Londen, Manchester, Berlijn, Brussel, Parijs, Nice, etc.: Islamitische terreur is inmiddels dagelijkse gang van zaken

Screenshot_116

(Door: “Roland” – Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw is het ware idee achter de islam duidelijk geworden hoe er met “ongelovigen” omgegaan moet worden: in Londen werden opnieuw zes mensen vermoord onder het geblèr van “Allahu Akbar!”. Gedood met een bestelbus en met messen.

politikstube

Hoe macaber het ook klinkt: wat in zielloze landen zoals Duitsland of Zweden gewoon doodgezwegen wordt, is helaas normaliteit en dagelijkse gang van zaken, naar het schijnt. De dood van onschuldige mensen schijnt blijkbaar bij onze samenleving net zo´n modeverschijnsel te worden als een volle baard of het dragen van nerd brillen, de verwarming regelen via de smartphone of als veganist te leven. Het lijkt erop dat het wordt geaccepteerd en voor kennisgeving wordt aangenomen.

Er sterven mensen en voordat een keer een van de politici toegeeft dat multiculti wellicht toch niet zo´n goed idee is, wordt er gewoon doodgezwegen en genegeerd. Hoeveel mensen stierven er nu al in Europa vanwege fanatieke radicale moslims? Ik heb het deze keer niet over de dagelijkse terreur in Afrika, Kaboel of deels ook Syrië, ik heb het alleen maar over Europa:

Gisteren waren het weer 6 doden die niet naar hun families terugkeren, en tientallen gewonden. In Manchester waren het 23 doden, in Parijs bij “Charlie Hebdo” 12 doden, bij de serie zelfmoordaanslagen in Parijs werden 130 mensen gedood en raakten 352 gewond, in Nice waren het 86 doden en meer dan 400 gewonden, in Brussel 35 doden en meer dan 300 gewonden, op de kerstmarkt in Berlijn 11 doden en tientallen gewonden.

Als je alleen al deze doden bij elkaar optelt, kom je op een aantal van 257 in minder dan 2 jaar. 257 families die sindsdien iets en iemand missen, die lijden en niet begrijpen waarom er niets gedaan wordt. Dader- en islambescherming voor slachtofferbescherming is inmiddels helaas een wijdverbreid “fenomeen”. Alsjeblieft niet over de gevolgen voor de slachtoffers praten, die zonder familieleden doorgaan met hun leven of moeten opgroeien, niemand heeft het over de honderden mensen die in ziekenhuizen lagen, die dit, net zoals de andere familieleden, nooit meer zullen en kunnen vergeten. En dat allemaal vanwege een internationale politiek onder het motto: “Ik houd toch van iedereen” of we bieden jullie bescherming!

Ik heb het hier niet over de Syriër, die een landgenoot wegens het eten van een ijsje tijdens ramadan in Oldenburg heeft gedood, of over de studente uit Freiburg, dat zijn immers alleen maar incidenten volgens onze politici. “Business as usual”, zoals men dat noemt. Ook dat schijnt blijkbaar dagelijkse gang van zaken en gewoonte in onze “diverse” republiek te zijn. Het ontbreekt er alleen nog maar aan dat de Duitse minister van Justitie, Heiko Maas, zegt: “Waar gehakt wordt, vallen spaanders”.

Nu heeft de islam opnieuw toegeslagen in Londen. Daar werden in 2005 al bij een serie zelfmoordaanslagen 52 mensen gedood en raakten er meer dan 400 gewond. Manchester is ook nog niet zo lang geleden. Je zou bijna kunnen denken dat het normaal is. Mevrouw Merkel zal een van haar van tevoren geschreven standaardredes houden, inmiddels heeft ze hier immers al ervaring in. Desinteresse en het niet voor waar willen aannemen dat Europa op dit moment wordt afgeschaft, zijn alomtegenwoordig, net zoals de weerzinwekkende instelling dat over 3 dagen alles weer vergeten is, omdat “immers niet alle mensen van het islamitisch geloof” zo zijn. Groenen en roden schreeuwen vandaag vast en zeker weer dat we ons desondanks niet moeten laten afbrengen van de weg van een multicultureel en gemeenschappelijk met elkaar, per slot van rekening zou dit immers niet de islam zijn. snel van onderwerp veranderen en niet over slachtoffers praten, maar liever over dat de islam niet in diskrediet wordt gebracht. Even terzijde: het boeddhisme is overigens ook een wereldreligie. Hoor je daarover dat “ongelovigen” vervolgd en vermoord worden, moeten hier overal tempels gebouwd worden? Nee, want het is een vreedzame religie. De islam echter staat voor geweld, achteruitgang en intolerantie.

Alleen al bij de zojuist genoemde meer dan 300 gedode en duizenden gewonde mensen, hoe verklaart men zoiets? Hoe is het mogelijk dat islamitische en ongeciviliseerde terreur in een moderne en een geweld afwijzende wereld heel duidelijk dagelijkse gang van zaken is en geaccepteerd wordt? Hoe kan men zo blind zijn? En vooral: hoe is het mogelijk dat onze zo internationale samenleving zoiets vergeet en achter iedere verdere aanslag gewoon een vinkje zet.

Als de fans van Dynamo Dresden in camouflagepakken en met trommels en rookbommen naar de wedstrijd lopen, staat de hele Duitse sportwereld op zijn kop, en als er regelmatig mensen worden vermoord zegt niemand iets? Mijn enige verklaring is: islamitisch massamoorden en zijn ideologie zijn inmiddels dagelijkse gang van zaken in onze eens zo mooie republiek.

Bron:
https://politikstube.com
Auteur: “Roland”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, politici, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op Londen, Manchester, Berlijn, Brussel, Parijs, Nice, etc.: Islamitische terreur is inmiddels dagelijkse gang van zaken

 1. koddebeier zegt:

  Het is te hopen dat een volgende keer de EU en de regeringen in de EU de slachtoffers zijn, hebben we eindelijk is plezier van de islam !

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Fuck the Islam !
  Eruit met deze moordreligie !

  Like

 3. Ik vraag me af hoeveel terrorismedoden er nog moeten vallen voordat de grenzen worden afgesloten door de eurofiele premiers zoals Rutten, Marcron en Merkel ?

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Woorden kunnen mijn afschuw over de islam niet weergeven, het is op!

  Like

 5. dit is veroorzaak door de EU, Merkel en Rutte met hun paspoortafgifte aan niet Europese moslims

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Helemaal mee eens, eindelijk iemand die de werkelijkheid ziet.
   Zij die al deze ellende faciliteren (regering + hele2 fuckkamer behalve PVV&kleinere partijen) zijn de hoofdschuldigen en persoonlijk verantwoordelijk voor dit alles.

   Like

 6. Tweets van Arnold Karskens.

  Like

 7. hendrikush zegt:

  En wat is de reactie van Sadiq Khan, de burgemeester van Londen?
  “Laffe aanval op onschuldigen”

  Snapt deze mohammedaan wel wat hij zegt? Is dit Taqqiya?
  Het zijn geen onschuldigen want ze vasten niet en het zijn ongelovige kaffiri.
  Is het wel laf om je eigen leven op te offeren voor je god?

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien bedoelde hij die agenten, die zomaar 3 “mensen” van het geloof van de vrede hebben neergeschoten.
   Ze hadden kunnen proberen om een gesprek op te starten en vragen of ze hier mee op op wilden houden, maar dat hebben ze dus niet gedaan.

   Geliked door 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Ik kan het nog steeds niet geloven, dat ze het zover hebben laten komen. De gene aan wie wij dat te danken hebben hebben, hebben de nodige beveiliging en het volk mag de klappen opvangen. Weg met Brussel, we hebben het recht om weer baas in eigen land te zijn met gesloten grenzen.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  De islam gebruikt terreur om niet-islamieten of niet genoeg islamieten te intimideren. Walgelijke religie die geweld verheerlijkt. Het doden van ongelovigen is toegestaan volgens de koran.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Ik geloof dat Geert het niet helemaal door heeft, om zich tot deze burgemeester te richten, die van mening is dat het er bij hoort in een stad.
  Als of je een gesprek met abu laadklep probeert te voeren over de hervorming van de koran.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/wilders-richt-zich-tot-londense-burgemeester-islam-is-een-van-de-grootste-risicos-voor-de-mensheid-treed-op/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Verdorie, hoe komt Geert dáár nou bij? Met die vent ga je toch zeker geen ruggenspraak houden?!
   Te gek voor woorden!

   Like

  • Harry zegt:

   Dit is nou WEER zo’n bericht van die halve zool Tim Engelbart !!!
   We moeten die idioot volkomen negeren !

   Het heeft dus niks met de islam van doen , maar uitsluitend met de radicale islam .
   Snapt die mongool nou nog steeds niet dat er maar EEN islam is ?

   Engelbart is een gevaarlijke infantiele intrigant , die Wilders altijd op een gemene , subtiele of leugenachtige manier probeer te schaden !
   Net als Aboutaleb en Khan zijn dat soort figuren de ergste .

   Men dient ALLES wat ze zeggen , om te keren , want ze manipuleren en liegen dat het gedrukt staat .

   Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  Gelukkig zijn de islamitische veroorzakers kaltgestellt!

  Nu alleen nog live opvoeren aan hongerige varkens om eventuele toekomstige terroristen aan het denken te zetten.

  Like

 12. GT zegt:

  Vroeg of laat zullen de linkse Elite, fascistische Globalistische monsters te maken krijgen, dat de wapens tegen hen zullen keren, m.a.w de burger gaat zich bewapenen en zullen reageren, ze baden dan in hun eigen bloed want wat deze linkse Elite teweeg gebracht hebben is met geen pen te beschrijven. Ja Brussel ik zou je ernstig zorgen gaan maken want straks staat er een cell op die meedogenloos jullie verantwoordelijkheid opeist.

  Like

  • J.C.Jans zegt:

   De burger zich bewapenen,en daadwerkelijk optreden?,stel dat zoiets aanvang neemt.Zal er toch iemand {personen/organisaties} moeten zijn die hier leiding aangeven,zulke hebben we niet hier in het land {men is te versplintert/verdeeld}.De laatste die daadwerkelijk vochten tegen de overname van Europa door mossels zitten in Scheveningen/elders “opgeborgen”.

   Like

 13. Elisah zegt:

  Laat ze maar eens beginnen met de mosketen, waarvan men weet dat er haat gepredikt wordt, te sluiten en imams die aanzetten tot haat en geweld vastzetten en/of uitzetten.
  Ergens moet toch een begin gemaakt worden met gedegen bestrijding van deze haat en geweld ideologie.

  Like

  • Helena zegt:

   Elisah, helemaal met u eens, alleen zullen we hier zoals altijd, de ontwikkelingen elders afwachten, hier zal never nooit het begin gemaakt worden door ook maar 1 moskeet (Discriminatie!!! Racisme!!!!) te sluiten. Nederigland kijkt ernaar en wikt en weegt …. en zucht achter de computer….

   Like

 14. Johan zegt:

  De Engelse kolonisten hadden eind 19de eeuw ook last van Islamitische terreuraanslagen. Ze hadden een simpel en effectief middel om dat te bestrijden. Ze rolden de daders hun lichamen in varkenshuid en begroeven ze met hun reet richting Mekka. Het was zeer snel gedaan met terreur!

  Like

 15. Golden Girl zegt:

  hoe lang gaan ze nog door deze mensen in onze landen toe te laten? Rutte had het weer over een laffe daad, nee Rutte jij en dat zooitje in Den-Haag maken dit mogelijk, nog niet in Nederland gelukkig maar dat is een kwestie van tijd, moslims worden met tienduizenden Europa binnen gehaald om ons dood te rijden of onze hals door te snijden
  Jullie zijn de laffaards om niet te zeggen EN NU IS HET GENOEG, dat durven ze niet dus laat de moordenaars maar los op het gewone volk, stel angsthazen

  Like

 16. Edjan zegt:

  Op democratische wijze kan dit niet meer veranderd worden. Daarvoor is het al te laat.
  Stel nu eens dat een fanatieke autochtoon een drone koopt en die in een volle moskee laat ontploffen. Ik wil het niemand aanraden want dit zou behalve illegaal ook heel wreed zijn, hoewel: mohammedanen grossieren in dit soort wreedheden onder het toeziend oog van de overheid.

  Mocht iemand ooit zoiets doen, dan zou het daags erna burgeroorlog zijn. De mohammedanen zouden op grote schaal wraak gaan nemen, de rooien en de roverheid zouden aan hun kant gaan staan. In de ontstane chaos zouden de identitairen zich kunnen gaan verdedigen. De kans van slagen is klein, (er zijn niet zo heel veel identitairen bereid tot een gewapend conflict en de steun onder de bevolking is ook niet erg groot), maar misschien zou het niet zo’n slecht idee zijn om liever een kleine kans aan te grijpen dan slaapwandelend naar een zeker einde toe te gaan.

  Over 10 jaar bestaat waarschijnlijk zelfs deze (theoretische) mogelijkheid niet meer.

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Zoveel aanslagen zoveel doden maar nergens heb ik iets gehoord over moslims die een protestmarch organiseren met slogans zoals “stop terrorisme” wij willen “vreedzaam en in harmonie leven met onze weldoeners” Niets van dit alles , integendeel , want tenslotte dat onderontwikkeld krapuul zijn “broeders” en zij doen niets verkeerd…staat er niet in hunne koran dat ongevovigen dienen te worden uitgeroeid , het zijn maar varkens , apen en consumenten van zwijnenvlees .Reden genoeg om zeker niet te protesteren tegen “martelaren” zij die hun leven gaven ter ere van Allah…..Allahjoderahitie Akbar

  Like

 18. ron zegt:

  Heeft nou niemand in de gaten dat de islam en de moslims door de elite (nazi bilderberg groep) tegen de autochtone bevolking word ingezet,soldaten van allah want de elite wil een n.w.o.

  Like

  • BertG. zegt:

   Vraag je dat aan ons hier, of aan de rest van de bevolking.

   Geliked door 1 persoon

  • Johan zegt:

   Ach, om dat uit te zoeken is 99% van de bevolking gewoon te dom of te lui. Ze geloven toch alleen het voorgekauwde nieuws van de mainstreammedia, en degene die zich in de materie verdiepen zijn maar “alu hoedjes”. En dat weten de Bilderbergers en Sorossen van deze wereld maar al te goed. Ze doen wat ze willen en manipuleren de berichtgeving naar eigen wens. De dag dat het grote deel van de bevolking het eindelijk zal snappen is het al veel te laat!

   Like

 19. Heer M zegt:

  Trump moet eens in actie komen, bombardeer het gebouw van de EU in Brussel om te beginnen. Het zal niet de eerste keer zijn in de geschiedenis dat dat we afhankelijk zijn van de Amerikanen om ons te bevrijden.

  Geliked door 1 persoon

 20. Marian zegt:

  Dat kan met een precisie bom. Wel doen als ze allemaal aanwezig zijn. Dan kunnen wij met zijn alle een knalfeest houden.

  Like

 21. bigljohn zegt:

  Of er nu jaarlijks 100. 1000. of 10.000 doden gaan vallen door de Islamitische terreur, de Europese volkeren zullen het voor lief blijven nemen, want het heeft immers niets met de Islam te maken, want islam is immers liefde zegt men dan ! Men schrikt wel tijdens die aanslagen, maar ze worden ook weer snel vergeten. Ze pakken kort na iedere aanslag het leven weer op als of er niets gebeurd is. De enigen die zich helemaal niet druk zullen maken zijn de fabrikanten van kaarsjes, de verkopers van bloemen, en de uitvaart ondernemers. Zij beleven gouden tijden tijdens die aanslagen. De ene zijn dood, is nu eenmaal de ander zijn brood ! Maar zo zou het natuurlijk niet moeten !

  Like

 22. Hans zegt:

  Te beginnen de weerbare mannnen opppakken en terugsturen, uiteraard hun eigen ticket betalend. Eerst een dorp, dan een stadje, en dan de grote wijken in grote steden. Daar kunnen van moslimzijde rellen op komen als antwoord. Daar moet je dan ook op berekend zijn. Dat betekend: van te voren wijken afsluiten met politie en leger. Bij rellen: stroom, electriciteit, water, voedsel afsluiten tot de rellen stoppen, relschoppers dood schieten. En wekelijks moslims uitzetten. Er zijn meer dan 50 landen om uit te kiezen. Bij weigering voor terug name: met groot militair materieel een enclave in zo’n land creeren, en neerzetten daar. Bij milietaire tegenreactie: ongenadig hard de weerstand uitschakelen. Het zelfde wat de Sri lankanen met de tamils hebben gedaan.

  Like

 23. Fred zegt:

  **Trump moet eens in actie komen, bombardeer het gebouw van de EU in…**
  Zinloos.
  Alleen dat gebouw in Mekka bombarderen heeft enige zin.

  Like

  • Marian zegt:

   De kaaba, ik denk dat alle moslims op slag krankjorum worden, hun heilige steen tot gruzelementen. Het zou wel mooi zijn als dat eens zou gebeuren Fred.

   Like

 24. Harry zegt:

  Eh , probeerT .

  Like

 25. Guardiacivil zegt:

  Opvallend is dat Nederland nog steeds gevrijwaard blijft van een grote aanslag.
  Ik begin wat ongeduldig te worden met wachten op die BOEM.

  Like

 26. Marian zegt:

  Waarschijnlijk is Nederland een goede uitvalbasis. We staan ook als nummer 3 bekent als belasting paradijs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s