PVV eist uitleg en actie rondom blunderzaak Somaliër

PVV anders

Vragen van de leden Fritsma, Helder en Wilders (allen PVV) aan de demissionair staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en de demissionair minister van Veiligheid en Justitie over een aanranding door een Somalische asielzoeker in Hoorn.

1.) Heeft u kennis genomen van het bericht ‘Vrouw lokt aanrander in de val’ (*)?
2.) Hoe is het mogelijk dat de betreffende Somaliër pas na maanden is gearresteerd terwijl het slachtoffer al na een week na de gruwelijke misdaad zijn adres heeft doorgegeven?
3.) Deelt u de mening dat er alleen resultaat is geboekt dankzij dapper optreden van het slachtoffer zelf? Zo nee, waarom niet?

PVV Tweede Kamer

4.) Gaat u er voor zorgen dat panklare (door het slachtoffer aangedragen) informatie, zoals camerabeelden en foto’s, wordt gebruikt en niet terzijde wordt gelegd, zodat dergelijke ‘fouten’ niet meer voorkomen en slachtoffers niet meer in de kou blijven staan? Zo nee, waarom niet?
5.) Hoe is het mogelijk dat de dader in het bezit is gesteld van een verblijfsvergunning, terwijl hij op dat moment al als verdachte te boek moet hebben gestaan vanwege het feit dat zijn adres al bekend was en hij nota bene ook openlijk IS sympathisant is? Wie krijgt in dit land eigenlijk geen verblijfsvergunning nu weer blijkt dat u zelfs gewelddadige, IS verheerlijkende verkrachters trakteert op verblijfsvergunning, huis en uitkering?
6.) Bent u bereid om de verblijfsvergunning onmiddellijk in te trekken zodat dit monster, na het uitzitten van een hopelijk lange straf, uit Nederland kan worden verwijderd? Zo nee, waarom niet?
7.) Ziet u zichzelf nog wel in staat verantwoordelijkheid te dragen voor veiligheids- c.q. vreemdelingenbeleid gelet op de bewezen incompetentie in deze en andere zaken?
8.) Waarom is deze zaak onder de pet gehouden? Komt het u niet uit dat asielzoekers hier soms als beesten te keer gaan? Hoeveel criminele asielzoekers zijn hier nog (uitgeprocedeerd of nog in procedure) en wanneer zijn ze allemaal uit ons land verwijderd?
9.) Kunt u ophouden met dit wanstaltige vreemdelingenbeleid en onze grenzen eindelijk sluiten voor alle asielzoekers, alsmede voor immigranten uit islamitische landen? Zo neen, waarom niet?

(*) Telegraaf, 7 juni 2017

Bron:
www.pvv.nl
(h/t H.S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, PVV, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op PVV eist uitleg en actie rondom blunderzaak Somaliër

 1. leefbarbaar zegt:

  Ik weet het antwoord al: de politie dient de PvdA. Niet het recht, niet Nederland, maar alleen de PvdA.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @leefbarbaar: 19.49. uur, op 7/6. Juist. Daarom beweer ik ook voluit; dat we geen normale Politie meer hebben, maar “linkspolitie”, en “moslimpolitie”.

   Like

 2. T.Troubadour zegt:

  Goverment’s first duty is to protect the people,not to run their lives.
  Ronald Reagan

  Geliked door 2 people

 3. Theodoor zegt:

  Als de regering dezelfde klasse zou hebben als de inhoud van deze vragen dan zag de toekomst van Nederland er een stuk zonniger uit.

  Geliked door 2 people

 4. Edjan zegt:

  Nadat de vrouw de verblijfplaats van haar aanrander aan de politie heeft opgegeven, hebben ze nog 2 maanden gewacht alvorens hem te arresteren. Hij moest eerst nog zijn verblijfsvergunning krijgen.
  Ik geloof dat dit met opzet is gedaan. Met opzet is er niet ingegrepen, is alles stil gezwegen en had de verblijfsvergunning van deze crimineel voorrang.
  Onze politie en justitie zijn weer net zo fout als in WO II.

  Geliked door 2 people

 5. Feniks zegt:

  Wat nu telt is dat de Nl regering haar verantwoordelijkheid neemt en optreedt tegen illegale migratie.
  Dublinakkoord e.d. daar heeft iedere natiestaat zich aan te houden, ongeacht wat Merkel in haar eentje zegt.
  De nederlandse regering had dit allang moeten handhaven met terugwerkende kracht t.a.v. illegale migranten, en dat zijn er nog al wat, maar het is wat het is.
  Doet de regering dat niet dan is zij nalatig.
  Burgers betalen de Nl regering/politici om in deze hun taak uit te voeren, zij staan in dienst van de burgers.

  Zo niet dan weten we allemaal wat dit inhoudt, nl. dat de regering haar plicht verzaakt tegenover de burgers.
  We zullen moeten crowdfunden voor juristen die een zaak tegen de staat gaan voeren en procederen tot alle illegalen /niet vluchtelingen actief worden uitgezet.

  De enige weg is die van het recht, die weg staat niet meer open als we nog langer toestaan dat Islam hier via democratische wijze de rechtsstaat overneemt en op democratische wijze de sharia invoert.
  want…DAT is anders wel wat er staat te gebeuren.
  oproep….welke jurist ( juristen) kan (kunnen) en wil (len ) dit op zich nemen?

  Like

 6. Elisah zegt:

  Het was meer dan een aanranding, het was een uiterst gewelddadige verkrachting.

  Geliked door 1 persoon

 7. Claudia M. zegt:

  Je moet helemaal niet melden dat je het stuk nageboorte gevonden hebt, je moet het juiste moment afwachten en ….

  Die laatste puntjes kan iedereen zo langzamerhand zelf wel invullen, van onze overheid valt niets meer te verwachten! Dat dit soort gelukszoekers überhaupt een verblijfsvergunning krijgt is een gotspe!

  Dames; een bus haarspray in je zak is niet verboden en een aansteker ook niet! Burn the motherfuckers!

  Like

 8. kruisridder zegt:

  Een spuitbusje afbijtmiddel is ook goed. Als je dat recht in de ogen van je belager spuit, is het licht voorgoed uit zijn ogen.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Zelfverdedigingstaktiek: EEN. bepaalde KARATESLAG te leren is ook de moeite waard.(Karatemep kan zelfs wel dodelyk zijn!)’ …..karateslag op de bovenkant v.d.polsen, ontstaat er een ‘verlammingsgevoel’).

  Like

 10. Giny zegt:

  Vanmorgen een reactie in de krant dat het haar eigen schuld was, had ze maar niet met
  hem mee moeten gaan.
  Ze had het ook beter niet kunnen doen, maar toch weer van die idioten die achter zo,n
  crimineel staan.Inpakken en wegwezen met die gasten.

  Like

 11. E. Zichternan zegt:

  Zeer nalatige houding van bestuurders. ‘Hear no evil, see no evil’ regeert en strak de andere kant op kijken. Deze verfoeilijke houding moet verdwijnen uit ons bestuurders en regeringsstelsel. Nog erger is het ongelooflijke domweg maar zonder aanzien verstrekken van -woning – uitkering – en verregaande voorzieningen i.p.v. een enorme trap en enkele reis terug naar… voor mijn part Bokkiewokkie.

  Like

 12. Marian zegt:

  Geen aangifte doen, heeft toch geen zin en geeft alleen maar ergernis. Wij handelen het zelf wel af. Wij hebben schuin tegenover ons een mortuarium, wel makkelijk om bij de hand te hebben.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Hou het vol PVV en verlies de moed niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s