CNN Fake News!

CNN zojuist in een gelekte video betrapt op het in scene zetten van een moslimprotest tegen #London Bridge

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Religie van de vrede", Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op CNN Fake News!

 1. Sabeltant zegt:

  Net de NOS lugenpresse!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Fred zegt:

  CNN is niet de enige fake media die de vijand is van het volk.
  Het gelijk van Trump zie je in het bovenstaande filmpje open en bloot.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Hahahahhahaha nou die kan ook weer in het rijtje .
  Fox nieuws nam zn eigen acteurs mee en zette die tussen de occupy demonstranten en intervieuwde hun eigen acteurs .
  Cnn doet niets anders
  Och die arme syriertjes toch ze worden zoo onderdrukt

  Aaaaaaaaaaaaahh een scud raket

  Hellup er wordt op ons geschoten

  Dit is zo ziek de cut en paste van een audio spoor

  Dit was de mainstain shit media aka het nieuws duidelijk genoeg ?

  Geliked door 2 people

 5. hslot4 zegt:

  Hey vreemd links werken niet goed ? och playlist zou toh op nr moeten werken nou ja mod prullenbak dan maar

  Like

 6. Jan zegt:

  In Manchester staat het hoofd van de politie trots met een koppensneller na de slachting van kinderen die hem Mein Koranf overhandigt

  Men spreekt dan wel van islamitische inteelt, maar ik ben er van overtuigt dat het wonen op een eiland de Britten ook geen goed hebben gedaan op geestelijk gebied

  Geliked door 5 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Geleuter. Kijk eens na bij welke beperkte aantallen er sprake is van inteelt. Kom dan tot de conclusie dat daar in het VK geen sprake van kan zijn.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Harry zegt:

   Ik was in de zeventiger jaren regelmatig in Engeland voor business en het viel me toen altijd op hoe nuchter en logisch die mensen dachten en praatten .
   Als iemand op straat geïnterviewd werd , viel het me ook steeds op , dat de Engelsen , veel beter dan wij gemiddeld , hun woordje konden doen .

   Verrekt aardige hulpvaardige mensen waren het !
   Was er eens verdwaald en werd door een politieauto keurig op het juiste adres afgeleverd in de nacht !
   Kom er nu nooit meer , heb de pest aan reizen , dus weet niet hoe de vlag er nu bij staat .
   Maar als je naar Farage , Weston en dergelijke luistert , dan is gelukkig niet iedereen aangetast .
   En laten we wél wezen , het is er hier beslist ook niet beter op geworden , op dít grote eiland !
   Integendeel , in de jaren tachtig was de grootste idioot die we hadden , Joop den Uyl .
   Moet je nu eens in den haag rondkijken !
   Ruim honderd gekken in de tweede kamer alléén al .

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Tsja, de tijd van beleefdheid is wel zo’n beetje voorbij…hij zal er wel de haard mee aanmaken.

   Like

 7. boorzalf zegt:

  Lijkt de nos wel.

  Like

 8. Jan zegt:

  Maxine Waters, Lid van het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten, beroepszwakzinnige en natuurlijk lid van de Democraten.Verkondigde op tv dat Rusland Noord Korea was binnengevallen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 5 juni 2017 om 10:17

   Die halvegare is nog een ‘l’ vergeten ook in het woord ‘heathcare’.

   Kun je nagaan hoe WIJ lijden onder de slechte gezondheidszorg. Wij plegen daardoor echter geen aanslagen. Zouden we dat zo onderhand niet eens moeten gaan doen, maar dan niet op onschuldige mensen, maar op de verraderlijke regenten?

   Like

  • hslot4 zegt:

   Dat is toch hoop ik een fotoshop die Maxine waters zo niet zwaar maar dan ook zwaar geestelijk gehandicapt en dan beledig ik nog de mensen met een geestelijk handicap waarscheinlijk .
   Mijn god waar vinden ze dat debielle volk toch dat heeft toch werkelijk een afrikaans iq een original zullen we maar zeggen onder de 70 .

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Oh? En wat moest dat protest dan tot uitdrukking brengen? “Wij nemen afstand van deze terreur en wij willen vrede?” Zoiets waarschijnlijk!
  Tja, want uit zichzelf komt zó’n protest er niet, hè, door de mossels; dat moet inderdaad in scène worden gezet. Als in de eerste de beste bananenrepubliek!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  ALA, Australian Liberty Alliance, President Debbie Robinson

  (Australian Security Intelligence Organisation (ASIO)

  Like

 11. Witte raaf zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/06/04/bonusquote-volkskrant-bewijst-dat-nu-ook-nederlandse-scholieren-steeds-crimineler-worden/

  Treurig verhaal,de jeugd had ooit de toekomst maar hebben we het hier ook om bv de Jan’s ,Kees-en,Mark-en en Linda’s etc etc.!??

  Like

 12. Steven zegt:

  Een mossel die afstand neemt van terreur? Denk je dat zelf?
  Als ze al zo’n protest voeren, dan is het vaak ingefluisterd (door de RODEN) om op die manier de bevolking proberen RUSTIG te houden.
  Als er ergens mensen worden vermoord, verkracht of aangerand door de ‘religie van de hemel’ dan hoor je daar geen één moslim over. Maar komen er demonstraties in Turkije of gezeik in het rif gebied in Marokko…dan worden ze ineens allemaal WAKKER!
  Het is daarna gewoon weer wachten op het volgende moordspelletje!!
  En als de moslimpopulatie groot genoeg is, dan vallen ze allemaal aan!!

  Geliked door 1 persoon

 13. orelius zegt:

  Deze ochtend weer een moslim aanslag in Australie , er werd een explosie gehoord en er werd met een machinegeweer geschoten . 2 politie’s neergeschoten en een vrouw gegijzeld . 2 terroristen dood geschoten , de gegijzelde vrouw heeft het wonder boven wonder overleeft.
  EN WEER ZEIDEN ZE DIT IS VOOR IS . Hoeveel keer moet het nog gebeuren voor de westerse wereld wakker wordt .

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ook deze aanslag had helemaal niets met de islam te maken, hoor, want kijk eens hoe de ‘echte’ mohammedaan, de vredelievende mohammedaan, protesteert tegen die slechte mohammedanen?
  ‘Zien jullie nou dat wij wel degelijk protesteren?! Goed van ons, hè?’

  Het ergste is nog dat de linkse deugmensjes de boel in scène zetten! Er is nota bene een complete crew op de filmset aanwezig! En er staat zowaar ook een echte ‘haatbaard’ tussen de kopvodactrices.

  En nóg erger is het dat de meerderheid van o.a. de facebookklantjes de mohammedaan nog steeds fel verdedigt! Het lijkt wel alsof de deugmensjes na elke mohammedaanse aanslag fanatieker worden. Pechtold en Klaver zullen in hun nopjes zijn. Rutte ook, natuurlijk, maar die verkeert altijd in de zevende hemel, zo te zien aan zijn grijnzende kop.

  Like

 15. Jean zegt:

  Wat ze ook nog mogen in scene zetten “het zal niet helpen”, er is maar één oplossing en dat is “alle moslims/islamieten uit onze westerse seculiere samenleving flikkeren” en dat liefst zo snel mogelijk zo niet zal er nog veel bloed van “onschuldige” slachtoffers, helaas nooit van “schuldigen” vloeien.
  De bron van alle uitgezaaide kanker zit in Brussel met de alcoholist jancker aan het hoofd, hij kan amper nog op zijn benen staan, als hij begint te orakelen valt de zaal in slaap maar ondertussen spekt de alcoholist jancker wel zijn bankrekening op misdadig decadente wijze.
  Die rotzooi opruimen en de grenzen sluiten en de aanwezige troep islamieten asap verdrijven, de mosselketen tegen de grond en er nooit meer over praten.

  Geliked door 1 persoon

 16. peter zegt:

  Smerig volk die hoernalisten, waarom liegen en bedriegen ze zo de boel, voor d’r baas??? Breng nieuws zoals het is ,of ga anders lekker een ander vak uitoefenen .

  Like

 17. BertG. zegt:

  Wat zal het betaald hebben, want voor niks krijg je gasten niet de straat op.

  Like

 18. fleckie zegt:

  Is die ‘kleurlinge’?mevrouw soms een…”moslima’?

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  De oude media zijn allemaal corrupt en te koop. De NPO is natuurlijk volkomen rot, maar de lokale zenders zijn eveneens rot, zoals TV Rijnmond. Sport en propaganda, halve waarheden en hele leugens. En al 30 jaar precies dezelfde muziek.
  Overigens zijn 2 jonge meiden vermoord. Gruwelijk. Is er nog iemand, die de berichtgeving hierover vertrouwt? Ik niet, want afkomst daders en motief staan onder censuur. Zo ook het falen van politie en justitie. We waren een geweldig land.

  Like

  • Witte raaf zegt:

   Ik had gelezen twee jongens,14 en 16 jaar,één uit Lunteren gem. Ede en de andere uit Den Bosch maar wat ik me dan afvraag hoe die gasten die kant zijn opgegaan,met de trein en dan lopend naar dat stille natuurgedeelte?lijkt me niet toch!haar fiets was langs de weg gevonden dus moet ze zijn opgepikt lijkt mij,
   of op een scooter,weet de afstanden daar niet precies van of is er misschien toch een auto in het spel geweest? De kleine zwarte auto(polo) die andere meisjes achterna hebben gezeten en hadden klemgereden,ik vind het allemaal maar vaag eigenlijk,zijn de jongens misschien bliksemafleiders??

   Like

   • Marian zegt:

    Mogelijk Witte raaf sla jij de spijker op zijn kop. Ik kan hier ook niets bij verzinnen.

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Op zich al absurd dat de 2 moorden niks met elkaar te maken hebben en er 2 daders zijn aangehouden; de meeste moordzaken worden nooit opgelost. Zolang ISIS dolblij is met dergelijke moorden, heb je een sterk motief. En zullen wij nooit de waarheid horen.

    Like

   • J.C.Jans zegt:

    Ik denk dat u een punt heeft,vind het zelf raar dat ze wel melden dat ze elkaar middels {a}sociale media kennen.Echter vermelden wie het dan zijn dat weer niet,lijkt wel of ze iets in elkaar aan het schuiven zijn {blijkbaar bang dat als de gehele waarheid rond deze treurige zaken naar buiten komt,de rapen wel eens gaar zouden kunnen zijn}.Zal niet voor het eerst zijn dat de indoctrinatie/staats media zo te werk gaat.

    Sterkte voor de betrokkenen.

    Like

   • Asgard zegt:

    Het hele zaakje stinkt nu al aan alle kanten,…klopt totaal niets van wat ze mededelen op het nieuws,…dit gaat een hele grote zaak worden, en het volk moet daarin kritisch denkend in mee gaan, sowieso stinkt het hele zaakje nu al en de leugens druipen er nu al van af!!

    Like

 20. Aegolius cs zegt:

  CNN als wereldbron van info, de geldstromen geprobeerd na te trekken van wie en waarom. Het is me niet gelukt.

  Like

 21. 4sjun zegt:

  CNN is vaker betrapt op verzorging van fake nieuws. Wat mij betreft is deze organisatie haar krediet kwijt.

  BREAKING FORMER CNN Reporter says CNN PAID to DECEIVE

  Mike Cernovich: This Is A Smoking Gun Video Of CNN Creating Fake News

  CNN FINISHED: BUSTED Creating #FakeNews AGAIN!

  Like

 22. Pingback: Het zwijgen van de lammeren | E.J. Bron

 23. Jan zegt:

  Bill Whittle’s Firewall: The Truth vs CNN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s