Open brief aan de islam en zijn aanhangers

Screenshot_137

(Door: “Nederlandse Nationalistische Patriotten”)

Genoeg is genoeg. We zijn jullie zat. Jullie zijn geen godsdienst. Allah is een door Mohammed verzonnen god. Mohammed is ook geen profeet, maar een crimineel van de ergste soort. Wij staan het praktiseren van de islam niet langer toe. Het moet afgelopen zijn met het moorden.

Wij weigeren de leugen te aanvaarden dat u ook gematigde moslims in uw gelederen heeft. Volgens het door Mohammed voorgeschreven Taqiyya–gedrag doet u zich voor een deel poeslief en zelfs constructief voor. Wij doorzien dat. In de lange geschiedenis van 1400 jaar van moord en doodslag hebt u op veel plaatsen net gedaan alsof u met de lokale bevolking samen wilde en kon leven. Dat was geraffineerd toneelspel. Als het er op aankomt HAAT u uw ongelovige medemens.

U streefde naar macht en daarna ging u over tot OVERHEERSEN. U hebt geen enkel respect voor het leven. Niet voor uw eigen leven en niet voor het leven van uw medemens. Dat gebrek aan respect voor uw eigen leven komt voort uit de valse belofte dat er een leven is na de dood.

Als het tot u doordringt dat de belofte van een leven na de dood een leugen is, zult u begrijpen dat u op zinloze wijze uw leven in de waagschaal stelt. Op grond van deze leugen hebben veel moslims hun leven opgeofferd. Deze leugen wordt vanuit ‘onwetendheid’ van moslims door de ouders overgebracht op de kinderen. Hen wordt voorgehouden zich hun hele leven in dienst te stellen van de vermeende god ‘Allah’.

Met de uitroep ‘Allahu Akbar’ worden de gruwelijkste misdaden begaan. U zult daar niet voor worden beloond. Misschien wel tijdens uw leven, maar zeker niet na uw dood, want er is geen leven na de dood.

Wij, niet-moslims, willen dat u teruggaat naar de landen waar u of uw voorouders oorspronkelijk vandaan komen. Als u perse uw leven wilt vergooien aan een niet bestaande god, dan doet u dat maar in de landen waar de islam gemeengoed is. Wij stellen u voor dat u goedschiks verhuist. Mocht u niet aan deze wens voldoen, dan riskeert u dat u gedwongen uit het land wordt gezet. Wij ontlenen het recht om dit van u te eisen aan de vele misdaden, aanslagen e.a., die gepleegd zijn en worden door uw mede-moslims. Onze eis is ook gerechtvaardigd door de in de koran aan u opgelegde plicht tot het voldoen aan de jihad, dat wil zeggen het doden van niet-moslims.

U kunt bij een eventuele wens uwerzijds om hier toch te verblijven geen aanspraak maken op de hier geldende wetten en regels. Wij, niet-moslims, rechtvaardigen onze eis tot uw vertrek louter wegens eigen lijfsbehoud. Wij zullen uiteindelijk het recht in eigen hand nemen.

Door:
“Nederlandse Nationalistische Patriotten”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims, Nationalisme, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

39 reacties op Open brief aan de islam en zijn aanhangers

 1. Golden Girl zegt:

  Het zijn wijze woorden, alleen de regering werkt hier niet aan mee helaas
  In Zweden krijgen vluchtelingen een schietcurses,potverdorie waarom een schietcurses?
  Onvoorstelbaar, ik snap er niets meer van

  Like

 2. Ooit in een ver verleden liep ik in de hal van een bank in Dordrecht wat te slenteren en te kijken naar de goudprijs omdat ik moest wachten tot er een spreekkamer vrij was. Komt er uit de speelhoek voor de kinderen een parmantige kleine meid naar me toe gestapt die met de handen in de zij voor mij bleef staan en zei: Meneer, wilt u weggaan, ik vind u eng! De andere kinderen in ’t speelhoekje staarden strak naar de muur en deden of ze d’r niet bijhoorden. Aan dit verzoek gaf ik onmiddellijk gehoor en ik ben buiten een peukje gaan doen. Dat deed ik omdat ik weet dat ik erge hoofdpijn van het krijsen van kinderen krijg die hun zin niet krijgen. Ervaringsdeskundige.

  Wij hebben geen parmante meiden die de engerd recht in z’n bek schreeuwen dat ie op moet zouten want anders gaan we krijsen, met een mitrailleur of erger. Wij hebben hier alleen figuren die strak naar de muur kijken en als niemand ze kan zien kut in de kerk roepen. En dat is allemaal heel begrijpelijk want voor je het weet schreeuwen er engerts Aanvallah! recht in je bek en ze moeten jou hebben. Of je kinderen krijgen klappen op ’t schoolplein. En je baantje kun je op je buik schrijven. Daarom, ook open brieven zijn als copypast steunbetuigingen van een Jesse Klaver, een walmend waxinelichtje op een viaduct. Het zijn de trappen, maar dan met camera, tegen die open deur waar iedereen al tegenaan heeft geschopt. Het heeft geen nut.

  Like

  • Republikein zegt:

   Geef mij Nijntje maar, die hield van opvoeding, zie je tegenwoordig steeds minder.

   Geliked door 2 people

   • Heeft Hassan maar zó weinig vrienden? Terug naar je voorleesmoeder, Hassan: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/pluis_in_je_broekje.html

    Like

   • Republikein zegt:

    Hassan begrijpt dat niet Brein, Hassan 1 cel.
    Maar zal het toch ff vragen aan mijn vrouw, ooit voorleesmoeder.
    Enfin, dat was in de tijd dat we voornamelijk te maken hadden met onze eigen jeugd, en dat was van andere allure.
    Zo stond er bij de schooljuf een jongentje bekend om zijn schunnige opmerkingen en antwoorden, de juf meed hem daarom zoveel ze kan, bang voor commotie.
    Op zekere dag wilde ze iets vertellen over kabouters en vroeg de kinderen wie er weleens ééntje gezien had.
    Niemand reageerde behalve juist dat jongetje.
    Oh jee dacht ze, hij weer, maar wat zou hij nou van een kabouter kunnen maken, dus gaf ze hem het voordeel van de twijfel.
    Zeg het maar zei ze toen hij zijn duimpje opstak.
    Ik zag laatst een kaboutertje die zo groot was als mijn duim riep hij, en daarbij naar zijn duimpje wijzend.
    Oh, wat leuk zei de juf.
    Ja zei het jongetje, en hij had zo,n grote lul terwijl hij tegelijkertijd met zijn wijsvinger naar voren wees.
    Zeker thuis door pa voorgelezen uit Reve.

    Geliked door 1 persoon

 3. gerrit zegt:

  en wie zijn die nnp dan wel? vooralsnog loze woorden. iedereen kan die schrijven en roepen en iedereen die het leest zal het er ongetwijfeld mee eens zijn, maar verder?

  Geliked door 1 persoon

  • Theodoor zegt:

   Hoe meer mensen dit lezen, zoveel meer mensen worden echt wakker want alleen als een hele grote groep kun je een vuist maken, eerst nog als een politieke stroming en als dat niet lukt, zie het uitsluitingsgedrag van Rutte en het CDA, zal uiteindelijk een volksopstand, met veel pijn, de oplossing brengen. Deze pijn zal als minder erg worden ervaren als het huidige van doelloosheid en de alom heersende slapte accepteren die als een verstikkende deken over het Nederlandse volk hangt.
   Ook in andere landen heerst dit gevoel bij velen.

   Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Ze zijn in elk geval maar gewaarschuwd.

  @Golden Girl. Wij zijn de regering. Die zogenaamde regering hier ontleent haar macht aan een paar briefjes in een busje. Ik heb zojuist onze eigen verkiezingen georganiseerd en de Nederlandse Nationalistische Patriotten hebben die verkiezingen met absolute meerderheid gewonnen.

  Geliked door 2 people

 5. Jack vanderStoep zegt:

  Omgekeerde wereld! Het lijkt alsof dit een vooropgezet plan is! De bevolking zal in opstand moeten komen! Wie wil zich willoos afslachten door dat stel smerige barbaren?
  Dit kan niet goed gaan en dan?? Europeanen kopen massaal wapens!!! Totdat de kruik barst.. en dan weer gejammer van dat geweldige stelletje in Den Haag?
  Pak die moslims keihard aan en zet ze uit met de hele familie!

  Nederland…prachtig land zonder de islam!

  Like

 6. Jade zegt:

  Prima brief, de uittocht kan mij niet snel genoeg beginnen.
  Maar daar zijn we er niet mee…
  Alle politici die hier aan meegewerkt hebben, moeten
  aangepakt worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  Het begin van het eind van terreur begint met het uitzetten van de islam!

  Like

  • JanKlaassen zegt:

   Foutje, het begin van het eind van terreur begint met het overgrote deel van de Haagse marionettenclub die zich “regering”, 1 & 2e slaapkamer noemt levenslang in het gevang te pleuren en er normale burgers voor in de plaats te zetten. Daarna 66% (allemaal demonen666) van alle rechters achter slot en grendel. Dan pas kun je de pislam uitzetten.

   Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Open brief aan de islam en zijn aanhangers | rianneturk

 9. Sgian Dubh zegt:

  Ik heb mijn woorden opgebruikt. Met dieren en kleine kinderen moet je niet in discussie gaan, die moet je aanwijzingen geven. Met moslims is discussie onmogelijk, het geven van aanwijzingen nutteloos. Kogel erop als ze niet naar huis gaan, er valt niks te bekeren of te veranderen, net als ene blok beton. Niet meer nodig, gat in de grond en zand erover.

  Mensen, stop met trachten te overtuigen, zelfs onze eigen politici luisteren niet naar ons, waarom zouden die zandapen dat wel doen? We leven niet in een democratie !

  Geliked door 4 people

 10. keizer zegt:

  Het is net als de zoveelste stille tocht, zinloos.,zo krijg je ze niet weg. Ze moeten weggepest worden en dat lijkt mij nou een mooie taak voor mensen met een uitkering, dan hebben ze wat te doen.

  Like

 11. Helena zegt:

  Zo, klip en klaar we draaien er niet omheen. Kom erbij 18 juni Fortress Europe in Enschede, tegen de Islamisering van Europa, het is nu of nooit.

  Like

 12. Beschouwer zegt:

  Dit verhaal en ook reacties van de mensen die op dit artikel reageren geven alweer aan dat;

  De islam betekent onderwerping aan de islam. Volgens de islam zijn alle middelen geoorloofd om een niet-moslimland te doen onderwerpen aan de islam. Alles is volgens de koran geoorloofd om mensen te doen onderwerpen aan de islam.

  U kunt het allemaal nalezen of bestuderen.

  Het feit is zo dat de islam eist onderwerping aan de islam.

  Niks meer en niks minder… De islam eist onderwerping aan de islam. punt

  Willen wij dat ????

  NEEEEE !!!!!!!!!!!!

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Nog steeds leeft dit niet bij het merendeel van het Klootjesvolk. Lui op het platteland, in de uithoeken van NL, hebben hier amper sjoege van. ’t Is nog steeds ‘een ver van m’n bedgebeuren’. En dan heb je ook nog de lieden die roepen van; ‘ach, het is maar een kleine minderheid’. Het NL-volk maakt zich meer druk om GTST, Boelevaar etc etc. Pas als ze het gaan voelen in de portometNIX, dan komen ze uit de luie stoel. Maar dan is het te laat, ‘Gratis Geld’ is dan echt op! Ze vragen er om!

  Like

 14. ildiko zegt:

  deze brief eigenlijk verdient om overal vanuit het vliegtuig verspreid te worden, laat ze weten dat het volk nu echt zat is met deze zo genaamd fuck godsdienst !

  Like

 15. A.J. de Koning zegt:

  Deze open brief is de spijker op zijn kop, alleen jammer dat degenen voor wie dit bestemd is het waarschijnlijk niet krijgen te lezen en mocht iemand het toch krijgen te lezen dan zal die zich er waarschijnlijk niets van aantrekken en alleen maar kwaad worden maar het moet gezegd worden tegen die onverdraagzame moslims.

  Like

 16. Marian zegt:

  Goed geschreven brief, hebben ze wat om over na te denken.

  Like

 17. mooie brief, helemaal mee eens.

  Like

 18. Bob Fleumer zegt:

  Meneer Rutte door uw niet handelen wordt de chaos in Nederland alleen maar groter, HANDEL of ga weg u hoort niet op de plaats waar u zit.

  Geliked door 2 people

 19. kampersrene zegt:

  Goed opgestelde brief . Nu nog eenzelfde schrijven maar dan voor Rutte en zijn regering
  Genoeg is genoeg. We zijn jullie zat. Jullie zijn geen regering ……enz enzt

  Like

 20. Jackholland zegt:

  Het islamitische volk heeft blijkbaar een gemiddeld iq van 85 als ik de geleerden moet geloven .Dit is niveau zwakbegaafd. Het vermogen om eens kritisch naar hun eigen islamitische gedachtengoed te kijken is er dus gewoon niet. Dat ze islam met al zijn bijbehorende bullshit dus voor waar aannemen is dus een gegeven. Ze geloven dus ook dat als jij voor allah een paar ongelovigen afslacht dat je rechtstreeks een enkele reis paradijs verdient en al je overige zonden direct worden vergeven door de barmhartige allah. Alleen het lichaam onteren kan nog een streep halen voor het bemachtigen van de freeticket paradijs.Hier zit wellicht de oplossing om islamitische gekkies te weerhouden van hun zelfmoordacties om ongelovigen te doden.Het kadaver van de terrorist dient in varkenshuid te worden genaaid , besprenkeld met varkens en menstruatiebloed aan laten vreten door varkens , vervolgens de lichaam op de buik begraven met de kop naar het westen hetgraf voorzien van joodse en christelijke kruizen kandelaars enz.deze rituelen uit laten voeren door homo s en vrouwen. De beelden viraal laten gaan op internet. De zelfmoordterrorist moeten weten dat deze behandeling zijn lijk te wachten staat .misschien weerhoudt dit potentiële aanslagplegers van hun ididote plannen .

  Like

  • hendrikush zegt:

   En dat ze zo’n laag IQ hebben komt door de kafirs; die stellen de verkeerde vragen.
   Vraag kafirs maar eens naar de bron van alle kennis, de koran, dan zijn ze zelf imbeciel.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Wij moeten ze terug een opvoeding geven te beginnen met de kleuterschool

   Like

 21. koddebeier zegt:

  We moeten ook de collaborateurs in de politiek er achteraan trappen !!
  Dus vertrek en ga met jullie moslimvrienden mee !!
  Want ook jullie zijn we meer dan zat !!

  Like

 22. Anto Haurissa zegt:

  Goedemiddag Nederlandse Nationalistische Patriotten,

  Ik sta achter jullie, doe wat jullie moet doen. Mijn zegen krijgen jullie.

  Like

 23. joga zegt:

  @Jackholland
  Ik weet wel zeker van niet. We zijn al te ver heen en gemiddeld veel te laf voor zoiets. Zie de laatste verkiezingen.

  Like

 24. kampersrene zegt:

  Voor alles is er een oplossing , of waar een wil is , is een weg . Toen Japan indertijd Pearl Harbor had aangevallen werden de Japanse VS bewoners in kampen opgesloten een drastische maar begripvolle maatregel . Hier ligt een oplossing , sluit verdachte exemplaren op in kampen . Het lijkt me een goede maatregel . De regering moet dat in de kamer eens bespreken met groen links

  Like

 25. Beschouwer zegt:

  Goede brief en ik geef nog een advies mee. Laat je dochter in de puberleeftijd niet met moslimjongeren omgaan. Die zien vaak deze meiden als een soort hoertjes (en vele van die bravouresletjes zijn ook zeer uitdagend gekleed met hun topjes en kort broekjes) en willen veel geld aan deze sletjes verdienen in de jeugdprostitutie. Ook worden er nogal wat jonge meiden gebruikt als drugskoerierster. In de islam is het namelijk geoorloofd om niet-moslims uit te buiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s