of niet, that’s the question.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Vraag aan een politieagent uit een grote stad (of aan zijn partner!) hoe NL er bijligt! Denk dat veel agenten “stiekem” op de PVV stemmen. Weten als geen ander hoe groot De Zooi is in NL 2017!

  Geliked door 1 persoon

 11. ….nb: van katholieken!! niet van Bijbel-getrouwe christenen….
  Nee, die bijbeljongens trokken geen volle zalen met hun beeldenstormen, 80-jarige oorlogen inclusief een zooi oorlogsmisdaden die misdadig genoeg al verjaard zijn.

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Nou Rubberen Rutte nog, die loopt slapend door de wereld en denkt niet verder dan zijn Pinokkio neus!

  Like

 13. Beschouwer zegt:

  Alweer duidelijk in dit artikel beschreven dat islam onderwerping betekent aan de islam. De islamitische jongeren die meedoen aan de kleine jihad hebben alleen maar respect voor geweld.

  Geliked door 1 persoon

 14. ildiko zegt:

  http://portal.sitecom.com/WLR-4004/v1001/upgrade/parent.php?lanIP=192.168.0.1&userRequest=napimigrans.info educatief stukje over hoe imbecielen de ISS of extremistische moslims zijn !

  Like

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Beste Ildiko, ik heb het vierde filmpje bekeken.Een islafiet belt uit Zweden. Hij zegt wat hij doen gaat/wil. Eenvoudig te traceren via het mobile netwerksysteem.Wat doen de Zweden? Geven hem weer geld aan het einde van de maand. Zo worden moordenaars begunstigt.. Gekker kan het NIET!!

   Like

   • ildiko zegt:

    Ja dat klopt en zo zien we hoe gek de westerlingen zijn, die geloven in alles wat de moslims vertellen terwijl de ware aard van de islam zeer monsterlijk is.

    Geliked door 1 persoon

 15. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 3 people

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Dear Thomas. we will take refugees that are afraid to be killed in their own country. We will NO LONGER take people because they can live on our money. We have enough unemployed people here. So we wille send them back.

   Like

 16. Petra DeBoer zegt:

  Dat deltaplan betekent maar één ding en dat is de islam verbieden,

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Het opvallende aan deze twee kwesties is dat de islam de enige religieus getinte organisatie in ons land is die kennelijk moeite heeft onze wetten en regels te eerbiedigen, laat staan ze te volgen. Dat geldt niet voor alle moslims

  Wat wél geldt voor ALLE MOSLIMS, is dat ze alle niet-mohammedanen dienen uit te roeien. Zo staat het in hun ‘heilige’ koran. Elke mohammedaan luistert naar wat er in de koran staat, daar zijn ze mohammedaan voor.
  Dus: ELKE mohammedaan is gevaarlijk.

  Geliked door 3 people

 18. guusvelraeds zegt:

  Als het eenmaal zover is zullen velen die zich nu rood en groen noemen overlopen naar de islam. Groen is immers ook de kleur van de islam en rood is de kleur van het bloed dat dan door de straten zal vloeien. De socialisten hebben met de omarming van de islam gezorgd voor de tweede grote catastrofe in Europa. De eerste socialistische catastrofe gebeurde met de gelijktijdige opkomst van het internationaal en het nationaal socialisme. De tweede catastrofe gebeurd doordat het naoorlogse socialisme zich ontfermd heeft over alles dat zegt geslachtofferd te zijn door het kapitalisme. De islam werd door haar linkse beschermheren en dames met niets vergelijkbaars in de menselijke geschiedenis omhelst. Hierdoor was het mogelijk voor de islam om in Europa wortel te schieten en zich vast te verankeren in de Europese samenleving. Dit proces is bijna voltooid en onder onze ogen worden nu de kromzwaarden geslepen. De terreur aanslagen die nu plaatsvinden op gezette afstand zijn warm loop oefeningen. Zodra de islamitische machinerie op hitte is zal ze gaan lopen zoals de Europeanen nog nooit gezien hebben. Er zal niet een front zijn maar er zullen honderden kleine en grote brandhaarden door heel Europa ontstaan en de gruweldaden (met koran keurmerk) die door de jihadisten gepleegd gaan worden zullen ongekend zijn.

  Geliked door 2 people

 19. delamontagne zegt:

  Niet alleen aan de islam, ook aan decadentie gaat de Westerse Wereld ten onder.
  Mode-show Anno 2017
  **********

  Geliked door 2 people

 20. Edjan zegt:

  pardon: over de 10%

  Like

 21. ildiko zegt:

  cabaret

  Like

 22. fleckie zegt:

  DEBATCAFE’,donderdagavond 15 juni 2017,aanvang 20.15u.,zaal open vanaf 19.45u.’…..Muzikale omlysting en borrel na afloop.iedereen is Welkom.entree €5,- Aanmelden bij secretariaat @ljg ..Zuidelijke Wandelweg 41, . …LJG Amsterdam: Traditioneel en Eigentijds…………
  MEINDERT Fennema is hoogleraar politieke theorie aan de UvA publiceerde o.a. In 2010 ‘Geert Wilders ,tovenaarsleerling ‘ en in 2015 het autobiografische’ Goed fout’.Herinnering van een meeloper’…………….Annette Birschel is historicus en journaliste en werkte o.a..in Frankfurt,GENEVE en nu Amsterdam.Zij publiceerde o.a. In 2008 ‘Do ist der Bahnhof’ : Nederland door Duitse ogen’, en in 2011 ‘Mordsgouda .Als Deutsche unter Hollandern’……Beiden regelmatig als gast op radio en t.v. oa.Buitenhof…in gesprek .MACHIEL Keestra.>>>>>>>>>>>>>
  ZIJN ..DE..POPULISTEN..ONZE..BESTE..VRIENDEN?<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 23. 4sjun zegt:

  Poland’s PM powerful response to the EU elites on blackmail over migrants HD; 24-05-2017 * Eng. subs

  In Nederland is er nog te weinig politiek bewustzijn bij het electoraat om soortgelijke politici over landsbeleid en noodzajkelijk geworden soevereiniteitsbewaking te laten gaan. DAAROM is het noodzakelijk dat ook Nederlandse ingezetenen voorbij de elkaar napapegaaiende politiekcorrecte media worden voorgelicht.

  Like

 24. Pingback: Islam voor westerlingen (deel 4) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s