Vrouw door tien “jongeren” betast op Amsterdamse Mercatorplein

Screenshot_114

(Door: Marc van Molenbeek)

Mercatorplein Amsterdam, het nieuwe Stationsplein Keulen

Een jonge vrouw is vorige week rond middernacht door een groep van tien (10!) “jongeren” betast en beroofd van haar telefoon op het beruchte Mercatorplain (foto) in Amsterdam West. Dit meldt de buurtkrant Westkrant.

De vrouw zou bij het Mercatorplein zijn gevallen met haar fiets, waarop de groep “jongeren” zich op de vrouw stortte.

Het Mercatorplein is al jarenlang een traditioneel Amsterdams overlastgebied waar “jongeren” van vrijwel uitsluitend allochtone afkomst de straten stevig in handen hebben en zich consequent schuldig maken aan intimidatie van burgers, rondhangen, plegen van vandalisme, berovingen, geweld, diefstal en natuurlijk het verbinden in de samenleving middels het aangaan van dialoog over vrede en tolerantie.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vrouw door tien “jongeren” betast op Amsterdamse Mercatorplein

 1. Japio zegt:

  Doordat het tijdens ramadan plaats vindt, zal de roverheid en links Nederland zeggen dat het niets met de islam te maken heeft. Want vrome islamieten doen dat niet en de islam is de religie des vredes. Die linkse huichelaars ZIJN de VEROORZAKERS van het islam-geweld. Dank zij hun kunnen die kanspareltjes hun gang gaan.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Wat een schurftige hyena’s, een normaal functionerend mens helpt iemand die gevallen is, maar deze gedrochten zien haar als aangeschoten wild en maken meteen misbruik van de situatie.

  Like

 3. Mary zegt:

  De asbak van Nederland nodigt dit “ras” al decennia van harte uit dit zijn dan zo de resultaten.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Hoelang blijven we dit nog accepteren ??
  Stel de politiek verantwoordelijk !!
  Dien een aanklacht tegen hen in !!
  En gebruik is een keer je hersens als je gaat stemmen, dat zou al heel veel schelen !!!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Maar als Wilders indertijd tijdens een redevoering “minder Marokkanen” uitsprak , was het kot te klein

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Vies mocro-nest waarvan Aboutaleb (de moslimlul die nu in Rotterdam zit en nu deze stad verziekt) stadsdeelvertegenwoordiger was en net zo ‘capabel’ was als nu als burgemeester

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Sommige mensen zouden zich vragen: hoe komt dat, dat de Ramadan brengt zo veel overlast met zich mee voor mensen die geen Ramadan vieren? Waarom veranderen de gelovigen van Allah, tijdens de Ramadan, in beesten? Wat maakt ze zo gevaarlijk? Het antwoord is heel simpel. Allah’s volgelingen zijn al in een guerrillaoorlog met ons. Dat laten ze zien de hele jaar door. Zie de verspreide berichtjes in de media. Berichten over gerichte fysieke aanvallen op autochtone Nederlanders en niet moslims op straat, lastig vallen en zelfs verkrachten van vrouwen die niet met kopvodden rondlopen, brute roofovervallen op autochtonen in hun huis. Behalve in het Programma OPSPORING VERZORGT waar de bare realiteit wordt vertoond, worden berichtjes bewust geplaatst in de binnenkaternen van kranten of ze verschijnen, tussen neus en lippen, op lokale TV zenders. In de Ramadan worden moslims opgezwiept door hun Imams- en andere leiders. Ze weten dat vroeger of later zouden ze het land overnemen. Dat is voor hen net zo zeker als een Amen in de kerk. Mits de ongelovigen zouden ineens genoeg ballen krijgen en het politieke klimaat zal veranderen- en daarmee ook de realiteit. Nu moeten zij zich nog inschikken. Het zou jammer zijn op zo’n vroege stadium de Eldorado aan uitkeringen en sympathie van linksige Gutmensen te verspillen. Vooral nu dat HM de Koning van Marokko geeft de voorkeur om zijn Amazigh onderdanen (de tyfus die wij hier hebben met man kopvodden en mús te verdelgen.

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Niet dat ik voorstander ben . Het is zeker niet de bedoeling om iemand op een slecht been te plaatsen . Wat zou de reactie zijn indien het omgekeerde zou plaatsvinden . Enkele rasechte Nederlanders rukken een moslima haar hoofddoek af en beginnen haar overal te betasten . Indien de snoodaars zouden gevat worden , wat zouden de gevolgen zijn …betogingen, Rutte in alle staten met een vingerwijzing naar Wilders…Welke straf zou de rechter vorderen , een taakstraf ?

  Like

 9. Marian zegt:

  Het Mecatorplein is een buurt waar je als vrouw of meisje maar beter niet op zo’n tijd moet zijn. Vroeger stond daar een wachthuisje van de politie vanwege de criminaliteit die daar was. Maar dat zal nu ook wel inmiddels weg bezuinigt zijn. We mogen nu zelf alles opknappen.

  Like

 10. anna zegt:

  nog ooit iets gehoord van die welwillende buurtvaders ?

  Like

 11. Steven zegt:

  Wat is het relaas van de bestuurders…ze heeft die arme jongens ertoe verleid aan haar te zitten, en ZIJ dient hiervoor vervolgd te worden?

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Onbegrijpelijk. Heeft de politie dan helemaal geen ballen in Amsterdam. Houdt dat plein veilig en schoon van allochtoon straattuig met alle mogelijke middelen.
  Wat een stelletje losers de politie daar. Liever voeren de slapjanussen een hoofddoekje bij de politie in dan eerst eens te proberen of het ook zonder hoofddoekje lukt een pleintje schoon te houden.
  Ik heb er geen woorden voor !

  Like

 13. ron zegt:

  barbaarse 500 jaar op onze cultuur achterlopende beesten zijn het.

  Like

 14. Pieter A Meijer zegt:

  Shalom; Ben blij uit Haarlem (waar ik geboren en getogen ben) weg te zijn.
  Als jochie heb ik de Germaanse Furie nog mee gemaakt. Die werden in midden Europa door de daar in Sarajewo wonende muslims geholpen; de Serviërs en de Joden uit te moorden.
  Mohammed Amin al Husseini was het vriendje van AH. Samen met Hassan al Bana was hij de oprichter v/d MB.
  Enige 100 duizenden hebben daardoor het leven verloren.
  En nu halen de nooit lerende politiekers de hele meute uit de Islamitische wereld de EU binnen.
  Moet AH dan alsnog ‘winnen’? Moge de Eeuwige dit verhoeden.
  Goede week.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s