VIDEO: Islamitische fanatiekeling stormt tijdens een trouwplechtigheid, onderwijl “Allahu Akbar!” brullend, een kerk binnen en probeert de priester aan te vallen

 

(Door: Kelly McLaughlin – Vertaling: E.J. Bron)

De trouwgetuigen konden hem grijpen. Een Marokkaan verbreidde dit weekend angst en schrik tijdens een trouwplechtigheid, toen hij “Allahu Akbar!” brullend de kerk binnen stormde. De niet met name genoemde 22-jarige man werd gefilmd toen hij zaterdag in de San Pablo kerk van Valladolid tijdens een trouwplechtigheid op het altaar afstormde, met liturgische voorwerpen gooide en de priester aanviel.

Inselpresse

De trouwplechtigheid werd daarop 20 minuten onderbroken, totdat de politie de man kon arresteren. Hij zit nu in de gevangenis in afwachting van zijn proces.

Video-opnames van het incident laten zien hoe trouwgetuigen de man proberen te overmeesteren in de buurt van het altaar. Meerdere mannen vielen bij de poging om de man te pakken van de altaartrappen naar beneden. Uiteindelijk konden ze hem in een hoek jagen en vasthouden tot de politie kwam.

De jonge man, een in Valladolid wonende student, moet zich nu verantwoorden wegens “het verstoren van de openbare orde, bedreiging en het vergrijp tegen religieuze gevoelens”.

Bij het incident was hij niet bewapend, ook al heeft hij al een criminele voorgeschiedenis, aldus de politie tegenover ABC.

De priester van de bruiloft met ongeveer 100 gasten zei dat het incident begon toen een “groep jonge spelbrekers” ermee begon luidruchtig te worden achterin de kerk. Plotseling begon “een persoon te brullen” en rende naar het altaar. De priester zei tegen “Inversión & Finanzas”:

“Veel mensen, waaronder de moeder van de bruid, begonnen te huilen en de eerste mensen sprongen al uit de banken, omdat niemand wist of de man alleen was of dat hij bewapend was.”

De priester zei dat hij niet kon horen wat de man zei toen hij op hem afrende, maar andere getuigen zeiden dat ze “Allahu Akbar” konden horen. Hij voegde er aan toe op grond van de actuele terreuraanslagen te vrezen dat de man wellicht gewapend was.

Getuigen zeiden tegen de mediasite dat de man eruit zag als “tussen de 20 en 30 jaar, bruine huid en een baard had” en dat hij “blijkbaar geen wapen bij zich droeg”.

Men zegt dat bruiloftsgasten geprobeerd zouden hebben de man tegen te houden toen hij “Allahu Akbar” brulde en de priester die de trouwplechtigheid leidde aan te vallen. Hij kon echter uit de kerk worden gebracht, waar hij toen gearresteerd werd.

Voordat de trouwplechtigheid verder ging, controleerde de politie de kerk op mogelijke explosieven.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl
Auteur: Kelly McLaughlin

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Al Andalus", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, christenhaat, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Islamitische fanatiekeling stormt tijdens een trouwplechtigheid, onderwijl “Allahu Akbar!” brullend, een kerk binnen en probeert de priester aan te vallen

 1. Steven zegt:

  Noem er eens één die NIET crimineel is geweest of nog is…
  De rechter gaat vast voor VRIJSPRAAK, want de bewijslast is zoek geraakt….

  Like

 2. Jan zegt:

  “Hij kon echter uit de kerk worden gebracht, waar hij toen gearresteerd werd.”

  Hoezo werd hij niet aan het kruis genageld?

  Geliked door 2 people

 3. Sabeltant zegt:

  Volgende keer ophangen!

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Alweer gevalletje INTEELT!! Walgelijk en dat parasiteert allemaal op ONZE centen! 100en miljarden is er al aan dat Qudtvolk opgegaan. Het volk die dat allemaal faciliteert, haat ik nóg meer!!

  Like

 5. Cleo zegt:

  Wederom zo’n mohamed’wanna-be’ met zijn macho-baard die zijn ‘vrome plicht’ tegen de ongelovigen (beter gezegd: niet-moslims) vervult: door inteelt (veel voorkomende neef-nichthuwelijken onder moslims) volledig mentaal gedegenereerde zombies menen ons overal in Europa te moeten onderwerpen aan hun volslagen achterlijke ideologie van haat, moord, onderdrukking en krankzinnigheid!

  Deze volstrekte randdebielen zullen nog eens goed schrikken, wanneer ze erachter komen dat hun ideologie HELEMAAL NERGENS OP IS GEBASEERD EN DUS NIKS VOORSTELT.
  Bijvoorbeeld wanneer die kaaba-steen in de aardbodem verdwijnt tijdens een aardbeving…..

  Like

  • Jan zegt:

   Mijn gelukkigste dag zou zijn als we in de berichten horen dat er een meteoriet op gevallen zou zijn , dan pas gaan die idioten schijten.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  volgens de Spaanse krant riep hij niet “allah-Hakbar”, maar “Alá es grande”
  https://www.aciprensa.com/noticias/hombre-irrumpe-en-boda-catolica-al-grito-de-ala-es-grande-11095/
  maakt verder niet uit want allalha is un grande higo de puta
  Ondertussen zijn zijn soortgenoten in Marawi, Philipijnen bezig een andere Katholieke Kerk te plunderen, vernielen en uiteindelijk in brand te steken.
  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/06/eIE_zluhhXHQQXn_-1.mp4?_=1

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Zou het iets met de ramadan te maken hebben?

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Vroeger hadden wij een passende naam voor dat soort exemplaren ….krapuul , gangster , uitschot . Omwille van het anti racisme en verdraagzaamheid besloten de correcte regeringen de naam te veranderen in “””VERWARD””” een hulpbehoevend iemand behoefte heeft aan medische en psychologische zorgen De meest vrome islammers zijn geestelijk gestoord door hun Allah of hun Mohammed . De psychologen staan voor een raadsel want zij kunnen helemaal niet geholpen worden

  Like

 9. fleckie zegt:

  Die ‘aardbevingen’ komen op andere gebieden voor( waaronder de aardolie weggezogen wordt) waaraan de GOLFSTATEN zwaar verdienen, waarvan ze het terrorisme goed kunnen ondersteunen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Hoe ik tot die conclusive kom:..OORSPRONKELIJK afkomstig uit het kolenbekken- gebied in ZD.Limburg, waar de ONDERGRONDSE mijngangen ‘gestut’ werden ,meestal door een bepaalde houtsoort( absoluut geen dode stammen) kwamen OOK aardverzakkingen, en lichte aardbevingen voor,( SCHEUREN in de muren van huizen, trapleuningen de een dag knoervast, enkele dagen erna nogal ‘los’ aanvoelend………..IN Duitse mijnen heeft men waarschijnlijk ‘ter opvulling’…( en ter voorkomen van?) …GIPS gespoten?<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

  • fleckie zegt:

   Zodoende houden ze dan het NIET PROFITERENDE GEDEELTE VAN HUN VOLK !(VAN DE OLIEOPBRENGSTEN,) VER UIT HUN BUURT! En onder ( de hoede van imams die hen wel verder zullen ‘begeleiden’ in hun woede en afgunst/ jaloesie)

   Like

 10. BertG. zegt:

  Dat dat volk nou niet een keer door krijgt dat ze al jaren het allergrootste tyfus volk van de wereld zijn en letterlijk overal en bij iedereen volledig zijn uit gescheten.
  En dan toch nog denken dat ze iets voorstellen.
  Zelfs een valse hond heeft volgens mij nog door dat ie te ver is gegaan.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG.,

   die lui gaan letterlijk over lijken. Het interesseert hen geen bal wat wij van hen vinden. Voor hen is maar één ding belangrijk, en dat is een wit voetje halen bij ‘de grote baas allah’. Die moeten ze gunstig stemmen, want ze willen ooit de geneugten van het paradijs beleven….
   Hoe meer wij hen verafschuwen, hoe harder zij zich opstellen. Allah heeft hen de hele wereld beloofd, dus ze gaan door totdat er geen niet-moslim meer over is.
   En hun medeplichtigen vermeerderen zich in vijfvoud. Schiet je er één overhoop, dan worden er vijf nieuwelingen geboren…..
   Maar een normaal werkend verstand hebben ze nog nooit gehad. Zagen de Europese ‘leiders’ nu maar eens dat het enige middel om Europa en zijn burgers te redden deportatie van álle moslims zou zijn! Maar die lui in Brussel interesseert het in feite geen ene moer of wij worden gekeeld of overhoop geschoten.
   Zolang zij nog maar een goed belegde boterham hebben (en meer), en straks elders op de wereld kunnen genieten van een zeer riant pensioen…!

   Grrrr….!

   Like

 11. Theodoor zegt:

  Mijn buurman zou zeggen “gewoon tegen de muur aan en opruimen” .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s