De “gematigde” islam bestaat wel degelijk . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

16 reacties op De “gematigde” islam bestaat wel degelijk . . .

 1. Steven zegt:

  Met die stelling is Groen Links het nou ook mee eens!

  Geliked door 2 people

 2. Marian zegt:

  En allebei zijn ze bloederig.

  Like

 3. Japio zegt:

  Gedreven door de koran/islam/mo moorden ze, verkrachten ze, terroriseren ze en roven ze in hun gastlanden. Het enige gematigde hieraan zijn de reacties van de overheden en die linkse medeplichtigen.

  Like

 4. GroenLinks loopt voorop met zelfislamisering.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Inderdaad , zij verkrachten met mate . Bekogelen al eens de politie, maar eveneens met mate .
  Zij gebruiken al eens geweld maar houden het binnen de perken want het is enkel een schreeuw om aandacht . Ze parasiteren in geen geval maar produceren vele kindjes want dat brengt veel
  centjes in het laadje en papa kan rustig thuisblijven om bij dag uit te rusten van zijn nachtelijke kinderproductie . Dat onze getaande medemenschen zouden “roven” is een misplaatste veronderstelling , ze zijn wel verplicht om hun karig leefloon een beetje te spijzen. Wat dat laatste betreft , het is de schuld van de gierige regering , als ze niet meer begrip tonen gaan we
  “radicaliseren” We zullen wel eerst vragen aan groen links om te bemiddelen

  Geliked door 1 persoon

 6. ReaGluurder zegt:

  Als ik zie wat er in Israel allemaal aan grote miljardenprojecten wordt gewerkt, terwijl dit een relatief arm land is en heel veel geld nodig heeft voor defensie. In NL klotst het geld weer bij de plinten op, maar men doet alsof elk dubbeltje tig keer omgedraaid moet worden, er amper geld is. Waar gaat verdomme al dat geld naar toe?????????? Nou, dat weten wij al decennia; naar de bijna 2 miljoen Zielenpieten die hier met een welkom-welkomkoortje zijn binnengehaald en die nu met miljarden gesubsidieerd moeten worden en waar 100en hulpinstanties zich mee moeten bemoeien! Ongeveer 500 miljard is hier al aan uitgegeven! Met als resultaat een ooit stabiel en welvarend landje voorgoed naar de Kloten geholpen! Er is geen redden meer an!

  Geliked door 1 persoon

 7. Theodoor zegt:

  Toch wel klasse van de politiek dat het ze steeds maar weer lukt om een positieve draai te geven aan de islam.
  Leven in een andere wereld, veel weglachen en zo. Net doen of je het serieus meent maar ondertussen je eigen plan trekken.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  NUTS, en dat niet te aksepteren gaan we verloren in het moeras van de politiek.

  Like

 9. Jade zegt:

  Islam, “gematigd of niet”, WEG ERMEE!!!
  Ze hebben de kans gehad, en ze hebben het verkloot.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Gematigde islam is dat deel van de islam dat nog niet voldoende is warm gedraaid voor de overdrive naar Jihad. De gematigde islam pleegt Jihad indirect. De radicale islam pleegt jihad direct. Beide zijn deel van een lichaam. De gematigde islam is het schip waarop de radicale jihadist drijvende gehouden wordt.

  Een moslim déradicaliseren heeft geen zin als ook niet de islam gedéradicaliseerd wordt.

  Je moet het zien als met het christendom. Niet elke christen stort zich vol overgave zoals Jezus in het liefde werk. Alleen Christenen die mentaal gepakt worden door het christendom doen dat.

  Dit principe geldt ook voor de islam. Niet elke moslim stort zich vol overgave in het roof, plunder moord en terreur werk zoals hun profeet Mohammed deed. Alleen die moslims die mentaal gepakt worden door de koran, de Hadith en de Sira.

  Het is eigenlijk heel simpel om te begrijpen. Je moet het alleen nog durven te zeggen.

  Breng het aantal moslims in Europa omlaag en het aantal terreur daden zal gelijke tred houden in mindering.

  Breng het aantal moslims in Europa omhoog zal logischerwijs ook de islam gerelateerde terreur stijgen. Het is als een communicerend vat.

  Nog steeds proberen ze in de kwaliteitsmedia vol te houden dat moslim terreur komt door racisme, achterstelling, armoede en noem verder de hele linkse reutemeteut maar op. Wat ze er niet bij vertellen is dat nooit in de geschiedenis een bevolkingsgroep zo schandalig gepamperd en op een voetstuk gezet is als de moslim populatie.

  Alles stond open voor de moslim populatie maar ze zijn het niet waard gebleken. Kom me niet aan fietsen met moslims die het wel goed doen. Zijn doen er niet toe. Velen doen het niet goed en het grote moslim drama begon pas echt toen men toestond dat moskeeën gebouwd mochten worden en en masse beroepsmoslim geïmporteerd werden.

  We hebben geen probleem met Surinamers met Chinezen met Hindoestanen met Polen met Roemenen. Ja je hebt criminele benden maar je hebt geen Poolse of Chinese terreur in Europa.

  We hebben wel MOSLIM TERREUR!!!!!!

  Verwijdering moslimpopulatie is gelijk aan verwijdering moslim terreur. Ergens zal een begin gemaakt moeten worden. Het Europese volk heeft er niet om gevraagd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jo Banjo zegt:

  Mijn definitie van gematigde versus extreme islamiet is deze: ‘Een gematigde islamiet snijdt per dag met een scherp mens één niet-islamiet de halsslagader door zodat het slachtoffer direct dood is !!! Een extreme islamiet snijdt om het uur met een bot mes een niet-islamiet de keel door, maar laat de halsslagader heel, zodat het slachtoffer langzaam doodbloed en zoveel mogelijk pijn lijdt !!!
  Dit alles doet een islamiet het liefst tijdens ramadan, als tijdverdrijf en lering, omdat hij niets mag doen en zich verveelt, en zoals u weet is verveling des duivels = allah’s oorkussen ! Ik zeg niet ‘omdat hij niet mag werken’, want een islamitische arabier werkt niet meer sinds de tijd van Mohammed, maar moordt alleen, en dat is ook werken in de ogen van een islamiet.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Helse conclusie maar helaas….
  Meer islam hebben we niet!

  Like

 13. Jan zegt:

  Intussen in Iran: 12 doden door ISIS-aanslag

  Iran: Saoedi-Arabië zit achter aanslagen parlement en mausoleum
  Ongekende aanvallen op belangrijke symbolen regime

  Iran houdt aartsrivaal Saoedi-Arabië verantwoordelijk voor de aanvallen in de Iraanse hoofdstad Teheran op het parlement en het Khomeini-mausoleum. Eerder op de dag eiste Islamitische Staat (IS) de aanslagen op, volgens Iran ‘een bewijs’ van Saoedische betrokkenheid. Bij de aanvallen kwamen twaalf mensen om het leven en vielen tientallen gewonden.

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/is-claimt-aanslagen-op-parlement-en-mausoleum-iran-12-doden-en-30-gewonden~a4499394/

  http://www.arabnews.com/sites/default/files/styles/ph3_660_400/public/2017/06/07/927391-1078086364.jpg
  http://www.arabnews.com/node/1111296/middle-east#photo/2


  http://www.tehrantimes.com/news/414052/All-four-attackers-on-Iranian-parliament-killed

  Like

 14. Jan zegt:

  Tommy Robinson stelt de gematigde moslim voor

  Like

 15. Jan zegt:

  Gematigde islam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s