De “gematigde” kant van de islam . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Peter Rissing

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op De “gematigde” kant van de islam . . .

 1. Jean zegt:

  islam heeft geen kant, islam is rond w.w.z. zowel noord, oost, zuid en west ‘overal’ barbaars pervers & gewelddadig, de reden waarom die smeerlapperij in ONZE westerse wereld verboden én verdreven moet worden t/m de laatste islam-kankercel.
  Laten we vooral NOOIT “de veroorzakers van alle ellende – de EU misdaadorganisatie” ongestraft laten, die misdadigers moeten boeten, zwaar boeten w.w.z. ze alles afnemen en ze dan opsluiten voor minimaal 20 jaar en dat liefst in Afrika bij hun vriendjes.

  Like

 2. Oeps48 zegt:

  Als ze in moslimland zo willen leven, moeten ze dat zelf maar weten. Maar HIER hebben we er GEEN behoefte aan. Dit is ONS land en WIJ maken hier de dienst uit. Laat dat voor iedereen duidelijk zijn.
  The moslims have outstayed their welkom !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Enkele “gematigde” Engelse muslims
  lieten zich ook niet onbetuigd en lieten hun “Full of joy and happiness” blijken op twitter………

  Geliked door 1 persoon

 4. 4sjun zegt:

  Is Islam a Religion of Peace?

  Tijd voor een breed maatschappelijke debat over de geest van islam als opgetekend in koran, hadith en soenna. Een geest die sommigen (waaronder ook Westers opgevoede bekeerlingen) aanzet tot terreur jegens ‘ongelovigen’ in de blijde verwachting hun eigen plekje in Mohammed’s moslimparadijs veilig te stellen.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Op zijn eigen[aardige] manier gedacht een lid van het engelse Keuninklijk Huis de slachtoffers……..
  ************
  prins Harry gedenkt de slachtoffers van de aanslag in Londen door………………………deel-te-nemen aan de maaltijd van de muslims aan ,t dagelijks einde van de vasten.
  De z.g.n. Iftar..

  De prins was in Singapore op een tweedaagse reis en bezocht Jamiyah Children’s Home, dat drugsverslaafden en daklozen helpt.
  Tijdens zijn bezoek, deelde Harry de maaltijd met moslims, die deelnemen aan het dagelijks onderbreken van de Ramadan met de traditionele maaltijd van Iftar.
  ////////

  Secretaris-generaal Jamiyah Mohammed Rafiuddin Ismail ging vervolgens òver tot gebed en zei: “Onze gedachten zijn bij de families van de slachtoffers van de Londense terroristische aanslag gisteravond,” volgens The Telegraph.

  http://rare.us/rare-people/the-royal-family/prince-harry-helped-honor-the-london-attack-victims-by-sharing-a-meal-and-prayers-with-muslim-youths-during-ramadan/

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   De Engelse koninklijke familie scoort heel hoog in de hiërarchie van de illuminati.
   Prins Harry demonstreert hiermee heel duidelijk, waar zijn sympathie ligt en aan welke kant hij staat. Hij is hier satan aan het plezieren. Heb je gezien, dat hij ook al een baardman is?

   Like

 6. 4sjun zegt:

  Lees: De gematigde islam bestaat niet, door Anne-Marie Delcambre in: Trouw, 18 augustus 2006
  https://www.trouw.nl/home/de-gematigde-islam-bestaat-niet~ac5e31f4/

  Like

 7. Thoth zegt:

  Deze kwam uit :

  Klik om toegang te krijgen tot worlds-muslims-religion-politics-society-full-report.pdf

  Ik heb het gedownload. Hierbij worden feiten uit de koran en hadith voor wáár aangenomen. Helaas, het is niet anders. Zo ook in Europa waar zo’n 75% de koran belangrijker vind dan de wetten..,

  Like

 8. Goed weergegeven Peter Rissing, het ‘gematigde’ van islam bestaat dus niet……………….

  Hoe vaak horen we het niet, dat er ook ‘gematigde’ moslims zijn, die inderdaad voor het oog niet moorden, maar ondertussen wel hun sharia ( leefwijze d.m.v. theocratie i.p.v. democratie) doordrukken ( denk aan halal reclame, bid-ruimtes, apart zwemmen, agent met hoofddoek etc etc.) De meeste ‘gematigden’ willen laten hun collega islamieten stelen, verkrachten, moorden en uithuwelijken ( kindhuwelijken) met behulp van deze idiote tolerante regering in Nederland en Brussel…………………….er bestaat geen gematigde islam dus moet deze politieke ideologie verboden worden en ontdaan worden van zijn stempel dat het een religie is………….Het is een manier van leven volgens Allah en alles om dat mogelijk te maken is geoorloofd ( taqqiyya), net zolang tot een ieder zich onderwerpt aan die verrotte allah

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s