“Vluchtelingen” in je straat. De hel breekt los. Brief van wanhopige bewoner.

Screenshot_4

(Door: Joost Niemöller)

Het zal je maar gebeuren. Er komt een Somalisch gezin bij je in de straat wonen. ‘Vluchtelingen.’ Er ontstaat niet te harden overlast. Huiselijk geweld. Gegil. Bedreigingen. Dag en nacht. En wat doet de gemeente? Ze plaatsen er een tweede overlast gevende immigrantengemeenschap boven. Statushouders. Op brieven naar de gemeente komen er alleen maar standaardantwoorden. Een ouder echtpaar ernaast verdwijnt en de gemeente laat de woning maar leegstaan.

Hieronder het verslag van een bewoner uit de straat. In ‘W.’ Die bewoner blijft uit angst liever anoniem. En vlucht maar deels naar het buitenland, want dit is geen leven meer. Bij mij zijn de persoonsgegevens bekend en ook had ik inzage in de correspondentie met de burgemeester.

De multiculturele werkelijkheid die ze op de grachtengordel niet kennen.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

52 reacties op “Vluchtelingen” in je straat. De hel breekt los. Brief van wanhopige bewoner.

 1. Sabeltant zegt:

  Het is GVD een schande!
  Wat hebben deze mensen te maken met parasiterende Afrikanen?
  Waar de overheid faalt zal de burger zijn zaakjes zelf moeten regelen.
  De burgers moeten veel meer in opstand komen.
  Laat horen en zien dat je het er niet mee eens bent!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Wat een verhaal…!
   Erger kan het ècht niet meer.
   “Ik slaap op een luchtmatrasje achter de voordeur.”
   “Somaliërs komen verhaal halen als ik de TV harder zet…”
   “Een groot gedeelte van het jaar woon ik bij familie in het buitenland.”

   De overheid collaboreert met onze vijand, dat is duidelijk.

   Like

 2. Japio zegt:

  De hele buurt wordt geterroriseerd door 1 Somalisch gezin? En de hele buurt doet er zelf niks aan? Als het andersom was geweest hadden die Somaliërs dat Hollandse gezin wel ff de bek gesnoerd of erger.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Passende maatregelen nemen.
   Wat duidelijk is dat er niet meer te wonen valt in die buurt.
   Als dat zo is staan de bewoners met hun rug tegen de muur en hebben niets meer te verliezen.
   Dan rest er maar een ding en dat is zoveel “tegenmaatregelen nemen” dat die Somaliers zouden wensen weer in een klein gammel bootje op zee te zitten.
   Nog niet zo lang geleden waren het “ordinaire kapers” maar dat schijnt nu niet meer lonend te zijn omdat “men” eindelijk had begrepen dat “ze kapotschieten” de enige oplossing zou zijn.

   Daardoor zit dat Somalisch ongedierte nu hier en terroriseert brave Nederlanders…
   Waarom worden die Somaliërs niet in de directe omgeving van “onze eerzame politici” gehuisvest…?

   Probleem opgelost…

   Like

 3. Steven zegt:

  Zo zal het straks in héél Nederland vergaan.
  Als ze last van JOU hebben, komen ze dat desnoods wel even DUIDELIJK maken met een man of 4 aan je deur.
  Het zijn immers de grootste schijtbakken, want alleen durven ze niet!

  Like

  • Steven zegt:

   En dat is wat Nederlanders MISSEN..die helpen elkaar NIET..die moeten min of meer altijd alles ALLEEN opknappen..
   Die BOOSLIMS zijn altijd met een paar…zelfs als ze boodschappen doen!

   Like

   • BertG. zegt:

    Vandaar dat ik ook geen enkel vertrouwen meer heb in mijn medemens.
    De grootste verzameling ego trippers zijn het.
    Zijn enkel met zichzelf bezig en hun eigen belangen, ALLEMAAL.
    Nog nooit heb ik die neuzen voor 5 min. dezelfde kant op gekregen, het is altijd, ja maar en ik dan.
    En de aandacht voor hun omgeving gaat niet verder dan het tuinhek/ schutting.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Hoe zou je zelf zijn…

    Like

 4. Pietersen zegt:

  Wat ’n gezeur van die klager. Hij neemt het nog op voor de Somalische asociale familie op ook !
  Dacht hij nu werkelijk dat zij in Somalie ook 44m2 tot hun beschikking hebben en alle voordelen zoals een stenen huis hier ?
  Dit gezin hoort niet in Nederland, het is net als zigeuners die zet je ook niet in een woonwijk.
  Dit grapje gaat Nederland (de belastingbetaler) heeel veeeel geld kosten zonder dat er ooit iets voor terugkomt.

  Geliked door 2 people

 5. Orelius zegt:

  Ben zelf een vluchteling in eigen land , woon momenteel al 25 jaar in Brabant , gevlucht uit mijn zo geliefde stad Rotterdam. Mijn moeder indemdito . Mijn moeder woonde op een etage woning .Op een geven moment kwamen er siks boven haar wonen . Die veroorzaakte een overlast ongekend . Mijn vader was arbeider en mijn ouders hadden een keuken gekocht van omme nabij de 20000 gulden een smak geld voor die mensen . Toen die siks daar kwamen wonen , gingen ze zelf een douche bouwen . Als ze gingen douchen liepen mijn ouders totaal onder en alles liep in de nieuwe keuken . Mijn moeder werd het op een gegeven moment na weken overlast helemaal zat en wilde de vrouw van die siks aan vliegen . Maar ze deed net de deur op slot . Haar man was niet thuis , maar ik dacht ik blijf bij me moeder want ze gaat beslist nu die vent bellen , en die zal wel verhaal komen halen . Na 1 uur wachten ja hoor er werd op de deur gebonkt , ik doe open en er staan 5 of 6 van die tulbanden met messen voor me neus . Wonder boven wonder bleef ik dood kalm .
  Hij zei met schuim op zijn bek dat ze me hart er uitgingen snijden . Waarop ik heel kalm zei , zou je niet eerst eens die douche laten repareren , Nou ik kan je vertellen er is niets ernstigs gebeurd , maar je wint het niet van die lui . Ze waren van een geloof en waren altijd met zovele , en als Hollander sta je alleen , want een hoop gebabbel maar nooit actie . Als je lang genoeg onder zulke omstandigheden woont ben je blij als je er weg bent en gewoon een rustig leven kunt leiden .Mijn moeder zei altijd ik laat me niet weg jagen in mijn eigen land , maar op den duur hou je het niet meer vol , en de politie die doet werkelijk geen ene moer , helemaal niks die gingen verdomme gewoon een praatje met ze maken onder het genot van een kopje thee . Nee vertel me wat over overlast . Maar over zulke dingen en situatie’s hoor je de heren niet . Alleen als die instromers ergens mee zitten met hun brutale grote bek dan lopen ze het vuur uit hun sloffen om het ze naar de zin te maken.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Mag men ook weten in welke wijk van R,dam dit was ?

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Orelius
   Het is jammer dat tot nu toe heeft niemand de moeite genomen om de verhalen of gegevens van gevluchte Nederlanders. Mensen op de vlucht voor het multiculturele gevaar. . Ik ben heilig overtuigd dat het aantal slachtoffers zou meer dan 100.000 zijn; verspreid over het hele land zijn. Zo’n lijst kan gebracht worden onder de naam SLACHTOFFERS VAN DE MULTICULTURELE SAMENLEVING. Met verzamelde statistieken kan men de verantwoordelijke politici te verantwoording roepen.

   Like

 6. Witte raaf zegt:

  http://m.telegraaf.nl/article/28330782/discussie-over-asielakkoorden

  Welja…..gewoon in afrika asiel kunnen aanvragen voor Europa

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Dit verhaal komt zeer bekend voor. Als ik van iedere persoon die last heeft van vluchtelingen of moslims 1 Euro zou ontvangen, kan ik leven als God in Frankrijk. Dat is kassa. Waarom moet het ons interesseren hoe getraumatiseerd dit afvalberg is? Waarom moeten ze met hun rottige mentaliteit en idem gedrag tussen mensen wonen die op hun aanwezigheid geen prijs stellen? Bouw voor statushouders provisorische wooneenheden op de Tweede Maasvlakte. Daar zouden ze zich tussen hun eigen soort goed voelen. Ze hoeven niet te integreren, maar zo snel mogelijk oprotten!. Zo te zien niet deze mensen zijn getraumatiseerd, maar hun Nederlandse buren.
  Men kan echter de College van B en W van de stad W op de knieën krijgen. Nederlanders die slachtoffer worden van vluchtelingen, kunnen ook een pro-actieve houding nemen.
  Zie welke wonderen kan men met een goedkope CANON camera verrichten. https://www.youtube.com/watch?v=pAdS0RcDjuY
  Hoe meer autochtone slachtoffers zouden hun slechte ervaringen met asielzoekers uploaden op YouTube, des te moeilijker zal het voor de hooggeplaatste smiechten met hun geniepige praktijken.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Vlak over de grens in Duitsland zijn er spooksteden…..alle mensen zijn weg, de steden zijn totaal leeg en worden stuk voor stuk afgebroken…..vanwege enorme bruinkoolmijnen, die kilometers en kilometers groot zijn. Ik heb drone-beelden gezien, het is onvoorstelbaar.

   Like

 9. Roeland zegt:

  Dit is al jaren aan de gang. Het begon in de jaren 90. Toen waren het voornamenlijk nog mensen uit (Zuid)oost europa.
  Ik kan er een boek over schrijven wat er allemaal plaats vindt en hoe de gevestigde politiek daarin staat. Een heleboel europese westerlingen hebben (of willen) er geen flauw benul van hebben wat er aan de hand is.
  Inmiddels zijn nu ook de dorpen aan de beurt. Woning-stichtingen “moeten leveren”. Gemeentes “moeten plaatsen”. Tsja en het grootste deel van de bevolking in NL koos op 15 maart 2017 wederom voor een voortzetting van dit beleid. Om wanhopig van te worden.
  Zolang de koophuis bezitters er geen last van hebben verandert er niets. Wat een een volk! Bah!
  Tijd voor emigratie. Helaas, ik ben te oud. Ik had me een andere oude dag voorgesteld. Zag het in de jaren 70 al aankomen. Had ik toen maar voor een ander continent gekozen.

  Geliked door 3 people

  • wim zegt:

   Helemaal mee eens. De mensen die dit lieten gebeuren (Het kwam nog niet dichtbij.) en die het wel prima vonden (welkom!) al die ‘vluchtelingen’ en die AZC’s (Toch niet bij mij in de buurt) en ook nog eens de alles verziekende politieke partijen steeds met hun stem beloonden voor hun wanbeleid, hebben nu geen enkel recht van spreken. Ik gun hen heel veel luidruchtige buren.
   Maar ik leef mee met hen die de bui al lang zagen hangen, die hun nek uitstaken en waarschuwden voor deze desastreuze ontwikkeling (en genegeerd en uitgelachen werden). Zij zijn de echte slachtoffers. Die anderen krijgen hun verdiende loon.
   En ja, eendracht maakt macht. Kijk maar naar Geldermalsen! Maar dat prille verzet is vervolgens vakkundig in de kiem gesmoord.
   Wat die scheiding tussen sociale huurwoningen, vrije sector en koopwoningen betreft, dat is onderdeel van het spel: niet allemaal tegelijk tegen de haren in strijken, maar stap voor stap.

   Like

 10. Leo zegt:

  Gezegde:
  1 moslim in de straat en de hele wijk is naar de kloten

  Geliked door 4 people

 11. louis-portugal zegt:

  Steeds meer nieuwe kweekvijvers voor de PVV en Baudet.
  En weer duidelijk dat de verantwoordelijken steeds verder losgezongen raken van hun donateurs.

  Geliked door 1 persoon

 12. leefbarbaar zegt:

  De briefschrijver leeft nog in de VARA-wereld; een grotere woning zal geen enkel effect hebben op het gedrag van de dobbernegert. Integendeel. Het zijn moslims. Bezetters. En uw gemeente is een NSB-gemeente.
  Het wordt tijd te onderkennen, wie de werkelijke daders zijn: VVD, PvdA, GsL, D666, CDA, CU, SGP, 50+ en SP. Die moet je aanpakken.

  Geliked door 3 people

  • Die stinkzooi kan met democratische middelen niet aangepakt worden omdat ze getalsmatig in de meerderheid zijn. Aan de uitslagen van de stemmerij kun je zien dat deze bevelvboerende ratten en hun vazallen 65% uitmaken van de stemmers. En die zijn niet van die partijen los te weken omdat ze daar hun baantje of hun uitkering aan danken of lijden aan een communistische hersentumor. We hebben net als die jongens in dat dorpje van Asterix een hele pan toverdrank nodig. Maar allemaal een UZI kan natuurlijk ook voor toverdrank doorgaan.

   Geliked door 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @leefbarbaar: 07.36. uur. En wie beste leefbarbaar; gaat die gore politieke bende; van VVD,CDA,PvdA,GsL,D666, CU,SGP,50+ en SP dan aanpakken. Helaas hebben we 15 maart 2017 gezien, wat een slappe bevolking we in Nederland geworden zijn. De “rubberen paljas Rutte”, kreeg 33 zetels, weliswaar met fraude, daar ben ik van overtuigd, maar toch. Maar de huidige Nederlander- de vaderlandslievende/patriottische niet te na gesproken- is een meelzak geworden. Gelooft alles wat de rode socialistische VK,NRC,Trouw,en de Telegraaf; en ook de gehele rode kliek omroepen hem/haar wijsmaken. Sinds 15 maart zie ik geen enkel lichtpunt meer, helaas. Ondertussen is Pinokkio Rutte maar weer begonnen, met de rode rolmops Wellink; om een griezelkabinet met Groen Slinks te maken. Wat mij betreft; voor dat hele politieke zooitje; ongezien de tyfus.

   Geliked door 2 people

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Tom Hendrix,

    we hebben nog een lange weg te gaan, dat is zeker. Intussen pik ik niets meer van de foute politici en boycot alle staatsmedia. We gaan ten onder of we gaan veranderen.

    Geliked door 1 persoon

 13. hoeveel asielzoekers worden er gehuisvest bij ministers en wethouders thuis?

  Like

 14. ildiko zegt:

  de mensen zou bij de gemeentehuis kunnen eisen om deze familie er naast de burgemeester te huisvesten, om te kijken even hoe solidair hij met zijn eigen gezin zou reageren op hun overlast. De burgervader is niet boven het volk.

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Ik vraag me af waar onze betreurde Toon Hermans nu zijn inspiratie zou vandaan halen om de liefde te bezingen of te dichten

  Like

 16. BertG. zegt:

  Veel vertrouwen hebben die gasten dan ook niet in hun denkbeeldige vriendje die altijd over hun waakt en zorgt.
  Daar zijn ze dan hun hele leven mee bezig geweest, maar er echt op rekenen doen ze niet.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/angst-voor-terreur-bij-eo-jongerendag-strengere-beveiliging-dan-ooit/

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Off topic:

  ‘Moslimkinderen laten Surinamers met rust omdat ze weten dat wij niet zo’n zwak volkje als de Nederlanders zijn’

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/moslimkinderen-laten-surinamers-met-rust-omdat-ze-weten-dat-wij-niet-zon-zwak-volkje-als-de-nederlanders-zijn/

  Like

  • Marian zegt:

   Dat wordt goed in dat artikel benoemd Mirjam.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Allochtonen en Surinamers worden door de NL-overheid op een totaal andere manier behandelt als de oorspronkelijke blanke bevolking.
   Dit is een bewezen feit en vindt zijn oorsprong in het ontbreken van homogeniteit en solidariteit t.o.z.v. overlast.
   Allochtonen/Surinamers moesten in hun eigen landen voor zichzelf opkomen en hebben de ervaring dat de overheid corrupt is en gewelddadig.
   Autochtonen zijn opgevoed in het geloof (en geloven nog steeds) dat de overheid voor hun zorgt en hun problemen zal oplossen.
   Dat is nooit zo geweest, maar dat sprookje bleef decennialang overeind omdat er geen
   massale wantoestanden zoals nu met immigranten in het dagdagelijks leven aan de orde van de dag waren.

   Nu die er wel zijn en het optreden van de overheid niet beantwoord aan het beeld dat bij de autochtoon is ingeprent, verkeert de autochtoon in een situatie van verwarring.
   Die verwarring zorgt er enerzijds voor dat men zelf geen orde op zaken zal stellen.
   en de overheid anderzijds, doordat de autochtoon geen eigen actie onderneemt,
   een steeds laksere houding tegenover die overlast zal aannemen.

   We noemen dat “gedogen”.
   Gedogen is een ander woord voor “toelaten”.
   Een overheid die “toe laat” dat haar eigen oorspronkelijke bevolking dagdagelijks wordt geterroriseerd door dieven, moordenaars, verkrachters en terroristen maakt zich eenvoudigweg schuldig aan hoogverraad en behoort dientengevolge ook het lot te ondergaan dat hoogverraders wacht…

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Gedogen is vaak ook een ander woord voor ‘onderwerpen’.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam.
    Natuurlijk. Je hebt gelijk.
    Het hele leven is een zaak van onderwerpen, maar het puur “onderwerpen” is naar mijn smaak te veel gekleurd door het “tegen je zin accepteren”, terwijl hier toch voornamelijk het element van “de gemakkelijkste kant kiezen” ’n rol speelt.

    Wat de hele kwestie trouwens nòg walgelijker maakt…

    Like

 18. Taljaard zegt:

  Dan hebben wij erg veel geluk gehad.
  Wij wonen al een jaar of 12 in een tussenwoning in een Overijssels dorp.
  Wij kwamen daar in 2005 met 4 opgroeiende kinderen naast een ouder Nederlands echtpaar.
  Echt 2 ontzettende zeurpieten, die al jaren lang een ware tirannie over de hele straat uitoefenden en die de vorige bewoners, een jong christelijk Nederlands gezin, hadden weg gepest.
  Zij waarschuwden ons nog voor hen, maar wij waren allang blij deze woning te kunnen betrekken.

  Nu was onze oudste zoon al een jaar of 19/20 en diende bij het Korps Mariniers; net als ik op zijn leeftijd. Toen buurman meende zijn jongste zusje (10) te moeten slaan toen dat kind op haar fiets van school terug kwam, omdat zij over het achterpaadje fietste in plaats van liep, onder het motto; ”Als je ouders jou niet opvoeden doe ik het wel.” was de boot aan.
  Ik was op mijn toenmalige werk, maar hij zei tegen buurman dat hij hem de kop van zijn romp zou draaien wanneer hij dit nog een keer zou flikken. Meneer belde de politie, maar die was in de afgelopen jaren al minstens 100 keer door hem gebeld, om dingen als een bal in zijn achtertuintje, en zeiden hem dat hij het dit keer zelf maar uit moest praten. En ook dat hij eens een keer moest ophouden met andermans kinderen te slaan. Want dat had hij ook al een paar keer met de voormalige buurkinderen gedaan.

  Zij verhuisden kort daarop naar een bejaardenwoning omdat zij niet meer in staat waren de straat te chanteren met behulp van de politie. Op de dag van hun aftocht hing ik provocatief, en zoals ik hem had beloofd, de vlag uit. En nauwelijks een half uurtje later volgden 3 mede buurtbewoners mijn voorbeeld; inclusief het oude weduwvrouwtje dat aan de andere kant van hen woonde.
  Zij durfde, naar ik later hoorde, haar kleinkinderen niet eens meer in haar achtertuintje te laten spelen vanwege hun zeurterreur en was ook dolblij dat ze eindelijk weg gingen.
  Nu kon zij, voor het eerst sinds jaren, weer eens pianospelen.
  Dat kan zij heel goed, want zij is muzieklerares geweest. Maar het zeurstel had haar dat verboden vanwege zgn. ”overlast.” Ik geniet er echter van; Chopin, Beethoven, Bach, Mozart, etc.
  Laat dat lieve oude mensje nog maar vaak spelen. Gun het haar van harte.

  Er kwam daarna….. een jonge Somalier met zijn vrouwtje naast ons te wonen.
  Hij is de zoon van een advocaat, die door de islamisten is vermoord en spreekt vloeiend Engels. Heel rustige en vriendelijke jongen, die na een paar maanden gewoon aan het werk ging, en waar niemand, wij nog in het minst, last van kreeg. Vrouwtje is nogal schuw en teruggetrokken, maar er is geen sprake van enig nachtelijk lawaai, ruzie of wat dan ook.

  Bracht haar een paar keer naar het ziekenhuis en de huisarts met mijn auto, want zij heeft gezondheidsproblemen en kan daarom ook geen kinderen krijgen. Dat hoeft niet meer, want Salman heeft nu zelf een rijbewijs en een autootje. Een paar keer per jaar komen er een stel andere landgenoten bij hen over de vloer en dan is het inderdaad een beetje rumoerig.
  Maar daar valt mee te leven. En van de islam moet hij niets hebben sinds de dood van zijn vader.

  Realiseer mij volkomen dat dit stelletje een gunstige uitzondering is en dat wij dus erg veel geluk hebben gehad, want verreweg de meeste Somalieers schijnen inderdaad achterlijk en asociaal tuig te zijn. Deze twee echter bepaald niet en veel betere buren dan de vorige.

  Geliked door 3 people

 19. Theodoor zegt:

  Alle vluchtelingen maar naar Wassenaar toe en de GroenLinks buurt in Amsterdam..
  Daar worden ze met alle liefde ontvangen.
  Zou een mooie start zijn voor terug naar land van oorsprong.

  Geliked door 1 persoon

 20. Aegolius cs zegt:

  Afschuwelijk relaas waarin ik alle elementen herken. Aanvankelijk in een vrije sectorwoning ingetrokken, werd door de gemeente de grens van sociale huurwoningen opgetrokken en de navolgende jaren komen ongeveer overeen, behoudens ‘n drugs dealer en ander niet gedefinieerd rondhangende personages, veelal na 20.00 u tot diep in de nacht. Politie-inval met deurram (04:00) bij mijn overbuur en pistolen zoeken in de bosjes door kleurrijke jongeren.

  Ik werd ervan verlost door mijn ziekte dat me noopte te vertrekken (ultimo 2011) naar een woonruimte met lift.

  Tja, E.J. Bron, soms heb ieder nadeel wel een voordeel. 🙂

  Like

 21. ReaGluurder zegt:

  Hier nog een ervaringsdeskundige, maar wel iemand met ballen! ‘k Hoop dat het goed gaat met Oma Reintje. Trutte zal wel niet bij haar op visite zijn geweest! Vreselijk wat een ZOOI is het hier geworden!

  Like

 22. Marian zegt:

  Zo ontstaat er getto ‘s, die voor eigen volk niet meer leefbaar zijn.

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  In plaats van het probleem aan te pakken (het gezin in een eengezinswoning plaatsen en beter te begeleiden) plaatst de gemeente een tweede migrantengezin boven de woning van het Somalische gezin.

  “het gezin in een eengezinswoning plaatsen”?
  Waarom niet gewoon terugsturen naar Somalië?
  Ik vind dat de briefschrijver er rare, en voor ons dure denkbeelden op nahoudt.
  Er zijn trouwens genoeg Nederlanders die op een eengezinswoning wachten.

  Like

 24. Wachteres zegt:

  Dezelfde dramatische verhalen hoor ik in mijn familiekring.

  Wordt het geen tijd dat we de regering dwingen om de vluchtelingen bij de voorstanders van de instroom onder te brengen? Is het niet in hun huis, dan wel in hun omgeving. En uitkopen is niet meer mogelijk.

  We vangen dan twee vliegen in één klap: onschuldige mensen, die vaak geen geld hebben om te verhuizen, worden niet meer overal in het land en steeds opnieuw de dupe en de volgende verkiezingen wordt de PVV de allergrootste partij in het land.

  Misschien ziet de regering die bui wel hangen en is dat de reden dat weerloze mensen met deze zware last worden opgezadeld.

  Als er in het appartementengebouw van Pechdrol een plaatsje vrij komt, dan allereerst ruimte maken voor vluchtelingen, wees eens flink, stoere bink!

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @leefbarbaar: 21.51. uur, op 8/6. Laten we dan maar hopen op verandering van de omstandigheden, beste leefbarbaar.

  Like

 26. prinses op de erwt zegt:

  das echt waar een heleboel europeanen hebben geen flauw benul wat er gaande is ik heb vrienden die nog nooit met islam in aanraking zijn gekomen en zo links als wat krijg ruzie als ik het hun vertel want dat is allemaal onzin maar ze kennen geen 1 muslim maar…dat zal ook voor hun snel veranderen en dan???ja dan is leiden in last want TE LAAT ik lach want ben al op mn hoede zij nog niet de sukkelaars!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s