ONTAARD NEDERLAND . . .

Screenshot_139
Nederland (1960)

 (Door: “Driek”)

En op dezen lieflijk zwoele Lentedag waarin het bladgroen ons land verfraait en schitterende wolkenlucht mijn gemoed met blijdschap vervult, lees ik in één der Socialistische Couranten dat er twee onschuldige meisjes van veertien jaar oud zijn vermoord. Het moorden gaat maar door. Ik vrees dat meisjes van veertien tegenwoordig teveel met Social Media bezig zijn. Ik maak mij daar zeer ongerust over, lezer. Het gansche land lijkt inmiddels te zijn bevolkt door niets ontziende barbaarse criminelen uit islamitische landen welke met den meest schandelijke middelen loeren op een te beroven of aan te randen prooi. Als hongerige hyena’s storten zij zich op een willoos slachtoffer, wetende dat dien lullig bange Nederlander toch niet in verzet komt. Die doet niks. Ik spreek er hier schande van.

Meisjes en vrouwen worden misbruikt en mishandeld, doch onze  regering is druk bezig te praten met een zooi nutteloze partijleiders die zich gedragen alsof zij behept zijn met het syndroom van Korsakov. Hoe is het toch in hemelsnaam mogelijk dat in een eens zo vreedzaam land mensen worden vermoord, beroofd, aangerand, mishandeld en bespuwd. Nederland is een ontaard land geworden.

Edoch, spitse lezer van E.J. Bron, het giftig ontembare bloed van dien veelal donkere gestalten met capuchon kunnen ongestraft hun wandaden plegen, want dien gewetenloze misdadigers hebben een grondige afkeer van den zeden en gewoonten zoals die in Joods christelijke landen gebruikelijk zijn. Ze zijn hier gekomen om hun verderfelijke ideologie te verspreiden en om ons leven tot op het bot te verpesten. En dat lukt ze tot nu toe vrij aardig.

Screenshot_140

 

Nederland (1960)

Maar, let wel, den tijd is aangebroken dat ons geduld met jullie op is. We hebben meer dan genoeg van dat schorremorrie uit landen waar Mohammed den scepter zwaait. Weg met dien vermaledijde islam. Ik kan geen hoofddoek en djellaba meer zien. En het wordt ook eens tijd dat dien Nederlandsche mannen hun baard afscheren. Ik zag zelfs een wielrenner met baard. Het lijkt hier zo langzamerhand wel een islamitisch land. Ik wil dat hier toch even gezegd hebben.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

79 reacties op ONTAARD NEDERLAND . . .

  • Zelfde script en zelfde grooming door internetbekenden in hun leeftijdsgroep.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Steven 6 Juni 2017 om 07:01 Steven, dat het bericht van die twee vermiste meisjes uit Tilburg wel in het AD stonden maar niet in het Brabants Dagblad (editie Tilburg) verbaast mij hogelijk. Als abonnee van het Brabants Dagblad kan ik u zeggen dat de voorpagina van het Brabants Dagblad bijna helemaal word ingenomen door die twee vermoorde meisjes. Helemaal bovenaan staat een heel klein foto’tje van die aanslag in Londen. Deze aanslag word op pagina 8 en 9 (met foto’s) vermeld.

   Like

  • ildiko zegt:

   ik hoop dat er niet op onze kinderen wordt gejaagd????

   Like

 1. BertG. zegt:

  Baarden dragen is toch echt een Nederlands gebruik.
  Of je het nou leuk vind of niet.

  Al die willen te kaap’ren varen
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Al die ranzige tweebak lusten
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Al die deftige pijpkens smoren
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Al die met ons de walrus kelen
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Al die de dood en de duivel niet duchten
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Geliked door 4 people

 2. BertG. zegt:

  Maar wat zijn oudere mensen toch altijd bemoeizuchtig wanneer het gaat om iemand anders zijn of haar uiterlijk.
  Dus omdat er een verzameling imbecielen rond loopt met een baard en een afschuwelijk gedrag, dan moet ik mij ook maar scheren.
  Ze lopen ook op schoenen, die dan ook maar in de kast laten staan.

  Ik ben gewoon chronisch te lui om dat iedere dag te doen, ondanks dat ik voor de rest van mijn leven scheermesjes heb liggen.

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Komt me bekend voor, hier nog één.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG.

   Scheermesjes…..? Ontharingscrème werkt toch net zo goed en veel sneller? 🙂

   Like

  • Harry zegt:

   Toch zou ik als oudere hier een beroep op je willen doen om er een beetje verzorgd uit te zien , Bert .
   Toen wij in Nieuw Guinea aankwamen , liepen die zwarten er ook heel haveloos bij .
   Dat maakt het voor de kolonisators een stuk makkelijke om een land te overrompelen , want het is toch maar een zootje ongelikten !
   Zo denken die mossels nu ook over ons .
   Vandaar deze oproep : scheer je glad .
   Ik houd er persoonlijk ook niet van om door een baard toegesproken te worden .
   Dus wil je je alsjeblieft scheren voordat je weer reageert ?

   Weet je wat het is , verloedering sluipt ongemerkt voort .
   Als wij je niet op het spoor houden zit je straks ook met een baard , ongewassen haar , een botje door je neus en een peniskoker achter de laptop .
   Misschien .

   Voor de prijs van de scheermesjes hoef je het niet te laten , las ik .
   En je lijkt ook langer jong , want je schraapt steeds de topjes van je opperhuid weg , waardoor je gezicht gladder blijft .
   Kun je ook nog eens een vriendin van vijftien jaar jonger strikken .

   Allemaal winstpunten !

   Like

 3. Ik had een beginnend hipsterbaardje, @Driek , maar dat is er nu na jouw artikel af. Ik heb ’t helemaal gehad met alles wat ook maar in de verste verte iets met deze mensonwaardige klootzakken en hun hele f*cking familie en zalvende medestanders te maken heeft. Wat mij betreft worden er definitievere oplossingen gezocht dan een open brief of een scheldpartij op ’t internet.

  Voor ons land is het nu ook begonnen. Voor ons hebben ze nog geen bommen in petto maar slachten ze een voor een onze kinderen af. Meisjes, godverredomme, op een leeftijd dat ze vrouw worden en heel kwetsbaar in de relationele sfeer, dus een bekend target. De geschiedenisboeken staan er bol van. En dat wordt in woord en daad gepromoot daar die rotte honden en andere criminelen in het hart van onze zogenaamde democracie.

  Geliked door 4 people

  • Golden Girl zegt:

   Breinb, sorry voor Bert maar ik hou niet van mannen met baarden, goed dat hij er bij u af is, opeens liep elke Pipo op tv met een baard, mijn favoriete weerman van RTL 4 Dennis Wild ook opeens, zo zonde, mooi koppie en dan haar op je gezicht laten groeien
   Maar die arme meisjes van 14, vreselijk zo uit het leven gerukt, die hadden ook graag nog 70 jaar langer willen leven, maar 2 schoften dachten daar anders over

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik heb helemaal geen baard, ik doe 1x in de 2 weken een poging om er een mes langs te halen.
    Soms 1x in de week, hangt van het weer af.

    Like

   • Republikein zegt:

    Goed zo en groot gelijk, zo hou ik ook niet van vrouwen met baarden maar een mooie snor sloeg ik niet af.

    Like

   • Ja goed dat we ontbaard zijn. Als ik zo’n ding laat woekeren en ik doe een jaartje aan de lijn en wat vet d’r in zie ik eruit als die Conchita Wurst.

    Of ’t 2 schoften waren willen de speurders nog niet kwijt. Ik zou daar zelf nog wel wat trucjes voor weten om ze te laten vertellen wie er achter zitten. Deze knakkertjes beschouw ik eerst maar als de lokjongetjes die gebruikt werden voor grooming. Ik hoop echt dat ik wat dit betreft ongelijk heb maar mijn gevoel en de omstandigheden zeggen anders.

    Like

  • Jade zegt:

   Goede comment, helemaal mee eens…

   Geliked door 1 persoon

 4. Marian zegt:

  In Nederland was het hebben van een baard een trend. Later lieten ze hun baard staan, was makkelijk. Dat deed mijn man ook, hij was net als Bert te gemakzuchtig. Hij had een zware baard en haalde zich tijdens het scheren vaak open.

  Geliked door 1 persoon

 5. Japio zegt:

  Helemaal mee eens Driek en ook met dat baarden gebeuren. Op één of andere manier lijkt het net of de Nederlandse man zich wil conformeren aan den moslim. Maar zoals BertG al suggereerde, het baarddragen is ook wel iets Hollands.

  Geliked door 1 persoon

 6. Taljaard zegt:

  Laten wij nu eerst maar eens afwachten wat het onderzoek naar deze ellendige dubbele moord oplevert voordat wij gaan speculeren over de etniciteit van de daders. Het feit dat de politie deze informatie achterhoudt doet wel iets vermoeden, maar ook daar kunnen wij niet zeker van zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Taljaard. U hebt gelijk: “Laten wij nu eerst maar eens afwachten, voordat wij gaan speculeren over de etniciteit van de daders. Echter de laatste berichten over een van de daders (vermoedelijke moordenaar van Savannah) brengt het volgende aan het licht: a) hij is al de hele jaar niet op school geweest en b) de contacten met zijn moeder lopen moeizaam. Die twee gegevens, vooral het laatste, duiden niet op een islamitische achtergrond. Bij moslims is er altijd een vader en familie. De contacten met de buitenwereld lopen altijd via een man en niet via een vrouw. Dus, hier wijst de etniciteit vooral op een Antilliaanse achtergrond. Het kerngezin bij de Antillianen bestaat bijna altijd uit een moeder met kinderen van verschillende vaders. 50 jaar geleden zong Cilla Black ‘Anyone who has a Heart’ https://www.youtube.com/watch?v=rWAcG5p0Jyg
   Bij de Antillianen zingt een doorsnee vrouw ‘Anyone who has a lul’ mag naar binnenkomen en een kindje maken. De producten die uit dergelijke gezinnen komen, zijn schadelijk en vaak ook gevaarlijk voor de samenleving. De oplossing voor deze kwestie kan heel simpel zijn. Aangezien deel van de Antillen zijn Nederlandse grondgebied, kan Nederland criminele jonge Antillianen – minderjarig of niet – gewoon naar een gevangenis op de Antillen sturen. Men kan hen na het vrijlating gewoon de terugkeer naar Nederland weigeren. Net zo goed dat een gewone Nederlander niet op de Antillen mag wonen, mits hij rijk genoeg is, waarom moet Nederland dit gespuis terugnemen? BOTER BIJ DE VIS.

   Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Er was eens ’n zeker Aart
  die droeg er met liefde 1 baard
  en geen soort immitatie,
  maar ’n bosrijke formatie
  want dat maakte meer mans, dus meer waard…
  .

  BertG. zegt:

  6 juni 2017 om 07:04

  Baarden dragen is toch echt een Nederlands gebruik.
  Of je het nou leuk vind of niet.

  Al die willen te kaap’ren varen
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Al die ranzige tweebak lusten
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Al die deftige pijpkens smoren
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Al die met ons de walrus kelen
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Al die de dood en de duivel niet duchten
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Een vijfdagenbaard kan wel leuk zijn, maar een grote volle baard is meestal echt niet mooi.
  Alleen Sinterklaas en de Kerstman mogen een baard hebben.

  Like

  • Ook een ongeschoren kop met een 5 dagen baard vind ik ook niks en feitelijk een belediging voor je omgeving. Feitelijk zijn al die vieze koppen typerend voor onze verloederende samenleving. Wat kost nou een scheermesje, 10 stuks voor 1 euro bij Kruidvat ! Ik ben geen aandeelhouder van Kruidvat overigens.

   Like

 9. trebor2110 zegt:

  zeden en gewoonten zoals die in Joods christelijke landen ruim tweeduizend jaar gebruikelijk zijn.

  Welke Joods Christelijke landen dan , volgens mij bestaan die niet

  Geliked door 1 persoon

  • Klopt, wij zijn oorspronkelijk gekerstende Vikingen met ruwe blonde baarden, om even on-topic te blijven, en blauwe ogen. Dat christelijke verfje is er door de dominees en pastoors bij bedacht want de kerken schreven de geschiedenisboeken. De Joden hebben hier nog minder invloed op onze cultuur, normen of waarden gehad als de afhaalchinees. Tegenwoordig noemen ze het ook al de Joods-Christelijk-Humanistische cultuur. Dat is al helemaal lachen met dat humanisme, moet ik altijd aan D66 denken.

   Like

 10. Beschouwer zegt:

  Die meisjes van 14 die zo met de sociale media bezig zijn hebben vaak veel bravoure om hun onzekerheid te verbergen. Als ze contact krijgen met sluwe loverboys vaak met een moslimachtergrond dat ziet de aasgierloverboy deze domme k*tjes als een prooi om veel geld mee te verdienen in de jeugdprostitutie of als drugkoerrierster. De bravouremeiskes vinden de stoere Marokkanen veel interessanter en spannender dan zo’n slungelige Nederlandse jongen die op de fiets komt in plaats op een dure scooter rijdt en die als vakkenvuller een klein beetje bij verdient. Zo worden er 3 vliegen in een klap geslagen. Misbruik van niet-moslimmeisjes mag want het zijn toch hoertjes met hun korte topjes en korte broekjes. De ouders van de jonge Marokkaanse crimineel zijn blij want die kunnen van de criminele centen een mooi huis kopen in Marokko. En tot slot door de criminaliteit wordt zoals de islam voorschrijft staat een niet-moslimstaat zwakker en gaat er meer geld van de niet-moslim naar de moslim. List en bedrog zijn namelijk toegestaan tegenover niet-moslims. Kortom de mocrocriminelen zien Nederlandse autochtonen als prooi die men door list en bedrog en intimidatie mag uitbuiten. Er staat een heel artikel in Trouw over dit maar zoals het policor huichelaars betaamd wordt de achtergrond van deze steeds verder doorwoekerende georganiseerde criminelen verzwegen. mocht mijn dochter zoiets overkomen dan maak ik hoe dan ook de loverboy kapot. Leest u mee vieze loerders van de gezagsdragers ??

  Geliked door 3 people

 11. hotchkisssaiga zegt:

  Er moet hoognodig preventief geruimd gaan worden hier in Nederland me dunkt dat we genoeg ervaring hebben opgedaan met kippen als we er 1 overhouden voor in Artis vind ik dat voldoende en nee geen koppeltje want dan breidt het probleem zich opnieuw uit

  Like

 12. fransdewit zegt:

  Denk dat ze het niet snel genoeg vinden gaan met van dat tuig op aarde zetten, hun vrouwen zijn ook continue zwanger, elk jaar kom er weer zo’n nieuwe potentioneele moordenaar bij. Ze dachten het eerst gevonden te hebben om meerdere vrouwen te nemen om zo doende ze te bezwangeren, nog meer van de vuilnis op deze planeet te zetten. Maar ook dat gaat niet snel genoeg, dus pakken ze maar Nederlandse meisje en vrouwen. Het is net onkruid, je kan het wel uitroeien maar ja dat mag dan weer niet. En als wij naar het buitenland gaan, moeten we eerst allerlei spuiten halen bij de GGD, neem je een huisdier mee, moet die eerst een tijdje in Quarantaine.

  Geliked door 1 persoon

 13. kruisridder zegt:

  Binnen de kortste keren is de tijd aangebroken dat de islam uitgeroeid zal gaan worden. Er komt steeds meer weerstand tegen de horden van Mohammed. En ik zwaai graag de laatste mohammedaan uit die door het zwaard sterft.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kruisridder Wij hebben eigenlijk net zo’n groot probleem met de geschifte beleidsmakers die al dat ongedierte beschermt; kost wat het kost. Mensen zonder ziel en zonder hart die pathologische haat tonen tegenover hun eigen volk en hun eigen land. Ze doen er alles aan om de boel tot aan een kookpunt te brengen. Maar ook wij kunnen onszelf niet vrij pleiten. Wij krijgen iedere 4 jaar de kans om de situatie te verbeteren en wij kiezen telkens weer dezelfde mensen die ernstige schade toebrengen aan het leven en welbehagen van de bevolking. Zolang wij niet voor onszelf opkomen en durven voor andere mensen te stemmen, zouden wij onder de juk van onze vijanden blijven leven. Zo simpel is dat.

   Like

 14. Saeftinghe zegt:

  Ooit, zo’n 25 jaar geleden kende ik een meisje dat toen ook een jaar of 14 was.

  Op weg naar huis vanaf de manege.
  Capje op, rijbroek aan, zweepje op het fietsstuur onder beide wijsvingers.

  Een Noord Afrikaanse medelander komt naast haar fietsen, dringt haar maar de kant.
  Ze gaat tegen hem tekeer, leidt z’n aandacht af terwijl ze het zweepje stevig in een hand neemt.

  Remt even af om in goede positie te komen en haalt uit met de ogen als doelwit.

  De man slaakt een ijselijke kreet en komt in de braamstruiken langs het fietspad terecht.

  Het meisje komt veilig thuis, niet eens heel erg overstuur.

  Volgende dag in krant: Politie zoekt “slachtoffer” van de bij hen al lange tijd bekende man, die het in toekomst met een oog minder moet doen.

  Het meisje werd daarna gehaald en gebracht met de auto.

  De politie was overigens niet erg avtief met zoeken naar het “slachtoffer”.
  Ik denk dat agenten een beetje gniffelden en verder gingen met parkeerboetes schrijven.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Saeftinghe De Noord Afrikanen zijn berucht om het gevaar die ze brengen naar iedere land waar ze hun vieze poten neerzetten. De Nobelprijs voor Vrede voor 2018 moet naar HM Koning Mohammed VI van Marokko gaan; mits hij op zijn minst 60% van de Rif bevolking (en dergelijke gebieden) verdelgt.

   Like

 15. rob zegt:

  Tijd dat er niet meer gepraat wordt en meer gedaan wordt. Geen worden maar daden. Vanaf nu hard erop iedereen.
  Met grof geweld zonder genade.

  Like

 16. Oeps48 zegt:

  Driek, jij verwondert je. Ik verwonder me, dat jij je verwondert.
  Er zijn twee jonge meisjes vermoord en er zijn er blijkbaar weer twee weg. Het lijken incidenten, maar dat zijn ze niet. Het is geörkestreerde chaos. Er wordt niets gedaan ondernomen om die “incidenten” te voorkomen. Zodra het kalf is verdronken, zien we heel veel frustratie. Er komt machtsvertoon, maar het is mosterd na de maaltijd. Er wordt “ach en wee” geroepen, bloemen gelegd, een stille optocht gehouden en de machthebbers spreken een paar loze woorden. Maar de put wordt niet gedempt. Natuurlijk niet, want het is de “geörkestreerde chaos”.

  https://openclipart.org/download/217957/And-Satan-leads-the-concert.svg

  De meeste van onze machthebbers zijn illuminati’s. Zij denken het licht te hebben gezien. Zij zijn lid van duistere geheime genootschappen. Hierbij moeten we denken aan vrijmetselaars, skull and bones, bilderbergers, jezuïeten en dergelijke. Zij hebben hun ziel en zaligheid aan satan verkocht. Zij hebben trouw, gehoorzaamheid en eerbetoon aan satan gezworen. Satan heeft hen de hemel op aarde beloofd. Nu moeten ze naar de pijpen van satan dansen.

  Satan wil zijn als God en waant zich als zodanig. Satan is uit op de absolute macht. Satan heeft daartoe een een machtsstructuur ontwikkeld. Dat is een piramide zonder top. Deze piramide bestaat uit 13 lagen en wordt gevormd door de illuminati. De top zweeft er boven. Dat is het alziend oog van sartan. Deze machtsstructuur is éénrichtingsverkeer. Satan heeft alle touwtjes in handen. Satan beveelt en de illuminati voeren de opdrachten uit. Als de illuminati dat niet doen, wordt de hen beloofde hemel op aarde een hel.

  Macht wordt veelal abusievelijk verward met leiding geven. Maar er is een groot verschil.Macht berust op principes als egoïsme, gezag, bevel, vrees, adoratie, onderdrukking, misbruik en is veelal destructief. Leidinggeven berust op principes als richtingeven, ondersteuning, overleg, inbreng, samenwerking, stimulatie participatie, probleemoplossend en is meestal constructief.

  Niet alleen politici zijn illuminati’s, Ook bankiers, media, industrie, amusement, justitie en vele andere tereinen zijn geïnfiltreerd. Satan heeft bijna overal zijn kornuiten zitten. Illuminati’s komen niet alleen uit elitaire kringen. Nee, ze komen voort uit alle lagen van de bevolking. Zelfs je buurman kan een illuminati zijn.

  In principe kennen illuminati’s elkaars opdrachten niet. Ieder voert zijn eigen opdracht uit. Illuminati’s maken gebruik van een groot aantal symbolen en signalen. Als een illuminati hiervan gebruik maakt, zullen andere illuminati’s weinig of geen oppositie voeren.

  De illuminati’s zijn als satan vooral egoïstisch en hebben geen scrupules, geen geweten, geen compassie, geen empathie. Alles, dat het doel c.q. de opdracht dient is toegestaan, Vandaar list, leugen, bedrog, manipulatie, propaganda, corruptie, fraude, diefstal, brandstichting en ook verkrachting, pedofilie, satanische orgieën, moord en doodslag en wat dies meer zij. Omdat satan overal zijn kornuiten heeft zitten, komen de illuminati’s ermee weg. Het wordt gewoon onder de mat geschoven. Illuminati’s doen hun uiterste best om sympathiek, vriendelijk en genereus over te komen. Maar vergis je niet. Dat is slechts een façade, waarachter ze hun ware aard verschuilen.

  Satan is uit op macht. Satan wil de absolute alleenheerschappij over de hele wereld. Satan probeert dat te realiseren met de Nieuwe Wereld Orde (NWO) en de globalisering. Alle macht valt aan Satan toe. Een groep kornuiten voeren de opdrachten uit. De bevolking wordt tot slavernij gebracht. En degenen, die voor satan niet van nut zijn, dat is het merendeel van de wereldbevolking, worden uitgeroeid.

  De NWO wordt tot stand gebracht met chaos, grote chaos. Alle zekerheden en vrijheden worden aangetast. De bemoeizucht van de EU is schier eindeloos. De bevolking wordt in angst en vrees gestort., schijndemocratie, verkiezingsfraude, terrorisme, verkrachtingen, moslimmigratie, economische crisis, werkeloosheid, grote schulden, woekerpolissen, uitholling van pensioenstelsel, invoering sharia en noem maar op, worden gebruikt om de grote chaos te creëre. Het wordt on in hapklare brokken door de strot geduwd. De machthebbers faciliteren het. Ze doen niets, om het te voorkomen. Zij zijn immers zelf de illuminati’s, die de satanische opdrachten uitvoeren. Zij dienen het kwaad en niet het volk.

  Wat wij tot nu toe hebben gezien is slechts het topje van de ijsberg. Maak je borst maar nat. Het wordt nog veel erger. De meeste moslims komen niet uit eigen beweging. Ze worden naar hiertoe gestuurd. Deze migratie wordt geörkestreerd. Illuminati’s als die engerd van Soros, een NAZI, die de mensheid intens haat, hebben dat opgezet en gefinancierd. De moslims worden door satan gebruikt, om grote chaos in Europa te creëren. Ook de zogenaamde terroristische aanslagen zijn geörkestreerd. Het zijn valse vlag operaties met als doel chaos en paniek. Satan gaat ervan uit, dat, wanneer de chaos groot genoeg is, de invoering van de NWO een peuleschil is.

  Isis is door de illuminati’s als Obama en Hillary Clinton op poten gezet, om oorlog en chaos te creëren. Zij zijn illuminati’s en hebben dat gedaan in opdracht van wie anders, dan satan.

  Opeens zien we overal autochtone mannen, die hun baard laten staan. Televisieseries geven het voorbeeld. Er wordt geen woord over gerept. Het heeft er alles van weg, dat het slechts een modeverschijnsel is. Dat is het niet. Satan wil ons laten wennen aan het idee dat mannen een
  baard hebben. Dan vallen de moslims niet meer zo op. Ook dit wordt ons in hapklare brokken door de strot geduwd. En het klootjesvolk trapt er weer massaal in.

  Nederlanders slaapt gij nog !!! Drommels, wordt wakker !!! Jongens van Jan de Witt, het is bijna twaalf uur !!! Alle klokken luiden !!! Draal niet langer !!! Hang buiten uw vlag !!! Het rood wit blauw, de kleuren van uw land !!! Uw voorvaderen hebben er hun leven voor gelaten !!! Uw land is klein, maar laat uw daden bennen groot !!! Wees trots op uw cultuur !!! Denk aan uw kinders en uw kinders kinders !!! Laat hen een land na, waarin zij met trots op u kunnen terugkijken !!! Uw land is in gevaar !!! Laat de leeuw niet langer in zijn hempie staan !!! Geen woorden, maar daden !!! Sta op uw rechten !!! Strijdt voor uw vrijheid !!! Laat u niet langer knechten !!! Hand in hand kameraden !!! Ga in het oranje, of uw blauw geruite kiel !!! Scheer af uw baard !!! Den vaderland getrouwe !!! Ferm en fier !!! Geef niet langer toe aan het duivelse gedoe !!! Schakel uit de iluminati’s !!! Verjaag satan !!! Verdrijf den indringer !!! Stop de geörkestreerde chaos !!! Vrij en onverveerd !!! Geef ze van katoen !!! Maak Nederland weer vrij en groots !!! Nederland, uw land, uw trots en uw roem !!! Nederland, uw kampioen !!!
  NEXIT, NEXIT, NEXIT !!!


  Het illuminati monument bij Atlanta

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Dit loopt echt helemaal uit de hand met jou zo.

   Like

   • Elisah zegt:

    Dat zou best wel mee kunnen vallen, er zijn verschillende zaken waar wij ons geen voorstelling van kunnen maken, maar dat wil niet zeggen dat er niks gaande is….

    Geliked door 2 people

   • Oeps48 zegt:

    @ BertG. (6 juni 2017 om 21:05)
    Ik denk, dat het hoogtijd is voor jou, om naar de opticiën te gaan voor een bril. Het lijkt erop, dat je zo bijziend bent, dat je niet verder kunt kijken, dan je neus kort is.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    The devil made me do it.

    Like

  • Harry zegt:

   Het satanspook heeft je weer goed te pakken , Oepsie !

   Ik heb vroeger in Afrika malaria gehad , dan ben je ook helemaal van het padje .
   Had voortdurend het gevoel dat mijn bed recht overeind stond en kon maar niet uitvogelen waarom ! Probeerde me vast te houden aan de kraalrand om de matras .
   Vergeefs !
   Viel er dan ook wel zes tot acht keer per dag uit .
   En tot jaren later kwam iedere dag op dezelfde tijd de koorts weer opzetten .

   Jij hebt ook zo iets , zie je de parallel ?
   Alleen bij mij is het uiteindelijk over gegaan .

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Harry (6 juni 2017 om 22:01)
    Wat erg voor je, dat je vroeger in Afrika malaria hebt opgelopen. Maar gelukkig heb je het overleefd. Dat je enge spoken ging zien, begrijp ik. Je had wellicht, zoals zoveel stoere blanken pleegden te doen, de zwarte medicijnman beledigd. Tja, die praktiseren voodoo.

    Like

  • Klopt allemaal weer als een bus. En er is een opvallende overeenkomst bij die knakkers en knakkerinnen met die gevouwen handjes; ze hebben allemaal een satanische blik. Kennelijk opgelopen tijdens de ontgroening toen ze Satan moesten pijpen.

   Geliked door 1 persoon

  • Jade zegt:

   Uw reactie is een artikel op zich…, dank voor het plaatsen.

   Geliked door 1 persoon

  • Onno zegt:

   Ga vooral in het Oranje, wakker Nederland. De kleur van het verzwelgende/nassauende hellevuur!

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Onno (6 juni 2017 om 23:56)
    Tja, dat is nou eenmaal onze Nederlandse cultuur. !!!

    Like

 17. BertG. zegt:

  Leuke foto ook uit die tijd, Driek.
  Iedereen gezellig voor de tv, waarop ik even geen beeld kan zien, en moeder de huisvrouw, de sloof uithangen met een strijkbout.
  Ze deden we dat toen, en niemand die zich daar druk om maakten.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar nu dus wèl! Allemachtig, wat ben ík blij, dat we die tijd achter ons hebben!
   @Driek, je bedoelt het goed, maar terugkeer naar díe periode is voor mij echt geen optie!

   Geliked door 1 persoon

   • Taljaard zegt:

    @Trees
    Moeders ging meestal wel over de centen en dat hield in dat de meeste mannen eigenlijk maar heel weinig te vertellen hadden. Ze konden hun loonzakje bij haar inleveren en een tientje zakgeld krijgen voor een paar biertjes op zaterdag en twee pakjes shag voor door de week.
    Mijn vader dus ook toen hij nog in loondienst werkte.
    En moeders beschikte over een bekwerk waar zelfs hij niet tegenop kon.
    Kreeg als kind liever een paar meppen van hem dan dagen achter elkaar verbaal door haar in de grond te worden geboord.
    Het hing dus ook erg van het soort vrouwen af.
    En ben in mijn jeugd eigenlijk alleen maar omringd door sterke en zelfverzekerde vrouwen. Een formidabele matriarch van een grootmoeder, een stel tantes met haar op de tanden en een moeder die voor de duvel en zijn ouwe moer nog niet bang was.

    Geliked door 1 persoon

  • Vrouwen waren in de tijd nog echt vrouw, @Bert_G. Vrouwen waren trots op de witheid van hun was die hing te pronken aan de waslijn. Als het mannetje op zondag uit de kroeg kwam werden hem liefdevol de pantoffels aangedaan en stond er lekkere soep klaar. Daarna gingen ze ‘even liggen’. Vandaag hebben de vrouwen geen zak meer te doen door al die electrische hulpjes. Straks komt de robot en dan liggen ze echt de hele dag op de bank chocola te vreten want dat is goed voor de lijn. Mannen komen niet meer in de kroeg, die moeten de auto wassen en daarna niet meer ‘even liggen’ maar moet er 100 kilometer gefilevloekt worden om bij de meubelboulevard te komen.

   Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Nee Bert als je goed kijkt, dit speelde zich af toen nog niet iedereen een tv had. En woensdag en zaterdagmiddag waren er kinderprogramma’s op de tv. en mochten de buurkinderen bij je thuis komen kijken. Het was toen nog heel gemoedelijk.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    De tijd waar jij het over hebt, is uit de tijd dat mijn moeder een jaar of 10 was..
    10 jaar daarvoor dus.
    Ik kom uit ’63 en een tv was toen al aanwezig bij zo’n 95% van de mensen.
    Ook bij ons thuis, volgens foto’s uit mijn baby tijd.
    Daar was ik al op bezig om aan de zenderknop te draaien.
    Op 2 oktober 1951 was de eerste landelijke uitzending, vanuit studio Irene.
    In 1967 was er voor het eerst reclame op de Nederlandse televisie en werd ook kleuren-tv geïntroduceerd.

    Like

   • BertG. zegt:

    Vanaf oktober 1960 werd er op alle avonden uitgezonden, meestal van 20.00 uur tot 22.20 uur.
    In oktober 1962 ging het aantal zenduren van 26 naar 30 uur per week en begonnen de uitzendingen voortaan om 19.30 uur.
    Met de komst van een tweede net in 1964 was er sprake van Nederland 1 en Nederland 2.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_de_Nederlandse_televisie

    Like

 18. JanKlaassen zegt:

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11918:talloze-vragen-rondom-dubbele-moord-romy-en-savannah&catid=9:binnenland&Itemid=22

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28315296/__Meisjes__16_en_17__vermist__.html
  Er komt zo de gedachte in mij op dat dit allemaal doordachte plannen zijn om de rechten en vrijheden van vrouwen stukje bij beetje in te dammen en uiteindelijk af te nemen! Wen er maar aan lieve mensen! Deel van deze strategie is uitstekend verwoord door de Masons in uitgelekt document(internet!)!

  Maak het dusdanig onveilig op straat dat de dames niet meer zonder chaperonne de straat op durven. Onbegeleid lopen=uitnodigen tot ‘nemen’. Creëer een environment dat duidelijk wordt dat zonder hoofddoek de vrouw loslopend wild is! Overigens in de Moslim cultuur is onbedekt hoofd voor de vrouw sowieso teken dat men haram is en ze misbruikt mag worden (slavin!)!

  Zorg dat in een land meer en meer geaccepteerd wordt dat Islam regels (Sharia) gaan gelden (Zweden!) eerst voor de moslims en uiteindelijk allen (UK). Creëer meerderheid in aantal van hen die jouw ideologie aanhangen. Vernietig en leg het zwijgen op aan andere geloven(Jodendom, Christendom) door hun kerken (Evangelisch)en gemeenschappen( gemengde huwelijken Joden!) uit te hollen met kunst en cultuur, sport en spel en cohesie te vernietigen (Afbraak huwelijk en gezin en heers en verdeel Nederlandse politiek). Feminiseer de Europese/NL man middels vooral damesbladen en VIVA B.S. (Bull Shit) artikelen en schilder hem af als ‘gevoelig’ of laat hem op popidool – Lennon, Joko Ono-lijken (doet het goed bij jonge –tussen de oren vacuüm getrokken- en ‘springerige’ meisjes en daarmee heb je de jeugd!

  Creëer angst (aanslagen) en neem stukje bij beetje politieke power over (Islamitische burgemeester Londen, Rotterdam,Malmö, etc.) in gemeenteraden en politieke partijen(groen links Jasser Klaver, PvdA ,VVD). Beeld Moslim mannen af als viriel (sterk) en bereid hun vrouw te verdedigen. Infiltreer de rechterlijke macht en creëer klasse justitie! Leid aandacht van het publiek af van wat er werkelijk aan de hand is d.m.v. gigantische B.S. verhalen en de islamisering kan gewoon een tandje hoger weer!!!
  http://www.telegraaf.nl/prive/28314222/__Dramatisch_besluit_Anneke_Gronloh___IK_STOP____.html

  Kortom, er is niet zo veel nodig de huidige generatie (NIX) uit de jaren 90 en daarna in je mandje te krijgen! Gelukkig (prijs de Heer) groeit het aantal mensen dat uit de winterslaap ontwaakt.

  BENT U NU OOK AL WAKKER ??????????????????????????

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Wat heeft Anneke Gronloh nou met jou reactie te maken?

   Like

   • JanKlaassen zegt:

    Je bent nog steeds niet wakker blijkbaar beste Bert.
    We worden bezig gehouden met imbeciel-debiel nieuws in de kranten zoals dat van AnnekeG, terwijl het plan van de elite steeds verder uitgerold wordt. Dus nog een keertje het verhaal heel goed lezen!!!

    Geliked door 2 people

   • tjonge zegt:

    leeft die nog dan ? en was daar nog een markt voor ? wie huurt zo iets nog op die leeftijd ?

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ JanKlaassen (6 juni 2017 om 19:26)
   Ja, ik ben al wakker. Maar ik vrees, dat het merendeel van de Nederlanders nog slaapt. Zelfs bij E.J.Bron zijn een aantal vaste gasten nog niet helemaal wakker. Er zijn hier ook mensen, die bang zijn voor de waarheid. Ze lopen met een grote bocht om het echte probleem heen en willen gaan dweilen, terwijl de kraan nog open staat. Er zijn hier ook mensen, die “ach en wee” roepen en het daarbij laten. Weer anderen beklagen zich, dat “ZE” dit of dat niet doen, maar beseffen niet waarom “ZE” het niet doen. Ik kom hier ook mensen tegen, die zo bijziend zijn, dat ze niet verder kunnen kijken, dan hun neus kort is.
   Het is zo jammer, dat zoveel mensen niet kunnen of willen begrijpen, wat er zich allemaal achter de schermen in de grote mensen wereld afspeelt. Deze mensen bijten zich vast in de problemen van de bijzaken, “terroristische aanslagen” en “moslimmigratie”. Maar ze missen het overzicht en zien de grote lijnen niet. Het grote plan, dan momenteel ten uitvoer wordt gebracht, de GLOBALISERING en de NWO wordt niet begrepen. Ze snappen niets van het doel. dat het moet dienen en wie er achter de schermen aan de touwtjes trekt noch hoe de hiërarchie funktioneert. Ze begrijpen evenmin dat decimering van de wereldbevolking mede een belangrijk doel is. Ze hebben ook niet door, dat voor ons, gewone mensen, slechts slavernij in het verschiet ligt. Ze slikken alles voor zoete koek, wat de MSM ze in hapklare brokken voorschotelt. En tussen de regels doorlezen is een kunst, die de meesten niet machtig zijn.
   We proberen de mensen wakker te schudden. Ja, ze openen hun ogen, maar ze kijken niet. Het lijken wel zombies. Tja …
   Zalig zijn zij, die wakker zijn.

   Geliked door 2 people

   • Oeps48 zegt:

    @ JanKlaassen (6 juni 2017 om 19:26)
    Ik denk, dat je een aantal zaken goed geannaliseerd hebt. Je zou wel eens gelijk kunnen hebben. Chaos, onveiligheid, onderdrukking van de vrouw, afbraak van onze cultuur, uitholling van het onderwijs, hypotheken en leningen opdringen. electronisch betalen, alsmaar meer bezuinigen, lasten verzwaren, huurprijzen verhogen, inkomens uitkeringen en pensioenen onder druk zetten, toenemende werkeloosheid, failliete mindenstand, zzp-ers zonder werk, onbetaald vrijwilligerswerk, scholieren onderbetaald aan het werk, alsmaar meer schoolverlaters zonder diploma, vreemde waarden en normen opleggen, openstaan voor vreemde culturen censuur op de media en internet, verkiezingsfraude, en ga zo maar door. Kortom, de maatschappij wordt bewust ontwricht. En het Lagelandse klootjesvolk heeft niet door, dat het in de maling wordt genomen.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik geloof best dat er op de achtergrond een NWO bezig is, die er op uit zijn om ons te vervangen.
    Maar daar heeft de duivel of wie jij er ook bij sleept, niks mee te maken.
    Dat zijn “mensen” zonder geweten die voor hun eigen belang gaan.
    Een duivel bestaat alleen wanneer je ook in een god gelooft.
    Alleen gelovigen hebben het altijd over een duivel, het hoort bij het sprookje dat geloof heet.
    Het 1 bestaat niet zonder het andere, dus je bent met niet anders bezig dan een verkapte manier van evangeliseren voor jou god.
    Alleen heeft nu bijna niemand het door, omdat je god weg laat in je verhaaltjes, maar het komt op hetzelfde neer.

    Like

  • Marian zegt:

   Je gaat inderdaad langzamerhand zo denken. De enigste die goed wakker is, is Trump. Toch nog maar eens emigreren op mijn leeftijd?

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Helemaal wakker hoor, maar echt vrolijker kan je er helaas niet van worden…

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Tilburg – UPDATE 20.48 uur – De meisjes van 16 en 17 jaar die sinds zondagmiddag werden vermist in Tilburg zijn terecht.
   De ouders hebben aan de politie gemeld dat de tieners weer thuis zijn.
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/28324356/__Vermiste_meisjes_Tilburg_terecht__.html

   Like

 19. BertG. zegt:

  Voor Savannah wordt vanavond een stille tocht gehouden.
  Het is een term die ik niet meer horen kan.
  http://verenoflood.nu/geen-stille-tocht/

  Geliked door 1 persoon

 20. Over die baarden wil ik nog wel iets kwijt: dat is dat Hannibal (die van die olifanten) zijn manschappen beveelde om hun baarden af te scheren. In de strijd is een baard namelijk een makkelijk doelwit om aan te trekken. Dus komt u ooit in gevecht met een moslim, onthoud deze wijze les van Hannibal. Trek aan die baard! Je kan iemand makkelijker uit balans brengen door er flink aan te rukken.

  Ik vind die hipstel mode ook klote. Het beft ook voor geen meter, geen vrouw die dat geschuur prettig vind. Denk daar maar eens over na.

  Geliked door 1 persoon

  • Herman Brusselmans is de beste beffer die de Heere ooit in de Lage Landen geschapen heeft en die zie je dus inderdaad met zonder baard maar wél met lange lokken.

   Zou dat trouwens ook fakenieuws zijn geweest dat mijn voorouders, de Vikingen, een baard zouden hebben gehad. Is dat misschien ook een sprookje dat in de wereld is geholpen zodat de verse gelovigen zich niet verbaasden waarom die zogenaamde kerstenmissionarissen allemaal een baard hadden en toevallig ook uit Zandbakkië kwamen? Waren dat vermomde imams die alvast een lichte vorm kwamen preken, in hapklare brokjes, en had die hippie uit Nazareth daarom blauwe ogen en een blonde baard? En komen ze nu echt terug voor het grote werk?

   Like

 21. Flo zegt:

  Het is oorlog, door en met de mislim en zijn moordadig pislam geloof, wanneer is het genoeg voor de nederlandse niet linkse burgers en vechten wij terug?

  Like

 22. Pingback: Maak een statement; weg met die baard! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s