Ramadan: Gemeente gedoogt latere sluiting van bakkerijen in Den Haag ondanks expliciet verbod

Screenshot_104

DEN HAAG – De politie in Den Haag gedoogt dat bakkerijen in de stad tot twaalf uur ’s avonds openblijven. Dit terwijl de Partij van de Eenheid in Den Haag onlangs een verzoek daartoe indiende, dat door burgemeester Pauline Krikke duidelijk werd afgewezen.

Uit informatie waar Omroep West de hand op wist te leggen, blijkt dat bakkerijen in plaats van de verplichte sluitingstijd van elf uur toch tot middernacht open mogen blijven. De politie en de gemeente ontkennen dat dit gedoogd wordt. De PVV in de Haagse gemeenteraad is boos over de gang van zaken.

In april stelde raadslid Abdoe Khoulani vragen over de kwestie aan de gemeenteraad. ‘Veel horecaondernemers sluiten tijdens de Ramadan overdag de deuren, en willen graag in de avond langer dan de reguliere tijd open blijven. De Partij van de Eenheid steunt deze voorstellen’, tekende Khoulani op in schriftelijke raadsvragen. ‘Bent u bereid verzoeken hiertoe van de betrokken ondernemers ruimhartig en welwillend te behandelen?’ Het antwoord dat burgemeester Pauline Krikke een paar weken later namens het college verstuurde aan Khoulani is erg duidelijk. ‘Nee’, schrijft zij in haar antwoord. ‘De openingstijden voor de lichte horeca (daghoreca) zijn maximaal tot 23:00 uur.’

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ramadan: Gemeente gedoogt latere sluiting van bakkerijen in Den Haag ondanks expliciet verbod

  1. koddebeier zegt:

    Dhimmitude gedrag ten voeten uit !!!! Achterbaks zooitje daar in Den haag

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Het is zo langzamerhand helemaal duidelijk dat de bevolking van de NL-overheid NIETS MEER heeft te verwachten…
      De islam wordt aan alle kanten gesteund en financieel ondersteund.
      Elk verzoek van de islam wordt ingewilligd.

      De eigen bevolking wordt stelselmatig gesaboteerd.
      Tijd voor actie!!!

      Geliked door 2 people

    • Marian zegt:

      Ze zullen en moeten boven de wet staan. WEL TE VERSTAAN HUN WET IN ONS LAND.

      Like

  2. Gert Jan Reitsma zegt:

    Typisch KRIKKE. Nee zeggen met een grote burgemeestersmond en het verdommen om je agenten te laten doen wat jij eerst als burgemeester zegt. Mens, hou dan je mond helemaal dicht want al die islafieten weten dat je toch niet doet wat je zegt. Krikke zou eens moeten begrijpen wat een minachting dit bij de islafieten oproept. Zij denken in de trend van: Het is een vrouw, laat haar maar praten.

    Geliked door 1 persoon

  3. Klippie 72 zegt:

    Ze kunnen op de dag toch boodschappen doen. Ik eet ook oud brood.

    Like

    • BertG. zegt:

      Waarom eet jij oud brood?
      Ik heb zo’n broodbakmachine, hartstikke handig.
      Een brood komt dan op ongeveer 60 cent als je ’t zelf bakt.

      Like

      • Cathja zegt:

        @ BertG.

        Ik heb ook zo’n broodbakmachine. Inderdaad handig. Maar je kunt niet drie dagen met een brood doen, want het is wel snel droog.
        Waarom die moslimvrouwen ’s middags geen brood voor dezelfde avond bij de supermarkt gaan halen is me een raadsel. Je gaat toch niet om elf uur of later nog brood halen als je om tien uur ‘mag’ eten?

        Like

      • Tistochwat zegt:

        @ Cathja 3 juni 2017 om 17:15

        Dat doen ze om ons te provoceren. Ze tonen hiermee aan dat zij, mohammedanen, in een voorkeurspositie verkeren.

        Geliked door 1 persoon

      • Mirjam zegt:

        Cathja, het wordt hen toch in de schoot geworpen dat ze het ‘kunnen’ als ze het ‘willen’. Ze worden gewoon gepamperd en alles was ze nodig hebben, krijgen ze voorgeschoteld. Dit is wederom Den Haag en er is daar iets heel merkwaardigs aan de hand in de gemeente. Misschien heeft de moslim ‘meneer’ die Van der Staaij te grazen nam en schoffeerde wel iets met dit besluit te maken.

        Het is nooit goed geweest om mensen met twee nationaliteiten op gemeentelijke en Rijksambten posten te laten vervullen. Vooral niet als ze van moslim komaf zijn. Die dienen maar één ‘heer’ en dat is niet ons land.

        Geliked door 1 persoon

  4. Claudia M. zegt:

    Op het deuntje van; ‘poen, poen, poen-poen’…
    Dram…, dram, dram, dram…
    Dedamerdram, dedramderdram, dedramer, dram, dram, dram-dram…, enz.

    Wat is er hier mis met tijdens de toch al bijzonder ruime openingstijden je brood te halen? Hallo, er zijn ook nog mensen die daags erna gewoon moeten werken! Mag het even, liefst na 22.00 uur? Na die tijd gewoon normaal doen en mensen laten slapen! Als je zo nodig wilt gillen, ga je maar midden op de hei staan.

    Like

  5. Wat een waardeloos, slap zooitje is dat daar in de Haagse gemeenteraad. Met onze feestdagen zijn we toch ook gewoon dicht. Waarom moeten gast’arbeiders’ meer rechten krijgen dan ons eigen volk? Heeft de PVV hier al schriftelijke vragen over gesteld ?

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Politici zijn net moslims, ze liegen en bedriegen als de beste !!

    Geliked door 2 people

  7. Jean zegt:

    Op ons grondgebied gelden “enkel” onze normen & waarden en vooral onze seculiere wetten.
    Die rotzooi moet verdreven worden uit onze westerse samenleving want die achterlijke smeerlapperij is met alle seculiere wetten in strijd, dus “verbieden”.

    Like

  8. Pietersen zegt:

    Overdag zie je tijdens de ramadan al genoeg moslims inkopen doen tot mijn ergernis in bijv. AH waar dan ook nog eens Arabisch bij wordt gesproken en hun kindertjes een eind weg mogen klieren.
    Om vervolgens ook nog te eisen tot 24.00 open te mogen blijven slaat nergens op want ze hebben tot 23.00 de tijd hun rotzooi bij de bakker te halen.
    Het is gewoon weer een staaltje van hun wil opleggen en die laffe politie schijt van angst om de bakkerijen te sluiten.

    Geliked door 1 persoon

  9. delamontagne zegt:

    RAMMELDAN IN DUITSLAND………….

    Vluchtelingen ( Syriërs ) in Duitsland vermoorden een Koerd omdat hij de regels van de Ramadan overtrad.
    Het “Incidentje’ vond plaats in Oldenburg, Dts-land.
    De inwoners zijn bang.
    De verdachte van de moord werd in de gevangenis gezet, de tweede verdachte werd vrijgelaten.
    Veel mensen in Oldenburg nog steeds geschokt door de moord in het centrum.

    (( Het schijnt dat het slachtoffer, een Koerd met zijn kind[eren] een ijsje at in het voetgangersgebied in het centrum van de stad..

    *************
    https://www.nwzonline.de/oldenburg/blaulicht/22-jaehriger-steht-unter-mordverdacht_a_31,3,475611519.html

    Geliked door 1 persoon

  10. kraftavilqa zegt:

    Weer een voorbeeld van hoe pislam niet past / nimmer kan passen in een normaal land maar helaas we zullen er nooit vanaf komen zolang we die rooien/policoristen niet weten te lozen, wij oplettende lezers van deze voortreffelijke site kennen het (niet bepaald geheime) veroveringsplan van de horden van alla maar ’t deugvolk wil er niet van weten net als dat men een eeuw geleden zogenaamd niet wist wat Hitler ging doen hoewel e.e.e.a. in zijn boekje duidelijk uiteengezet was. Maar liever dood dan niet deugen; spreek voor jezelf deugvolk er zijn zat mensen zonder jullie pathologische deugbehoefte maar die worden door jullie wel fijn voor de aanstormende pislamjuggernaut gesmeten.

    Geliked door 1 persoon

  11. Republikein zegt:

    Geef mij de biertaxi maar, dat is different koek.

    Like

Plaats een reactie