GB staat voor het volgende enorme seksschandaal met moslim-bendes, die in een stad bijna 200 meisjes seksueel misbruikten

Screenshot_131

(Door: Virginia Hale – Vertaling: E.J. Bron)

Politieagenten deelden mee dat ze in de stad Keighley bijna 200 gevallen van seksueel kindermisbruik zouden onderzoeken en dat men zou moeten vrezen dat de stad in Yorkshire een “nieuw Rochdale” zou kunnen worden.

InselpresseBreitbart

De politie van West-Yorkshire zou in de stad een onderzoek instellen naar 179 seksuele delicten met in totaal 165 verdachten, waarbij de plaats omschreven wordt als de “hoofdstad” van het land voor het lokken van kinderen door islamitische seks-bendes.

Het buiten Bradford gelegen Keighley telt ongeveer 56.000 inwoners, waarvan meer dan 12.000 moslims zijn, en is uitgerust met acht moskeeën.

Vorig jaar werden 12 mannen veroordeeld tot in totaal meer dan 140 jaar gevangenisstraf, omdat zij in Keighley gedurende een periode van 13 maanden steeds opnieuw een 13-jarig meisje misbruikten – waarbij één gelegenheid tegelijk vijf mannen “in de rij stonden” om zich aan haar te vergrijpen.

Uit een bericht over de zaak bleek dat de politie en sociale diensten op de hoogte waren van het lot van het meisje, echter niets ondernamen, net zoals in de zaak in Rochdale het geval was, die onlangs door de BBC werd verfilmd.

De lokale afgevaardigde van de Conservatieve Partij, Kris Hopkins, waarschuwde dat de stad “helemaal bovenaan de lijst” staat wat betreft “Aziatische” lok-bendes die kleine meisjes lokken om ze seksueel te misbruiken [Aziatisch is Engels Newspeak voor Pakistaans; de vertaler]. Nadat de bende van Keighley werd gearresteerd, zei hij tegenover “The Telegraph” en “Argus”:

“Ik ben me er heel goed van bewust dat er talrijke blanke pedofielen zijn die net zo hard bestraft moeten worden. Dit zieke optreden van georganiseerde ´Aziatische´ mannen die blanke meisjes lokken om ze seksueel te misbruiken, is echter een schandaal, dat zich in veel gemeentes in dit land afspeelt. Helaas staat Keighley daarbij helemaal bovenaan de lijst”.

De gevallen van seksueel misbruik van weerloze meisjes in Rochdale vonden tussen 2005 en 2013 plaats, waarbij net 14 jaar oude meisjes met wodka werden volgegoten en bedreigd om ze onder de mannen door te geven voor seks.

In februari kreeg de regering het voor de rechtbank niet voor elkaar om van vier van de bendeleden het Britse staatsburgerschap af te pakken.

De hoogste Britse immigratierechter, Bernard McCloskey, waarschuwde ervoor dat door de belasting gefinancierde advocaten obstructie-tactieken tegen rechtbanken toepassen om met de zinloze verspilling van tijd de bendeleden erbij te helpen dat ze niet worden uitgezet.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op GB staat voor het volgende enorme seksschandaal met moslim-bendes, die in een stad bijna 200 meisjes seksueel misbruikten

 1. Aegolius cs zegt:

  Uiteindelijk ontglipt in mijn gedachtewereld er een fatsoenlijke reactie op te geven.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Hier kan je alleen maar gaan braken. Het zal toch maar je kind zijn die op deze wijze misbruikt is.

  Geliked door 1 persoon

 3. fransdewit zegt:

  Vandaar de hoofdbedekking der oudere vrouwen, is om het schaamrood te kunnen bedekken

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Misschien kunnen ze voor de verandering eens 200 meisjes van 13 en 14 jaar met hoofddoekjes pakken. Die willen het vast ook wel eens proberen met 5 man tegelijk…

  Like

 5. JanKlaassen zegt:

  Waar blijven de Engelsen nu met hun burgerwachten en zwaar bewapende zwarte brigades om deze grafkanker uit de maatschappij te verwijderen???? Hier helpen geen demonstraties meer, dit is een oorlogsverklaring aan de autochtonen van de smerige booslimratten.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Geduld, de klok tikt. Het is nog slechts een kwestie van tijd. Iedereen heeft inmiddels wel een slachtoffer in de kennissen of familiekring.

   Like

 6. 4sjun zegt:

  Voor wie nog niet op de hoogte was met wat er al eerder in Groot Brittannië plaatsvond:

  Britain’s Sex Gangs (Documentary) – Real Stories

  http://www.express.co.uk/news/uk/697583/Rotherham-abuse-scandal-child-grooming-gangs-industrial-scale-victims-CSE

  Like

  • Steven zegt:

   Dat krijg je ervan als iedereen maar op die RODE SOCIALISTEN blijven stemmen.
   Maar dat vinden al die ouders vast wel Oké…want ze zijn immers SOCIAAL. Want als er dan toch iets gebeurt, dan ligt het niet aan de allahtoon.
   De blanken worden straks vermoord, verkracht..slaven en 3e rangs burgers.
   Met DANK aan de partijen die immigratie stimuleren!

   Like

 7. Pietersen zegt:

  Dit valt onder het hoofdstuk ‘culturele verrijking’ volgens D66 en GLinks.

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Onder andere hierom is niet iedere stemgerechtigde onverdeeld gelukkig met zowel D66 als GroenLinks in een aankomend kabinet. Partijen die daaraan meewerken kunnen evenals de PvdA uiteindelijk een politieke afrekening door steeds beter geïnformeerd electoraat verwachten. Draag ook zelf bij aan de voorlichting van burgers door je uit te spreken waar je mensen IRL en OL ontmoet. Door zwijgen en wegkijken zijn anderen nog nooit goed geïnformeerd geraakt.

  Like

 9. fleckie zegt:

  HOE ver is men gekomen met onderzoek in ons land , op het gebied van…LOVERBOYS’?…( LOVERPIMPS)

  Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, het woord lover verbloemt de werkelijke aard, het zijn gevaarlijke criminele pooiers…..dus hoezo loverboys.

   Like

   • fleckie zegt:

    Dat was de eerste be naming van ‘gekleurde’ jongemannen die probeerden jonge meisjes in hun macht te krijgen,door o.a.flirtgedrag.( heb dat eens kunnen observeren, hoe dat ‘gespeeld’ werd, ( door de knapste jongeman)

    Like

  • Steven zegt:

   Zolang de loverboys maar geen BLANKEN zijn…want dan wordt er METEEN werk van gemaakt en komt het vanavond nog op het journaal.

   Like

 10. Leo zegt:

  zou dit zich in” Haagse” en aanverwante kringen ook niet afspelen…………?
  heb zo mn twijfels…….
  Alleen is het tapijt waaronder dit verscholen ligt wellicht een stuk DIKKER.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Pakistan was voorheen toch een gedeelte van INDIA,………( GEKOLONISEERD door GR.. BRITTANNIE! waar de ‘ gewone man’ als soldaat mocht fungeren, en de UPPER TEN als STAF-
  OFFICIEREN!etc.

  Like

 12. Johan zegt:

  Als ik een dochter had die zo was misbruikt dan heb ik het morele recht achter mij om wraak te nemen.
  Niet zozeer op de dader(s) maar de lijers van d66 groen links de pvda de sp ik weet dat mijn leven voorbij is dus wat let mij NIETS. Zij zijn verantwoordelijk voor wat binnen de Nederlandse grenzen binnen komen met afschuiven van verantwoordelikjkheden moet je bij mij niet aankomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s