Mishandeld om hand in hand lopen met vrouw

Screenshot_110.png

ROTTERDAM – Een 18-jarige vrouw is afgelopen dinsdag op het Schouwburgplein in Rotterdam mishandeld nadat ze hand in hand liep met haar vriendin. Een meisje zag het stelletje rond 19.40 uur lopen en maakte opmerkingen. Ze liep op het slachtoffer af, omklemde haar nek en gaf de vrouw meerdere vuistslagen in het gezicht en haar buik, zo meldt de politie zaterdag.

De Telegraaf

Een ander meisje dat bij de dader hoorde, riep er een jongen bij die de vrouw nog eens een trap tegen haar schouder gaf. Het slachtoffer liep blauwe plekken en kneuzingen op.

De politie is op zoek naar de daders en getuigen van de mishandeling. Het meisje had een getinte huidkleur, zwart haar en was ongeveer 15 jaar. Ze had een legergroen shirt met korte mouwen aan en droeg een lichtkleurige spijkerbroek.

De jongen die de trap gaf, had ook een getinte huidkleur en was ongeveer 1.30 meter lang. Hij was ongeveer 12 jaar, had zwart kort haar en een normaal postuur. Hij was gekleed in blauw met rood trainingsjack, een lichte spijkerbroek en sneakers.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

36 reacties op Mishandeld om hand in hand lopen met vrouw

 1. Steven zegt:

  Geen bontkraag….of was het die dag net HEET?

  Like

 2. Peter selie zegt:

  Veertig jaar konden we het zien aankomen, maar ‘er was niets aan de hand’ Nederland wilde niks zien! Het zou allemaal wel meevallen. Door ons onderhouden en bevoordeeld door alle overheidsinstanties en voor alles en nog wat krijgen ze subsidie van ons belastinggeld.
  Hun gedrag wordt hen niet aangerekend, liever pakt de heldhaftige politie en justitie het slachtoffer aan.

  Verdienen we eigenlijk wel beter??

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ik zou zeggen “45”-jaar geleden. In de Afrikaanderbuurt R,dam Zuid was ……….3% BUITENLANDS.
   Toen wist “Jan-met-de-pet” al wat komende was en nam maatregelen……….
   (( Ik denk dat daar NU misschien nog 3% autochtoon Rotterdams is ))
   **********
   In augustus 1972 is de Rotterdamse Afrikaanderwijk het toneel van hevige rellen. Aanleiding is een huurconflict tussen een Turkse huiseigenaar en een Nederlandse huurster. De zaak loopt uit de hand. In de Paarlstraat kraken acht Nederlanders een Turkse woning boven café Ankara en gooien het meubilair het raam uit. Er worden bordjes opgehangen met de tekst ‘Alleen te huur voor Hollanders’.
   *************

   Je zou die Rotterdammers toen eens hebben moeten vertellen dat in de nabije teokomst er een MAROKAANSE Burgemeester zou zijn.

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   Like

 3. Feniks zegt:

  Verdedig jezelf!

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vraag me af wat de juridische gevolgen zijn als je als blanke Nederlander getuige bent van zo’n voorval en hulp bied aan het slachtoffer door zo’n minderjarig stuk onblank genetisch afval met een goed gerichte hoge trap zijn kaken, neus en oogkassen verbrijzeld?
  Dat zal volgens mij ook de reden zijn dat veel Nederlanders wel willen helpen, maar gewoon bang zijn voor de gevolgen. Dit in tegenstelling tot het getinte schuim der aarde die er met een taakstrafje van af komt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Drs.P. zegt:

  Het lichtgetinte vullis woont, leeft en vreet hier op onze kosten en haten ons als de pest.
  Het haten van kufars zit gewoon in hun genen vanaf dat dit lichtgetinte krapul geboren wordt.
  Brussel en den Haag vonden dat het goed was, vooral de koopman van demonen666 en ene Yasser van geilslinks vinden dat er nog veul meer van dit tuig bij moet.
  Die meiden zou ik het advies geven om op kickboksen te gaan en bij zo’n aanval die ratten meteen uit te schakelen!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Jawel, maar – daar heb je het weer – als het dan maar niet bij dat laatste advies BLIJFT:
   Die méiden moeten zichzelf niet veranderen, dat túig en alléén dat túig moet aangepakt worden!

   Geliked door 1 persoon

   • Drs.P. zegt:

    @Theresia,
    De NL samenleving is nu reeds verkankert met 15% van dit tuig en ze neuken tegende klippen op om zoveel mogelijk kinderbijslag te incasseren! Aangezien van de resterende 85% meer dan 70% nog slapende en/of linksdraaiend is, zal het heel moeilijk worden om al die haatdragende fuckbooslims het land uit te krijgen. De wereld verandert om ons heen en het minste wat we kunnen doen is zorgen dat we meer weerbaar zijn en ons niet zomaar door een paar hondsbrutale rifapen van 12 en 14 laten slaan.

    Like

   • Cathja zegt:

    Zo is het, Theresa!

    Like

   • Mirjam zegt:

    Juist! En wie er nog moet worden aangepakt is de overheid die zulk ‘gajes’ maar kleine taakstraffen oplegt.

    Like

 6. Aleenreizende Minderjarige Pottenmeppertjes die op de vlucht zijn voor die vreselijke politie in eigen land omdat ze daar ook altijd potten mepten. Wie zegt dat dit jonk 12 jaar was. Wel eens een alleenreizende pygmee gezien?

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Op een kinderdagverblijf in Heerlen heeft een meisje van tien een aantal dieren doodgemaakt.
   Medewerkers troffen zaterdagochtend twee eenden, een kip, een konijn en een cavia dood aan bij de opvang aan Ovidiusstraat.
   Ze bleken gewurgd.
   Op beelden van een beveiligingscamera is onder meer te zien hoe het jonge meisje vrijdagavond over een hek klimt en daarna een dode kip wegslingert.
   De fatale dierenmishandeling is gemeld bij de politie.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat kind is ècht psychopatisch!

    Like

   • Cathja zegt:

    Het kwellen, martelen en moorden krijgt dit jonge tuig al mee vanaf hun geboorte. Het zit in hun DNA. Als hiertegen niet snoeihard wordt opgetreden zal het met de jaren alleen maar erger worden. De ouders plus alles wat ze gefokt hebben moeten uitgezet worden.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Vergeet niet te vertellen dat de politie ‘slachtoffer’ hulp heeft ingeschakeld voor de daders en hun familie.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, dat wordt er weer zo 1 waar ze over zo’n 10-15 jaar allerlei doden baby’s op zolder aan treffen in koffers of vriezers.
    En niemand had het zien aankomen.

    Like

   • Mogen we de beelden van de beveiligingscamera? In kleur?

    Like

   • De kleur en religie schijnt al bekend te zijn en dat klopt volgens de info uit de wandelgangen dat er een dramatische toename is van levensgevaarlijke mafketels die normaal in de thuislanden door de vaders en ooms aan een boom in het bos worden gebonden om het durp te beschermen maar nu hier welkom zijn. Zal wel weer strafbaar zijn wat ik hier schrijf maar Breinbrouwsels zat 50 jaar geleden toch al als eerste slachtoffer van de vijanden van de vrije meningsuiting in de militaire lik, vinketering dus wouten.

    Like

   • Voor de goede orde. Ik heb ’t in mijn schuimbeksels absoluut niet over de lieverds die ’t goedwies een beetje kapot hebben en waar wij als samenleving goed voor moeten zorgen. Die zijn ongevaarlijk en buitelen hooguit een keer voor de fanfare uit. Ook weer niet te verwarren met die lui in de 2e Kamer en omstreken die ook ’t goedwies kapot hebben maar die ze van mij bij hoge uitzondering ook aan die boom vast mogen zetten.

    Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Ook weer zo’n vraagtekenstukje, onze sLinkse pers vermeld tegenwoordig ook al de initialen van de naam niet meer, want dan kon nog weleens achterhalen uit welke hoek de wind waaide !

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Laat me raden ?? Misschien vertegenwoordigers van het geloof van de “Vrede” ???

  Like

 8. Marian zegt:

  Zet dat smerige islam zootje er eens eindelijk uit en draai dat tienjarige koter eens haar nek om.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Q; “Een meisje van rond de 15 jaar oud zag de twee lopen en sprak ze aan.”
  Dit zinnetje… Waar bemoeit zo’n wicht zich mee? Waar haalt ze de gore moed vandaan om zich tegen wildvreemden aan te bemoeien en dan ook nog fysiek geweld toe te passen.

  Gaaf land hè Rutte… Politie wordt de huid vol gescholden door een totaal malloot of ze worden door een mannetje of 50 wordt belaagd, één veertienjarig meisje dood gevonden, een ander nog steeds spoorloos. Een meisje van 17 die klemgereden wordt in hetzelfde gebied; http://www.telegraaf.nl/binnenland/28306215/__Auto_reed_meisje_Spakenburg_klem__.html
  Een vrouw die belaagd wordt door tien man tuig die de smerige duivelse hoeven niet thuis kunnen houden, de aanhoudende nachtelijke sloperijen en brandstichtingen, enz. enz. enz.

  Ook dit zijn allemaal laffe aanslagen! Hier in mijn ooit zo mooie en vrije land, nu verziekt tot op het bot! Tijd om het gezwel weg te snijden! Genoeg is genoeg!

  Like

 10. anna zegt:

  duidelijk inteelt …

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Beste gelijkgestemden jullie denk toch niet dat het zal blijven duren . Alles is voorhanden , en niet alleen in Nederland om een volksopstand te doen uitbarsten . Wij hebben onze beste kant laten zien en mensen geholpen in zogezegde nood . We kregen stank voor dank en rechts kreeg de stempel van krapuul .Wij zijn bijna over het hoogtepunt , Heel die troep Allahoe Akbars moet verdwijnen of we kunnen een kruis maken over onze normen en waarden . Het is natuurlijk spijtig dat ook ” de goeden ” zullen delen in de prijzen maar dat gebeurd in elk grootschalig conflict

  Geliked door 1 persoon

 12. ron zegt:

  dankzij de cultuurverrijking ( import barbaarse profiteurs die 500 jr.op ons achterlopen en die hier in de bijstand ons sociale sijsteem leegroven ) zijn we binnenkort een derde wereld land helemaal in de afgrond

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s