VIDEO Tommy Robinson: “Haal dat moorddadig uitschot van onze straten”

(Klik op het eerste logo rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO Tommy Robinson: “Haal dat moorddadig uitschot van onze straten”

 1. Helena zegt:

  Tommy, you are f#*king right!!! De tijd van pappen en nathouden, kaarsjes branden, bloemetjes leggen en zingen en (vanavond in Manchester) feesten is echt voorbij!! Er is geen verbinding maar er moet steeds verbonden worden, doekjes voor het bloeden namelijk!! Met gezang lossen we dit immense probleem, dat de overheid op het volk heeft losgelaten niet op. Het hoofd koel houden gaat ook moeilijk, zeker met deze temperaturen, maar een ding is zeker: het houdt niet op niet vanzelf!!!! Mevrouw May gaat het nu vast over een andere boeg gooien: verkiezingen hè?

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Jan,…de video op 2:36, vind ik wel een moment om ff stil bij te staan,..die gast ligt op de grond met een wat later bleek een nepbomgordel,….mensen die er gewoon om heen staan kijken,…beetje vreemd toch,….ik ga geen dingen denken maar gewoon een beetje vreemd als je zelf even kritisch na denkt! Als je dat ziet dan ga je daar toch niet omheen staan kijken,..lijkt mij iig,…gewoon een onwerkelijk beeld.

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Milities in de straten die het probleem met de islam oplossen!

  Daar hoef je bij onze wegkijkende halfzachte “leiders” niet mee aan te komen.

  Like

  • Asgard zegt:

   Sabeltant…. maar dat is juist wat onze leiders willen,…milities in de straten,…alleen ze laten het niet blijken, want anders valt het te veel op,…milities betekent controle op de mensen/volk.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Burger Milities ontstaan spontaan los van overheid controle. De laffe politiek correcte bende is hier als de dood voor. Dan verliezen ze helemaal de controle. Dat is ook waarom groepen als pegida en vergelijkbaar tot op de millimeter gemonitord worden en voor het gerecht gedaagd bij het geringste of minste. Een varkensmutsje is al genoeg terwijl niqaabs vrijuit gaan. Op de islam hebben ze al jaren geen greep meer.

    Like

  • Asgard zegt:

   Guus,…klopt je hebt gelijk,….ik had het al eerder moeten verbeteren,…ik had gelezen militairen,..khad er over heen gelijk,…je hebt volkomen gelijk.

   Like

 4. Erik zegt:

  Het dode aantal in alleen al west Europa sinds het begin van de jihad aanslagen 1970 is ver voorbij het aantal slachtoffers van Pearl Harbor. Zie link hieronder.
  Wereldwijd is het aantal vele honderdeduizenden.
  Na Pearl Harbor werden alle jappen gedetineerd in kampen over de gehele USA.
  Dit zouden alle veiligheidsdiensten in Europa ook moeten doen met de mohamedanen.
  Niet alleen de verdachte en terug gekeerde isis strijders maar met de gehele troep aanhangers van de islam. Repatriëren vanuit kampen en terug naar hun zo geliefde islam landen.
  Islam heeft geen plaats in de westerse wereld, dat geven ze zelf toe.
  Het is buigen of barsten en het ziet er naar uit dat na jaren van buigen naar de islam het gaat barsten, de vraag is alleen nog wanneer.
  Het jachtseizoen zal de grenzen vice versa openen tot alle mohamedanen Europa uitgedreven zijn waarna voor eens en voor altijd de grenzen voor deze ideologie zich sluiten.

  Voorkomen was beter dan genezen helaas iets dat door de cultuur marxisten hardnekkig wordt gezien als racisme.
  Nu het dus allemaal niet is voorkomen kunnen we slechts genezen van het trauma, het verlies en de schande door dit eeuwig leed, dit gezwel uit de Samenleving te bannen voor eens en altijd.
  En zij die jaren lang deze ziekte hebben aangemoedigd voor het gerecht brengen en deprogrammeren van marxistische kronkel (tbs) en als taakstraf de moskeen laten afbreken zodat alle sporen van deze kapitale fout uitgewist worden.

  http://www.datagraver.com/case/aantal-doden-per-jaar-door-terroristische-aanslagen-in-west-europa-sinds-1970

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Wat England nodig heeft is een nieuwe Churchill en een nieuwe Vera lynn om wat moed in te zingen. Ik ben overtuigd dat Churchill zich regelmatig in zijn graf omdraaid wat zijn land allemaal uitspookt . Hij vocht en hield stand tegen de dreiging van een komende barbaarse bezetter .Nu wordt de nieuwe invasie regelmatig van verse pampers voorzien door de correcte politiek. Kritiek mag niet want dan ben je rechts krapuul . Intussen is Von Ribbentrop (heu Sadiq Khan) reeds burgermeester van London geworden

  Like

 6. peter zegt:

  Het zullen uiteindelijk weer de Britten, Amerikanen en de Russen zijn die ons bevrijden moeten ,van een bende oorlogszuchtige bende ,die massaal geïmporteerd is door een stelletje imbecielen wat zich regeringsleiders noemden ,onder het oog van een volgevreten ingeslapen, en [een door de media ] voor de gek gehouden bevolking .

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Politici maken meer kapot dan U lief is !!!!!

  Like

 8. Marian zegt:

  Actie moet er komen, eruit flikkeren wat hier niet hoort. Ik denk dat er vrijwilligers genoeg zijn vooral als ze aan onze vrouwen en dochters zitten Geert had het al over testosteron bommen.
  We worden als oud vuil behandeld.

  Like

 9. Marc zegt:

  Valt niets aan toe te voegen. Precies wat ik al jaren denk!

  Like

 10. Jan zegt:

  Tommy Robinson zegt nog eens wat het morele kompas is van moslims

  Tommy Robinson: Quran Says to Take Kuffar Girls as Sex Slaves

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s