WTF!!!: Laten we alsjeblieft stoppen met berichtgeving over aanslagen en terrorisme

Screenshot_144

(Door: Patrick van Rhijn)

Londen dit keer. Een afschuwelijke aanslag op onschuldige voorbijgangers en willekeurige feestvierders. De knal van de ene terroristische aanslag is nog niet uitgestorven of de volgende dient zich aan. Veiligheidsdiensten doen wat ze kunnen maar hebben simpelweg teveel mogelijke aanslagplegers op de radar om efficiënt te zijn. Of kan ik beter zeggen daardoor juist minder?

Feit is dat het de aanslagplegers steeds lukt om hun doel te bereiken: aandacht scoren voor hun zaak en angst, verdeeldheid en onrust zaaien. En daarom vraag ik mij hardop af of we – om te beginnen in Nederland – geen algehele nieuwsstop moeten invoeren rond terrorisme? Ik vind namelijk van wel.

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

58 reacties op WTF!!!: Laten we alsjeblieft stoppen met berichtgeving over aanslagen en terrorisme

 1. T.Troubadour zegt:

  Sommigen willen de gruwelen van WW II ook verzwijgen ,en de genocide ontkennen.,lijkt hier veel op wat een dombo

  Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Wat is dat voor een lul? Zeker ééntje van het linkse soort. Aanslagen niet meer in het nieuws brengen daar berijk je alleen het tegendeel mee. Dan gaan ze nog freqenter aanslagen plegen en nog gruwelijker net zo lang dat het niet meer te verzwijgen is.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja Japio.
   Nederland loopt over van de lullo’s.
   Speciaal in roerige tijden, zolang er nog géén sprake is van direct geweld dat dagelijks door terreurgroepen wordt uitgeoefend, durven linkse lafhartig, verraderlijke honden voor hun “mening” (die slechts ’n kopie is van de Pauw-uitzending van de avond daarvoren.) uit te komen.
   Gewoon privéadres noteren, en voor latere tijden als NL weer bevrijd is, in het Zwartboek-archief opbergen….

   Like

 3. Johan zegt:

  Denk je dat je Hitler had kunnen tegenhouden, door niet te rapporteren over de inval in Polen ?
  Dat was het begin van de Tweede Wereld Oorlog indertijd. Het lijkt me zeer onwaarschijnlijk.
  Zo ook met de ‘vredelievende’ moslims en hun perverse religie “islam”. Als niemand ertegen protesteert, zullen ze zich juist gesterkt voelen in hun wanstaltige acties. Het zal dan nooit meer ophouden en alleen maar erger worden.
  Dat brengt vanzelf deze belangrijke vraag naar voren :
  Wat kan men doen om het islamitisch terrorisme voorgoed te stoppen ?

  Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik neem aan, dat deze….eh…..goede raad satirisch bedoeld is…?
  Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan heb ik er als reactie op: DAT ZOU DE ELITE, GVD, WEL WILLEN!!!
  Geen enkel bericht meer over deze terreur, -ze vertellen nú trouwens de helft al niet, qua achtergronden- alles en iedereen steeds verder in slaap gesust en de kanker kan lekker verder invreten: Islam -en terrorisme- voor olie!
  Ja, natúúrlijk is dit grappig bedoeld; kán niet anders. Maar laat die columnist dan wat mij betreft zijn humor bij zich houden: Over bepaalde dingen maak je volgens mij géén grappen!

  Geliked door 3 people

  • wim zegt:

   Is echt wel serieus bedoeld. Ephimenco wees een dezer dagen ook op de overkil aan aandacht voor bijvoorbeeld de daders en deed de suggestie om hun naam en portret niet meer te vermelden en ook om die nietszeggende rituelen van kaarsjes, knuffels, briefjes, profielfoto,s achterwege te laten. Nog niet zo gek, want tegelijk pleitte hij voor ee hele reeks serieuze maatregelen om deze oorlog te winnen, te beginnen met het kwaad werkelijk te benoemen, moskees te sluiten etc.

   Like

  • tjonge zegt:

   ¨En daarom vraag ik mij hardop af of we – om te beginnen in Nederland – geen algehele nieuwsstop moeten invoeren rond terrorisme? Ik vind namelijk van wel.¨
   .
   .
   als DIT voor satire moet doorgaan ben ik een turk !

   Like

  • Elisah zegt:

   Ja Theresa, het is zo krankzinnig dat het gewoon niet te geloven is. Waar men wel mee moet stoppen is het kwaadwillend verzwijgen van belangrijke zaken.

   Like

 5. Charles Martel zegt:

  De oplossing is niet de aanslagen te collectief te verdringen, maar wel bij elke aanslag duidelijk te maken dat die aanslagen op kinderen, vrouwen en ongewapende mannen, “islamitische heldendaden” zijn. Duidelijk maken dat islam een collectieve extreme psychose is, ontwikkeld werd door gefrusteerde ventjes, dat is de uitweg. Laten we ze collectief belachelijk maken, die halve pietjes.

  Geliked door 1 persoon

 6. Edjan zegt:

  Patrick van Rhijn wenst de infantilisering van Europa. Als een kleuter de handjes voor de ogen slaat en jou niet kan zien, kun jij hem ook niet zien. Als de kleuter maar niet kijkt, bestaat de boze wolf niet. Maar deze boze wolf bestaat en die houdt heel erg van kleuters met de handjes voor de ogen: EASY MEAT!

  De meeste journalisten maken het iets minder bont en behandelen ons als kinderen van 10 jaar. In plaats van agressie te uiten na aanslagen, moeten we die agressie afleiden naar nutteloze rituelen. Zoals schapen als zij de boze wolf zien gauw in een dichte cirkel om de herder gaan staan. Die herder staat daar maar en doet niets. De schapen zijn EASY MEAT.

  Like

 7. Mr D. Umass zegt:

  Nee niet stoppen, laat de mensen maar zien wat de elite ons aandoet en waar ze voor gestemt hebben…. domme idioten.. welterusten.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  NEE dus ! Er word door de overheden al veel te veel nieuws doodgezwegen en verdraaid in Europa. Mensen moeten wel ge-informeerd blijven worden, met internet voorop, opdat ze op een gegeven moment massaal in opstand zullen komen tegen die smerige Islam. Geef de Moslim niet de kans ongemerkt iedereen te vermoorden totdat er ineens een lege wereld achter blijft. Echt iets voor de site vrouw.nl om met deze in en in smerige linkse oplossing te komen, die resoluut iedereen het slachtoffer van de Islam gaat maken !

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter zegt:

  Door dat stilzwijgen hebben we nu deze problemen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Laten we ALLES dadelijk bij naam noemen want het zootje komt toch steeds uit dezelfde hoek nl. de achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamitische hoek, de hoek van moorden en verkrachten.
  Laten we DADELIJK starten met het verwijderen van die rotzooi uit ONZE westerse samenleving.
  Waarom steeds de mensen manipuleren met Nederlandse/Marokkaan of Belgische/Marokkaan??? Die bestaan niet, er bestaan wel Nederlanders, Belgen, Marokkanen, dus dadelijk die dubbele nationaliteit opdoeken.

  Geliked door 2 people

 11. tjonge zegt:

  het ultieme wegkijken van Patrick van Rhijn !!!
  wat een tyfes homo, gewoon geen nieuws meer schrijven over terrorisme, dan hebben we een veel fijner leven zegt ie…..bah, bah…..bahhhh !
  mag lijden dat die lul direct of indirect getroffen wordt door terrorisme, gaan wij hem fijn met zijn allen doodzwijgen, toch ?

  Like

 12. Elly zegt:

  ……het kost velen hun goede gevoel…. (einde citaat). Hoe ver kun je zakken. Ik ben nog nooit zo verbijsterd geweest.

  Geliked door 2 people

 13. Mary zegt:

  Quote “maar wil de GEWONE burger dit allemaal wel weten”. Nu ten eerste is het die GEWONE burger die het slachtoffer wordt van die aanslagen dus wellicht hebben ze het recht om te weten/zien in welk gevaar ze zijn gebracht door hun eigen linkse regeringen, de EU etc. zodat ze andere keuzes kunnen maken zoals dat laatst in de VS gebeurde waar Trump deze barbaren zijn land uit wil hebben. Het is aan journalisten om de waarheid over alles wat hier speelt en achter zit de GEWONE burger te doen toekomen, ze wakker te schudden, inplaats van ze zo lang mogelijk onwetend te houden zodat er vele vele slachtoffers meer kunnen vallen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Harry zegt:

  Geen goed plan , lijkt me .

  Wie het niet wil weten wat er allemaal om hem heen gebeurt kan altijd nog zelfstandig zijn kop in het zand begraven .
  Het lijkt me beter om ALLES wat die kutmoslims overhoop halen , breed uit te meten en de laffe linkse wegkijk-kliek met hun neus door de stront halen , bij wijze van spreken .
  Keer na keer .
  Anders blijven ze wegkijken , ontkennen , vergoeilijken en bagatelliseren !
  Zo’n 70 % van de bevolking ( is mijn schatting ) heeft nog steeds geen benul waar de islam voor staat en heeft ook geen idee hoe erg het al is .
  Schud al die dombo’s wakker !
  Maar mijn ervaring zegt , dat er wel enige verbetering in het menselijk benul te constateren is .
  Zelfs bij de media gaat er af en toe een oog een klein beetje open .
  Ze durven al over moslim-terrorisme te praten .
  En dát moeten we pushen .

  Als we het doodzwijgen gaan de dombo’s weer geloven dat het moslimprobleem wel opgelost zal zijn , want je hoort er haast niks meer over !

  Het ander traject zal moeten worden dat die moslims bij het minste geringste opgepakt worden , kaalgeplukt en uitgezet .
  Verbied de islam , het is een gelegaliseerde moordbrigade .
  Wellicht is de doodstraf voor terrorisme ook een optie .

  Dat zal het gevoel van veiligheid voor ONS ook doen toenemen .

  Maar die NSB-klootzakken als Rutte , Pechtold , Klaver , cs , zullen totaal uit het beeld moeten verdwijnen .

  Gisteren stond er in mijn omgeving een mossel met zijn zo goed als nieuwe auto te showen , een Audi R 8 , een peperduur racemonster . Zelfs tweedehands nog 80.000 euro schat ik .
  Denk dat het kereltje hooguit twintig jaar was .
  Het lijkt me niet zo moeilijk te raden hoe ie aan dat geld komt !

  En de overheid , wat doet die er aan ?
  Geen donder .
  Moet je zien wat er gebeurt als je als werkende Nederlander 25 euro te weinig belasting betaalt ………………..!
  Of als je vergeet de parkeermeter te vullen , dan komen ze met drie man incasseren !

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Zo worden b.v. oude, gepensioneerde NL-ers die hun einde in het buitenland afwachten OOK door de NL-overheid gecontroleerd.
   Alhoewel zij noemen het:”Wij behartigen Uw belangen”.
   We moeten over enkele weken weer ons WERELD-INKOMEN invullen.
   Doen wij dit niet [ op tijd ], dan volgen er; sancties, dwangbevelen, dreigbrieven en extra te betalen toeslagen.
   En dat ondanks het feit dat we hier belasting betalen, MAAR je pensioen, AoW etc komt uit je voormalig woonland, dus je moet wel.
   Ontsnappen aan de overheid doe je niet.
   Je kunt op Kerguelen Eiland gaan wonen, dan nog vinden ze je.
   ( p.s., Eiland ligt richting Zuid Pool…..)

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Wees blij dat je alleen wereldinkomen moet invullen. Wij moeten sinds vorig jaar weer in Nederland Belasting gaan betalen. D belastingverdragen zijn zogenaamd op gezegd. Scheelt weer een paar 100 euro die we nu minder te besteden hebben per maand.Van wat er over blijft kunnen we amper de vaste lasten betalen. laat staan eten. Verder moeten wij onderdwang ook een document laten invullen door de belastingdienst hier, het laten ondertekeken en afstempelen. Dat formulier mogen we zelf opzoeken op de site van de blauwe criminelen. Doen we het niet zijn we plotsklapts geen GEKWALIFICEERDE NEDERLANDERS MEER. En hebben geen enkel recht, zelfs niet op de mormale aftrekposten die via het blauwe grut al automatisch afgetrokken wordt..

    Mag ik van iemand hier weten wat nu een gekwalificeerde Nederlander is? Ik kon er zelfs met google geen brood van bakken. Of zouden ze bedoelen dat we wel van geboorte Nederlanders zijn, maar als niet gekwalificeerde dan toch statenloos.

    Zoiets als Bloksnor AH heeft gedaan met o.a.de Nederlanders die in Duitsland verbleven. Die werden ook statenloos verklaard en naar het oostfront gestuurd. Ik weet het niet meer, ze zouden beter achter die grote jongens aangaan als kleine gepensioneerden te pesten en te tergen.

    Overigens Delamontagne, je wereldinkomen, die opgave wordt gebruikt om je hele flinke aandeel aan de ziektenkostenverzekereing te berekenen.

    Geliked door 1 persoon

 15. Thomasson zegt:

  Het zal de ‘Vredevreters en Gutmenschen’ niets helpen. Ze mogen Ohropax voor hun oren kopen en geen nieuwsberichten op de radio en TV horen. Ze kunnen een super donkere bril dragen om de afschuwelijke islamitische afslacht partijen niet te zien. De oorlog zal daarmee niet stoppen en het zal ze overrompelen. ISIS machetes zouden op een dag, zonder genade, op hun hals landen en hun kop in een ruk van hun schouders afhakken. Daar houden moslims van. Gutmenschen kunnen zo veel moeite doen als ze willen, maar zij kunnen het aard van het islamitische beest niet veranderen; net zo goed dat niemand kan de aard van een krokodil, een haai of een Cobra veranderen. Denk aan de film Jurassic Park of documentaires over de Afrikaanse Savanna waar de beesten elkaar opvreten. Dat is de wereld van Islam en niemand kan dat veranderen. Islam is voor de beestmens.

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  PATRICK VAN RHIJN mag wat mij betreft morgen tegen een Mohammedaanse Kalifaat liefhebber aanlopen. Liever deze L…L. dan een meisje van 14 jaar. Hij hoeft niet meteen dood, maar een keer voor het eggie kennismaken met een Allah hu Akbar schreeuwer kan verhelderend werken.

  Like

 17. Marian zegt:

  Lekker onder het tapijt weg schoffelen, wat een schijthuis gedrag. Dus mooi niet!!!!!!!!

  Like

 18. M.A.L. Sion zegt:

  Even een tip voor de aanhangers van deze gedachte.
  Neem een schopje om een putje te graven. Het is dan wat gemakkelijker om je kop in het zand te steken……

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Heeft het al in de NL-kranten gestaan. ?
  ***
  De aanvaller van de politie op het plein voor de Notre Dame, Paris, was journalist en werkte op de Universiteit van Metz aan een Thèse over journalistiek.
  De man van 40 jaar die met een hamer de politieagent aanviel, is opgeleid aan de Université van Lorraine in informatica en communicatie, sinds 2014.
  Hij werkte momenteel aan een proefschrift over Journalisme en de verkiezingen in de Noord Afrikaanse landen.
  De leiding van de University en zijn Promotor zijn met STOMHEID geslagen.
  BRON:
  https://www.francebleu.fr/infos/faits-divers-justice/l-agresseur-presume-de-notre-dame-de-paris-est-etudiant-en-journalisme-metz-1496778371

  Like

  • Thomasson zegt:

   @delamontagne Deze laatste terreurdaad bij de Nortre Dame in Parijs, bewijst nogmaals buiten kijf dat MOSLIMS ZIJN GEVAARLIJKE MENSEN. Het maakt absoluut niets uit hoe hoog ze zijn opgeleid. Vergelijk ze maar met circusdieren. Het maakt weinig uit hoe tam zijn de leeuwen en tijgers. De leeuwentammer loopt altijd gevaar als hij zich in hen nabijheid bevindt en hij moet altijd heel voorzichtig zijn. Iemand buiten de kooi moet altijd gewapend zijn als de leeuwentammer door een van de wilde dieren wordt aangevallen. De vraag rest : Wie dwingt onze overheden en regeringen hun eigen bevolking onnodig te riskeren? Waarom blijven ze wilde beesten uit Islamitische landen en Afrika importeren of te houden? De beesten lopen vrij rond en overal waar ze rondlopen, vallen ze de bewoners aan. Ze maken steeds meer slachtoffers. Wanner komt er eindelijk een einde aan dat onverantwoordelijke gedrag?

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Winston Churchill zei het al. Islam in een mens is even gevaarlijk als rabiës in een hond.

   Like

 20. delamontagne zegt:

  ISISI bezig in Marawi, Philipijnen een R.K.Kerk te vernielen, plunderen en in brand te steken…..
  President Rodrigez Duterte heeft de oorlogstoestand afgekondigd.

  Wanneer wordt in Europa eens iets dergelijks gedaan, maar dan in een Moskee ?

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Hij wil er over schrijven maar wil het eigenlijk niet meer, hij wil wel naar Londen reizen maar ook weer niet.
  Hij is de weg kwijt net als al die regeringen, hij ziet niet meer helder en is niet meer realistisch, maar toch wil hij.
  Hij moet maar gaan solliciteren bij GroenLinks de post rondbrengen.

  Like

 22. delamontagne zegt:

  We zitten ondertussen allang in de 3e Wereld Oorlog, de musulmannen doden ons uit naam van allahh en wat doen de Westerlingen ? ? ?
  Na elke aanslag [ er gaan er nog vele komen……] gedenken zij: kaarsjes, waxinelichtjes, beertjes, lieve liedjes en tatoeages zetten om te gedenken.
  Niet te vergeten, veel BIDDEN, BIDDEN etc,
  Wat zullen die musuls in hun vuistje lachen……………..

  bid for Parijs 7 januari 2015
  opnieuw 13 November 2015
  enz, etc, enz, etc.
  Ondertussen bereiden de haatdragenden van het geleuf van de Vrede Nieuwe Aanslagen voor.
  DUS VEEL BLIJVEN BIDDEN…………

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Niet te vergeten, veel BIDDEN, BIDDEN etc,”

   Als bidden zou helpen zouden ze er wel iemand voor inhuren. (Jiddisch spreekwoord.)

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat zo,n Jiddish spreekwoord bestaat wist ik niet. Maar ik moest er een beetje om lachen.
    Deed mij denken aan m,n jeugd in de tropen. Hoorde ik mij ouders vertellen.
    Als er onder de “inheemsen” iemand gestorven was werden er z.g.n. Klaagvrouwen ingehuurd.
    Die namen dan het geweeklaag, rouwen en treuruitingen over van de familie-leden.
    Dit omdat het natuurlijk erg vermoeiend is om 24 uur lang te zitten wenen/huilen.
    In andere landen is meer uiterlijk vertoon dan in NL, EN……..hoe langer en bovenmatig dit gebeurt, des te meer aanzien.

    Like

  • Harry zegt:

   Die laatste zin zal er bij sommigen in gaan als god’s woord in een ouderling , DLM .
   Miljoenen uren worden er in Europa alleen al gebeden .
   En het haalt geen bliksem uit .
   Het wordt allemaal steeds beroerder .
   Bidden werkt contraproductief .
   Ze zouden beter iets kunnen ondernemen in die tijd dan lullen tegen een fantoom .
   Net als honden die blaffen tegen de maan , haalt ook geen bliksem uit , alleen de buren worden pissig .

   En als je de bidders daarop aanspreekt , zeggen ze dat dat allemaal klopt , want god stelt ze op de proef . Voor het hiernamaals .
   Valt niet mee te lullen .

   Net moslims , de logica is totaal onvindbaar .

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Dat op de proef stellen, is een vorm van treiteren om te kijken welke gek het het langst vol houdt.
    Ze maken er dus onderling een soort van wedstrijdje van.
    En reken maar dat die gek daarboven niet meer bij komt van het lachen met zo’n dom volk.
    Hij heeft ze alles wijs kunnen maken wat er maar in ‘m opkwam, en ze doen het ook nog.

    Like

 23. D.DAY zegt:

  Er zijn nog te veel mensen die niets over de islam willen horen. En deze mensen worden door de MSM op hun wenken bediend, doordat er enkel gesproken wordt over terroristen en de woorden islam en moslims categorisch vermeden worden. Ik ben niet voor een stop op berichtgeving over aanslagen, maar die moet dan wel volledig zijn, zonder achterhouding van relevante informatie. Op deze wijze kan dit bij de wegkijkers tot bewustwording leiden over het gevaar van de islam en dat zij zich niet meer kunnen veroorloven om weg te kijken.

  Like

 24. Jade zegt:

  Steek de kop maar in het zand… (not)

  Like

 25. Jan zegt:

  Zelfopgelegde krankzinnigheid kent bij socialisten geen grenzen

  Hillary Clinton: Best Way to Stop Terrorism Is to “Understand” Other Cultures- Eat Their Food

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ik lust geen stierenballen en ggeitenogen. Schijnt bij die jongens een bijzondere lekkernij te zijn (kost)

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Geitenogen eten is inderdaad ’n hele gebeurtenis.
    Die dingen springen steeds weer weg.
    Zo heb je ze, en zo liggen ze bij je buurvrouw op schoot de buurvrouw glazig aan te staren.
    Die dan ook gelijk in zwijm valt, en met een lauwwarm washandje moet worden bijgebracht.

    Stierenballen zijn ’n delicatesse en verhogen het libido van de man tot ongekende hoogte.
    Het is bijvoorbeeld héél normaal om de paringsdaad zo’n dag of drie vol te houden,
    waarbij de climax zo hevig is dat beide partners het niet overleven en innig omstrengeld in één graf moeten worden gelegd.
    Het voordeel is dan vaak dat de familie zodanig wordt uitgedund dat de schaarse overgeblevenen door alle erfenissen als welgestelde lieden door het leven kunnen gaan.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Hoort eigenlijk bij:
    Nemesis zegt: 7 juni 2017 om 11:16 , maar direct erop reageren lukte blijkbaar niet
    ****************
    Sinds we hier in Fr wonen [ al voor onze pensionering ], betalen we hier inkomsten-belasting.
    Dat scheelt EEN SLOK OP ,N BORREL, vergeleken met hetgeen we in NL betaalden. Ik vraag me weleens af waar de Staat hier dan z,n inkomsten krijgt. De belasting op je inkomen is veel lager dan in NL.
    Aan de andere kant de belasting op je bezit, huis en grond e.d. is, denk ik, meer dan in NL.
    Ook de “Taxe d’Habitation”, hoe je woont, de waarde etc, lijkt mij hier hoger.
    Maar op bepaalde leefdtijd krijg je weer vermindering van diverse belastingen, heel typisch. Maar ik vind het wel best.
    Ik had vorig jaar iets gelezen over opzeggen van belasting-verdragen. Of dat ook voor Fr wordt weet ik niet.
    Ik maak me er niet meer zo druk over allemaal op m,n leeftijd.
    ….”GEKWALIFICEERDE NEDERLANDERS”….? ? de termen die die bureaucratie in NL gebruikt zijn hemeltergend. Ik
    had er nog nooit van gehoord.
    Waarschijnlijk ben ik er dan ook niet zo één. Maar of ik mijzelf NL-er voel ? Ook geen Fransman hoor. Maar heb lang “uitpandig” gewoond en dat gevoel heb ik niet zo.
    Dat ik op dit blog lees, is meer omdat het mij ergert als ik van reageerders lees van mistoestanden voor NL-ers t.o.v de z.g.n “Nieuwe NL-ers”.
    EEN ACHTERLIJKE UITDRUKKING, nieuwe Nederlanders, wat een idiotie.
    Ook dat voortrekken, etc,etc. Ik heb in de buitenlanden alleen meegemaakt dat JIJ JE MOEST AANPASSEN. Ook hoefde je niet te proberen in een ander land de “inheemsen” te beledigen door b.v. hun land te ridiculariseren.
    Als ik dan lees wat ze in NL allemaal van import pikken, DAT BEGRIJP IK NIET.
    Dat van Wereldinkomen voor Ziektekosten verzekering was wist ik wel.
    Ik vind het zo,n GROOTS woord “Wereld-inkomen”voor een gewoon inkomen.
    En dan al die overbodige bureaucratie die e.a. met zich heeft meegebracht.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik begin maar met het wereldinkomen. Dat kan inderdaad groots zijn. Maar die halsafsnijders wullen dat wel weten in >NL., aan hand daarvan betaal je de premies voor de ziektenkosten, AWBZ (een van de meest schandalige gestolen geld van de particulier) Dan moeten ze ook nog die extra 5 of 7% inkomenstax berekenen. Waarvoor die dient ben ik ook nog steeds niet achter.
    Om in Dld belasting te kunnen betalen moest ik eerst in NL een vrijstelling aanvragem en dat iedere 5 jaar opnieuwe.
    Overigens van gekwalificeerde Nederlanders daarvan ontgaan me nu te ene male de “clou”

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik heb ergens iets gevonden over gekwalificeerde Nederlander.
    ././././
    http://financieel.infonu.nl/belasting/130391-kwalificerende-buitenlandse-belastingplichtige-2015-en-2016.html

    Heeft dus niets te maken met geboorte-recht of waar je geboren bent.
    Ook daar wordt met 2-maten gehandeld.
    Zo is Prinses Margriet in Canada geboren. Werd een gedeelte van het huis even NL-s grondgebied verklaard. Wat een poes-pas. Ze is dus Nederlandse ? ?
    Voor de gewone Jan Pietersens, die wel NL zijn maar in buitenland geboren en hun hele leven opnieuw dat blijkbaar belangrijke papiertje “GEBOORTE-BEWIJS” keer op keer moeten aanvragen voor bepaalde handelingen/aanvragen in NL, is het moeilijker.
    Ik heb al heel vroeger eens aan zo,n bureaucraat gevraagd waarom dat steeds opnieuw moet.
    Je wordt tenslotte maar één keer geboren.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Zelf ben ik ook in Nederland geboren. Mijn man in Nederlands Indie uit Nederlandse ouders, zit geen spatje vreemd bloed in. Als ze dat als gekwalificeer willen zien, zou het voor mij logischer zijn geboortebewijs op te sture of en anders wat heeft de <blauwe operettedienst daar nu mee te maken.

    Bovendien kan mijn man dat bewuste papiertje niet meer aanvragen, want het complete archief <8dus niet alleen van Nederlanders maar ook die van de ingeborenen) is tot op de grond toe afgebrand.
    Het geboortebewijs wat mijn man heeft is én in het Maleis én heeft er een bijzonder heldere ambtenaar zijn geboortedatum met de hand veranderd.Maar tot nog toe is het nog steeds erkend. Zou wel geschift zijn dat op z'n 78ste te verwerpen.
    Dat je een geboortebewijs keer op keer opnieuw moet aanvragen kan natuurlijk zijn, dat je in de tussentijd overleden zou zijn. Een andere reden kan ik er niet voor vinden.

    <<<<wat ik wel vreemd vind, dat mijn vraag over de gekwalificeerde Nederlanders, her en der op Blogs heb gesteld waarvan ik weet dat daar veel Nederlanders komen die in de BRD wonen. Zeker geen zin zich kenbaar te maken. Dat hoeft ook niet, ik wil allen maar weten wat het betekent en nie wie er nog of ook niet onder vallen.
    Ik wacht op de Fysiotherapeut, dus ga me maar mentaal voorbereiden 😀

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    8 juni 2017 om 13:07

    Ook al zou je overleden zijn, je wordt maar één keer geboren.
    Dus waarom al die 70 jaren lang voor de diverse
    dingen/instanties een geboorte-bewijs [ recentelijk ! ] niet ouder dan een half jaar, was en is mij niet duidelijk.
    Ik heb/had ook kennissen uit N.O.I, die niet zo,n papiertje konden tonen.
    Zij moesten voor de Rechtbank onder ede verklaren b.v. in Bandung te zijn geboren.
    Ik heb dat papiertje in de loop der tijden in diverse uitvoeringen gehad.
    De laatste keer was eigenlijk de mooiste. Mijn NL-paspoort was al 2 jaren verlopen. Ik moest dus opnieuw zo’n papier hebben. BOVENDIEN moest ik van de Franse immigratie-dienst een getekende verklaring hebben dat ik mij ondertussen niet tot Fransman had laten naturaliseren.
    Maar toen ik uiteindelijk dat geboortebewijs hier thuis kreeg, was toch wel een verrassing voor mij.
    Ik dacht wat een “typisch” handschrift !, komt me vagelijk bekend voor.
    Was het handschrift van mijn vader. Hij was van 1898 en is al meer dan 1/2 eeuw dood.
    In een heel mooi handschrift, zoals men begin vorige eeuw nog op school leerde, had mijn vader in spaans de geboorte geschreven.
    Ik heb het wel bewaard en men nam genoegen met weer een copy ervan. ( eiste wel dat door beëdigd vertaler zou worden vertaald ).
    Ik was door een-en-ander zo kwaad door al die trammelant en bureaucratie omdat ik toen net ervoor een reportage van Joost Niemöller had gelezen hoe “Nieuwe Nederlanders” met een kleine ceremonie hun NL-paspoort krijgen.
    De test om enigszins Nederlands te kunnen spreken, “zachtjes worden voorgezegd door de ambtenaar” etc.
    Toen we om dat paspoort gingen in stadhuis Bergen op /zoom [ die doen dat voor uitpandigen ] we binnen kwamen was het eerste ik zag 2 moslima’s in volle bepakking die door een ambtenaar werden geholpen bij de foto maken MET SLUIER EN AL.
    Toen ik aan de beurt kwam moest mijn bril af, pet af en nog iets wat niet goed was, herinner me niet meer.
    wij mogen “gelukkig”[nog] hier in Fr belasting betalen heb met al dat andere niets te maken.
    Ook niet met de [ niet meer bestaande ] KNSM. Alleen als passagier 1950 toen we naar NL kwamen met de Boskoop. Heb zelf alleen op buitenlandse schepen gewerkt.
    Mijn vader is nog met M/S Willemstad geweest, maar toen hij terugkwam [ mijn moeder en kinderen bleven in NL ] met vliegtuig uit Curacao via New York.
    Dat kon toen blijkbaar nog niet rechtstreeks.
    Hij mocht ook in NY niet naar familie daar, dat was in de tijd van de communisten -jacht { Mc Carthy } en mocht zijn zussen niet ontmoeten.
    Nu laten ze in U.S gevaarlijker spul binnen, MOSLIMS.
    Rare wereld………………

    Like

   • Nemesis zegt:

    Aan hand van de geschiedenis en onze eigen belevenissen “buiten gaats” zou je inderdaad kunnen zeggen, rare wereld. Ik noem het eerder geschift.
    KNSM bestaat al een flink aantal jaren niet meer. Eigenaren waren dan Ned Lloyd en die zijn ook niet meer, is nu een buitenlandse maatschappij. Mijn man en zijn familie zijn toen met de laatste boot kunnen vertrekken uit Ned.Indie, maar dat was een Engelse maatschappij.
    Tja, de US of A had niet alleen problemen met de communisten maar ook met de Japanners, die werden in kampen opgesloten toen. En nurennen over de hele wereld jihadische moslims rond en iedereen kruipt in z’n hok voor die gasten.

    Overigens heb ik besloten na het lezen van het gequalificeerde verhaal, maandag eens even mijn nieuwe belastinmannetje in NL te bellen om te vragen wat ik het beste kan doen. Want wij krijgen toch geen toeslagen mee, maar er kon nog een ander addertje onder het gras zitten, Vertrouwen doe ik ze voor geen meter.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Nu hoef je natuurlijk als “hooggeplaatste” niet direct socialistisch te zijn om idiote dingen te zeggen.
   Ik weet niet of “theQueen’s Consort”, The Duke of Edingborough socialistisch minded is.
   Maar die kon ook vreemde dingen zeggen.
   Tydens een bezoek aan China ontmoette hij Britse studenten aldaar.
   Hij zei toen:”If you stay much longer here, you’ll all be SLITTY eyed.”

   Like

 26. 4sjun zegt:

  Je mag je mening hebben maar mij lijkt het niet goed om mensen onwetend te houden van wat waarom in de wereld en waardoor gemotiveerd plaatsvindt. Daarmee onthoudt je mensen informatie om goed geïnformeerd het eigen politieke mandaat te kunnen verlenen. De uitverkoop aan Brussel en de dagelijkse gevolgen daarvan op straat wordt niet zichtbaar als er maar liever niet over bericht wordt. Het verhaal van uitgeholde soevereiniteit en solidariteit die vooral een richting uit lijkt te gaan krijgt geen politiek vervolg en dus geen beleidsverandering als er maar liever niet over bericht wordt. Mensen worden zich veel te laat bewust van de vruchten van systemen als islam en cultureel marxisme als steevast verzwegen wordt welke vruchten daarvan aan het licht komen. Ik stel daarom voor te blijven dossieren zoals dat op verschillende plekken al gebeurt om welbewuste misleiding, omkering en afleiding aan de kaak te kunnen stellen opdat steeds meer mensen goed geïnformeerd hun maatschappelijke verantwoording voor de eigen leefomgeving nemen en onderwijs, actualiteitenrubrieken en opiniepagina’s weer iets anders dan vooral indoctrinatie met de gewenste politiekcorrecte mening ter bestendiging van politieke verhoudingen wordt.

  Wie liever niet kijkt omdat het hem of haar soms teveel wordt, kan zelf de eigen oren en ogen dichtdoen zonder anderen daarmee tot dat blikveld van afhankelijk en klein houdende onwetendheid te veroordelen.

  Like

 27. Even dacht ik dat ie wel een punt had. Dat wij moeten stoppen met die jankende berichtgevingen waarmee onze angsten bloot worden gelegd. Tenslotte bestaat 99% van de populatie uit de aapjes van horen, zien en zwijgen. Die houden toch al de handjes voor de oortjes en de oogjes. En ze begroeten elkaar bij de koffieautomaat met heb je ’t gehoord, wat erg hè. De vloekende schreeuwers tref je alleen op ’t internet aan, zoals hier. En wij zijn maar met hooguit 300 man en vrouw waarvan er velen ook nog een berg nepaccounts hebben zodat ze tegen zichzelf tekeer kunnen gaan.

  Maar nee, het nieuws over aanslagen moet nog feller, nog meer foto’s met bloed, nog meer dreigementen dat we gaskamers gaan inrichten, dat we ze met hun hele f*cking famileie onder de onderste stenen uit gaan graven en aan een hijskraan op zullen hangen. En dat er de dag daarop foto’s van in de krant staan. Dat leek me dus beter, bij heroverweging. Dus, nee hij heeft geen punt.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   IJzig goed geanalyseerd.
   Vooral dat “zoals hier” bracht ongekende schuldgevoelens bij mij terug.
   Ik was er na 80 jaar net van af.
   Nou kunnen we weer aan de graafmachines en de hijskranen.
   Ik begrijp het trouwens niet zo goed allemaal.
   Tijdens de twee vergeten Wereldoorlogen was het nieuws toch ook altijd positief, en als het niet positief was maakten we het gewoon positief.
   Zo hebben we dus de oorlog gewonnen.
   De Duitsers vonden dat heel flauw van ons, maar dan hadden ze maar geen Duitsers moeten worden.

   Ik speel trouwens met de gedachte om nu Duitser te worden want ik weet zeker dat de Duitsers de komende oorlog wèl gaan winnen.
   Per slot hebben ze er de vorige twee bijná gewonnen.

   Geliked door 1 persoon

   • Rustig doorademen, je bent er nu bijna. Die schuldgevoelens zijn overblijfselen van de verdrongen onderbuikgevoelens waar je al 80 jaar mee worstelt. Ontstaan door een afwijzende houding waardoor je nooit echt deel uitmaakte van de toenmalige sneeuwvlokjes en daar dus nu weer wakker van ligt. Schuldgevoelens omdat je toen de kans hebt laten lopen om linkserige moeders van latere Welkomstmeisjes vol te blaffen waardoor we nu opgescheept zitten met Welkomstmeisjes. Schuldgevoelens raak je kwijt door een offer. Zorg ervoor dat de huidige Welkomstmeisjes strak Onwelkomstmeisjes als dochter krijgen: https://breinbrouwsels.nl/ongewenst-zaadontvangster/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Luxe site.
    Als ik het zeggen mag.

    Like

 28. Flo zegt:

  Patrick “journalist” begrijpt het niet en gaat ook niet gebeuren, zn geaardheid vermoedend tekent ook hij zn eigen, nog erger ONS doodvonnis.
  Dus sodemieter op met je lul artikel, linkslul!

  Like

 29. koddebeier zegt:

  Stoppen met berichtgeving ?????????????????? En dan je kop in het zand steken ??????
  Dat is STOM !!! Wordt het dan veiliger ?????
  Deze problemen hebben juist door al die leiden die hun rot koppen in het zand steken !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s