Zweden: “Vluchtelingen” krijgen schietcursus

Screenshot_136

(Vertaling: E.J. Bron)

Een artikel van het Zweedse dagblad “Allehanda” gaat op dit moment rond op internet. Hierin is een absurde en gevaarlijke “integratiemaatregel” voor “vluchtelingen” te lezen. Het gaat om een cursus met vuurwapens.

Mitteleuropa

Terwijl patriottisch denkende mensen het steeds moeilijker hebben om aan een wapen te komen om hun gezinnen en hun eigendom tegen onberekenbare criminele immigranten te beschermen, krijgen in Zweden “migranten” een schietcursus als integratiemaatregel.

Sinds het begin van het jaar interesseren steeds meer “vluchtelingen” zich voor dit soort cursussen. In het voorjaar zou het aantal deelnemers bijna geëxplodeerd zijn. Het meest absurde aan de zaak: zogenaamd komen alle “vluchtelingen” uit (burger)oorlogsgebieden. Het afvuren van een wapen zou toch een trauma moeten oproepen.

Juist in Zweden, een land dat wat betreft asiel te vergelijken is met Duitsland, staat deze “integratiemaatregel” gelijk aan een provocatie.

Screenshot_135

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

28 reacties op Zweden: “Vluchtelingen” krijgen schietcursus

 1. 4sjun zegt:

  Zo onderhand wordt het tijd dat bezorgde burgers zich als vluchteling gaan aanmelden om daarmee een niet te negeren statement te maken dat in elk geval het alternatieve nieuws haalt. Vluchtelingen krijgen behalve gratis onderdak en gratis inkomen zonder noemenswaardige jarenlange inleg veel meer extraatjes aangeboden dan de kinderen van de hiervoor doorgeschoven rekeningen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry Willemse zegt:

  Hoeveel duidelijker wil je het hebben waar de boven ons gestelden naar toe willen?

  Geliked door 1 persoon

 3. Qvic zegt:

  Europa met al zijn oorspronkelijke bewoners moeten gedood worden, want dat blanke ras heeft een te intelligente wetenschap/kennis opgebouwd dat een gevaar vormt voor de machtselites. Dan is het snelste en het makkelijkste om moslim immigranten direct bij aankomst in onze landen een wapencursus te geven, om de oorspronkelijke bewoners te ruimen. Nog voordat zij zich onbedoeld zich aanpassen aan hun lekker lui schap in dat land, want dan zijn zij liever lui, dan moe. Want als zij toch alles krijgen, zonder daar iets voor te doen, wordt de mens steeds luier en meer eisender.

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Kunnen ze daarna mooi de Zweedse bevolking afknallen in een winkelcentrum.
  Met een mooie cursus schieten van de overheid, geeft dat het beste resultaat straks in het winkelcentrum. (de uitvinder hiervan is vast geen PVV-er..ik denk meer aan het Klaver type)

  In ieder geval..goed bedacht, als je de bevolking snel wilt uitroeien!

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Vergelijkbaar met cursussen kickboksen voor allochtonen. De linkse gelovigen van de religie van de maakbare wereld weten in hun radeloosheid niet meer wat ze moeten verzinnen. Na de schietcursus komt natuurlijk de cursus omgang met slag en steekwapens en je rijbewijs in 10 dagen. Ik hoef natuurlijk niet in te vullen welke de maatschappelijke mogelijkheden zijn met deze cursussen. Uiteraard worden deze cursussen allemaal gratis aangeboden en uiteraard man en vrouw gescheiden.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ guusvelraeds

   Degene die in eerste instantie en voor 100% verantwoordelijk is voor alle gevolgen van deze ondoordachte ‘actie’, is de Zweedse overheid. Die ‘vluchtelingen’ zijn geen vluchtelingen, maar doodgewoon criminelen, die nu geleerd worden hoe ze ons te zijner tijd van het leven kunnen beroven. En die kans pakken ze uiteraard met beide handen aan. Werkelijk álles wordt die misdadigers in de schoot geworpen!!

   Het is bijna niet te geloven dat men in Zweden zoiets waanzinnigs doet…..!

   Geliked door 1 persoon

  • ildiko zegt:

   Zweden moet met een hek geïsoleerd worden, het is levensgevaarlijk voor andere landen. Hoop dat er een burgeroorlog uitbreekt zo gauw mogelijk.

   Like

 6. Theodoor zegt:

  Krankzinnig idee lijkt me.

  Like

 7. JanKlaassen zegt:

  Je verwacht het toch niet, maar iedere dag kan het gekker en gekker met het slinksgroene kankergezwel. Ze gaan gewoon door met het ondermijnen van de samenleving, net als in Amsterdam, waar marocs gratizzzzzzz kickboksles kregen, zodat ze de autochtonen helemaal verrot konden schoppen!!! Zo heeft ieder land zijn eigen specifieke kankergezwel, wij de partij vd Afgrond en zij in Zweden ook zoiets. Weer helemaal duidelijk wie de echte vijand is van de burger, dat is de overheid die dit soort debiele zaken faciliteert!!!

  Geliked door 2 people

 8. Golden Girl zegt:

  als je denkt het kan niet gekker worden, ja dat kan dus wel
  je geeft je toekomstige bezetters wapens…
  als je thuis bijvoorbeeld wordt overvallen en de dader heeft geen wapen bij zich zegt u dan ook er ligt een groot mes in de keuken, de waanzin om vluchtelingen een schiet cursus te geven, en de Zweden ? die mogen afwachten wanneer ze afgeknalt worden

  Geliked door 1 persoon

  • Harry Willemse zegt:

   Hoe bedoelt u toekomstige? Gezien de stand van zake in Zweden is dat land niet meer te redden. En als er niet gauw een kentering komt vrees ik het ergste voor Europa.

   Geliked door 1 persoon

   • Golden Girl zegt:

    Oké, de bezetters zijn al in grote getale onder ons, geef ze hier ook schietcurses om ons zo spoedig mogelijk op te ruimen ,ik vrees al langer voor Europa en ons land
    Nou ja ons land? Die wordt de dat volk op een presenteerblaadje aangereikt en de 2 vermoorde meisjes van 14 jaar vraag ik me af of het roomblanke jongens waren

    Geliked door 2 people

 9. paulzwueste zegt:

  Hoe is het mogelijk.
  Die Zweden blijven je verbazen…
  Hoe kun je het bedenken… zou je zeggen.
  Zij zeggen helemaal niks.
  Die geven dat brooddronken geteisem gewoon ’n wapen in de hand en vertellen dan dat het zo heerlijk fijn in de hand ligt en dat je er maar liefst 8 man op ’n rijtje mee kan doorboren in een klap.
  Komaan, U kunt het… Zeggen ze dan.
  Gewoon door blijven oefenen en als u geslaagd bent mag u het wapen mee naar uw roverhoofdkwartier nemen, en als u zin hebt wat blanken afschieten…

  We zijn hier toch in Zweden…!

  Geliked door 1 persoon

 10. Steven zegt:

  Ik heb ook zo’n vaag vermoeden dat men er alleen maar op uit is om van de autochtone bevolking een WEERLOOS volk te maken.
  Elk weldenkend mens weet heus wel waarom er ZOVEEL belangstelling voor is onder de asieleisers om te leren schieten…daar heb je geen CUM LAUDE voor nodig…

  Geliked door 1 persoon

 11. biebie zegt:

  Ze moeten inmiddels wel heel vaardig zijn want ze zijn al meer dan 1 jaar op cursus:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/16/zweden-een-door-de-staat-gefinancierde-opleiding-tot-sluipschutter-sniper-voor-moslims/

  Geliked door 2 people

 12. gastlezer zegt:

  Als ik het goed heb gaat tijdens de schietles per ongeluk het wapen af en zijn we af van dat geteisem

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Volgens Pamela Geller hadden o.a. de Somalische vrouwen begin vorig jaar al schietlessen op de schietbaan

  Sweden: State-funded Muslim “Sniper” Training

  ( hebben ze natuurlijk wel nodig tussen al die hitsige Zweedse mannen……….! )

  Like

 14. Elisah zegt:

  Ik meen zoiets al eerder gelezen te hebben, misschien een jaar of zo geleden.
  Zijn ze daar nog steeds mee bezig, iedere keer als je denkt dat het niet waanzinniger kan, dan weten de Zweden er nóg een schepje bovenop te doen.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Dan mogen zij zeker ook wapens mee naar huis nemen.
  Wat een idioterie, het recept voor een burgeroorlog is geboren. Zouden de Zweedse liberal democrats soms geen raad meer weten met de door hen verpeste samenleving en op een volledige anarchie aansturen waarbij zij hopen hun eigen hachje te redden door de wijk te nemen naar een ander land ?

  Geliked door 1 persoon

 16. kampersrene zegt:

  Ik dacht , eindelijk de zweden krijgen schietoefeningen om zichzelf en hun gezin te beschermen , die hebben tenminste een regering die zijn burgers wil beschermen . Ik las het artikeltje voor de tweede keer en ik was , O ! zo verkeerd . Waarom binnen afzienbare tijd , een cursus , hoe maak ik een clusterbom , hoe leer ik omgaan met een mes enz …dan gaat onze vernietiging wat sneller vooruit

  Geliked door 1 persoon

 17. Marian zegt:

  Die zijn helemaal van de pot gerukt.

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  Europa is een groot bestuurlijk tbs kliniek! Gekozen door vermaledijde burgers.

  Like

 19. Henk.V zegt:

  Ook in Nederland hebben vertegenwoordigers van de links-georiënteerde overheid gespeeld met de gedachte om lastige lichtgetinte jongeren karatelessen te geven, met het doel hen ”zelfbeheersing bij te brengen”.
  Waarschijnlijk is dit zelf-destructieve voornemen ook wel uitgevoerd..

  Maar passen de plannen in mallotig Zweden en Nederland niet precies in het voornemen om de eigen bevolking te onderdrukken en uiteindelijk ondergeschikt te maken aan de beoogde nieuwe
  elites die de glorierijke vernieuwing van de EU gestalte moeten geven?
  Politiek correct staat voor antichrislelijk, puur verderf, sluipende dictatuur en groite intolerantie jegens degenen die de gevaarlijke ontwikkelingen benoemen, een pikzwarte toekomst waarin alle schitterende verworvenheden van onze Westerse beschaving stuk voor stuk op de vuilnisbeld zullen belanden.
  Al onze vrijheden gaan er aan en onze met ”Brussel” collaborerende overheden staan dat niet alleen toe, NEE ze WILLEN deze ontwikkeling ook!
  En nog steeds heeft de meerderheid van ons ingedutte volk geen benul van wat op ons af komt.

  De huidige gang van zaken dwingt ons ons tot actie
  Ik kan hieroverv niet in details treden, omdat er van meerdere kanten op ons gelet wordt.
  Één ding staat vast : het is aan een tot bezinning gekomen burgerij niert gegund achterover te leunen met een IK-HEN-HET ALTIJD-WEL GEDACHT gevoel.

  Het besef dat onze samenleving -door toedoen van haar eigen overheden en opniniemakers- is beland in een staat van levensbedreiging moet leiden tot grote waakzaamheid en tot bereidheid om onze verworvenheden en vrije samenleving met alle middelen succesvol te verdedigen.
  Het verraad komt van binnenuit, helaas.
  Daar ligt dus het hoofdaccent van een eventueel overeengekomen plan van gezondmaking van ons land.
  Iedere lezer moet voorzichzelf maar de balans gaan opmaken….

  Geliked door 1 persoon

 20. Pingback: ‘Meditatieplek’ voor ‘jongeren’ | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s