VIDEO Paul Weston: Islamitische terreur op de London Bridge (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Door: Paul Weston – Vertaling: E.J. Bron)

Ik heb net geluisterd naar het statement van Theresa May over de islamitische terreuraanval in Londen. En het is een hoop laffe, onoprechte onzin. Ze claimt dat ze de strijd wil opnemen tegen een kwaadaardige ideologie, maar het probleem is dat ze niet noemt wat het is, namelijk de islam. Premier May suggereert dat de kwaadaardige ideologie “islamisme” is, dat een perversie is van de islam en een perversie van de waarheid. Welnu, dat is onzin mevrouw May. De enige perversie van de waarheid is hetgeen u en de rest van de verradersklasse continu rondstrooien.

Laten we hier één ding héél duidelijk maken. De islam is een gewelddadige, suprematistische, politieke ideologie, opgericht door de warlord Mohammed in de 7e eeuw, die zich over de wereld heeft verspreid door middel van geweld en terreur. En miljoenen van zijn fanatieke volgelingen bevinden zich nu in ons land. Ik ga het vandaag niet hebben over de overduidelijke waarheid en ook niet waarom onze verradersklasse er zo tuk op is om deze overduidelijke waarheid te vermijden, maar waar ik het wel over wil hebben, is hoe we islamitisch terrorisme kunnen aanpakken. En ik bedoel het echt aanpakken in plaats van wat Theresa May doet, namelijk net doen alsof het islamitisch terrorisme aan te pakken:

 1. We moeten alle islamitische immigratie stoppen.
 2. We moeten alle moskeeën in dit land sluiten die salafistische of Deobandi islamitische suprematie prediken, dat betekent dus eigenlijk bijna allemaal.
 3. We moeten de waarheid over de islam vertellen, dat betekent alle oproepen tot geweld en terreur in de koran identificeren om daarna de koran te verbieden als een boek van haat.
 4. We moeten alle financiering van elke openbare islamitische organisatie in Groot-Brittannië verbieden.
 5. We moeten elke islamitische liefdadigheidsorganisatie verbieden in Groot-Brittannië, waarvan velen – en we weten niet eens hoeveel – alleen maar instellingen zijn om het terrorisme te financieren.
 6. We moeten een einde maken aan de Saoedische financiering van de islam in Groot-Brittannië.
 7. We moeten de duizenden islamitische terreurverdachten onmiddellijk interneren.
 8. We moeten alle criminele islamitische criminelen deporteren.
 9. We moeten alle sharia rechtbanken sluiten.
 10. We moeten iedereen vervolgen die “eergeweld”, “eermoorden” en vrouwelijke genitale verminking uitvoeren en diegenen deporteren die een dubbele nationaliteit bezitten.
 11. We moeten een einde maken aan alle aspecten van sharia financiering en de private financiering uit het Midden-Oosten, die een enorme invloed hebben op onze politieke en mediale klasse door de duizenden miljoenen Britse Ponden die ze Groot-Brittannië binnen brengen.

En zoals dat gaat met de meeste dingen in het leven; als u wilt weten waarom onze verradersklasse zich gedraagt als verradersklasse, is het gewoon een kwestie van “follow the money”.

En als al deze suggesties in de toekomst zouden zijn ingevoerd en we zouden nog steeds geteisterd worden door islamitisch terrorisme, dan is het enige en logische antwoord dat alle moslims gedeporteerd moeten worden. Links zal hiervan overstuur zijn, maar ik vind dat het aan moslims vragen om naar een islamitisch land te vertrekken oneindig veel moreler is dan om aan de autochtone Britten te vragen om levenslang opgezadeld te worden met dagelijkse moord en terreur.

En na de aanslag in Manchester zei Dominic Grieve, de politicus die verantwoordelijk is voor onze nationale veiligheid, tegen ons dat we niets kunnen doen om iedere terreuraanval te stoppen. Welnu, meneer Grieve, er is wel degelijk iets dat we kunnen doen, maar dat hangt allemaal af van het feit of je nu echt serieus de islamitische terreur wilt stoppen en de totale islamitische onderwerping in de toekomst. Het is een ruilhandel, namelijk of je wel of niet heel veel dode Britten wilt ruilen tegen het feit een racist genoemd te worden en aan moslims te vragen om terug te gaan naar islamitische landen. U hebt veelmeer gekozen voor dode Britse mensen dan het feit een racist genoemd te worden en de mensen te deporteren die ons vermoorden. Dat is uw keuze. Dat is waarom u een lid bent van de verradersklasse. Dat is waarom Theresa May een lid is van de verradersklasse. Dat is waarom jullie alleen maar praten. Jullie moeten zaken in de praktijk gaan brengen. Het heeft geen zin om over iets te praten waarvan jullie de naam niet eens noemen als probleem.

Wij zullen het noemen. Liberty GB zal het noemen. Als u er iets aan wilt doen, word dan lid van Liberty GB, tenzij u een andere geloofwaardige politieke partij kent of een ander geloofwaardig persoon die echt opstaat en over deze dingen praat en op zeker moment zal invoeren, dan moet u ons volgen, dan moet u ons steunen. Dus steun ons alstublieft, want onze verradersklasse verraadt ons gewoon en zijn woorden zijn alleen maar woorden die alles erger maken, want zelfs nu noemen ze niet eens wat de vijand is. En ze kunnen zelfs niet eens, en dit is zo belangrijk, na alweer een terreuraanval, opstaan en dat eentje van hen vraagt: kijk eens, is er misschien iets met de islam, niet met “islamisme”, met de islam dat achter deze terreur zit. Staat er iets in de koran dat suggereert dat ik dit soort gedrag promoot? Ja, dat staat er in, en tenzij je erop voorbereid bent dit te identificeren, verspil de tijd van iedereen en terwijl je dat doet, wordt alles erger. Daarom word je de verradersklasse genoemd.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO Paul Weston: Islamitische terreur op de London Bridge (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Edjan zegt:

  May zegt precies hetzelfde als prof. Afshin Ellian.
  Islam wordt niet genoemd, we hebben alleen een probleem met “islamisme” of moslim-extremisme. Dat zijn maar een paar verdwaalde moslims.
  May zal dan ook niets doen. Er komen verkiezingen aan dus ze moet wat populair kwekken.

  Om de mohammedaanse bevolkingsaanwas in Nederland tot staan te brengen, om te zorgen dat het er niet steeds meer worden, is het niet voldoende om de grenzen te sluiten. Er zou elke dag ongeveer een vliegtuiglading mohammedanen UITGEZET moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Eerste gedachte: Het blijft dood- en doodjammer dat wij deze oproep: “Als U er iets aan wilt doen, word dan lid van LibertyGB” nooit uit de mond van Geert zullen horen!
  De Britten hebben, ten dele door hun eigen opstelling, momenteel met héél veel te kampen, maar zonder het echt te beseffen hebben ze tegelijkertijd iets heel waardevols, Mr. Weston:
  Een partijleider, precies even zuiver in de realistische leer als Geert, die hen daarenboven ook nog uitnodigt om metterdaad aan dat realisme déél te nemen: Die herhaaldelijk zegt: Doe met ons mee, word lid!
  Tja, de meeste Britten verguizen die mogelijkheid. -Ze beseffen dan ook niet, wat het betekent om hem NIET te hebben.
  Ik zei het al eerder: In hun plaats zou ik het wel weten!

  Geliked door 3 people

 3. Williaan zegt:

  Zal niet meer lukken, het is te laat! De kans dat het op een vreselijke burgeroorlog uitloopt wordt steeds groter.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Een burgeroorlog is de enige (minieme) kans om te ontsnappen aan de islamisering.

   Geliked door 1 persoon

   • Leo zegt:

    Burgeroorlog ??
    Neen het betreft hier straks een ETNISCH CONFLICT met dramatische gevolgen voor beide kampen, waarvan de meerderheid er hopelijk het beste van af komt.

    Like

   • Edjan zegt:

    Meerderheid? Bedoel je de mohammedanen met hun linkse vrienden? Want dat is de numerieke meerderheid.

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Williaan (5 juni 2017 om 13:56)
   Ik kan me voorstellen, dat deze gedacht op komt. Maar een burgeroorlog is geen oplossing. Een burgeroorlog veroorzaakt een totale ontwrichting van de maatschappij. De geschiedenislessen leren ons, dat er in een burgeroorlog altijd heel veel onschuldige slachtoffers vallen. Laten we onze energie eerst richten op het uitschakelen van de illuminati. Dan is het halve werk geklaard. Daarna kunnen we de moslims de weg naar huis wijzen. De illuminati veroorzaken het probleem.

   Like

 4. Alphons Mantel zegt:

  prima tekst, die ik van harte aanbeveel aan Mark Rutte, Emiel Roemer, Groen Links en aan Frans Timmermans

  Geliked door 1 persoon

 5. Harrie Vaes zegt:

  Helemaal eens met het gestelde. Maar wat Nederland betreft is dit niet te verwezenlijken zolang de meerderheid toestaat dat de gewelddadige islam zich verder nestelt in Europa .
  De laatste verkiezingen bewijzen eens te meer dat het overgrote deel van de Nederlandse kiezer wenst dat de islam zich vestigt in Nederland en dat terrorisme door die islamitische idioten voor hen zeer welkom is.
  Een andere verklaring kan ik helaas niet geven.
  De Nederlandse burger heeft er voor gekozen dat ze de terreurslachtoffers op de koop toe nemen ……ipv….Wilders het gelijk dat hij heeft omtrent de islam te gunnen.
  Helaas ……het zij zo.

  Geliked door 4 people

 6. louis-portugal zegt:

  Met plezier naar geluisterd.
  Helemaal eens met zijn voorstellen van aanpak.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Uitstekende reactie van Paul Weston, evenzo vertaling!

  Dát had May gisteren moeten verklaren in plaats van “het is genoeg en meer integratie bevorderen”!

  En waarom zo’n slappe regeringsverklaring terwijl Brexit een feit is en de toevloed van asielzoekers onder de paraplu van de EU tot een halt behoort?
  Vanwaar die scheiding islamgelovige t.o.v. kwaadaardige islam-ideologie dat eigenlijk op bestuurlijk geloofsgronden hetzelfde nastreeft als de eeuwenoud gevestigde Anglicaanse Staatskerk met als staatshoofd the Queen?

  Logisch dat het een van het ander “ontkoppeld” moet worden omdat het (geloof)staatsbestel met grote gevolgen uiteindelijk dreigt te mislukken.

  Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Aegolius cs (5 juni 2017 om 14:46)
   Mrs. May is een illuminati. Zij voert simpelweg de opdracht uit, die haar van hoger hand is gegeven. Vandaar haar loze woorden.
   De islam is een ideologisch systeem, waarbij religie en staatszaken zeer sterk met elkaar zijn verweven. Het één is niet los te zien van het ander. Dit gaat zelfs veel verder, dan wij in onze ergste nachtmerries kunnen bevroeden. Zelfs het Britse systeem van de Anglicaanse staatskerk stelt daarbij niet veel voor.
   Bedenk, dat de islam een statisch systeem is, dat zo’n 1300 jaar geleden is ontstaan in een woestijnomgeving, waar alles gericht was op “overleven”. De islamitisch ideologie is dermate star en stug, dat er geen ruimte is voor aanpassing aan de dynamiek van plaats en tijd. De islam is gebaseerd op het in de koran geschreven goddelijke woord, dat geen ruimte voor interpretatie open laat. Zodra er wordt geïnterpreteerd, spreek je God tegen. En dat “mag” natuurlijk niet.

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Ik kan nauwelijks anders dan bevestigend reageren. Overigens zal het 24/7 5x daags technische zelf hersenspoeling ook meewerken. Het is geen afraffelen van ´n Weesgegroetje.

    Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  De lijst van we moeten doen tegen de islam is eindeloos.
  Laten we onze fout de mohammedaan ooit toegelaten te hebben in ons land als volwassen mensen onder ogen zien en durven te benoemen. Pas daarna kunnen wij naar deze kennis handelen en beginnen met de afbouw van het mohammedanisme in Nederland.
  Doen wij dat niet, dan is onze maatschappij gedoemd te verdwijnen.

  Geliked door 2 people

 9. 4sjun zegt:

  Nog maar even wat in het geheugen terugbrengen:

  Islamization of the Nations: Europe Today, North America Tomorrow – Islam Is Not A Religion of Peace

  De studeerkamervariant van islam die via de mainstream media verspreid wordt is niets anders dan misleiding van Jan Publiek. In koran, hadith en soenna is daarvan slechts terug te vinden wat al door abrogatie is opgeheven. DAAROM is het zaak dat ieder de eigen maatschappelijke verantwoording neemt om vrienden, kennissen, familie en passanten zelf ter zake voor te lichten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Oeps48 zegt:

  Mr. Paul Weston heeft hele goede plannen, maar hij zal, naar ik vrees, helaas niet veel bereiken, zolang de illuminati’s nog achter de schermen aan de touwtjes kunnen trekken. Nu zijn het loze kreten.
  De moslimmigratie is weliswaar een groot probleem, maar dat probleem is slechts een onderdeel van een veel groter probleem, de Nieuwe Wereld Orde (NWO). Het ware probleem, de illuminati’s en hun NWO is nog onvoldoende bekend bij het grote publiek.
  Deze illuminati’s zijn in het kader van hun NWO van zins, om in Europa chaos te creëren door zo’n 60 miljoen jonge moslimmannen naar binnen te halen. Dan zullen hun vrouwen en kinderen uiteraard volgen. Een eenvoudig rekensommetje leert ons, dat we het hier hebben over zo’n 500 miljoen moslims. Maar daar houdt het niet mee op. Ze gaan gewoon door met fokken. Dus maak de borst maar nat.
  In de plannen van mr Weston wordt alleen de moslimmigratie bestreden Het is dweilen met de kraan open. Hij spant het paard achter de wagen in plaats van ervoor. Daarom zullen eerst de voorwaarden moeten worden gecreëerd, alvorens met enige mate van succes de moslims de weg naar huis kan worden gewezen. Deze plannen zijn derhalve helaas gedoemd te mislukken. Je kunt immers geen huis bouwen, als je geen fundering hebt gelegd.
  Om het probleem van de moslimmigratie op te lossen, zal een gedegen strategie moeten worden ontwikkeld. Dus allereerst een gewaarwordingsproces over de werkelijke aard van de illuminat’s op gang brengen. Daarna is er wellicht voldoende draagkracht voor het uitschakelen van de illuminati’s. En vervolgens kunnen de moslims worden aangepakt. In een effectieve strategie zijn dus minstens 3 fasen te doorlopen.

  Mr. Weston don’t be the fool, who spills his resources on a lost case. Half a job doesn’t work. Redo your homework. Call the “beast” by its name and get your priorities in oder. First things first !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Don´t blame the messenger. Tenslotte proberen we bij Bron ook wat te bereiken.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Aegolius cs (6 juni 2017 om 15:20)
    Ja inderdaad, ook bij Bron proberen we wat te bereiken. Maar ik krijg helaas steeds meer de indruk, dat velen hier wel het symptoom willen bestrijden, maar met een grote boog om de oorzaak heen lopen. Dat is dweilen met de kraan open. Het kost je veel energie. Je wordt er hartstikke moe van en je bereikt je dus niets mee. Ze willen water gooien op een gloeiende plaat, terwijl de kachel nog snort. Zij zijn dus bezig voor Jan met de korte achternaam.
    Alvorens je ook maar iets kunt gaan doen, zul je eerst de randvoorwaarden moeten regelen. Ik heb aangegeven. wie de problemen faciliteren. Zolang je die niet aanpakt, kun je elke oplossing van de problemen wel vergeten. First things first !!!

    Geliked door 1 persoon

 11. Theodoor zegt:

  Natuurlijk is er iets aan te doen, waar een wil is, is een weg.
  Maar ze willen niet, dat is het probleem.

  Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Theodoor (5 juni 2017 om 19:41)
   Ja, dat is zo. ZE kunnen er wat aan doen, als ZE dat willen. Maar ZE doen het niet. Ze zijn niet geïnteresseerd in de problematiek van het volk. ZE hebben een andere angenda. Ze hebben andere belangen. ZE zijn illuminati. ZE hebben opdracht van hoger hand, satan, om HET te faciliteren. ZE moeten geleidelijkaan een grote chaos creëren, om ons de NWO en de GLOBALISERING door de strot te kunnen duwen. Zolang wij ZE niet aanpakken, zal er niets veranderen.

   Like

 12. Johan zegt:

  Ik zou nog een punt willen toevoegen aan de uitstekende lijst van voorstellen van Paul Weston, om de islamitische moordgesel te stoppen :
  Nederlanders moeten de mogelijkheid krijgen om zich te bewapenen. Zodoende kunnen zij meteen ingrijpen op het moment van een terreuraanval en hoeven ze geen 20 minuten te wachten tot de politie er is. Met Nederlanders bedoel ik echte Nederlanders en dus niet het geïmporteerde islamitisch tuig dat zich ook Nederlander noemt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s