FOTOSHOPPER Manchester . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTOSHOPPER Manchester . . .

 1. delamontagne zegt:

  Tatoeages om eer te betonen aan de slachtoffers van de aanslagen………

  Like

 2. Karen zegt:

  Ja wat willen we nou zeg! De overwinning van een voetbalwedstrijd is opgedragen aan de slachtoffers, we hebben knuffelberen gelegd, kaarsjes gebrand, voor de slachtoffers en familie gebeden, regeringsleiders hebben hun medeleven uitgesproken, zelfs “onze” koning heeft de moeite genomen om zijn leedwezen te betuigen en zeker niet onbelangrijk we hebben geroepen dat we ons niet bang laten maken en dat het niets met de islam te maken heeft alleen met een paar ontspoorde lieden die toevallig mohammedaan zijn. Oh ook belangrijk natuurlijk de vlag op openbare gebouwen. Kortom we hebben onze plicht gedaan. Het is weer mooi geweest toch? We gaan weer vrolijk verder. Op naar de volgende aanslag van een verwarde mohammedaan en die kan nooit lang op zich laten wachten want het tempo zit er lekker in zeg maar. Ik vraag me af zullen er ooit nog eens maatregelen genomen gaan worden? Misschien als er elke dag een aanslag plaatsvindt? Wat een puinhoop, heel Europa gaat eraan en waarom, omdat een kwaadaardige pedofiele geesteszieke geroepen heeft dat wij Christenen, Joden, anders- en ongelovigen uitgemoord moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Karen, mooi geschreven en ik ben het helemaal met je eens…..volgende week zijn al die mensen van de aanslagen alweer vergeten, vreselijk, ik word met de dag bozer, omdat er nog steeds idioten zijn die niets doen……en met idioten bedoel ik onze politici, zowel de onze als de Europese. Al die aanslagen worden gedaan uit naam van allah, hoe kan je hier toch iedere keer weer je ogen voor sluiten…..

   Ik heb allah bewust net een kleine letter geschreven, terwijl ik weet dat het met een hoofdletter hoort, maar ik vind hem geen hoofdletter waardig…….

   Geliked door 1 persoon

 3. Leo zegt:

  The show $$$$$$$ must go on !!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De EU en de EU landen zijn ziek !!

  Like

 5. marcelvl1976 zegt:

  Het is nog zieker! Ik keek gisteren 5 minuten en zag Stevie Wonder verkondigen dat het helemaal niets te doen heeft met Allah of hun maangod. Ongelooflijk!

  Like

 6. Neilven zegt:

  Brood en Spelen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Al die ‘feestvierders’ in Manchester zijn holle vaten. En met hen al die mensen die niks anders weten te vertellen dan dat de ‘echte islam’ “vrede” betekent, dus dat die moordenaars niets met de islam te maken hebben…

  Wat hebben de nabestaanden eraan dat er knuffels worden neergelegd, bloemen, concerten worden opgedragen, zoveel minuten stilte in acht genomen wordt…..,

  TERWIJL DE WORTEL VAN ALLE KWAAD NIET WORDT AANGEPAKT….?

  Al die herdenkingen en stille tochten etc., ze doen me feitelijk niet veel meer. Want men redeneert zo: “vandaag herdenken we de slachtoffers, maar morgen pakken we de draad van ons leven weer op, want we laten ons niet gek maken”.

  Totdat hún ‘draad’ aan de beurt is!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s