Etnische zuivering van Joden in de Arabische wereld

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rob Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabische wereld, Genocide, Islam, Jodendom. Bookmark de permalink .

17 reacties op Etnische zuivering van Joden in de Arabische wereld

 1. Thoth zegt:

  Yep en nu krijgen wij iemand van de PvdEencelligen, die zegt dat de SGP islamofobe christenzionisten zijn. Nederland komt eraan volgens de mohammedanen…

  Like

 2. Chinezen en Joden hebben het hoogste IQ ter wereld en zijn gewoon van nature veel kansrijker dan de rest. Veel achterlijke landen en bevolkingsgroepen zijn hierover letterlijk agressief jaloers. Vandaar het eeuwige gelazer in de wereld.

  Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Wim,..de zittende regeringsleiders denken dat ook van zichzelf, zij hebben gestudeerd op universiteiten dus een hoger IQ dan de anderen,…je ziet wat het doet een hoger IQ met mensen,..geld en macht dat hoort bij een hoger IQ,..en ziet wat het doet met de wereld een hoger IQ,…dood en verderf.

   Like

   • tjonge zegt:

    @asgard,
    dus eigenlijk zeg je als we allemaal net zo dom zijn als die moslimprimaten dan is de hele wereld vrede ?

    Like

   • Asgard zegt:

    Tjone,…wat een vreemde concludering? Kheb het over hoogopgeleiden/regeringsleiders,….waar praat ik over moslims? Niet alle moslims zijn dom en inteelt volk nu je er toch over begint,…kben vanmiddag even naar plaatselijke voetbalwedstrijd geweest,…..veelal Nederlanders, weet je wat die elkaar allemaal toewensten, gewoon klote volk wat daar stond, en heel laag IQ.

    Like

   • Harry zegt:

    Daarom blijft een zinnig mens dan ook zo ver mogelijk bij voetbal vandaan , Asgard !
    Als je in alle staten kunt raken vanwege een voetbal , waar zit dan je verstand ?
    Halve steden worden er gesloopt omdat die bal niet precies deed wat er van verwacht werd door sommigen . Mensen doodgeslagen omdat ie niet de goede kant uit rolde !
    Ben je dan gek of wat ?
    Voor een plastic bal ?
    Nou ja , misschien leer ?

    “Geef het volk brood en spelen”………….. zeiden de Romeinen .
    Ruim tweeduizend jaar verder nu en nog niks opgeschoten !

    Het lijken wel moslims !

    Like

 3. Gert Jan Reitsma zegt:

  Als je deze statistieken bekijkt en je begrijpt NOG niet wat er in deze wereld gaande is, dan zeggen getallen blijkbaar NIETS meer en zien je de nog steeds doorgaande totale uitroeiing van het Joodse volk gewoon onder je ogen gebeuren. En dan hebben imbicielen nog de gore moed om BDS op te starten. CONCLUSIE: Israël, gebruik je wapens want niemand zal je te hulp komen.

  Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  zien je mz zien we.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Mohammed en zijn directe volgers hebben de Joden in het bijzonder als doelwit van hun haat gekozen. Dat heeft zich in de zieke ideologie van de moslims voortgezet. Gelet op de aantallen in de tabel is hun missie bijna volbracht. Ze zullen dan hun volgende slachtoffer kiezen.
  Dat zijn de christenen. Die worden voornamelijk in Afrika al op grote schaal vermoord maar na Afrika zijn er nog continenten vol met christenen. Die hebben voor hun leven te vrezen.
  Zo raast het kwaad verder tot er een wereldkalifaat is.
  Laten we dat gebeuren of stoppen we deze ideologie door alle moslims uit onze samenleving te verdrijven?????????
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. fleckie zegt:

  ‘FROM TIME IMMEMORIAL’ ,uitg.Harper&Row Publishers ,isbn no06-091.288-X o91.24585 is het boek van JOAN PETERS , (evenueel te keen in de Kon.Bieb, den Haag) …is een Amerikaanse publiciste die bijdragen heeft geschreven voor bladen als Harpers ,the New Republic,The New Leader en Commentary.Het soort journalistiek dat zij bedrijft heeft investigative journalism of te wel onderzoekende journalistiek.Na de JOM KIPOEROORLOG in 1973 ging zij naar LONDEN om daar haar verslaggeving voort te zetten,die zij op dat ogenblik bedreef voor het tv- station CBS……
  Na een interview met een v.d.kopstukken v.d.PLO,die toen nog ..breeduit ..in Beiroet zetelde,werd zij mee getroond naar een aantal Palestijnse vluchtelingenkampen,waar kinderen KALASHNIKOVS en ander wapentuig telden op de planked van een magazijn dat bestemd heette voor ..de..opslag van…”ZIEKENHUISMATERIAAL”……Toen zij dat zag,zo schrijft zij in haar boek FROM TIME IMMEMORIAL,” realiseerde ik mijn ten volle ..hoe..unfair..en..futiel .deze..eeuwige vluchtelingenkampen waren.Het was..1974,tweeeneenhalve decade na de oorlog..tegen..ISRAEL als staat,sedertdien waren verschillende Arabisch- Israelische oorlogen gestreden,..en..deze..meelijwekkende ,tot slachtoffers gemaakte mensen waren nog steeds vluchtelingen,met wapens als voorgeschreven recept tegen hun collectieve wonde…………….Waar waren hun burgerrechten,..schrijft zij met de nadruk ..op..het..woordje ..hun….Waarom waren ..de..ARABISCHE ..vluchtelingen,..andere ..dan..refugees ..in andere Deleon van de wereld,..nog..niet..gerehabiliteerd..maar nog immer in kampen? Het was een legitieme vraag en het is niet verwonderlijk dat iemand die zich zelf een dergelijke vraag stelt ,op onderzoek uit gaat…
  De resultaten van haar onderzoek heeft zij ,met..mededogen..voor..de..ontwortelden..opgeschreven in voornoemd boekwerk,in (nog?) niet bestaande vertaling getiteld Sinds onheuglijke tijden,uitg Harper&Row ,New York……………..Om te beginnen keek zij er zeer van op dat de groep die sinds 1948 wordt aangeduid als..” de vluchtelingen …in..Het..Midden-Oosten”,…niet de enige groep was dat er in dezelfde periode een NOG GROTER AANTAL JOODSE VLUCHTELINGEN uit de ARABISCHE WERELD …ISRAEL ..HEEFT..BEREIKT….Zoekend in de -ARCHIEVEN Van de VERENIGDE NATIES ontdekte zij dat er vrijwel GEEN MELDING van deze JOODSE VLUCHTELINGEN uit IRAK,..JEMEN..EGYPTE..MAROKKO,..LIBIE,..etc. in de OFFICIELE ANNALEN ..te vinden was….
  Zij vond wel iets anders…Zij ontdekte dat SPECIAAL ten BEHOEVE van de vluchtelingen uit het voormalige PALESTINA de definite van WIE..en..WAT een vluchteling is,.. werd ” AANGEPAST”.
  Normal gesproken wordt in de wereld iemand als vluchteling aangemerkt als hij wordt genoopt zijn permanente woonstede te verlaten en hij elders dakloos als displaced person hulp van node heeft….Speciaal ten behoeve van de vluchtelingen uit wat omschreven werd ..als PALESTINA,
  werd de ..CLAUSULE ..bedacht..dat..als..vluchteling..voortaan..zou gelden”eenieder die TWEE JAAR ..voor de uitroeping van de staat ISRAEL in PALESTINA verblijf hield”. ……….Waarom was dat nodig,zo luidde de vraag die in het hoofd van Joan peters bleef hameren……Zij beschrijft ,hoe de BRITTEN voor en in en na de Tweede Wereldoorlog JOODSE IMMIGRATIE in het TOENMALIGE PALESTINA AAN BANDEN HEBBEN GELEGD ..EN ERGER DAN DAT.En Zij beschrijft hoe in diezelfde periode zich een fenomeen heeft voorgedaan dat tot op de dag van vandaag in de ARABISCHE wereld normal is: Arabieren kent, anders dan Europa ,geen taalbarriere voor wie er van het een land naar het andere wil trekken.In tal van ARABISCHE streken heerste ..en..heerst ..want er is minder veranderd dan wenselijk zou zijn ,GROTE ARMOEDE.Dus het was niet vreemd dat wie werken wilde ,DAARHEEN took waar werklozen gevonden kon worden……….Vandaag is IRAK een dergelijk immigratieland.Meer dan een miljoen Egyptenaren vinden er hun brood: ze zijn extra nodig omdat Irak nog immer gewikkeld is in de ellendige GOLFOORLOG met IRAN,een strijd die Bagdad overigens als aggressor zelf is begonnen……Tienduizenden ….Egyptenaren ..werken ..vandaag..ook..in .Jordanie……..Zouden,
  Indien de Golfoorlog ..rampzalig zou aflopen voor IRAK, de daar nu werkende Egyptenaren tot vluchtelingen kunnen worden,om tientallen jaren later nog steeds als ARABISCHE ” wapens ” tegen Iran..in..de..door..de..VER.NATIES..GEFINANCIERDE KAMPEN als” IRAAKSE VLUCHTELINGEN ” ..aangemerkt worden?……………Het voor de hand liggende antwoord is natuurlijk nee: Zij zouden naar Egypte terug kunnen keren.Maar of zij daar aan ook de voorkeur zouden geven indien er een inkomen en verzorging van VN-zijde tegen over gesteld werd?………..Joan Peters heeft ontdekt hoe de zojuist met betrekking tot Irak fictief beschreven ONTWIKKELING zich met de vluchtelingen uit Palestina wel ..degelijk..heeft voorgedaan. …ER..WAS….GEEN..” PALESTIJNS …VOLK”…IN..HET…VERLEDEN ….De BRITTEN hebben in dezelfde periode dat zij Joden de toegang tot Palestina ONTZEGDEN,en zelfs OVERLEVENDEN uit HITLERS CONCENTRATIEKAMPEN OP?.CYPRUS ..ACHTER..PRIKKELDRAAD..SLOTEN,ARABISCHE EMIGRATIE naar Palestina NIET ALLEEN OOGLUIKEND TOEGELATEN maar zelfs BEVORDERD….Een zeer groot percentaged.van de zogenaamde Palestijnse ..vluchtelingen ,niet allemaal natuurlijk, was helemaal NIET..” sinds onheuglijke tijden” ..uit Palestina afkomstig,maar werd gevormd door Egyptenaren,Syriers en wat niet al………….Ik vind het boek van Joan Peters verbazingwekkend, niet vanwege de feiten die zij memoreert;niet omdat zij meldt hoe het vluchtelingen- probleem..KUNSTMATIG is en ..KUNSTMATIG in stand is en wordt gehouden. Maar wel omdat de Wereld zo evident de feiten pledge te…verdoezelen…dat ze te boek gesteld ,..een trouvaille lijken…Joan Peters heeft de valse historie rechtgezet “, heeft Nobelprijswinnaar ..Saul Bellow opgemerkt. Zo is het*………….in het Nw.Isr.Weekblad 18.7.1986, geschreven door columnist z.l.G.Philip MOK…………………………..
  ( DIT BOEK is ( alleen?) te Koop in…..( speciale) boekhandels in de VER.STATEN.<<<<<<<<<<<

  Like

  • fleckie zegt:

   P.s.Fleckie: …ondanks herhaaldelijk ‘corrigeren’ van bepaalde woorden,die ‘verbasterd worden in de Eng.taal, veranderen bepaalde woorden ..toch weer in de Eng.taal,achteraf,
   Wat zeer spijtig is(voorheen was de moeilijkheid dat er last was met ‘verbastering’ in de Duitse taal).

   Like

 7. fleckie zegt:

  ( nog even een Klein bericht in het Alg.Dagblad van…25.6.1990:: Koning Fahd van Saoedi-Arabie heeft …20 miljoen dollar geschonken ..ter..ondersteuning..van..de..PALESTIJNSE..OPSTAND..in de door Israel bezette gebieden.<<<<<<<<<<<

  Like

 8. Alphons Mantel zegt:

  volgens de wethouders, de politie, Frans Timmermans, Merkel en ministers heeft het helemaal niks met de islam te maken

  Like

 9. Marian zegt:

  En zo gaat hun eeuwige strijdt maar verder tot ze alle rassen hebben afgewerkt.

  Like

 10. fleckie zegt:

  …..Duitsland.SPD BERLIJN: BDS IS ANTISEMITISME. …….NW.ISR.WEEKBLAD 26.5.2017……….
  De Berlijnse afdeling van de Duitse Sociaaldemocratische Partij ,de SPD,nam afgelopen weekend unanimously een resolutie aan tegen de boycotcampagne tegen de Joodse Staat.”We veroordelen scherzo het wijdverbreide antizionistisch antisemitisme”, aldus de Telstra van de resolutie,die vervolgt met de woordenworden:”We zijn solidair met Israel .Het bestaans- en zelfverdedigingsrecht van Israel zijn voor ons niet onderhandelbaar”…….. De resolutie is een initiatief van de jongerenorganisatie van de SPD Berljn,JUSOS.De 17.500 Berlijnse SPD-leden Riefenstahl de hele Duitse SPD op,hun voorbeeld te volgen.Dit zou een ommekeer zijn voor deze partij.De christendemocratische CDU van kanselier A.Merkel merkte BDS vorig jaar al aan als antisemitisch.<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s