The “Religion of Peace” – European Tour . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

62 reacties op The “Religion of Peace” – European Tour . . .

 1. Marian zegt:

  Wie geloofd daaaaaaaaaaaaaaar nu nog in, dan moet je echt van het padje zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mr Camelias Muss zegt:

  Het volk krijgt wat het verdient, gezien de gelaten reactie moet het nog veel erger worden wil men zichzelf gaan beschermen.

  Geliked door 3 people

  • Golden Girl zegt:

   Sorry ik heb niet om deze aanslagen gevraagd, ik neem aan de bevolking in Londen ook niet, de regeringen laten ze met honderd duizenden binnen

   Geliked door 1 persoon

   • Mr Camelias Muss zegt:

    Zolang dom volk na een dergelijke aansla witte ballonetjes oplaat en kaartjes koopt voor een “herdenkinsconcert” in plaats van de straat op te gaan en desnoods blehrtenten in fik steekt verandert er niets. Laat ze maar goede wandelschoenen aanschaffen voor de stille tochten die nog gaan komen. Of muslimmetjes gaan knuffelen.
    Arrogant dom en zelfverzekerd over hun eigen “goedheid” arriveerden zo’n 75 jaar geleden dergelijk volk in hun Pullman rijtuigen in de hel van de fascistsche concentratiekampen.

    Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Snel opsturen aan onze grote leugenaar Pinokkio !

  Geliked door 1 persoon

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Mevrouw May zei eindelijk dat de radicale islam hard aangepakt moest worden. Bijna goed mevrouwtje, laat dat radicale er maar af.
  ISIS, het summum van ‘radicale’ islam voert EXACT uit wat in de koran staat voorgeschreven. Doodt de ongelovigen daar waar je ze vindt!!!! Ze waren te vinden in Manchester, in Londen, in Brussel, in Parijs en ze zullen te vinden zijn op ettelijke plaatsen in Europa. Ook in de Verenigde Staten en waar ook ter wereld. Je kunt er op wachten dat de ene aanslag na de andere gepleegd gaat worden.
  Stoppen met de islam voor een religie aan te zien. Mevr. May was al zover bijgedraaid dat ze het over een ideologie had. Misschien heeft ze een video van Geert gezien.
  Wij moeten ons er op voorbereiden dat we werk moeten maken van het verwijderen van de islam en de aanhangers van de islam uit Nederland en uit heel Europa. We zullen vrijwel zeker vuile handen moeten maken. Daar schrokken tot nu toe de patriotten voor terug. Het is echter onvermijdelijk. De huidige generatie en het nageslacht moeten in actie komen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Dat zegt May het uitgedroogde theezakje alleen maar even om het volk rustig te houden want een paar dagen later hoor je er niets meer over, tot er helaas weer een aanslag komt, jammer dat de wereld zo verrot is

   Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ M.A.L. Sion (4 juni 2017 om 16:52)
   Als je goed tussen de regels door luistert, hoor je, dat mrs. May heel iets anders heeft gezegd, dan ons wordt voorgeschoteld. Wij horen graag, wat wij willen horen. En daar is dus weer goed misbruik van gemaakt.
   Ze zegt: “enough is enough”.
   Ze zegt ook dat er tienduizenden mensen gevolgd moeten worden.
   Ze zegt ook, dat er nu maatregelen getroffen moeten worden, om mensen te kunnen volgen.
   Ze bedoelt dus, dat er nu maatregelen zullen volgen, die de vrijheid van de burgers zullen inperken.
   Ze zegt NIET, dat alles op alles zal worden gezet, om nieuwe aanslagen te verijdelen !!!
   Ze heeft het in haar toespraak dus tegelijkertijd over 2 verschillende zaken.
   Ze praat met twee tongen.
   Het klootjesvolk heeft dat niet door en hoort slechts, wat het wil horen.

   Kijk uit je doppen en laat je niet foppen !!!
   Niets is wat het lijkt dat het is !!!
   Wat niet mag zijn, is niet !!!
   Maar de waarheid wordt verborgen in het volle zicht !!!
   Zalig zijn zij, die kunnen kijken en begrijpen, wat zij zien !!!
   Zalig zijn zij, die kunnen horen en begrijpen, wat er wordt gezegd !!!

   Inspecteur Columbo zou zeggen: “klein vraagje …… wie trekt er aan de touwtjes ???”

   Like

   • Erik zegt:

    Oeps daar ben ik het helemaal mee eens, scherpte van het verstand en inzicht in de diepere bedoelingen, blij dat jij je niet laat foppen.
    Schrijf er eens een stukje over, weet zeker dat je dat goed kan.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Erik (5 juni 2017 om 07:04)
    Ik doe hier op deze site niet anders, dan wijzen op de bron en de oorzaak van de problemen.

    Like

 6. Drs.P. zegt:

  Twee mannen met een baartje, verder geen bijzonderheden, maar voor ons is dit voldoende om fucking booslimtuig te herkennen, dus helaas, beste moeders, let op je dochters en bewapen je zo snel mogelijk. Want als die gasten betrapt worden, meteen afknallen die smerige hap!!!!

  ’Meldingen verdachte auto serieus’
  46 min geleden BUNSCHOTEN – De politie Midden-Nederland zegt meldingen die zijn binnengekomen en circuleren op social media over een verdachte zwarte auto, zeer serieus te nemen. Twee inzittenden in de wagen zouden zeker twee meisjes hebben klemgereden.
  „We nemen de meldingen erg serieus en vragen nadrukkelijk mensen met informatie de politie te bellen”, zegt een woordvoerster van de politie Midden-Nederland. Er zijn sinds woensdagochtend meldingen gekomen uit onder andere Spakenburg en Soest.
  Zie ook: Auto reed meisje klem in Spakenburg
  De inzittenden van de wagen zouden meisjes hebben aangesproken en klemgereden. Volgens getuigen gaat het om twee mannen met een baardje. Het kenteken van de wagen is nog niet bekend.
  In Bunschoten probeert de politie nu de identiteit te achterhalen van de persoon die zondagochtend dood werd aangetroffen op een industrieterrein. „Ons onderzoek richt zich nu vooral op het achterhalen van de identiteit van het slachtoffer. Dat is nu het belangrijkste”, aldus woordvoerder Bernhard Jens.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Een meisje van 14, die op de fiets op weg naar school was, is vermoord gevonden.
   Een ander vermist meisje van 14, die afgesproken had met een vriendinnetje en op de fiets onderweg was, is inmiddels ook vermoord gevonden.
   In die zelfde omgeving worden herhaaldelijk meisjes op de fiets klemgereden door 2 mannen in een zwarte auto, 3 zijn er tot nu toe kunnen ontsnappan.

   Like

   • Elisah zegt:

    Ze hebben nu twee verdachte jongens opgepakt, leeftijdsgenoten van de beide meisjes en van allebeide is het hun vriendje….. zeer vreemd.
    De mannen die in een zwarte auto meisjes klemreden, bleken gewoon onschuldig en ze hebben zich gemeld bij de politie, ze hielpen mee om het vermiste meisje van 14 te zoeken.
    Heel bizar deze ontknoping, ben benieuwd wat er verder nog naar buiten komt.

    Like

 7. Het christelijke hart van Nederland wordt momenteel getroffen door de #Pinkstermoorden op meisjes in o.a. Hoevelaken, Bunschoten en nu lees ik weer over een verdwenen meisje in Zaltbommel. Nee, niks met islam te doen of met andere Afrikanen volgens de wouten. Die weten zelfs de identiteit vsn het laatste gevonden lichaam nog nniet terwijl heel Twitter het uitjankt. Ik stem alleen nog maar op een vent met een snor, die arm en een ijskast vol Cycloon of zoiets. Als ze d’r maar kapot van gaan.

  Like

 8. Oeps48 zegt:

  Verschrikkelijk alweer een aanslag.
  Hierbij mijn condoleances en medeleven.

  Er zijn kennelijk alweer aanwijzingen. dat de “aanslag” van gisteravond om 22.00 uur in Londen ook een “valse vlag” aktie is ten behoeve van de NWO.
  Wederom het getal 22. Dit keer in de tijd. Het getal 22 is een satanisch getal, dat telkens weer wordt gebruikt door de satanische illuminati.
  Nog vóórdat het onderzoek is gestart, werd er al rondgebazuind, dat het extremistische moslims waren, die de aanslag hadden gepleegd. De daders zijn meteen doodgeschoten door de politie. Die kunnen dus niet navertellen, wie de opdracht heeft gegeven. Zitten de satanische illuminati hierachter ??? Door wie worden al de aanslagen geörkestreerd ??? Inspecteur Colombo zou zeggen: ‘klein vraagje. worden de moslims gebruikt/misbruikt voor het hogere doel, de NWO, van de satanische Illuminati?” (???)

  In Engeland hebben ze een kinderliedje “London bridge is falling down” dat momenteel erg populair is.

  Ariana Grande geeft vanavond een benefit concert in Manchester. Dat gaat door. Deze Ariana Grande is een gekende illuminati !!!

  Merk op, dat in het plaatje hierboven de datum van 13-11-15 afwijkend is geschreven t.o.v. de overige datums. Wat daarvan de betekenis is, weet ik nog niet.
  Op het plaatje worden onderaan de sponsers (EU, VN, Golmand Sach en Club Bilderberg) bedankt. Wat Vreemd !!!

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11914:aanslag-in-londen-is-psy-op-operatie-volgens-cnn&catid=20:het-complot&Itemid=33

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11914:aanslag-in-londen-is-psy-op-operatie-volgens-cnn&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

  • BertG. zegt:

   Ah, we zijn er weer, de valse vlag + bijbehorend artikel.
   En ditmaal met het getal 22.
   Wat zal jij blij zijn met je rekenmachine.

   En toch zou ik een keer langs de huisarts lopen, als ik jou was.
   Een psychose gaat niet vanzelf over.
   Ik heb nou al medelijden met je omgeving.

   Like

  • Elisah zegt:

   Onder aan die pagina bij niburu hebben ze het, in het filmpje van Trump op bezoek bij de Paus, er over dat ze satanisten zijn omdat de dames in zwart gekleed zijn met bedekt haar……wat een achterlijke nonsens, het is gewoon de DRESSCODE, wanneer je op audientie gaat bij de Paus, om bedekt en in zwart gekleed gekleed te gaan .Trump en zijn vrouw zijn Katholiek, dus ze weten heel goed wat de gebruiken en regels zijn bij een Paus bezoek.
   Zelfs de zwart-witte tegels in de gangen van het Vaticaan zijn satanisch…..nou werkelijk….wij hebben zwart en witte tegels in de keuken…help!

   Geliked door 5 people

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (4 juni 2017 om 21:53)
    Het verhaal bij Niburu ging in hoofdzaak over de zwart-wit geblokte vloertegels. Deze diagonaal gelegde zwart-wit geblokte vloertegels, het zgn. schaakbord, vind je in maçonieke loges en heel vaak ook in de gang of in de hal van woningen van vrijmetselaars en andere lieden van geheime genootschappen/broederschappen. Dit is ook een van hun symbolen en een stil signaal voor de ingewijdenen.
    Voor zover ik heb kunnen nagaan, is Donald Trump geen Rooms Katholiek, maar een Presbyteriaan. Dat is in de VS een veel voorkomende (elitaire) protestantse religie, die enige overeenkomsten vertoont met de Nederlands Hervormde Kerk.
    Paus Franciscus I is, evenals Benedictus VI, satanist. Franciscus is een Jezuïet. Dat is een Rooms Katholieke maçonieke priesterorde. Jezuïeten zijn trouw, gehoorzaamheid en verantwoording verschuldigd aan het hoofd van de orde. Deze wordt de generaal of ook wel de zwarte paus” genoemd. Een paus kan natuurlijk nooit aan een ondergeschikte verantwoording af moeten leggen. Franciscus is dus de zwarte paus, die een witte jurk draagt. Het licht en het duister, oftewel het goed en het kwaad, vertegenwoordigt in één persoon.
    Het is een publiek geheim, dat er in het Vaticaan ook veel satanisme wordt beoefend. Er doen heel wat verhalen en roddels de ronde. (Waar rook is, is misschien ook wel vuur) Ik zou zeggen, ga eens even googelen over “satanisme in het Vaticaan”.
    Of Donald Trump een satanist is, moet ik het antwoord schuldig blijven. Er wordt wel eens wat gesuggereerd, maar ik heb tot dusver geen aanwijzingen of bewijzen gevonden. Ik vermoed wel, dat hij een illuminati is geweest, maar de broederschap geheel of gedeeltelijk de rug heeft toegekeerd. Een dissident dus. Dit laatste wel onder voorbehoud.
    Ik denk niet, dat je nu meteen “help”moet gaan roepen, vanwege je zwart-witte tegelvloer. Je hebt het immers uit onwetendheid en niet met opzet gedaan. Ik ken overigens iemand, die een wit marmeren vloer in de gang liet vervangen door zwart-wit geblokte tegels. Mevrouw kende de symbolische waarde niet en dacht dat het vooral chique was.
    Ik ken ook een jonge man, die met een rozenkrans om zijn nek rondloopt. Hij denkt, dat het een halsketting is, maar het begrip gebedssnoer kent hij niet. Ik heb hem al diverse keren op zijn onnozelheid gewezen, maar hij begrijpt het niet. Hij loopt nog steeds als een pias door Amsterdam.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat kan je wel denken dat het een dresscode is, maar als de fotografen weg zijn, dan gaan ze altijd naar de diepste kelders onder het vaticaan om kleine ontvoerde kinderen te martelen met hun drietand.
    Altijd vaste prik als je bij de paus bent geweest.
    En die tegels zou ik er maar uit slopen, daar zijn vroeger satanische rituelen uitgevoerd in die keuken van jou.
    Daarom liggen er ook zwart witte tegels op de vloer.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Klopt Oeps, ik had moeten schrijven dat ze Christen zijn, de vrouw van Trump is Katholiek, van zijn dochter weet ik het niet omdat ze getrouwd is met een Joodse man.

    Like

   • Elisah zegt:

    Trouwens, wat Franciscus betreft, dat zou me niks verbazen…..hij heeft absoluut een onaangename uitstraling en hij geeft me een unheimlich gevoel. Waar rook is, is meestal ook vuur.

    Like

   • Harry zegt:

    Zo zeg , ik ben ook door het oog van de naald gegaan , Elisah !
    Vijftien jaar geleden mijn huis laten renoveren en toen moest ik ook kiezen of ik de wit/zwart geblokte tegels gewoon recht of diagonaal wilde laten leggen in de keuken .
    Gelukkig heb ik voor recht gekozen , anders was ik nu ook lid geweest van een geheime , duistere moordlustige secte .

    Ik heb een vriend die stom toevallig ook zwart witte tegels diagonaal gelegd heeft in zijn keuken .
    Geldt dat ook voor marmer ? Weet iemand daar wat meer over ?
    Dan ga ik hem morgen eerst eens interviewen !
    Heb hem eigenlijk nooit helemaal vertrouwd .

    Wat een waanzinnige wereld toch , waar we in leven !
    En dat vanwege een enkeling !
    Ik ben nu 68 en heb in mijn hele leven nog nooit zulke onzin aangehoord .
    Zelfs niet in Afrika !
    En die waren zonder uitzondering stapelgek .

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ BertG. (4 juni 2017 om 21:12 en 4 juni 2017 om 21:51 en 4 juni 2017 om 22:22)
    De uil is een illuminati symbool. Het staat voor wijsheid. Ook de namen Sofie en Minerva staan voor wijsheid, maar wel in een iets andere betekenis.
    Sofie staat voor wijsheid in de betekenis van kennis, logica en wetenschap.
    Minerva staat voor wijsheid in de betekenis van rationaliteit, nadenken en juiste keuze maken.
    Het onderschrift bij jouw plaatje slaat dus als een tang op een varken.
    Kennelijk probeert iemand slim te lijken, maar hij/zij heeft niet meegekregen, waar Abraham de mosterd vandaan haalt.
    Als ik jou was, zou ik maar een beetje dimmen. Je maakt verwijten, terwijl je kennelijk onvoldoende bent geïnformeerd over zaken, die in de “grote mensenwereld” spelen. Als je iets niet weet, ga dan bijvoorbeeld even wat googelen, zodat je weet, waar je het over hebt. Je demonstreert nu telkenmale op aanstootgevende wijze je tekort aan algemene ontwikkeling.

    http://www.ellaster.nl/2016/08/25/symboliek-uil-en-occulte-betekenis-illuminati/
    http://www.filosofischetuin.be/index.php?option=com_content&id=47

    Like

   • BertG. zegt:

    Oh, is dat zo, moet ik een beetje dimmen.
    En anders? Wat gaat er dan gebeuren?
    En jij vind alles aanstootgevend wat jou niet bevalt.
    Daar hebben wel meer gelovige last van.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik vind het aanstootgevend dat jij, om je gelijk te halen, over de lijken van mensen heen stapt die gruwelijk vermoord zijn.

    Like

  • Harry zegt:

   Satanische illuminati , goochelen met cijfers en getallen , de religieuze secte weer op z’n best , Oeps ?
   Een onnozel zangeresje is lid van een ” duivels “. gezelschap en zo is de cirkel van demoniteit weer rond .
   Al die moslims zitten zich suf te rekenen wanneer de volgende aanslag het beste past in de godsdienstwaanzin van de verdwaalde christen .
   ” We moeten de 22e handelen jongens , want dat is een satanisch juiste datum !
   Word toch GVD eens volwassen , man , met dat infantiele gereken van je .

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Harry (4 juni 2017 om 22:58)
    Daar was niets geen rekenen aan. De aanslag in Londen had gisteravond plaats om 22.00 uur Engelse tijd.
    Je bent kennelijk niet goed geïnformeerd over zaken, die in de “grote mensenwereld” spelen. Daarom raad ik je aan, om eerst eens over zaken te gaan googelen, voordat je ongefundeerde kritiek levert. Dan steek je misschien nog iets op en hoef je ook geen flater te meer slaan. Nu etaleer je telkens weer vooral je onkunde en je tekort aan algemene ontwikkeling. Je kunt op een groot aantal sites ontdekken, waar de illuminati voor staan en van welke “kunstjes” ze graag gebruik maken. En die rekenkunstjes komen uit de kabbala, dat is hele oude Joodse filosofie.

    Like

   • BertG. zegt:

    Die mossels hoeven dat niet zelf uit te rekenen, die krijgen een telefoontje van de illuminatie wanneer ze weer voldoende acteurs ingehuurd hebben voor weer een valse vlag.
    Nog even en hij krijgt nog last van een achtervolging waan, omdat de illuminatie ‘m volgt, omdat ze door beginnen te krijgen dat Oeps ze allang door heeft.
    De 22ste is dan ook de dag dat Oeps ze huis nooit zal verlaten.
    Je zal toch maar wakker worden in een ruimteschip nadat je ontvoert bent op die dag, en er achter komen dat je vervangen bent door een kloon.
    Hij heeft erg veel weg van een jehova, die herkennen ook overal signalen van de duivel in te zien.

    Like

   • BertG. zegt:

    Tuurlijk Oeps, ze hebben zitten wachten in hun busje tot het exact 22:00 was.
    En dat allemaal om te bewijzen wie er achter zitten.
    Geen minuutje eerder of later, precies 22:00.
    En dat allemaal op aanwijzingen van de duivel die overal achter zit.
    Ze kunnen jou ook werkelijk alles wijs maken.

    Like

   • Harry zegt:

    Zeg , meneer Oeps ,

    die ” grote mensenwereld ” waar bestaat die uit ?
    Uit labiele figuren die voortdurend houvast zoeken aan allerlei religieuze onzin ?
    Zijn dat die ” grote mensen ” , die niet op eigen benen kunnen staan en een of ander fantoom verzonnen hebben om zichzelf aan vast te houden ?

    Waarom zou ik me meer moeten verdiepen in dat soort flauwekul ?
    Wat is de volgende stap in je ontwikkeling , tarot kaarten lezen ?
    Glazen bol ?

    Hoe zit het met jouw ontwikkeling , dan ?
    Hooggeschoold in Niburu verhaaltjes ?
    Een titel in godsdienstwaanzin ?
    Doctor in de bijbelkunde ?
    Professor in de kabbalagie ?

    Waarom poppen die achterlijke reacties toch steeds op , als we het over moslims en landverraders hebben en we doen hier ons best om de islam zoveel mogelijk te demoniseren , dan staat er weer een heel bataljon bijbellikkers klaar om het christelijke geloof te promoten .
    Wat moeten wij met die onzin ?
    Stelletje opportunisten !

    Sommigen menen ook af te kunnen lezen aan de positie van iemand’s vingers van welke sekte hij is . Alsof die dan zo stom zouden zijn om in de aanwezigheid met tientallen camera’s , honderden fototoestellen en duizenden kijkers geheime signalen te verspreiden !

    We moeten van het tuig af , ongeacht wat ze aanhangen !

    Bij sommigen is het complotdenken tot grote hoogte gestegen .
    ZO hoog dat ze de hemelpoort voorbij gevlogen zijn .
    En helaas voor diegenen , er is geen weg terug !
    Nou rijd ik meestal loeihard en ik mis dan wel eens een afslag , maar dan kan ik wel weer ergens keren en ben na tien minuten weer op het goede spoor .
    Dat zit er voor jullie niet in , vrees ik .
    Zie Petrus al vloeken aan de hemelpoort , verdomme , weer een schaapje gemist .
    Tegen god , ” zag je hem gaan joh , die gek , hij reed gewoon rechtdoor !
    Waar zou die lul heengaan ” ?
    God : ” heb je hem niet geroepen dan ” ?
    ” Ja wel hoor , en gezwaaid , maar je hebt van die lui die horen en zien niks ” !

    En dan ? Je hele leven voor niks gelovig geweest ?

    Maar nu , in dit aardse ; blijven promoten hoor !
    Denk je dat je daar stempeltjes voor krijgt van god , voor een beter plaatsje in de hemel ?
    Bij vijf kaarten vol schuif je een bank op naar voren , onder de preekstoel .
    Honderd kaarten vol en je wordt persoonlijk ontvangen aan de hemelpoort .
    Net zoals huisvrouwen zegeltjes sparen van Albert Hein , als je een kaart vol hebt , krijg je een bonus .

    Wat jij de ” grote mensenwereld ” noemt , noemen wij infantiel gekloot .
    Ook wel benoemd als ” psychisch aangedaan ” .

    Ik vind het Joodse geloof prima hoor , als bindmiddel voor een groep mensen en een land waar ik veel sympathie voor heb .
    En omdat ze wel eens zeggen : twee joden , drie meningen , is dat wellicht nuttig .

    Maar de religie , ook de Joodse , doet mij geen moer .
    Residuen uit een tijd dat men van alles begon te verzinnen om dingen te verklaren .
    Dat zouden we toch onderhand ontgroeid moeten zijn ?

    Oh , blijven steken onderweg , net als de moslims ?
    In de ” grote mensen ” wereld .

    Like

   • boorzalf zegt:

    Ha ha, denk om je bloeddruk.

    Like

   • Harry zegt:

    Ik lijk trouwens wel achterlijk , ik ben ook vandaag gewoon aan het werk , zit ik m’n dure tijd weer te verdoen aan een wereldvreemde .
    Kans op genezing is verwaarloosbaar .
    De vrouw van mijn beste vriend ( die helaas overleden is ) werkt voor een instelling waar ze geestelijk gehandicapten verzorgen , die roept ook altijd dat er voor de meesten met een aandoening totaal geen enkel herstel mogelijk is .
    Mijn zwager was dierenarts bij leven , en die vertelde wel eens dat psychologen en psychiaters dezelfde basisstudie moesten volgen , het eerste jaar .
    ” Maar AL die lui die die richting heen gingen , hadden al een tik van de molen gehad voordat ze aan die studie begonnen . Je pikt ze er ZO uit ” , zei ie altijd .

    Het is maar dat je het weet .

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik verdenk ook 1 van mijn katten.
    Van de week zat hij achter de deur, waarbij hij maar 1 oog liet zien.
    Niet even, maar de hele tijd. Later herhaalde dit zich.
    Als dat geen teken is dat ie lid is van de illuminatie (1 oog afdekken), dan weet ik het meer. Dat was toch een duidelijk signaal.
    Zelfs je huisdieren kan je niet meer vertrouwen.

    Like

   • Edjan zegt:

    Zeg, ehh, Harry, ik zag dat jij het woord “glazen bol” ijdel gebruikte. Heb je mijn avatar wel eens bekeken?
    Juist. Ik ben een satanische illuminatie. Ik aanbid de duivel en bij volle maan slacht ik altijd baby’s. Wat zelfs Oeps niet weet, is dat dit eerstgeboren jongetjes moeten zijn. Die zwart-wit geblokte vloer is een afvallige gedachte.
    Van de zalf die ik uit die baby’s bereid, kan ik op de bezem vliegen naar de bijeenkomsten van andere satan-aanbidders. Daar bedenken we nog veel meer gemene dingen.

    (Zeer vrij uit de Heksenhamer, 1487)

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Dat boek , dat je aan het schrijven bent , staat dat ook vol van dit soort waanzin ?
   Dan wordt het niet veel soeps , Oeps .
   Als iemand nog eens zegt , dat je nogal in de war bent , dan zou ik dat maar niet te hard tegenspreken hoor , zulke sluiten ze het eerste op , de zogenaamde ontkenners .

   Like

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  En er zullen nog wel een fiks aantal steden bij komen zolang de politiek blijft weigeren om het probleem bij naam te noemen.
  Die dagdwazen blijven maar ouwehoeren over extremistische of radicale islam.
  Ze weten wel beter in den Haag en Brussel maar onder de druk van de islamitische chanteurs zijn ze daar zo bang dat de oliekraan dichtgedraaid gaat worden en daar bij de druk die door allerlei NGO’s uitgeoefend word onder leiding van de crimineel Soros zijn ze daar zo bang dat ze buiten de boot (lees banencarroussel)gaan vallen dat die schooiers gewoon doorgaan met het uitverkopen van Europa en de Europeese bevolking

  Geliked door 2 people

  • De elite voelt dit zelf toch niet… Het gewone volk lijdt er onder; elite verkoopt EIGEN VOLK! Puppets van Soros en allemaal in de ban van New World Order.
   Ze dwingen ons om terug te gaan naar de Middel Eeuwen en ontkennen gewoonweg 1,500,000 stemmen voor de 2de grootste partij!

   Like

  • Oeps48 zegt:

   Valt mij opeens op, dat er op het plaatje een hele vreemde opmerking staat.
   “NOTE FOR OUR DUTCH FANS: ON 2-11-2004 WE HAD A SUCCESSFUL TRY-OUT IN AMSTERDAM. SEE YOU BACK SOON.”
   Betekent dit, dat we binnenkort een aanslag in Amsterdam kunnen verwachten ???

   Op 2-11-2004 was de aanslag op Theo van Gogh.
   Theo van Gogh was bezig een film te maken over de moordaanslag op Pim Fortuyn. Die film was bijna klaar. Het was duidelijk, dat hij daarin een aantal zaken zou belichten rondom de moord op Pim Fortuyn die niet klopten en niet algemeen bekend waren. Theo van Gogh was er achter gekomen, dat Volkert van der G. erin geluisd was en dat iemand anders de moord gepleegd had. Die waarheid mocht niet naar buiten komen. Dat zou in enkele kringen (o.a. PVDA – Wim Kok ???) niet op prijs worden gesteld. Het is nu nog steeds de vraag, of de film van Theo van Gogh, die postuum is uitgebracht, niet is gecensureerd.

   http://www.indigorevolution.nl/meer-waarheid-over-en-het-verband-tussen-de-moord-op-pim-fortuyn-en-de-moord-op-theo-van-gogh-html/

   Like

   • BertG. zegt:

    Ayaan Hirschi Ali is in werkelijkheid ook niet wie ze zegt dat ze is.
    In werkelijkheid werkt ze bij de McDonalds.
    Maar om ons het idee te geven dat ze ergens tegen is, verschijnt er soms een artikel met haar nam eronder.
    Dat is zeer zorgvuldig opgebouwd. En we trappen er allemaal in.
    Ik zal het je nog sterker vertellen, de illuminatie zit achter al die berichtgevingen.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Je hebt me even hartelijk doen lachen BertG. hoewel het zeker niet lollig bedoeld is. Maar ik zag haar al staan achter de toonbank met een MD mutsje op.
    Maar goed, ik hou wel van dit soort carcasme, cynisme, zeg maar zwarte humor.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nemesis, het was juist wel lollig bedoeld, na de reactie van Oeps gelezen te hebben.
    Die sleept er ook van alles en nog wat bij, wat kant nog wal raakt en in de verste verte nergens mee te maken heeft, behalve zijn fantasie.
    Nou, in dat geval, kan ik er ook wat van.
    Ik verzin ze waar je bij staat, maakt niet uit over wat.

    Like

 10. Johan zegt:

  Je zou toch zeggen : “Moet je nu niet eens beginnen om alle moslims het land uit te knikkeren ? ”
  Maar wat gaat de regering nu concreet doen om dit perverse moslimterrorisme te stoppen ?
  Gaan ze uberhaupt wel iets doen ? Of blijft het bij plechtstatige volzinnen en waxinelichtjes ?

  Like

 11. Rob zegt:

  Heel goed gevonden dit en ook nog waarheid (helaas)

  Geliked door 1 persoon

 12. Taljaard zegt:

  I
  Steal
  Lie
  And
  Murder

  Geliked door 1 persoon

 13. Harry zegt:

  De burgemeester van Londen , zelf moslim , is GESCHOKT , zegt ie .
  Waarom ? Dat is toch usance onder moslims , moord en doodslag ?
  Hoezo geschokt ?
  Dat is een vrij universele aandoening onder politici , tegenwoordig .
  Ze schokken tegenwoordig zó vaak en intensief , dat een vibrator er bij verbleekt .

  Gelukkig hebben ze deze drie moordenaars meteen afgeknald , maar er staan nog 23.000 opvolgers klaar , in Engeland alleen al . En dat is alleen nog maar wat ze wéten !
  Het is maar een kwestie van tijd .
  Zou het niet menselijker zijn om die 23.000 preventief af te knallen , voordat ze nog mogelijk 200.000 nieuwe slachtoffers maken ?
  Waarom moeten we steeds afwachten ?

  Preventief ruimen lijkt me de beste oplossing !
  Waarom wél bij geiten en varkens ?
  Terwijl die niks moordlustigs in de zin hebben .

  Geliked door 2 people

  • Johan zegt:

   Als de regering niets durft te ondernemen, zal het volk op een gegeven moment het heft in eigen hand nemen. Dat is in de geschiedenis al vaker vertoond. De Franse revolutie is een goed voorbeeld.
   Dat is dus het recept voor een burgeroorlog. De Nederlandse bevolking heeft daar niet om gevraagd, maar onze politici blijven maar mohammedanen met de duizenden tegelijk het land binnen halen.
   We moeten dan ook niet verbaasd staan te kijken, als dit op een gegeven moment geheel misloopt.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Geschokt is de beste man, zeker weten. Niet vanwege de aanslag, maar om het feit dat ze 3 van z’n broeders zo maar pardoes geruimd hebben.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Harry
   Ze voeren allemaal weer hun verplichte nummertje op.
   Maar intussen worden ze steeds banger dat de mensen het gewoon niet meer pikken.
   Want ze weten heel goed dat zij dit structurele en steeds toenemende probleem in de eerste plaats hebben veroorzaakt..

   Like

 14. Theodoor zegt:

  Jammer en verschrikkelijk maar de hedendaagse politici weigeren dit grote probleem op te lossen.
  Ze vinden het belangrijker de PVV te dwarsbomen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Willie zegt:

  Tiens , zou onze beste Driek in een ander topic ” WIJ ZIJN EEN HELDHAFTIG, VASTBERADEN VOLK . . .)deze mafkezen op dit topic bedoeld hebben ?.??

  Like

 16. Republikein zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s