Scholen in diepe angst: ‘De onderwereld verovert zijn plek op het schoolplein’

Screenshot_145

(Door: Lars Benthin)

De schoolpleinen, u weet wel, de plekken waar de kinderen van Nederland opgroeien, zich ontwikkelen, een grote tijd van hun leven in bevinden, worden ‘veroverd door de onderwereld‘. Gelooft u het niet? Dit zei een SP’er vandaag in een belangrijk debat over ‘schoolpleincriminaliteit’. 

Veel scholen kampen met een steeds groter wordende criminaliteit op de schoolpleinen. Volgens de Volkskrant worden er op scholen actief meisjes geronseld door “loverboys” om in de prostitutie te gaan werken en worden kinderen ingezet als drugskoerier. Deze ontwikkeling laat ons allemaal verschrikkelijk voelen, zeker voor de veiligheid van onze kinderen. De school is een tweede leefomgeving.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Criminaliteit, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

29 reacties op Scholen in diepe angst: ‘De onderwereld verovert zijn plek op het schoolplein’

 1. Japio zegt:

  Niet alleen op het schoolplein lopen er criminelen kinderen te ronselen maar wat dacht je wat er in de klas gebeurt? Daar staan die linkse liberale droeftoeters onze kinderen te vergiftigen met die linkse bullshit, dat is pas crimineel.

  Geliked door 5 people

  • Republikein zegt:

   Iets met pretpakket?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Als je maar genoeg van dat zwarte, lichtgetint en zongebronst tuig binnen laat krijg je vanzelf dezelfde toestanden als in steden zoals “Baltimore” in de VS.
   Alles wat we hier hebben komt toch óók uit de VS dus waarom dit dan óók niet?
   Nou moeten we dus niet opeens flauw gaan zitten doen.
   Leraren die elke dag ’n pak rammel krijgen.
   Héél gewoon, en ik moet er vreselijk om lachen.
   Dat links-pedagogisch tuig krijgt tenminste datgene, en met rente, waar ze om gevraagd hebben.
   In de jaren 60 stonden ze ineens voor de klas in zo’n vette slobbertrui en blootvoets in sandalen met baard en zeiden ze tegen de kinderen van die gastarbeiders:
   “Noem, mij maar Bram..”

   Nu zeggen die kinderen geen Bram meer maar “hé jij daar blanke kop dicht!” en dan houdt die blanke z’n kop.
   Niks om je zorgen over te maken.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Tja dat krijg je als je barbaarse culturen importeert.
  Ze komen niet mee op de arbeidsmarkt en gaan de criminaliteit in.

  Misschien dat nu de ogen van onze gutmenschen opengaan.
  Ik heb er geen medelijden mee ze hebben het kwaad in huis gehaald.

  Misschien moeten ze eens man en paard noemen.

  Het zullen doorsnee genomen geen Henk-Jan en Arthur types zijn.

  Geliked door 3 people

 3. RonenMar zegt:

  Dat is de rijkdom van een multiculturele bevolking ons opgedrongen door de malloten van brussel.

  Like

 4. Mary zegt:

  Dit gebeurt al jaren op scholen en al jaren kijken ze liever de andere kant op en wordt er maar door een enkeling aangifte gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Dat is toch van de zotte als de scholen geen aangifte durven te doen en de veiligheid van jongeren op scholen in gevaar is.

  Natuurlijk durven ze geen aangifte te doen. Op het moment dat ze aangifte doen bekennen ze impliciet dat de multiculturele wereld die ze voor de klas sinds jaren promoten aan flarden is.

  De figuren waartegen ze aangiften moeten doen hebben allemaal stuk voor stuk een licht getinte huidskleur. Daar ga je toch geen aangifte tegen doen. Stel je voor je wordt als schooljuf of schooldirecteur beschuldigd van racisme door de een of ander Sylvana Simons type.

  We moeten overigens voorzichtig zijn met de naam Sylvana Simons want het schijnt dat ze bijzondere bescherming geniet in de lage landen.

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Ons onderwijs wordt afgerekend op resultaten. Een school met een slechte naam of matige examenresultaten ziet zijn aanmeldingen en financiering teruglopen.
   Daarom wordt er alles aan gedaan om verkeerde ontwikkelingen “onder de pet” te houden. Sjoemelen met cijfers; toegeven aan eisen van ouders en leerlingen; docenten onder druk zetten; zittenblijven voorkomen; niet verwijderen of afwijzen van ongeschikte leerlingen; … het maakt allemaal deel uit van het spel.
   Tekenend is ook de opleiding van leraren. Die worden niet opgeleid voor vakken als natuurkunde, wiskunde, … maar voor “het vak onderwijs geven”. Dat maakt ze bevoegd voor bijna alle disciplines met de diepgang van een leek.
   “No child behind”; iedereen een diploma; samen naar school; ongemotiveerdheid ligt aan het onderwijs, niet uit de leerling; …

   Like

  • Sabeltant zegt:

   De scholen WILLEN geen aangifte doen uit angst dat de school een slechte naam krijgt.

   Om dit te verdoezelen gooien ze het op “niet durven” en “privacy van de jongeren”.

   Ons onderwijs is ZIEK, het is overwegend LINKS en het kweekt jongeren die niet meer voor zichzelf op kunnen komen.

   Like

  • Elisah zegt:

   Het zal dan wel een bedreigde diersoort zijn….?

   Like

 6. tjonge zegt:

  zolang 80% van onze zombie bevolking op de gevestigde orde blijft stemmen zal dergelijke gedrag op een schoolplein gewoon en vooral meer worden.
  dit gedrag hoort voornamelijk bij de jihad/islam, het destabiliseren en criminaliseren van onze westerse maatschappij, en waar kan je beter beginnen dan bij de jeugd ?

  Geliked door 1 persoon

 7. Marian zegt:

  Ja, dit heb ik ook gehoord. Het naar waarheid benoemen is in Nederland verboden. Ze zullen voor bewaking op het speelplein moeten gaan zorgen en wie gaat dat betalen ????

  Geliked door 1 persoon

 8. fransdewit zegt:

  Er moeten (helaas) weer gewoon gescheiden scholen komen net al vroeger in Afrika. Het is niet anders, die mensen verafschuwen blanke mensen, niets kunnen wij goed doen. Dus dan moeten ze maar onder hun eigen soort les gaan krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Spijt me wel, maar ik ga niet meewerken aan ook maar iets wat herinnert aan het Zuid-Afrika van de Apartheid: Dat bevordert overtrokken superioriteitsgevoel en bigotterie; díe kant moeten we in geen geval op.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Frans de Wit.
   Niks mooiers dan gescheiden culturen.
   Zullie in Afrika en wij hier in Europa.
   Dat schijnt dus dan ook weer niet te mogen, want ze moeten allemaal naar hier komen van de blanke rechtvaardigen onder ons, maar als je ze hier dan vervolgens scheidt… Dan breekt de pleuris uit.
   Voor zover die dan nog niet uitgebroken zou zijn, want wij roepen al om het scheiden der machten omdat die pleuris toch al uitgebroken was…
   Ja toch…?
   En laten we wel zijn, liever dood dan wreed gescheiden, want als dat net goed gaat komt de VS en héél Amerika weer tussen beiden, en dan moeten we Zuid-Afrika, Indonesië en heel Nieuw-Guineia weer teruggeven aan de oorspronkelijke Soewarte bevolking die daar dan weer ’n terreurstaat moeten kunnen vormen en alle blanken doodmaken.
   Dàt is dan weer hun verdiende loon is want blanken moeten héél goed weten dat die Soewarten in het eigen blanke land van de blanken wel die blanken mogen gijzelen, dood maken en onderdrukken… en daar mogen die blanken dan lekker helemaal niks tegen terugdoen.

   Zoals scheiden van blank en zwart bijvoorbeeld.
   Dàt mag dus al helemaal niet!!!

   Like

 9. John van Antwerpen zegt:

  En de legale ¨onderwereld¨, die zich boven allen waant zetelt in Brussel.
  Hun open grenzen krankzinnigheid is OOK crimineel. Er moet een tribunaal
  tegen Merkel komen.

  Geliked door 1 persoon

 10. hslot4 zegt:

  Tjah met dank aan de overheid zal je even laten zien hoe ver zo iets gaat .
  Voorbeeldje koffieshops sluiten want de overheid wil zelf dealen voor jouw illegaal maar voor de belastingdienst en het rijk volkomen ok .
  Men kwam in den beginne met het lulverhaal alle koffieshops binnen een straal van zoveel kilometer van een school die moesten dicht want de jeugd blowt ………..blah blah lulverhalen maargoed.
  Ze sluiten een dikke driekwart van de shops in grote steden en wat is het gevolg ? drie keer raden .
  Marrokaanse antiliaanse en andere uitschot dealers die gewoon op het schoolplein hun klanten zoeken .
  En deze straatschoffies houden het echt niet bij alleen een wietje nee pillen coke bruin xtx etc etc de hele pharma fabriek komt uit het allochtone heuptasje .
  De politie doet niks ja wegkijken we weten wie het zijn maar we kunnen niks doen is het excuus .
  Het schoolplein is een paradijs voor drugsdealers geworden afpersing prostitutie is meer regel dan uitzondering.
  Ik hoor mensen denken dat doet mijn dochter of zoontje niet voor die mensen heb ik een opmerking
  Welterusten slaap lekker verder.

  Like

 11. D.DAY zegt:

  Het ergste van de situatie is hoe Stef Blok in het Vragenuurtje van de Tweede Kamer een onnozelheid en een naïviteit aan de dag legde. Stef, ik leg het nog één keer uit: het is ons islamitisch geteisem dat zich al jaren met veel intimidatie en geweld zich hieraan schuldig maakt. En de elite heeft afgesproken dat er geen kritiek op de islam toegestaan is. Nou, dit is nu het gevolg van dit beleid.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Zolang de linkse elite les staat te geven en de SP achter de allochtonen blijft staan, moet deze partij eens de hand in eigen boezem steken en rechtsaf slaan.

  Like

 13. Intimidatie van onze kinderen is al jarenlang aan de gang. Wordt afgedaan als gekrijs en gedoe van kinderen onder elkaar en heeft absoluut niks met marrekanen of andere afrikanen te maken. [ik probeer de namen van die groepen niet meer met een hoofdletter te schrijven vanwege minachting en omdat ik Afrikanofobie heb]

  Like

  • @Mij
   Fobie = een grote tiefushekel

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Zoiets zeg je gewoon niet.
    Je zegt Fobie tegenwoordig.
    Bijvoorbeeld ’n gesprekje wat ik van de week over de tuinmuur hoorde,
    “Ga je mee lekker fobieën…?
    Ach man, ik heb me van de week al helemaal stuk gefobiet.
    Kijk, ik heb er hele rauwe vingers van.
    Je moet dat tuig gewoon stukvingeren anders komen ze nooit klaar.”

    Meer hoorde ik niet want ze liepen door.
    Zeker lichtgetinten geweest.

    Like

   • Ik denk dat die tuinmuurfiguren een goede opleiding hebben gehad daar in de woestijn want Fobie is een uitdrukking uit de zeevaartwereld en betekend dat je iets Free On Board In Europe geleverd krijgt. En vingeren is een vakterm uit de stuwadoorsbusiness en betekent dat je de lading goed onderstopt met stukken hout en dat zijn vingelingen. Dus nee, ja, ik denk dat het zeelieden waren uit Afrika die bij jou in de buurt tuinmuren aan het bewonderen waren. Soort tuinmuurboulevard bezoek.

    Like

 14. de overheid is bewust bezit met het verbergen van de catastrofale gevolgen van foute immigratie keuze

  Like

 15. koddebeier zegt:

  En laat me raden………Deze “onderwereld” is zeker van islamitische herkomst ???
  Het land uittrappen met hun hele familie !!!
  Al geef je ze de Nederlandse Nationaliteit, het zijn en blijven buitenlanders (onaangepasten) en zullen nooit Nederlanders worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s