Haags raadslid ontploft: “Van der Staaij is islamofobe christenzionist”

Screenshot_100

De heftige discussie tussen het Haagse raadslid Abdoe Khoulani en SGP-voorman Kees van der Staaij wordt steeds feller. De oprichter van moslimpartij Partij van de Eenheid is woest en noemt Van der Staaij publiekelijk onder andere een ’roeptoeter van het zionisme in de Tweede Kamer’ en een ”islamofobe christenzionist’.

Khoulani haalde woensdag hard uit na een tweet van Kees van der Staaij, die een foto plaatste van zichzelf tussen een groep Israëlische scholieren die op bezoek waren in Nederland. „Israëlische gasten op bezoek bij de SGP: scholieren van een ’young ambassadors’ programma rond leiderschapstraining”, schreef de SGP’er over het bezoek.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, demoniseren, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Jodenhaat, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

63 reacties op Haags raadslid ontploft: “Van der Staaij is islamofobe christenzionist”

 1. E.J. Bron zegt:

  Uiteindelijk laten de islamieten allemaal hun masker vallen en zijn het intense Jodenhaters . . . ALLEMAAL!

  Geliked door 13 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Zeker, zeker…..Óók figuren als Aboutaleb, Marcouch en Arib; je kunt er op wachten.

   Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Helemaal eens met onze webmaster.

   Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Uitstekende analyse.

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Doet mij denken aan de affaire Kathy Griffin die nu speelt, nadat dat wijf met het afgehakte hoofd van Trump optrad. Dat zelfs linksvolk zich tegen haar keert en zij er overal uitgetrapt wordt had zij niet verwacht en daarom bood zij haar ‘excuses’ aan, niet dus, want zij voelt het in haar portemonnee.

   Theaters schrappen shows van Kathy Griffin
   http://www.telegraaf.nl/prive/28296545/__Theaters_schrappen_shows_van_Kathy_Griffin__.html

   Like

  • Cathja zegt:

   Absoluut! Volledig mee eens heer Bron!

   Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   De linkse aanpak op deze constatering zou zijn zich af te vragen waarom dat zo is, wat zich vertaalt in een uiterlijke inspanning de wereld vanuit moslims te zien. Daarbij vergeet men de kern van het probleem te benoemen: het feit dat Joden zich weigerden aan te sluiten bij de islam en dus de islam afwezen.

   Er wordt voorbijgegaan aan de inhoudelijke constatering dat moslims Joden haten, alsof ‘haten’ goed is. “Nee”, zal de linkse zeggen, “haten is nooit goed, maar <> is ook niet goed.”… Alsof dat een argument is dat het haten dat moslims doen ineens wel geoorloofd is. De reden van deze interne strijd (of fitna) bij de linksmens is natuurlijk de intense haat jegens de (niet-minderheid) medemens waaruit linksen hun morele superioriteit menen te ontlenen en die voortkomt uit het gebrek aan socialisatie in hun jeugd en/of hersenspoelingen met marxistische ideeën. Socialisten moesten werken, de vrouwen helemaal, dat was geëmancipeerd, dus was er steeds minder tijd om de kinderen normen en waarden bij te brengen. Dat deed het socialistische onderwijssysteem immers wel. Socialisten zijn gewoon lui.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Zijn er dan mensen die dat nog altijd niet wisten ?

   Like

  • Tistochwat zegt:

   GEEN ENKELE MOHAMMEDAAN heeft het goede voor met een niet-mohammedaan!
   Ook al zijn ze zogenaamd nóg zo ‘aardig’! IK VERTROUW ER NIET ÉÉN!
   Er bestaan geen goede mohammedanen, want ze lezen allemaal dezelfde schurftige, haatzaaiende koran, waarin staat dat elke niet-mohammedaan moet worden afgeslacht.
   WORD TOCH EENS WAKKER, ISLAMOFIELE STOMMELING DIE DIT COMMENTAAR HIER STIEKEM KOMT LEZEN!

   Geliked door 3 people

   • Jean zegt:

    Tistochwat, ik heb NOOIT moslims enig vertrouwen gegeven, ik geef NOOIT moslims vertrouwen en ik zal NOOIT moslims vertrouwen.
    Hetgeen gisteren is Duitsland gebeurde zal nog vele malen gebeuren, uiteraard sprak het fake news over ‘loos alarm’?????
    Als moslims aanwezig zijn zelfs maar één moslim dan is er altijd ‘fase alarm’ aanwezig, zeker weten.
    Een volk wat positief staat voor massamoorden mag NOOIT enig vertrouwen krijgen.
    Typisch toch dat men steeds spreekt over het mensdom en dierenrijk!!! Dat zegt alles.
    Men kan geen ezels binnenbrengen in een zebra territorium, de groenen zijn daar zelfs categoriek tegen want dat verstoort hun levenswijze maar voor de mensen gelden die regels niet……

    Geliked door 1 persoon

 2. Ivanhoe zegt:

  Royeren en meteen uitzetten.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  gajes
  schorem
  geteisem
  =+++

  Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  En nu, meneer van der Staaij, moet u laten blijken dat u een geëerd KAMERLID bent en dat u NIET toelaat dat u op deze manier met u laat sollen. Laat u dit toe dan bent u niet een christen die lijdt vanwege zijn geloof, maar dan bent u een LAFAARD.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Als van der Staaij zich nu als een leeuw van Juda, en de Amsterdamse Zoo, op de vuige
   moslim zal werpen en hem afkluiven tot op het bot, zal dat zoden aan de dijk zetten voor de SGP.
   De kerken zullen vol stromen en de islam zal weer zoals in vroeger tijden opnieuw te vuur en te zwaard worden vernietigd vanaf de kansels…!

   Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Zit dit stuk POS (piece of shit) in een gemeenteraad? Tuurlijk gekozen door zijn soortgenoten, ook jodenhaters. En dan te weten dat de import van al deze jodenhaters ONS ook nog eens zo’n 500 miljard heeft gekost!! Er is hier maar 1 woord voor; dé CATASTROFE van de 20e Eeuw!

  Geliked door 1 persoon

 6. Gert Jan Reitsma zegt:

  Even een tip: Khoulani, ADRES; GOEVERNEURLAAN 581, 2523 CG DEN HAAG.
  Doe een plakje stront in een goede enveloppe, postzegel er op en posten naar die zak stront.

  Like

 7. Ivan Chapka zegt:

  ..en dit antisemitische islamtuig wordt met miljoenen de EU binnen gesluisd.

  Like

 8. Jan zegt:

  En altijd nemen zij de slachtofferrol aan. Zij menen dat zij met niemand iets te maken hebben, trappen alles kapot en als er wat van gezegd wordt ben je een islamofoob of racist.

  Blijft een smerig ‘ras’, de islam.

  Linksvolk doet hetzelfde, speelt altijd de rassenkaart uit.

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Haags raadslid ontploft.”

  Was dat maar waar.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 10. Alex Delarge zegt:

  Die smerige totaal gedegenereerde inteelt muSSlimbaardaap moet gewoon zijn bek houden.

  Like

 11. Thoth zegt:

  De sympathie voor de extreem-djihadistische beweging Isis beperkt zich in Nederland niet tot jonge radicale moslims. Ook de fractievoorzitter van de Haagse Partij voor de Eenheid heeft op zijn Facebookpagina steun betuigd aan de extremistische groepering Isis.

  ‘Leve Isis’, schrijft Abdoe Khoulani. ‘En in shaa Allah op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken.’ ‘In shaa Allah’ is Arabisch voor ‘als God het wil’. Khoulani reageert in het bericht op het niet-doorgaan van een pro-Isis-demonstratie in Den Haag. Ook hekelt hij de ChristenUnie. Die stelde eerder deze week Kamervragen over het protest.

  Isis, dat in Syrië strijdt tegen president Assad en vorige week delen van Irak veroverde, staat bekend als de meest bloeddorstige terreurorganisatie van de regio. In Irak gingen Isis-strijders de afgelopen week over tot massale moordpartijen. Ze richten zich vooral op sjiitische moslims; Isis is soennitisch.

  ‘Isis’ beginselen zijn best goed’
  Khoulani’s bericht wordt op Twitter verspreid door Arnoud van Doorn, de partijgenoot en ex-PVV-er die zich vorig jaar tot de islam bekeerde. Hij laat desgevraagd weten dat Khoulani de uitspraak deed op persoonlijke titel. Van Doorn vindt ‘de grondbeginselen van Isis best goed’, maar neemt afstand van de standrechtelijke executies.

  Volgens Van Doorn wil de fractievoorzitter er vooral op wijzen dat de doodseskaders van de sjiitische regering van Irak ‘ook geen frisse jongens zijn’. Hij vindt het ‘verfrissend’ dat zijn collega ‘de beeldvorming in westerse media wil nuanceren’. Van Doorn: ‘Khoulani is een roepende in de woestijn.’

  De Partij van de Eenheid raakte in februari al in opspraak toen ze de omstreden Britse imam Haitham al-Haddad naar Den Haag haalde voor een bezoek aan het stadhuis. Al-Haddad heeft gepleit voor de invoering van strenge shariawetgeving en het stenigen van afvalligen. Van Doorn noemde hem ‘een heel wijze man’.

  https://www.trouw.nl/home/haagse-islampartij-bejubelt-isis-op-naar-bagdad-~a4eba29d/

  Die gast moet het land uit. Maakt niet uit HOE… te samen met die Le Dornus.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Ja, dat zijn ze ook, E.J., maar ze zijn nog meer, ze zijn niet-moslim haters en omdat een groot deel van de wereld geen moslims zijn, is dit dus mensenhaat, wat deze ‘meneer’ propagandeert. Onze regering en dan vooral ook de Haagse gemeente zou moeten ingrijpen en deze man op zijn plaats zetten. En liefst nog de partij opheffen, waar hij deel van uitmaakt. Dit is gewoon een verdekte terror organisatie, met als doel te terroriseren en te veroveren. Rutte, zie je en hoor je dit? Grijp in, en doe iets voor je geld en voor het Nederlandse volk en de rest van de wereld.

  Like

 13. GT zegt:

  Khoulani is niet onder de indruk van Van der Staaij en lijkt niet van plan zijn woorden terug te nemen.Nee maar je naam staat geschreven Khoulani en je uitspraak ook we weten wel hoe de Islam in elkaar steekt, mijn optiek betreft de Haagse politiek staande voet ontslag en buiten donderen!

  Shalom.

  Geliked door 1 persoon

 14. Taljaard zegt:

  @E.J.
  En omdat de linksen Israel allemaal haten zal er geen haan naar kraaien.
  Hoogstens dat ze de SGP weer eens door hun versleten socialistische mangel heen gaan halen en aan de hand daarvan opnieuw losgaan op Israel.

  Geliked door 1 persoon

 15. semper fi zegt:

  mogge
  uiteraard vinden wij dit eng en is abject,maar gezien het geen pvv er is wordt alles later weer in de doofpot gelazerd!
  wij drinken een glas,doen een plas en alles blijft zoals het was….nou op één ellendig ding na dan,WE ISLAMISEREN!!
  Ja mensen ook ik zit veilig voor de laptop te ontlasten en soms neig ik tot het idéé een daad te gaan stellen!
  nogmaals vraag ik ,,waarom schieten ze steeds de verkeerden dood??
  Pim,lennon ,kenedy enz als klein voorbeeld!
  De pinkstergedachten is al bijna discriminerend voor de te vele asieligen!!!
  Met de gedachtes dat die gore haakneus klaver weer aanschuift doet mij huiveren!
  OVERBEVOLKING is mijn visie met dat millieugeneuzel!
  grobbekuiken staatssecr.sharon dijksma, uiteraard pvdA moest zonodig naar california,om nederlandse steun te gaan betuigen dat wij achter de parijse verraders staan,het terugdringen van de opwarming!
  Nu mensen het is hier al tijden gortdroog de sahara is coming,de bewoners uit deze woestijn zullen zich geweldig thuis voelen!!
  Leve Geert
  Leve Israel
  Leve diegene die enige verrader gaat neerpaffen,zoals klaver en pechthold!
  Vergelijkingen met de nazipraktijken en de pvv is volgens mij strafbaar??
  klaag ze aan,als je genoeg poen hebt om te procederen,van mijn aow kan ik nog geen eens een prodeo advocaat krijgen!
  O de bhx is verkocht en de pers dromden samen om nog ff een glimp op te vangen alvorens dit vliegtuig afzakt naar australia!!!
  De nieuwe komt er aan en samen met bolkoontje amalia die straks per helicopter naar school gebracht wordt,en uiteraard voor alle vakken cum laude slaagt wens ik allen toch een mooie pinksteren!!!
  AMEN

  Geliked door 1 persoon

 16. Marian zegt:

  Zo’n kut moslim als raadslid mag ontploffen, deed hij dat maar. Wij zijn een veel te zoet en tolerant volk, het wordt tijd dat wij ook eens onze tanden laten zien.

  Geliked door 1 persoon

 17. GT zegt:

  MOSLIMS BEWEREN DAT MOHAMMED IN DE BIJBEL STAAT AANGEKONDIGD.
  ZE HEBBEN GELIJK…; ”PAS OP VOOR VALSE PROFETEN DIE IN SCHAAPSKLEREN TOT U KOMEN MAAR EIGENLIJK ROOFZUCHTIGE WOLVEN ZIJN.”

  MATTHEÜS 7:15

  Jihad heeft twee strategieën. Eén daarvan is de terreur en de andere is de misleiding. De ene groep moslims terroriseert en een andere groep moslims bedriegt ons. De bedriegers zijn zo vermomd dat ze zelfs de slimste onder ons kunnen bedriegen. De bedriegers verzetten zich openlijk tegen de terroristen en vertellen ons datgene wat we graag willen horen. Wij geloven hen en denken dat ze aan onze kant staan. Dat is waar de val ligt. Zij zijn die wolven in schaapskleren.

  Like

 18. Mary zegt:

  Waanzinnig dat deze Islamiet dit ongestraft in een publieke functie (wat op zich al belachelijk is de Islam discrimineert als geen ander) kan zeggen, waar is Rutte en Co zoals gewoonlijk hoor je dan niets van ze!!!!

  Geliked door 1 persoon

 19. kampersrene zegt:

  We kunnen alleen maar hopen dat” Abdoe Khoulani ” binnen afzienbare tijd geen typische Hollandse naam wordt

  Like

 20. Latraviata zegt:

  Absoluut heer Bron!!

  Like

 21. Peacpipe zegt:

  Elke moslim is volgens de koran verplicht iedere niet moslim te haten! Ja, zelfs te doden. Maar mijn aardige moslimbuurman zal dat nooit doen denken velen in al hun onnozelheid. Zodra de tijd rijp is zal ook die aardige buurman partij moeten kiezen vóór of tegen de islam. Tegen is dan geen optie meer, want dan is hij afvallige en dat is nog erger dan niet moslim. In de oorlog 40-45 zijn talloze mensen door hun o zo aardige buren verraden!!!

  Geliked door 2 people

 22. Johan zegt:

  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat zo een debiel randfiguur als Abdoe Khoulani raadslid is kunnen worden in Den Haag, een belangrijke en een van de grootste gemeenten in Nederland ? Deze gore moslim en IS-aanhanger moet onmiddellijk ontslagen worden en liefst uit Nederland verwijderd.

  Terwijl moslims ( !! ) de ene na de andere smerige perverse moordaanslag uitvoeren in Europa, probeert dit heerschap zijn islamitische haat tegenover Joden nog eens extra te benadrukken door jonge nette Israëlische bezoekers in Nederland meteen als terrorist weg te zetten. Hij moet eens naar zijn soortgenoten kijken en vooral naar zichzelf.

  Hoe is het mogelijk dat zoiets in Nederland getolereerd wordt ?

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Wanneer zetten we is eindelijk onaangepaste moslims als Abdoe Khoulani het land !!!!
  Zij voegen totaal niets toe aan de Nederlandse samenleving !!

  Geliked door 2 people

 24. Sabeltant zegt:

  Inderdaad, de haat wordt er vanaf de geboorte ingepompt.

  En niet alleen tegen Joden, alles wat niet islamitisch is wordt gehaat.
  Het werkwoord haten had in ons land geen enkele betekenis voordat de islam haar intrede deed.

  Geliked door 2 people

 25. Drs.P. zegt:

  Ongezien de tyfus voor dit “gemeente raadslid” en wat doet deze 3e generatie booslimrat eigenlijk op zo’n publieke positie????? Dus uit de politiek verwijderen en direct proces aandoen deze mafkees!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28305542/__SGP-jongeren_doen_aangifte_tegen_raadslid__.html

  Like

 26. tjonge zegt:

  en iedereen gaat nu aangifte doen en de politburo,s zitten gretig te wachten met voorgedrukte formulieren ?

  Geliked door 1 persoon

 27. Harry zegt:

  En hoe kunnen we de stomme Nederlanders nou zo ver krijgen dat ze in gaan zien dat ALLE moslims in principe moordenaars zijn ?
  Iedere keer poppen er weer van die idioten op die denken dat er hele aardige moslims tussen zitten die dat nooit zouden doen .
  Al die extremisten zijn volgens hun familie en buurtbewoners van die aardige lieve rustige behulpzame jongens , die nooit een vlieg kwaad zouden doen .
  Maar ze proberen wel tientallen mensen in EEN KEER te vermoorden .

  Wanneer gaan de ogen open ?
  Je vraagt je steeds af , wie nou de gevaarlijksten zijn , de moslims of de autochtone goedpraters .
  In ieder geval zijn ze allebei levensgevaarlijk .

  Geliked door 1 persoon

 28. N.E. Derlander zegt:

  Benieuwd of het OM zomaar toelaat dat Abdoe Khoulani dergelijke uitlatingen, die in strijd met de door het OM gehanteerde normen bij het Wilders proces (minder, minder), nu optreedt of wegkijkt. In casu wegkijken zou rechtsongelijkheid bevorderen.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   In verhouding met de uitspraak van Wilders is dit pas écht haatzaaien.
   We hoeven niet banmg te zijn, de politieke elite waar de rechters ook deel van uitmaken zijn als was in de handen van de islam.
   Zelfs in de categorie wereldburger waar de globalisten zo’n hoge pet van op hebben zijn de moslims een apart geval.
   Dat er met twee maten gemeten wordt is iedereen in ons land wel duidelijk.

   Linkse/moslim haat is goede haat dat gaat er bij het openbaar ministerie in als koek.

   Like

 29. Pietersen zegt:

  Hopelijk gaan de Nederlanders ook eens hun maskers laten vallen tov de islam en hoe die onze maatschappij verpest.

  Like

 30. Jean zegt:

  Vraagje: Wat doet die achterlijke moslim in de Nederlandse politiek? In Vlaanderen maken we dergelijke wansmakelijke toestanden ook mee….
  Wijs die moslim heel snel de EXIT van Europa, neem hem zijn dubbele nationaliteit af, ik bedoel “neem ALLE allochtonen én autochtonen de dubbele nationaliteit af en het probleem lost zichzelf op.
  Wie niet akkoord gaat wijs die de EXIT van Europa en binnen één jaar is Europa nr 1 op wereldvlak op gebied van veiligheid, welvaart en leefbaarheid.
  Momenteel is het Onveilig, geen welvaart en Onleefbaar door de aanwezigheid van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij komende uit die grote zandbak Afrika é midden oosten.

  Like

 31. Asgard zegt:

  Joden haten toch ook de Islamieten, ja toch? Joden haten Chistenen, ja toch,…wie je haat die zullen jou ook haten,..zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn, het zit in de genen van de mens, macht en toe eigenen.

  Like

 32. hslot4 zegt:

  Liever 100x Van der Staaij dan een zo’n stuk moslim straatvuil

  Geliked door 1 persoon

 33. Aegolius cs zegt:

  Politicus Van der Staaij ontdekt dat de godsbijbel een andere is dan mohameds koran strijdboek.
  In dit geval over Joden die op de eerste plaats staan als ongelovige te doden. Daarna zullen de niet gelovigen te beurt vallen. Vervolgens de christenen na uitbuiting en slavernij.

  Hoe lang zal het duren dat we dergelijke taferelen als in andere parlement zullen meemaken?

  https://www.youtube.com/results?search_query=vechtpartijen%20in%20parlementen

  En PVV is het heikel discussie thema voor een meerderheidsregering vanwege het door de oude partijen zelf ingestelde cordon sanitair?!

  Zum Hell, waarvoor de PVV stemmers juist niet heeft gekozen.

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Van der Staaij: wordt eindelijk eens volwassen in uw persoonlijke geloofsbelevenis, uw pauselijk (Vaticaan) als bestuurlijk instituut over Joden, Maarten Luther en het alom gelovige Duitsland maar bovenal:Europees latente Jodenverachting. En dat tegenover de Palestijnse verheerlijking!

   Like

 34. Flo zegt:

  Die moslimpartij wordt bij de volgende verkiezingen groter als de SGP,kan allemaal in wegkijkNederland

  Like

 35. kraftavilqa zegt:

  “Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars en bezetters” Je bedoelt zeker je eigen stinkvolk toch abdon’t. Span je niet teveel in achterlijk muzelzwijn ’t is tenslotte drammedan kijk toch ’s hoezeer ik rekening houd met je imbeciele culturele eigenaardigheden wij weten toch al lang hoe de vlag er bij jou en je stinkvolk bijhangt dat jullie o.m. kindermoordenaars zijn hebben jullie pas nog in Manchester gedemonstreerd. Mijnheer van der Staaij weet dit ook allemaal heel goed maar hij zegt dat niet hardop want dat is politiek niet opportuun. Alleen mijnheer Wilders zegt zulke dingen hardop en wordt daarom dan ook flink gedemoniseerd, vervolgd en wat al niet meer maar hij kan niet anders zolang zovelen zìjn waarschuwingen negeren.

  Like

 36. Theodoor zegt:

  Vrijheidsstrijder Geert Wilders vervolgen en deze verschrikkelijke antisemiet gedogen, wat een land, wat een justitie.
  Zuid-Amerikaans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s