HYPOCRISIE. . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie. Bookmark de permalink .

43 reacties op HYPOCRISIE. . .

 1. Marlies zegt:

  Ja, Gerard, het is te walgelijk voor woorden. Al die uitgestreken smoelen van Rutte, Juncker, Merkel en de rest van de EU-bende: geschokt, verdrietig, meelevend, biddend zelfs: kots kots kots. Wanneer wordt de eerste moslim omgelegd door een autochtoon? Wanneer? En wanneer de eerste politieke schertsfiguur, die medeplichtig is aan de vernietiging van ons Avondland?

  Geliked door 5 people

  • Dat gebeurt 1 uur voordat een Europees Leger hier op ons woedende volk gaat schieten.

   Geliked door 2 people

   • Marlies zegt:

    Dat zou heel goed kunnen, Breinbrouwsels, maar ik vraag me wel af welke Europese landen hun troepen daarvoor laten gebruiken: Duitsland in ieder geval, Oostenrijk ook, maar Frankrijk, Italië, Spanje? Polen niet, Hongarije niet, Tsjechië ook niet. De oostelijke flank doet niet mee en kan van daaruit oprukken om de squeeze van het z.g. Europese leger in te zetten. En Poetin, wat zou hij doen? Neemt hij zijn kans waar om de NATO wat verder van zijn grenzen af te donderen?

    Geliked door 1 persoon

   • Willie zegt:

    En t volgende is voor ons

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Het europees leger oftewel eurogendfor bestaal volgens mij uit vrijwilliger, net zo iets als Blackwater of nu Academici in de USA. Die kennen niets, geen landgenoten, broers of zuster of familie, die volgen alleen de bevelen op. Wie ze over de hoop moeten schieten is hun volkomen oninteressant.

    Geliked door 1 persoon

   • Alle landen in de EU waar EU-geiler ratten de dienst uitmaken zullen daaraan meedoen. Want die opstandige burgers worden eerst geframed als terroristen, er worden uit naam van de woedende burgers wat bommen en granaten op die arme legers gegooid, nou ja, je kent die hele riedel aan mogelijkheden om anderen de schuld te geven wel. En zeg ik u allen, de valse vlaggen zullen u vol in de bek wapperen en nog zult gij ze niet zien.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Ik hoop nog mee te maken dat al die politieke schertsfiguren aan de galg eindigen !!

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Marlies
   De kruik gaat net zolang te water tot zij barst.
   In het door christelijke waarden gevormde Europa, die 50 jaar cultureel marxisme ook niet echt hebben kunnen uitroeien, is de eerste intuitie die van vredelievendheid, medemenselijkheid en vergevingsgezindheid wanneer men met misstanden en wandaden wordt geconfronteerd.
   Dit besef wordt nog versterkt door een bloedige recente geschiedenis, die op afschrikwekkende wijze aantoont waar haat en intolerantie toe kunnen leiden.
   Alleszins begrijpelijk.

   Maar deze denkwijze kan ook 180 graden draaien; in die zin dat men er zich breed van bewust gaat worden dat de islam nu juist moet worden geindentificeerd met intolerantie en haat. En daarom als de hedendaagse belichaming van het kwaad zal worden gezien.
   Wanneer dat gebeurt is het goed mis voor de islam en haar aanhangers!
   Alsmede voor diegenen, die vanuit een valse morele gelijkhebberigheid meenden deze hedendaagse belichaming van het kwaad te faciliteren, of te ontzien.
   Want dan is de strijd tegen de islam, zowel seculier-humanistisch als Bijbels, ethisch gelegitimeerd. En dan gaat het net zo los als eens tegen het nationaal socialisme.

   Dat kantelpunt komt steeds dichterbij en de gevestigde politieke orde is zich daar ook echt wel van bewust. Want ook voor hen komt een moment dat sussen, wegkijken, bagatelliseren en relativeren van dit grotendeels door henzelf veroorzaakte structurele probleem niet meer zal werken. En zij ook wel degelijk als de hoofdschuldigen hiervoor zullen worden beschouwd.
   Dan rest ook hen slechts twee keuzes;
   Of ondergaan, of meegaan in dit kantelpunt.

   De nogal gespierde taal van Theresa May kan worden gezien als een eerste aanzet tot dit meegaan in dit door de gevestigde politiek gevreesde kantelpunt. Dus niet zozeer vanwege een oprechte verontwaardiging, maar meer vanuit een poging tot zelfbehoud en legitimatie.In de hoop dat zij zullen worden ontzien.
   Het is nog maar de vraag of dat zal werken; temeer omdat woorden van politici maar al te vaak leeg en hol zijn. Vooral in verkiezingstijd.
   Maar het valt niet te ontkennen dat May, die haar Britse volkje kent, zich nu erg ongerust begint te maken. En terecht.

   Geliked door 4 people

 2. Steven zegt:

  We moeten ze tevreden houden door nog meer moskeeën te bouwen en varkensvlees uit de samenleving te verbannen.

  Geliked door 1 persoon

 3. hendrikush zegt:

  Volgens May claimt de ‘kwaadaardige ideologie’ van het islamitische extremisme dat westerse waarden van vrijheid, democratie en mensenrechten niet verenigbaar zijn met de islam. ‘Deze ideologie is een perversie van de islam en een perversie van de waarheid.’

  May durft het nog steeds niet te zeggen, in tegenstelling tot Churchill indertijd.
  Islam zelf is die kwaadaardige ideologie; het is een perversie van de westerse waarden.

  Geliked door 6 people

 4. Alphons Mantel zegt:

  krankzinnige en volstrekt overbodige opmerkingen van wereldvreemde politici

  Geliked door 3 people

 5. Jean zegt:

  Deze foto is “overduidelijk”.
  Een correctie m.i. nl: “POLITIEKE CORRECTHEID” vervangen door “EU BENDE” want die misdaadinstelling heeft de ellende geïmporteerd en is er tot overmaat van ramp nog steeds mee bezig want……”voor de postjes en de poen” is het bij dat zootje volksverraders enkel en alleen om te doen.
  Wat zal er nog veel “onschuldig” bloed gaan vloeien voor er ‘definitief’ ingegrepen wordt tegen die EU troep én tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.

  Geliked door 4 people

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   “BARKING” ? ?, de hond of de Wijk ?
   Die onmachtige Englse politie had er beter aan gedaan de honden op die idioten af-te-sturen……………..

   Like

   • delamontagne zegt:

    Het is wreed om te zeggen, maar een en ander hebben de Engelsen toch wel over zichzelf afgeroepen.
    Die foto’s/filmpjes van horden en horden 100-den van die zwarte spoken en kerels in witte lakens die door “OER”-Engelse straten, dorpjes,steden trekken met opruiende teksten op zwarte banners en dikwijls ook nog in Arabisch.
    GESTOORD, GESTOORD GESTOORD zijn zij die dit normaal vinden…………..

    Like

  • Taljaard zegt:

   @Jan
   Dat was 7 jaar geleden.
   Komen de islamisten in het VK nu niet meer mee weg.
   Al zou het alleen maar zijn omdat de politieke kaste vreest voor een reactie op dergelijke provocaties, die ook hen kan treffen. Omdat zij de hoofdschuldigen zijn voor dit probleem en dat ook bliksems goed weten.

   Weet je nog hoe Van Aartsen c.s. schrokken van de reactie van veel Nederlanders op IS-tuig, dat zomer 2014 in de straten van Den Haag om de dood van Joden brulde?
   Niet van het laatste dus, maar wel van het eerste.
   Ze zijn daarna nog veel harder geschrokken van wat er het jaar daarop in Geldermalsen gebeurde. Dus zulke provocaties worden ook door ”onze” overheid niet meer geduld..

   Like

 7. Thoth zegt:

  Kijk eens aan. Timmerfranz eert de ramadan, dezelfde islam die in Londen terreur veroorzaakt. Hij zette juist de islam neer als een ‘warm gevoel van de vrede’.. Ik neem aan dat’ie nu ‘rouwt’ over de slachtoffers en nabestaanden en er bloemen/kaarsjes gaat neerzetten. Daarna op naar de volgende aanval van de moslims. Zijn huis is…. goed beveiligd.

  Geliked door 7 people

  • koddebeier zegt:

   We zijn in oorlog met de islam, welke straf stond er ook weer op heulen en hand en spandiensten verrichten met en voor de vijand ??

   Like

  • hendrikush zegt:

   Wat een walgelijke onbenul; hij laat zich misbruiken door de ulema; zou hij dat lekker vinden of snapt hij werkelijk niets van de islam?
   Met het principe “eerst het zoet, dan het zuur” (targhib wal tarhib) wordt je bewerkt voor de bekering (dawah). Zowel moslims als niet-moslims worden zo met terreur en wreedheid bij de les gehouden.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Thoth 4 juni 2017 om 15:16

   Timmerfranz eert de ramadan, dezelfde islam die in Londen terreur veroorzaakt. Hij zette juist de islam neer als een ‘warm gevoel van de vrede’

   Die jankerd staat er op die foto bij alsof-ie in z’n broek heeft gescheten, vandaar natuurlijk dat ‘warme gevoel’.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Types als Timmermans zijn genadeloos gevaarlijker als de ergste moslim terrorist.

   Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Hoe komt het dat die rode smeerlap nog steeds op dat decadent waardeloos postje zit?
   Die rode smeerlap hoort toch thuis bij die partij die een deftige afstraffing heeft gekregen, waarom is die huichelaar en onbetrouwbare zakkenvuller dan nog niet weggejaagd?????

   Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Ik heb het reeds geschreven over bepaalde politiekers zoals die Timmermans, het is ook maar een mens , die geestelijk ziek kan worden zoals dementie maar bij correcte politici valt dat niet onmiddellijk op .

   Like

 8. leefbarbaar zegt:

  De NPO-bingokaart zal weer gauw gevuld zijn met onzin en valse verklaringen.
  Zie: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/npo_aanslagenavond_bingokaart.html
  Dan begint het aanlichten van openbare gebouwen.

  En morgen, overmorgen gaan ze weer verder met de koehandel, die moet leiden tot Rutte III, nu met een informateur, die al 40 jaar moslims en haat importeert.

  Waarmee ik maar wil zeggen dat de volgende aanslag ook gaat komen met de huidige politici en deugmensen. Al die duizenden rechercheurs, bezig met moslims hier, kun je beter vervangen door honderden grenswachters. Oneindig veel goedkoper en effectiever.

  Geliked door 3 people

 9. Aegolius cs zegt:

  Ook May vindt het genoeg maar dan komt haar “hardere” aanpak onder andere
  wil ze dat plekken waar extremisten zich veilig wanen,worden aangepakt,ook
  in Groot-Brittannië zelf. Moskeeën sluiten? Welnee, meer integratie!

  NOS Teletekst May:aanpak extremisme aanscherpen

  De Britse premier May pleit voor een
  hardere aanpak van extremisme in
  binnen- en buitenland.Dat zei ze na het
  crisisberaad van haar kabinet over de
  terreuraanslag van gisteravond in
  Londen.”Genoeg is genoeg”,zei May.

  Landen moeten er samen voor zorgen dat
  het internet niet misbruikt wordt voor
  jihadistische propaganda,vindt May.Ook
  wil ze dat plekken waar extremisten
  zich veilig wanen,worden aangepakt,ook
  in Groot-Brittannië zelf.

  Verder pleitte May voor verdergaande
  integratie en een sterkere inzet op
  contra-terrorisme.De verkiezingen van
  donderdag gaan ongewijzigd door.

  Geliked door 1 persoon

 10. Morgen gaan ze de zaak weer bij mekaar houden, met waxinelichtjes op een viaduct staan janken en Timmerfranz laat weer een trouwring zien. En verder zullen we gelaten op de bank gaan liggen wachten tot er weer een paar van onze meisjes worden verkracht en vermoord door beesten die we niet bij de soort mogen noemen want dan ben je rascist. In Bunschoten godverredomme en dan heeft ’t niks te maken met moordaanslagen op onze christenen?

  Geliked door 2 people

 11. Tistochwat zegt:

  Peace man, peace:

  *OMG*

  Geliked door 1 persoon

 12. Johan zegt:

  Ik hoop dat Allah zelve binnenkort een bomgordel omdoet. En dat we daarna nooit meer wat van hem vernemen.

  Geliked door 3 people

 13. Theodoor zegt:

  Na deze aanslag gaat de kudde gewoon weer verder als op de savanne, in de hoeveelheid van mensen voelen we ons eerst weer veilig. Op de volgende aanslag kunnen we wachten, al 1400 jaren lang.

  Geliked door 2 people

 14. delamontagne zegt:

  Ondertussen vermaakt Prince Harry zich in Singapore.
  Hier bij ,t einde van dagelijks vasten, de Iftar.
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/06/telemmglpict000130886612-xlarge_trans_nvbqzqnjv4bqht7p_spxaaypw_hpc50u7asvhuwnrv0nn3zufuh4ws0-jpeg.jpg?w=592&h=371
  Monarchie dégénérée.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s