Geen islamisering? Berlijnse kinderdagverblijven verbannen varkensvlees met leugenachtige uitleg

Screenshot_99

DE TOTALE ISLAMISERING VAN DUITSLAND. Steeds meer crèches verbannen varkensvlees. MAAR ÉÉN DUITS KIND OP DE FOTO VAN DEZE CRÈCHE.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Berlijnse kinderdagverblijven: Te laf om de ware reden voor de verbanning van varkensvlees van de het menu te benoemen

De officiële uitleg van het “Kinderdagverblijf Berlijn Zuidwest”voor de verbanning van varkensvlees uit de peuterspeelzaal is evenwel medisch. Het afzien van varkensvlees zou zijn gebaseerd “op een advies” van de Duitse Maatschappij voor Voedselvoorziening (DGE). Je reinste leugen. Want de DGE heeft nergens zo’n advies gegeven. Integendeel: op bladzijde 47 van de DGE- kwaliteitsgids val te lezen “dat juist varkensvlees aan te bevelen is voor de verzorging in kinderdagverblijf-instellingen!”

De werkelijke reden om af te zien van varkensvlees ligt voor de hand: Het is de meerderheid van islamitische kinderen in deze crèches die tot deze beslissing heeft geleid.

Michael Mannheimer Blog

De waarheid: Op elk gebied wordt Duitsland totaal geïslamiseerd

Men wilde niet met vette koppen in de krant komen, en men wilde niet de nagenoeg volledige onderwerping van de crèches door de islam bekendmaken. Men wilde vermijden dat men voor de islam alweer een stukje van de Duitse identiteit opgeeft.

Want het afzien van varkensvlees is één van de centrale eisen van de islam en documenteert de stuk voor stuk voortschrijdende shariasering en daarmee de islamisering van Duitsland op elk gebied.

Met laffe, leugenachtige, en de Duitsers als dom neerzettende, verklaringen wordt deze islamisering stilletjes en stiekem voortgezet. Crèches zijn, naast de scholen en universiteiten ware broeinesten van de islam. in Duitse crèches mogen imams de weinige overgebleven Duitse kinderen opleiden tot ware islamitische “proefmonsters”. Met de zegen van de media en de politiek.

(Michael Mannheimer)

Bronnen:
https://michael-mannheimer.net en http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Geen islamisering? Berlijnse kinderdagverblijven verbannen varkensvlees met leugenachtige uitleg

 1. Ivanhoe zegt:

  Ik lees in tweets dat de Duitsers de laarzen weer gaan aantrekken.
  En dat is in dit geval, volledig terecht.

  Like

 2. Beschouwer zegt:

  Die crèches zijn echt ontzettende huichelachtige draaikonten. Wat een stomme dekzwabbers, het lijken wel zoals veel Nederlanders zijn. Ook van die zwabbers. Vandaar ook dat eeuwige gekanker op mensen die stelliger zijn zoals Trump.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Typisch linkse leugenachtige, oh zo hypocriete klootzakken…
   Je kunt ze uittekenen met hun schijnheilige smoelen en hun zelfgebreë truie …

   Al de blanke kinderen van dit soort kindermoskeeën halen…

   Like

 3. Marian zegt:

  De leugen regeert in Duitsland, ten koste van eigen volk.

  Like

 4. linda texel zegt:

  zou het misschien een goed idee zijn als we een feest dag ( 2de pinksterdag) moeten inleveren aan de bezettende Islam, er een varkens feest dag van te maken? Een dankdag voor het varken dat ons door de eeuwen heen zoveel heeft gegeven? Een dag met allerlei varkens uittingen zoals varkens mutsen, karbonaatjes en saucijnen
  eten enz. Was zomaar een idee….

  Like

 5. Elisah zegt:

  Er zou wederzijds begrip en respect moeten zijn, nu komt het maar van een kant en dat geeft wrijving.
  Het zou het zelfde zijn als alle hallal voedingsmiddelen verwijderd zouden worden.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Onze overheid heeft ook wel in de gaten dat de islamisering begint op te vallen. Dat zou stemmen kunnen kosten (de PVV in de kaart spelen) Daarom doen ze net alsof ze wakker zijn geworden en maatregelen overwegen.

  Zo durft Pieter Broertjes nu een verband te suggereren tussen ramadan-relletjes en ramadan.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28305048/__Relalarm_ramadan__.html
  En suggereert ene Aboetaleb dat we nog maar eens naar die immigratie moeten “kijken”.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28305333/__Aboutaleb__migratie_anders_bekijken__.html

  Maar wees gerust: ze gaan echt niets doen. Er is betaald voor die islamisering dus die zal onverkort uitgevoerd worden. Ze zullen wel iets bedenken in de zin van: “we kijken nu naar de massa-immigratie en de overlast (kijken, ja kijken kan ik ook wel) dus nu moet Wilders cs. echt zijn bek houden of anders …”

  Like

  • BertG. zegt:

   En toch tuinen er weer vreselijk veel domme Nederlanders in.
   En zo lijkt het net of dat ze er iets aan willen doen, dus die domme meute is ook weer tevreden.
   En daar doen ze het ook voor.

   Like

 7. Toch knap hoe die strategen in Moslemië het voor elkaar krijgen dat de overheersing van het Westen zonder noemenswaardige krachtinspanning ontplooid wordt. Voor een schijntje van de kosten die gemaakt zouden moeten worden als dit op militaire wijze zou gebeuren zitten ze rustig in casino’s binnen een paar uur de helft van hun harem plus 350 miljoen dollar te verliezen want de poen klotst tegen de plinten en is toch allemaal afkomstig van die halvegare westerlingen en dat wordt over een paar jaar nog veel meer en bijna gratis. En om te voorkomen dat er opeens lui zijn die vinden dat er wel heel veel midden-oostiërs binnenkomen sturen ze hun zwarte huurlingenlegers vanwege een toch al zielige doelgroep die voor dit festijn geen militair uniform dragen maar vermomd zijn als 14 jarige sneeuwvlokjes op Nikes en turend in hun phoontje. Tot ze het commando Aanvallah! van een toren horen krijsen.

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Slechts weinigen weten waarom varkenvlees eten voor een mosselman verboden werd . Ten tijde toen Mohhamed als jonge gast nog niets te zeggen had , was hij eens bezig met veel smaak een cotteletje op te peuzelen .Iemand die hem niet echt symphatiek vond , maakte de opmerking dat het ene varken het andere opat .Mohhamed was serieus in zijn kont gebeten .
  Het eerste wat hij deed toen hij met vrucht zijn diploma behaalde aan de hogere profetenschool was het verbieden van varkenvlees te nuttigen

  Geliked door 1 persoon

 9. rony stokart zegt:

  Ik ben zo blij… dat ik bijna 80 ben en kans maak de totale Islam overheersing (waarschijnlijk) niet meer te moeten meemaken. Want dat ze er komt staat vast. Vooral te danken aan de domme laffe inborst van de doorsnee Europeaan. Dus volkomen terecht dat de geitenneukers het heft in handen nemen.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Smerige huichelaars !!
  De bezetting is door het moslim fokprogramma een feit, langzaam maar zeker delven we mede door verraad van binnenuit het onderspit !!

  Like

 11. Williaan zegt:

  Er zullen nog vele islamitische zaken worden ingevoerd. Desnoods met leugens of geweld.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Ik begrijp niet dat die ooit zo trotse Duitsers zó over zich laten lopen door die teringislam.
  Wat verschrikkelijk dat er overal zoveel landverraders zijn. Het is overal hetzelfde en daaraan kun je zien dat het om één groot plan gaat: de islamisering van de hele aarde. Ik reken nergens meer op en hoop dat ik er niet meer zal zijn als het massaal onthoofden van de ‘ongelovigen’ begint.

  Like

  • rony stokart zegt:

   Als je ná 1950 geboren bent is er geen ontkomen aan. Of je moet naar China of Rusland verhuizen. Ondertussen: prettige onthoofding !

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ rony stokart 4 juni 2017 om 03:05

    Aangezien ik geen eigen vliegtuig heb om mee te vluchten, zoals ‘onze majes, zijne doorluchtigheid’, zorg ik er zélf wel voor dat ik er tegen die tijd niet meer ben. Liever eeuwig droomloos slapen dan op mijn oude dag die islam-ellende over me heen krijgen.

    Like

   • rony stokart zegt:

    OK ! Ik doe jou en jij doet mij. Akkoord?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ rony stokart 4 juni 2017 om 13:15

    Lijkt me in de praktijk niet haalbaar.

    Like

 13. Theodoor zegt:

  Huidige politici EU-breed te laf om dwingende maatregels te treffen.
  Dit bij gebrek aan echte mannen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s