Terrorist Londen was afgewezen als “asielzoeker”, bleef dankzij verblijfsvergunning van EU

Screenshot_153

Marokkaans/Libische Rachid Redouane (30) kon met Ierse 4 EUFam-kaart visumvrij binnen EU reizen

Een van de drie islamitische terroristen die zaterdag in Londen zeven mensen doodden en tientallen anderen verwondden, heeft in het verleden vergeefs asiel gevraagd in het Verenigd Koninkrijk. Toch kon hij zich daar vestigen dankzij een verblijfsvergunningkaart van de Europese Unie, verstrekt in Ierland. Dat heeft de Ierse zender RTE dinsdag bekendgemaakt.

Post online

Het gaat om de dertigjarige Rachid Redouane, die in het Londense Barking woonde en bij de aanslag omkwam. Hij zou een Marokkaanse en Libische achtergrond hebben. Verschillende Ierse media meldden dat op zijn lichaam een Iers identiteitsbewijs is gevonden.

De Ierse premier Enda Kenny, op bezoek in Chicago, bevestigde dat een van de aanslagplegers een tijdlang in Ierland had verbleven, maar dat hij niet de aandacht van de autoriteiten had getrokken. “We houden een kleine groep mensen in de gaten met betrekking tot radicalisering en zaken die daarmee verband houden. Voor zover ik weet behoorde deze man niet tot die groep.”

Volgens RTE trouwde Redouane in 2012 in Ierland met een Britse. Door dat huwelijk kwam hij in het bezit van de zogenoemde 4 EUFam-kaart waarmee familieleden van een EU-ingezetene visumvrij binnen de EU kunnen reizen. Ierland hoopt ook na de Brexit open grenzen te houden met Groot-Brittannië en zeker met Noord-Ierland.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", EUSSR, Groot-Brittannië, Ierland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Terrorist Londen was afgewezen als “asielzoeker”, bleef dankzij verblijfsvergunning van EU

 1. Henri zegt:

  Deze lui hebben alléén maar rechten, maar zelden verplichtingen. Recht op verblijf in de EU, recht op een uitkering, recht op gratis juridische bijstand, recht op…….

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4580754/Female-nursery-worker-stabbed-three-women-London.html

  Schools ‘in lockdown’ after female nursery worker on her way to work is pulled to the ground and slashed in the arm by three girls ‘shouting Allah will get you’

  Victim worked at the Little Diamonds nursery in Hermon Hill, London
  Karrien Stevens, who runs the nursery, said staff member was on way to work
  Victim was dragged to the floor and stabbed as attackers chanted ‘Allah’
  Schools in the area were on put ‘lockdown’ after the attack just after 9.30am

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Hopeloos, die EU dat met veel juridische inventiviteit alles dat normaal onmogelijk zou zijn, mogelijk kan maken binnen haar doelstellingen!

  Like

 4. Marian zegt:

  Kijk dat gebeurt er nou als je maar door blijft knuffelen. Je moet ze of eruit rotten of opsluiten en de sleutel weggooien.

  Like

 5. Mary zegt:

  Ja en laten stasi Merkel en onze eigen flapdrol Rutte nu buiten de andere lidstaten om hebben afgesproken om 250.000 stuks per jaar van dit soort eh “ras” Europa binnen te loodsen dan zorgt de duistere EU club dat ze net zoals bovenstaand exemplaar kunnen blijven en fijn de autochtone bevolking kunnen uitroeien.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s