CARTOON: “Wolfofobie” . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Islam, political correctness. Bookmark de permalink .

21 reacties op CARTOON: “Wolfofobie” . . .

 1. Steven zegt:

  Nederland liep natuurlijk VOORAAN, die is al naar binnen…nu snap ik waarom je de Dutch Flag niet ziet…

  Geliked door 3 people

 2. Theodoor zegt:

  Moet je medelijden hebben met de oerdomme correcte politici? Of is het pure gemeenheid van deze leugenaars? Of zal het smeergeld zijn dat Europa vernietigd?
  Vragen, vragen, vragen.

  Geliked door 3 people

  • Smeergeld, hoeren en jongetjes, baantje, nummerrekening in de Emiraten.

   Geliked door 2 people

  • T.Troubadour zegt:

   Smeerfeld zeker de plaatboef Soros.

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   Als politici politiek correct zijn, betekent dat,ZE de orders van hoger hand, satan, uitvoeren.
   Toen ZE hun ziel en zaligheid aan satan verkochten, hebben ZE gezworen satan trouw te zijn, te gehoorzamen en te aanbidden. Doen ZE dat niet, dan wordt de hemel op aarde, die satan ZE beloofd had een hel. ZE houden zich dus aan hun eed. ZE worden door satan gechanteerd.
   Satan is nog nooit anders dan slecht en gemeen geweest.

   Like

   • BertG. zegt:

    En nou?
    Wat gaan we er dan aan doen.
    Dat de hele tijd, alles en iedereen, voor satanisten gaan uitmaken, daar schieten we ook niet zo veel mee op. Nou weten we het wel.
    Maar wat gaan we er nou aan doen, kom daar eens mee i.p.v. je satan en illuminatie complot verhaaltjes.
    En laat god er even buiten,als je een oplossing heb bedacht.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps48 7 juni 2017 om 08:52

    Ik denk ook dat satan (= allah) overal de hand in heeft. Hoe kan die ongelofelijke verheerlijking en bescherming van alles wat met de islam te maken heeft, anders verklaard worden?

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Tistochwat (7 juni 2017 om 17:09)
    In mijn visie is de islam geen religie, maar een ideologie. Een ideologie, die ontsproten is uit het brein van Mohamed. Mohamed was natuurlijk niet de eerste de beste. Hij was behoorlijk onderlegd en had voor zijn tijd heel wat van de wereld gezien. Het was hem opgevallen, dat maatschappijen, die zich beriepen op een godsdienst veel zaken vrij gemakkelijk in bepaalde banen konden leiden. Dat idee heeft hij mee naar huis genomen. En daarover is hij gaan naprakkedenkiseren. Dat resulteerde in een ideologie, die wij nu kennen als de islam. In zijn ideologie heeft hij ook allerlei gewoonten en gebruiken uit zijn omgeving geïncorporeerd. Hij heeft ook veel uit allerlei andere godsdiensten overgenomen. Ik vermoed dat Mohamed waarschijnlijk ook een heel pervers manneke was. Zijn ideologie noemde Mohamed “goddelijke inspiratie”. Door er een godheid bij te halen, kon hij zich beroepen op een zekere macht en gezag. Hij noemde de godheid, die hij had bedacht Allah. Zijn ideologie bevat allerlei leefregels en voorschriften, die zijn vastgelegd in de Koran. Vanwege de “goddelijke inspiratie” zijn het dus goddelijke voorschriften. En je mag god natuurlijk niet tegenspreken. En daarom valt er aan de inhoud dus niet meer aan te tornen. Simpele mensen accepteren dat. De islam is derhalve star en stug en kan zich niet richten naar de dynamiek van plaats en tijd.
    Volgens mij komt dus de hele islam voort uit een gedachtespinsel van een pervers manneke, Mohamed. Ik geloof niet, dat erin die ideokogie ook maar iets goddelijks inzit. Ik geloof, dat Allah niets anders is dan een “gefantaseerde” godheid. Allah is dan ook niet de duivel. Want de duivel is beslist geen gedachte.
    De verheerlijking van de islam komt, volgens mij, voort uit de dommigheid van simpele zielen, die met de islam zijn opgegroeid en grootgebracht. De islam is hen door de strot geduwd. Zij weten niet beter.
    Dat de islam wordt beschermd is maar schijn. De illuminati´s voeren hun opdracht en uit, chaos te creëren, zodat globalisering en de NWO tot stand gebracht kunnen worden. Zij gebruiken c.q. misbruiken de islam voor dit doel. Maar als het doel bereikt is, zal er, denk ik, ook voor de islam weinig of geen toekomst meer zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Tis, geloven in wezentjes, hoe je ze ook noemt, zit toch echt tussen je oren.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ BertG (7 juni 2017 om 17:24)
    Bert, Bert, Bert …..
    Wat de boer niet kent, vreet ie niet. Dat gaat kennelijk ook voor jou op. Je vindt van jezelf, dat je een hele flinke stoere knaap bent. Maar ik vrees, dat er achter die stoerheid van jou een heel klein hartje schuil gaat.
    Ik ken van die jongens, die net als jij een hele grote mond hadden en met veel stoerdoenerij alles wegwuifden, wat ze niet kenden. Maar toen ze in een situatie verzeild raakten, waarin het onzichtbare zich opeens manifesteerde, bleef er van die rauwe stoerheid niet veel over. Het liep ze dun door de broek. En ik heb ze zien janken als kleine kinderen.
    Hou er maar rekening mee, dat er meer is tussen hemel en aarde, dan jij met al je lompe stoerheid en kortzichtigheid kunt bevroeden.
    Zo oud de mensheid is, neemt de mens allerlei mysterieuze zaken waar, waarvoor de wetenschap nog steeds geen verklaring heeft. Maar dat wil niet zeggen, dat het niet bestaat. Het aantal waarnemingen is dermate groot en constant, dat daarin al voldoende aanwijzing besloten zit, om aan te nemen, dat er weldegelijk iets is. Ook heden ten dage wordt er van alles waargenomen, dat door stoere binken, als jij, met veel bombarie naar het rijk der fabelen wordt verwezen. Wat niet mag zijn, is voor hen kennelijk ook niet. Maar zij, die ooit iets hebben ervaren, weten wel beter.
    In fabels, sagen, legenden, mythen en sprookjes werden zaken opgetekend, die controversieel waren, om ze aan het nageslacht door te geven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als ik het niet meer weet of ergens mee zit, dan vraag ik Pinkeltje altijd om raad.
    Dat kereltje heeft overal een oplossing voor.
    Meestal komt het er op neer, er gewoon op los hakken met de botte bijl.
    Is goed voor elk probleem.
    Een bekende spreuk van Pinkeltje is dan ook, wat u niet wil dat uw geschied, pak dan u honkbal knuppel, en sla ‘m op z’n vergiet.

    Geliked door 1 persoon

   • Vroeger, heel vroeger had je maar een paar echte Heerschers. Dat waren families die voor de lol op een kutzondag op hun paard kropen om iedereen die niet snel genoeg aan de kant van de weg ging staan met hun zwaard of bijl de kop afkliefden. Gewoon, zo maar omdat ’t kon en de mens wist niet beter. Dat waren ook de heersers die dag en nacht bezig waren om de omgeving leeg te plunderen waarbij ze soms jaren van huis waren. Al het geroofde werd naar de kluizen van de familie gebracht en er zijn verhalen dat er karavanen dagenlang voorbijtrokken, gevuld met geroofd goud en juwelen. Ging dus niet over een paar knaken. Als hobby en voor wat zakgeld deden ze dan nog een paar miljoen slaven en slavinnen per jaar. Dit is duizenden jaren door gegaan. En het zijn nog steeds dezelfde families, uit alle continenten. Die maken achter NV’s, Stichtingen, Banken, Belastingparadijzen nog steeds de dienst uit en roven nog steeds maar nu wat subtieler. Als we die nou eens de familie Satan in de discussie gaan noemen wordt het misschien wat makkelijker.

    Geliked door 1 persoon

 3. Marian zegt:

  Nederland ligt al te verteren in zijn maag.

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  De politiek correcten kijken niet uit hun doppen. Ze laten zich foppen. Ze snappen niet, dat het niet is, wat het lijkt en dat ze met een wolf in schaapkleren van doen hebben.

  Geliked door 2 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Ze zijn OERDOM en ze zijn alleen maar gefocussed op dat heerlijk zittende plûche.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Misschien een schaapje met een bomgordel?

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik was vanmorgen in de apotheek en vroeg aan de apoteker een doosje ‘erdogan’.
  De apotheker zei: je bedoeld zeker Dafalgan?
  Ik antwoorde; neen het moet ‘erdogan’ zijn want ik heb islamofobie en ‘erdogan’ houdt die fobie in goede conditie, met die fobie voel ik mij prettig.

  Geliked door 2 people

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  JE ZOU ER BIJNA OM LACHEN ALS HET NIET ZO DIEP TRAGISCH IS/GAAT WORDEN.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s