Burgemeester van Londen: “Wij zijn de veiligste globale stad ter wereld!”

Screenshot_126

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Korte tijd voor de nieuwe, met de koran overeenkomende, bloedige islamitische aanslag op “ongelovigen” in Londen had Sadiq Khan (foto), de moslim en burgemeester van de hoofdstad van Groot-Brittannië, nog getwitterd: “De klimaatverandering blijft een van de grootste risico´s voor de mensheid. Meer dan ooit tevoren moeten wereldleiders deze bedreiging nu erkennen en handelen”.

PI News (2)

Niet veel later moest hij een statement afgeven over de eigenlijke bedreiging: “We zijn allemaal geschokt en woedend vandaag – maar het is onze stad. We zullen deze lafaards nooit laten winnen, en we zullen ons nooit door het terrorisme laten intimideren . . .”

Gewoon het gebruikelijke dus, dat na iedere islamitische aanslag ook door andere vooraanstaande politici en hun hof-verslaggevers in EU-Europa verbreid werd. De islam als wortel van alle kwaad wordt consequent niet genoemd. Sadiq Khan verder: “Ik zou alle Londenaren willen adviseren rustig en alert te blijven, vandaag en in de komende dagen”, en hij voegde er aan toe: “De Londenaren zullen vandaag en in de komende dagen een verhoogde presentie van de politie meemaken. Geen reden om gealarmeerd te zijn, wij zijn de veiligste globale stad in de wereld.” (“There is no reason to be alarmed bij this, we are the safest global City in the World…”).

 

Al in september 2016 had deze burgemeester gezegd te geloven dat de bedreiging door terreuraanvallen “deel zou uitmaken van het leven in een grote stad”; hij zou adviseren alert te zijn (terror attacks were “part and parcel” of living in a major city).

Er zijn veel foto´s uit Londen die de islamitische Jihad documenteren. Hier een van de vele koran-getrouwe daders (“this is for Allah”) in een voetbalshirt van Arsenal:

Screenshot_127

De onderworpenen onder de islam:

Screenshot_128

Een klein meisje wordt met anderen in veiligheid gebracht. Je kunt aan haar zien dat ze het monsterachtige heeft ontmoet. Ze is niet, zoals de kleine Ebba Åkerlund in Stockholm bij de terreuraanslag daar om het leven gekomen. Ze werd niet, zoals in Manchester tijdens een popconcert, in stukken gereten. Ze is hopelijk nog niet verkracht door Allah´s krijgers. Hoe zal haar toekomst eruit zien?

Screenshot_129

In Manchester hadden de “ongelovigen” zoals gebruikelijk met waxinelichtjes, teddyberen en bloemen gerouwd. Moslims uit Manchester zijn uit puur verdriet gaan marcheren en hebben hun liefde geuit voor de al bijna compleet veroverde stad:

Screenshot_130

Het rouwfeest in Londen – hoe zal dat eruit zien?

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme. Bookmark de permalink .

35 reacties op Burgemeester van Londen: “Wij zijn de veiligste globale stad ter wereld!”

 1. Mary zegt:

  Londen veilig?? dacht het niet!!!, ach ja voor islamieten is de leugen verantwoord dat geldt niet alleen voor wat ze zeggen maar kennelijk ook ten aanzien van de grote klimaatleugens, leid natuurlijk fijn af van, de tegenwoordig wekelijkse, wreedheden van die Islamieten.

  Like

 2. Marian zegt:

  Dit meent hij toch niet echt serieus?????

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Globale stad in combinatie globale opwarming?
  Die man spoort niet, of juist wel met zijn achtergrond.

  Londen in shock na ‘beestachtige terreurdaad’

  In het zuidoosten van Londen, in de wijk Woolwich, is op klaarlichte dag midden op straat een man met messen om het leven gebracht. Het slachtoffer, vermoedelijk een militair, werd door twee mannen aangevallen. Ze gingen daarbij volgens een getuige ‘als beesten’ te keer. Sommigen spraken van een onthoofding. De Britse regering gaat uit van een terreuraanval.

  ‘Wij zweren bij Allah dat we nooit stoppen met jullie bestrijden. De enige reden dat we dit gedaan hebben is omdat moslims elke dag sterven. Deze Britse soldaat is een oog om oog, tand om tand. We verontschuldigen ons dat vrouwen dit moesten zien, maar in ons land moeten onze vrouwen hetzelfde zien. Jullie zullen nooit veilig zijn. Loos uw regering. Ze geven niet om jullie.’

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/londen-in-shock-na-beestachtige-terreurdaad~a3445489/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh ja, de woorden van Michael Adebolajo na het afslachten van Lee Rigby!
   (En om dat te beseffen had ik de link niet eens nodig.)

   Like

  • Thomasson zegt:

   Nee! Sommige mensen die de aanslag hadden overleefd zijn in shock. Politici, de media en mijnheer MOSLIM KAHN in eigen persoon verkeren niet in een shock. De shock zal hen treffen uitsluitend wanneer er geen bonussen uit Qatar zouden worden betaald voor de sport genaamd “collaboratie met de vijand”. .

   Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  Je ziet dat de “globalisten” terrein verliezen.
  Ze beginnen allemaal wild om zich heen te slaan.

  De publieke opinie laat zich echter niet meer met opgezette nieuwsberichten en smoesjes wegsturen.
  Bij volgende aanslagen zal de bom hopelijk barsten.

  Een kijken of deze wegkijkende idioot dan nog de macht over “zijn” stad houdt als burgers met gewapende milities de straten over gaan nemen en het islam probleem zelf gaan oplossen.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Er breken gouden tijden aan: investeer in de schokdemper industrie.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Niet de klimaatverandering is het grootste risico voor de mensheid, maar de islam dat is de grootste bedreiging voor het voortbestaan van het vrije westen.
  Ban de islam, trap ze Europa uit !!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “De klimaatverandering blijft een van de grootste risico´s voor de mensheid. Meer dan ooit tevoren moeten wereldleiders deze bedreiging nu erkennen en handelen”.

  ALS er al sprake zou zijn van ‘global warming’ – en daarvan ís geen sprake, het is één grote leugen – dan wordt deze veroorzaakt door die verhitte mosselkoppen. De mohammedaan is namelijk nogal gauw aangebrand met z’n korte lontje.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Kostmisselijk word ik van die figuren met hun gezeik over het klimaat en Co2. Het wordt tijd om links uit te roeien..

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Ik vermoed dat de moslimburgemeester van Londen namens de Socialisten buiten een stad als Tokyo gerekend heeft.

  Why Japan Refuses Immigration and Multiculturalism

  Japan | No Country for Islam

  Japan REJECTS “Cultural Appropriation” Theory: Here’s Why

  Like

  • Jan zegt:

   Op youtube stond eens een video van zo’n geitenneuker in pyjama met zijn wandelende tent, net aangekomen uit de woestijn, vroeg asiel aan maar dat werd hem beleefd geweigerd. Die koppensneller stond te razen en te tieren maar de douane bleef stoïcijns en beleefd. Een paar uur later werd hij weer op het vliegtuig gezet.

   Vuilnis dien je op tijd te verdwijnen anders is er kans op vergiftiging van de omgeving met dodelijke afloop.

   Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Er is flink wat mis met de bedrading van de bovenkamer van Major of London, wat een beschamende vertoning is dit, hoe gek moet je zijn om zoveel onzin uit te kramen!

  Like

 11. Harry zegt:

  Het is maar de vraag hoe deze klote-mossel zijn uitspraak interpreteert :
  ” we zullen deze lafaards nooit laten winnen en we zullen ons nooit door het terrorisme laten intimideren ” ,

  Wie zijn volgens die moslim de “lafaards” ?
  Is dat het leger met hun straaljagers en hun geleide wapens ?
  Is dat de gewapende politieagent ?
  Is het terrorisme , in de ogen van een moslim , hetgeen de politie en het leger doet ?

  De terroristen zijn vast niet zijn “eigen broeders” , schat ik .
  En lafaards zal hij ze helemaal niet noemen , de stakkers die het met messen en een bestelauto op moesten nemen tegen de met zeer moderne wapens uitgeruste kafirs .
  Zo kansloos afgeslacht , de stakkers !

  Het zou me niet verbazen , die lui zien alles immers anders dan een normaal denkend persoon !
  We moeten ze niet met ons eigen denkpatroon proberen te begrijpen , ben ik bang .
  Alles is precies andersom dan normaal , bij dat tuig .

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Ja, die mossel weet op zijn manier wel wat hij doet:
  Dat afgezaagde klimaat-gezeik er weer bijhalen, opdat de aandacht afgeleid wordt van zijn broeders in het kwaad! En voor het overige alle verdere loze begrippen uit de kast halen met veel theatrale verontwaardiging!
  Die kan z’n Rotterdamse collega een hand geven! Het verschil tussen die twee? Het Londense exemplaar is door de Londenaren nota bene nog zelf gekózen óók!

  Like

 13. Alphons Mantel zegt:

  Het milieu , de natuur en de veiligheid zijn aangetast door de foute immigratiekeuze van de EU

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Vergeet niet dat wij te maken hebben met een uiterst geniepig mannetje dat banden heeft met de Moslim-broederschap.

  Like

 15. Jan zegt:

  De zwakzinnigheid van de Britse ‘regering’ (tussen aanhalingstekens) kent geen grenzen, jihadist woont naast lagere school

  One of England’s most radical Sharia Law supporters, Abu Haleema (1), is housed just yards away from an English primary school where hundreds of children attend each day. The recent attack in Manchester shows that these monsters have no reservations when it comes to violence against the young and defenseless.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/shock-videouk-government-houses-highly-dangerous-jihadist-one-block-elementary-school/

  1. Abu Haleema is a British Muslim radical activist, extremist preacher and isis supporter. In 2014, he had his passport seized by the British authorities to prevent him leaving the country. In 2015 he was arrested and released on bail. According to the London Evening Standard, he is an associate of Anjem Choudary.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Haleema

  Intussen in Londonistan

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  ’Londense terrorist figureerde in jihadfilm’

  Khuram Shezad Butt, die door de politie is geïdentificeerd als een van de verantwoordelijken voor de aanslag in Londen zaterdag, figureerde in de tv- film ’The Jihadis Next Door’.

  Hij komt ook in beeld in gezelschap van Abu Haleema, die ervan wordt verdacht een schooljongen te hebben aangezet tot een terreurdaad.
  …..
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28314400/__Terrorist_figureerde_in_jihadfilm__.html

  Like

 17. Jan zegt:

  Oppergeitenneuker kan geen kritiek verdragen: Muslim Mayor of London Sadiq Khan Calls For Trump’s UK Trip to be Cancelled


  “I don’t think we should roll out the red carpet to the president of the USA in the circumstances where his policies go against everything we stand for,” Khan said in an interview with Britain’s Channel 4 News.

  “When you have a special relationship it is no different from when you have got a close mate. You stand with them in times of adversity but you call them out when they are wrong. There are many things about which Donald Trump is wrong.”
  http://thehill.com/policy/international/336468-london-mayor-calls-for-cancellation-of-trump-state-visit-to-uk

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Khan, onderdeel van de Vijfde Colonne: Sadiq Khan Vigorously Defended Convicted Terrorists in 2002 Khan:. “So far the evidence against them has been trivial and irrelevant.”

  A clip resurfaced from 2002 that shows then Lawyer, Muslim Sadiq Khan, defending convicted Islamic terrorists who attempted to revive the Islamic Liberation Party in Egypt.

  video/1
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/flashback-sadiq-khan-vigorously-defended-convicted-terrorists-2002-video/

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Die burgermeester heeft wel iets komisch . Hij lijkt op Mister Bean

  Like

 20. Jan zegt:

  Sadiq Khan Refers to ‘Moderate’ Muslims as ‘Uncle Toms’ (VIDEO)

  Like

 21. Jan zegt:

  Sadiq Khan is a Complete Idiot

  Like

 22. Jan zegt:

  Slachtoffers van brand in Grenfell Tower krijgen tientallen miljoenen uitgekeerd en prompt staat weer iets in de fik, nu in de moslimenclave Tower Hamlets

  Like

 23. Jan zegt:

  Sadiq Khan: Trump=ISIS

  LONDON Mayor Sadiq Khan has accused President Donald Trump of using ISIS-style language by calling for a “total shutdown” of US borders to Muslims.

  He said Trump’s ban on travellers gave the “wrong impression” of the religion.
  ..
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/09/london-muslim-mayor-khan-compares-trump-isis/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s