“Volledig geaccepteerd en geïnstitutionaliseerd”: Zweedse vluchtelingen-helpsters van middelbare leeftijd nemen “vluchtelingenkinderen” mee naar huis voor seks

Screenshot_2

(Door: Paul Joseph Watson – Vertaling: E.J. Bron)

Bij de “kinderseks-partners” gaat het daadwerkelijk in werkelijkheid om volwassen mannen. Volgens een nieuw bericht stellen Zweedse vrouwen hun tolerantie onder bewijs door seks te hebben met “vluchtelingenkinderen”, bij wie het in werkelijkheid gaat om volwassen mannen. Een vrouw van middelbare leeftijd, die anoniem schrijft voor het linkse blog “Blankspot”, onthulde dat het normaal zou zijn voor vrijwilligers om de “kindermigranten” mee naar huis te nemen om daar met ze te slapen. De vrouw schreef:

InselpresseInfowars

“Af en toe overnacht er eentje bij me. De sofa is kapot, daarom slaapt hij nu bij mij in bed. Ik heb een vriendin een sms-je gestuurd met ´Help, ik moet hem mee naar bed nemen´. Het antwoord: ´Maak je geen zorgen, dat doen we allemaal. Zo gaat dat gewoon. Geef hem intimiteit, dat is alles wat je kunt doen´.”

De wetenschapster Ann Heberlein zei dat dit gedrag “volledig geaccepteerd en geïnstitutionaliseerd” zou zijn.

Het verhaal wordt voorgesteld als een daad van seksueel misbruik door de vrouwen, omdat de “vluchtelingen” zogenaamd minderjarig zouden zijn. Uit een Zweeds regeringsonderzoek echter bleek onlangs dat minstens 75% van de zogenaamde “kindvluchtelingen” volgens geneeskundige testen zich ontpopt heeft als volwassene.

Het is niet het eerste bericht over linkse “Refugee Welcome”-activisten en vrijwilligers die seks met migranten hebben (dus vrijwillig, niet verkracht).

In een gelijksoortig verhaal werd onthuld dat een Zweedse vrouw in een asielcentrum in Amal erop betrapt werd hoe zij aan het paaldansen was voor “kindvluchtelingen” (dus migranten van om en nabij 20 of 30 jaar) en “intieme relaties met hen had”.

Vrijwilligers, die voor de afbraak in het migrantenkamp van Calais werkten, werden er door andere vrijwilligers eveneens van beschuldigd dat ze seks met migranten zouden hebben.

Een klokkenluider, die hielp in het kamp van Calais, zei dat de vrouwen seks zouden hebben met “jongens, van wie je kunt aannemen dat ze te jong zijn” en dat ze dagelijks ook met meerdere partners seks zouden hebben.

De oprichtster van “CareForCalais”, een hulporganisatie van vrijwilligers, verliet haar man voor een Tunesische migrant, die haar later meerdere duizend Britse Ponden afhandig maakte. Claire Moseley begon een relatie met de migrant, hoewel haar organisatie een seksverbod met migranten had.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Door: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Seks, Socialisten, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

108 reacties op “Volledig geaccepteerd en geïnstitutionaliseerd”: Zweedse vluchtelingen-helpsters van middelbare leeftijd nemen “vluchtelingenkinderen” mee naar huis voor seks

 1. Harry zegt:

  DE HELE WERELD LIJKT WEL KRANKJORUM TE WORDEN !

  En vrouwen spelen hier een prominente rol in .
  Wat is er toch met ons aan de hand ?

  ( En nou even geen gezeik over satan’s , duivels of demonen svp ) .

  Like

   • Edjan zegt:

    Tikje eenzijdig, toch heel interessant. Het feminisme (het communistische matriarchaat) speelt inderdaad een rol in de mohammedanisering.
    Hoewel het altijd moeilijk blijft om oorzaak en gevolg uit elkaar te houden.

    Like

   • Marlies zegt:

    Pathetisch afschuiven van de verantwoordelijkheid voor het binnenlaten van deze barbaren. Hoeveel vrouwelijke Bilderbergers, Club van Rome leden, captains of industry, EU “elite” en ministers zijn er? Hoeveel vrouwelijke kerkelijke leiders, die vluchtelingen “zielig” vinden, kent u? Angst of haat voor vrouwen? Angst of haat voor mannen? Er zijn redenen te over. Generaliseren is een zwaktebod.

    Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @karl

    Uitleg in dit filmpje lijkt plausibel. En het kan ook een aantal voor de hand liggende vragen verklaren: Waarom zijn er zoveel mietjes tegenwoordig? Waarom is er zo weinig verzet? Waarom rennen veel vrouwen achter die borden “vluchtelingen welkom”? Waarom zijn zo veel voorheen zo vurig feministische vrouwen (en mannen van het mannelijke geslacht) tegenwoordig zo anti feministisch in hun gedrag?

    Er is in de afgelopen 100 jaar een situatie gecreëerd, waarin de tegenwoordige mensen uiteindelijk zijn komen te leven op een apenrots en waarbij de vrouwtjes massaal kiezen voor het alfamannetje. De behoefte aan beschaving was toch al een heel dun laagje vernis, die hooguit gebruikt wordt om regenstanders te demoniseren (zie bijvoorbeeld het gedrag van de mannetjes en de vrouwtjes in de Tweede Kamer in Nederland).

    Crux is: aan wie hebben wij ( de ontwikkelde mens) toestemming gegeven om deze situatie te creëren? En waarom zijn wij niet bij machte deze luciferianen (de nieuwe creators, de zogenaamde tijdelijke machthebbers, die deze situatie gecreëerd hebben) te stoppen?

    Geliked door 3 people

   • karl zegt:

    @marlies

    Er is een direct verband tussen het ineenstorten van een beschaving en emancipatie. Dit is een historisch patroon. Is iedere vrouw zo, nee natuurlijk niet. Maar de sexuele fixatie op de vreemdeling is een biologische realiteit. De romeinse vrouwen hadden deze obssesie met germaanse mannen/cultuur. Ook veel recenter, tijdens ww2 bijvoorbeeld.
    Nederlandse vrouwen lieten zich op vrij grote schaal in met de duitse bezetter en daarna met de amerikanen. Vrouwen hebben over het algemeen geen loyaliteit naar eigen stam en cultuur. Dit zie je ook terug in stemgedrag.

    Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Harry, je hebt gelijk. Maar vergeet niet dat Zweden lang geleden al het meest vrijgevochten land was op seksueel gebied. Waarvan wij ‘rode oortjes’ kregen, was daar al volledig geaccepteerd. Omdat de Zweden al lange tijd zo vrij leven, hebben ze er kennelijk ook geen moeite mee dat Jan en alleman ‘er op kruipt’…..

   Ze mogen zich wel continue laten testen op soa’s….!

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 7 juni 2017 om 21:01

   En vrouwen spelen hier een prominente rol in . Wat is er toch met ons aan de hand ?

   Als je mij er maar buiten houdt, Har’. Ik wil niet met dergelijke wijven geassocieerd worden!
   Ik houd me al helemáál niet bezig met zulk idioot, vulgair gedrag en ander ‘vluchtelingen’-geknuffel.

   Die Zweedse hoeren moeten maar een variatie gaan zingen op onderstaand sinterklaaslied:

   Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht
   want wij zitten allemaal even recht

   Dat wordt dan zoiets:

   ‘Islamietje kom maar binnen met je staaf
   want wij zijn toch immers graag jullie slaaf

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Hierna volgt een enorme woordenbrei waarbij sommigen hun gram halen en anderen hun verontwaardiging de vrije loop laten.
   Er zit een heleboel waarheid in maar ……. als je alles gelezen hebt kom dan nog een keer terug naar dit bescheiden berichtje en bedenk dat het belangrijkste is om de islam te bestrijden want al die schunnige, misdadige sexuitspattingen vinden hun oorsprong in de moslimleefwijze en moslimgedachte.
   ISLAM??? – weg ermee !!!
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

  • koddebeier zegt:

   Gewoon links uitschot !!

   Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Als je niemand meer vindt die je aantrekkelijk vindt, dan neem je gewoon een vluchteling. LEES IK DIT NU ECHT OF HEB IK EEN BOZE DROOM?

  Like

 3. karl zegt:

  Zie hier de reden waarom de westerse vrouw voor open grenzen stemt.. Oude taarten die door de menopauze geen sexuele marktwaarde meer hebben kunnen op deze manier toch aan hun griefen komen. Perverse behoeften en blanke mannenhaat kunnen op deze manier beiden bevredigd worden. En dan ook nog hoog van de toren blazen over tolerantie en humanisme.
  Ik wens mohammed en mbeki veel plezier met deze vieze wijfen.

  Geliked door 3 people

 4. Claudia M. zegt:

  Fenixx wijdde hier ook al een drietal artikels aan en ik blijf het te ranzig voor woorden vinden. Eerder was er ook al berichtgeving dat [kuch] vrouwen van middelbare leeftijd richting Afrika vertrokken om zich daar…, na ja het laat zich raden. Er is zelfs een aparte benaming voor deze …. cougar.

  Enfin, ze moeten het uiteindelijk zelf weten, maar deze slaat sowieso over! Enne, niet janken als je klappen krijgt of erger, alhoewel dan klaag je niet meer.

  Gad, gad, gadverdegadverdamme!

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Seks is uiteindelijk gewoon seks, hoor! Een behoefte van iedereen, oud of jong.
   Híer zou ík persoonlijk niet aan beginnen, omdat de islám me te veel op het netvlies staat, maar die mutsen hebben zich nu eenmaal ingeprent, dat de islam lievv….is.
   Zou je het nu ook zo walgelijk vinden als het om blonde, Zweedse Gigolo”s zou gaan, die zich er voor laten betalen? Eerlijk zeggen!

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    In mijn beleving . ik snap jou reactie niet.
    sex is sex gewoon hoor!…………zeg je
    behalve in de islam.dan moet het ineens onderbouwd worden?
    Theresa, is een vat vol tegenstrijdigheden….. en ja..de “likes” zijn zijn dan voor jou.
    Een keer nadenken zou wellicht ook nog een optie kunnen zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 7 juni 2017 om 22:28

    Zou je het nu ook zo walgelijk vinden als het om blonde, Zweedse Gigolo”s zou gaan, die zich er voor laten betalen?

    Ik vind dat minder walgelijk, maar ik moet er zelf niet aan denken! Zo’n jong knaapje lacht zich toch de ballen uit zijn broek als hij betaald wordt om een ouwe taart te kietelen?
    Als je behoefte hebt aan een gigolo, ben je in mijn ogen een zielige figuur (even voor de duidelijkheid: uiteraard niet persoonlijk bedoeld). Iedereen mag van mij zelf weten wat hij/zij doet, maar ik vind het raar als een vrouw een jong kereltje inhuurt, van wie ze weet dat hij in feite van haar walgt.

    Geliked door 1 persoon

   • Claudia M. zegt:

    Dan is mijn behoefte zeker weg gelopen… Ik vind seks alleen fijn met iemand waar ik zielsveel van hou, anders hoeft het voor mij niet. Op dit moment is er niemand waar ik ziel en zaligheid in kan leggen, maar om dan seks voor de seks te hebben, nee. Er zijn zoveel gadgets waar je jezelf mee kunt verwennen en dan ligt er tenminste niet eentje naast je te snurken.

    Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Tineke, met vaten vol tegenstrijdigheden verveel je je tenminste niet, moet je maar denken.
    En ik weet niet zo goed, waar die laatste zin op slaat, maar laten we er maar van uitgaan, dat dát voor iedere sterveling geldt.
    Ik zei al dat ik er zelf niet aan zou beginnen; niet met een moslim, maar deze gleuven kennen dat principe nu eenmaal niet, dat weet je nu eenmaal.
    Er welkomstliedjes voor gaan staan kwelen en ermee naar bed ligt tenslotte in elkaars verlengde, niet meer en niet minder.
    En verder zie ik er niet zoveel heil in om daar collectief van te gaan walgen: Voor je het weet, beland je dan bij de “moffenmeiden,” het kaalscheren en de potten rode menie.
    En dat ik dáár mordicus tegen ben, is intussen toch wel bekend, hóóp ik!

    Like

  • Harry zegt:

   Claudia , 17.07 ,

   Dit is een denigrerende reactie voor ons mannen , hoor !
   Om nou vergeleken te worden met electrisch aangedreven gadgets , dat is echt op het overgevoelige zieltje trappen van de gemiddelde man .
   Wij mannen met onze warme inbreng …………….. tegenover iets van plastic ?
   Wij wensen dat soort concurrentie niet .

   En over dat snurken , ja hinderlijk , maar een vibrator bromt ook hoor !
   ( Niet uit eigen ervaring , maar ik kijk wel eens tv ) .
   Alleen kun je een vibrator uitschakelen als het jóu uitkomt , dat wél .
   Maar heeft dat niet iets egoïstisch ?

   Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Zweden staat al lang bekend als een seksueel verloederd land.
  Ooit, als tiener, in een Spaanse disco, vroeg een Spanjaard waar ik vandaan kwam…toen ik voor de grap antwoordde dat ik uit Zweden kwam, kreeg ik meteen 15 kerels joelend en kwijlend achter me aan.
  Dat grapje heb ik nooit meer gemaakt.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Ik snap niets van Zweden. Dit land is zo tegenstrijdig in doen en laten dat niemand er een touw aan vast kan knopen aan het hoe en waarom?

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Nonsens. Niets tegenstrijdigs aan:
   Decennialang een links-liberale staatsopvoeding,kinderen grotendeels in de dagverblijven door idealistische pedagogen opgevoed -Nederlandse kinderen hadden over het algemeen tenminste nog ouders, die óuders wilden zijn en niet zo crèche-minded waren- leve de open grenzen, leve de multikul, alles en iedereen is welkom, moslims zijn zielig en lievvv….en met genoeg geduld en begrip komt alles goed
   Zoiets als D66 en GL, maar dan nóg verder verbreid. Daarom krijgt de SD ook nog minder van de grond dan de PVV hier.
   Daarnaast is Zweden een halve eeuw lang een fabelachtig welvarend land geweest, dat de oorlog niet heeft meegemaakt, dus hebben ze de indruk gekregen, dat de bomen tot in de hemel groeiden.
   Wie dát plaatje duidelijk genoeg voor ogen heeft, staat hier totaal niet van te kijken.
   Jij weet toch immers alles zo vréselijk goed? Je weet zelfs te vertellen of iemand “achterbaks” genoemd kan worden. Wel opmerkelijk, dat je dít dan opeens níet ziet en zelfs te kennen geeft, “er geen touw aan vast te kunnen knopen. Echt héél opmerkelijk.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Jezus Christus , schei eens een keertje uit.
    Geef eens een keertje toe , dat JIJ hier de dienst niet uit maakt op deze site,
    al doe je nog zo je best.
    Het gaat m niet worden!

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Theresa, Theresa, het heeft je geraakt, hè, wat ik heb gezegd als commentaar bij het andere artikel? En nou zal ik voor de tijd dat ik hier comments geef op deze blog, jou als comment ‘gever’ op mijn comments, achter me aan hebben zitten als een niet aflatende pitbull. Dít wat je nu vertoont, is precies dat gedrag dat ik je beschreven heb in mijn eerdere commentaar. En ook het feit, dat je je eigen zwarte, karaktervolle en tevens karakterloze, nijd niet onder controle hebt en anderen, waaronder ik nu, daarmee probeert te raken, af te kraken en kapot te maken.

    Einde is bij jou niet eind, bij jou gaat het door, en is, wordt en blijft het persoonlijk. C’est tout is niet c’est tout bij jou, want je wilt vergelding en verrekening, hoewel bij het andere artikel, waar we zo’n discussie hebben gehad, je aangaf dat je de discussie wilde beëindigen, maar je in werkelijkheid bedoelde: ik wil het beëindigen, want het gaat niet de kant op die ik wil op het moment, ik vind geen weerwoord meer zonder me op een charmante manier eruit te praten, maar ik zal erover denken en mijn wraak zal zoet zijn. Ik krijg je nog wel. Weet dat ik dit niet laat vallen en dat ik voor altijd achter je aan zal zitten.

    Nou, als je dat wil, moet je dat vooral doen, want dat bewijst gewoon wat ik eerder zei: dat rancune, een groot gebrek aan zelfvertrouwen, een misplaatst eigen beeld en een verkeerde visie over hoe andere mensen zijn en ze en de wereld jou ‘behandeld’/’behandelen’, je, in je eigen gedachtewereld, een excuus geven om je eigen minachting voor jezelf, hoogmoed, woede, afwijzingsverdriet, verkeerde visie over je rol als ‘slachtoffer’ in het hele gebeuren, je gevoel dat je moet vechten voor elke broodkruimel van zelfbevestiging, weer voeding geven en laten groeien. Een vicieuze cirkel, waar jezelf nooit alleen uit zult kunnen komen. Zoals ik al zei: je kunt een probleem niet oplossen met de geest die het creëert. Je bent al zolang bezig om op deze ‘manier’ te ‘overleven’, door andere mensen de schuld te geven van jouw ‘falen’ in het leven – omdat ze je je succes niet gunnen, omdat ze dingen en situaties anders zien dan jij, omdat ze je tegenhouden als jij iets heel graag wilt, omdat jijzelf denkt dat je vindt dat je sommige dingen veel beter kan dan anderen, maar dat ze je bewust negeren en overgaan, ondanks dat het zichtbaar is dat ze dat doen, om je handicap, omdat je bemerkt, gehoord en bewonderd wilt worden, etc. – dat je het als iets héél normaal beschouwd, omdat het zogenaamd bij je hoort.
    Nee, het is een afweermechanisme dat in werking treed als al die emoties teveel bij je kern komen en je teveel raken. Dr. Jekyll en mr. Hyde, maar soms werken ze samen en worden ze één.

    Ga hulp zoeken en zoek een goede psychiater, die je kan helpen om je zelfvisie te veranderen in de realiteit. Om dr. Jekyll en mr. Hyde naar de eeuwige jachtgronden te verbannen en de realistische Theresa naar boven te halen. Daar help je jezelf en indirect alle anderen, het beste mee, geloof me.

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Om een heel verhaal te maken , om die vervolgens in de laatste 4 regels helemaal kapot te praten >>>??/ en jij bent een soort van blij met jezelf>>>????
    kom er maar in…..

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik beweer helemaal niet, dat ik hier de dienst wil uitmaken: Dat lijken jij en nog een paar anderen altijd door elkaar te halen.
    Je zou gelijk hebben, als ze die hatelijkheid een paar dagen geleden tegenover een ànder zou hebben laten vallen en ik me daar ongevraagd in gemengd zou hebben: Dán was er sprake geweest van “de dienst willen uitmaken.” Maar dat zou ik dan ook nooit doen!
    Wat Mirjam daar naar voren bracht, was tegen mijzèlf gericht. Mag ik dan alsjeblieft nog voor mezelf uitmaken, of ik moeite heb, om dat te verkroppen, of niet?
    Dan kun je evengoed zeggen, dat zij dat van tijd tot tijd probeert te doen, met haar betweterige toontje: Dat zet ze óók ongevraagd tegen iemand op, zelfs als er helemaal geen aanleiding voor is -het gaat, voor alle duidelijkheid, nu even níet over dat geval van een paar dagen geleden; ik heb het over de keren, dat je (ik dan hier) een heel algemene mening plaatst; in de derde persoon, tegen helemaal niemand in de tweede persoon gericht, en dat Mirjam er dan vanuit het niets tussen komt om je uitgebreid te corrigeren omdat zij het toevallig anders ziet.
    Dat irriteerde me al langer, ja! -in feite vind ík dat een vorm van “de dienst uitmaken.” Maar dát vind jij dan zeker niet, of je hebt het tot nu toe niet direct meegemaakt, dat kan ook. Maar ík dus wel!
    Hoe dan ook, die irritatie zat er dus al en als ze me dan op een gegeven moment ook nog openlijk voor “achterbaks” gaat uitmaken en dat op geen enkele manier wenst af te zwakken, is de maat ècht even vol, ja.
    En dan breekt mijn klomp helemáál als ze vervolgens opeens met zo’n lege opmerking aan komt zetten als hierboven, terwijl ze gewoonlijk over alles en iedereen een mening heeft; dat irriteert dan ook weer, dat is inderdaad zo.
    En dan nog iets, wat ik niet zo goed begrijp:
    Toen ene Joop Klepzeiker een tijdje geleden de kolder in zijn kop kreeg, tot hij, helemaal dolgedraaid, zelf hier wegging, en daarvóór in dat kader elke keer weer vanuit het niets op mij los ging, ongefundeerd, op een manier, waar de honden geen brood van lustten, hoorde je daar níemand over, jou ook niet. Allemaal bleven ze er buiten. En hetzelfde met die in-gemene aanvallen van Harry aan mijn adres. Dóódse stilte! Terwijl ik die heren in kwestie op mijn beurt op níet persoonlijk had aangevallen.Daar wilde niemand zich mee bemoeien. Goed.
    Maar nu m i j eens de zee te hoog ging en ik nu enigszins – énigszins,want het is werkelijk peanuts vergeleken met wat genoemde heren mij in het gezicht hebben geslingerd- op dezelfde toer ging tegen Mirjam, èn dat wèl met een persoonlijke reden, meen jij te moeten concluderen, dat ik op dit blog de dienst wil uitmaken?
    Ik begrijp eerlijk gezegd niet zo goed, waar díe conclusie op gebaseerd is, want dat is totaal mijn bedoeling niet en zal het nooit zijn: Dit heeft puur te maken met opkomen voor mezelf. Met betrekking tot derden houd ik me er net zo goed buiten als anderen het doen. Probéér het in ieder geval.

    Like

   • BertG. zegt:

    Snel afsluiten maar weer die krabbenmand.
    Zo dadelijk ontsnappen er nog meer.
    Je ziet wat er gebeurt als je zo’n mand maar een klein beetje open laat staan.
    Het is meteen weer heibel in de mand.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Mirjam: Mijn voorgaande comment was er één op de reactie van Tineke. Maar dat zul je wel begrepen hebben, als je het leest.
    Wat jouw goede raad in dit opzicht betreft: Je had zèlf psychiater moeten worden.(Is dus juriste geworden.)
    En já: Dat “achterbaks” hééft me geraakt:
    Ik ben van mening, dat het een zwaar overtrokken, en daardoor misplaatst oordeel is, en als jij werkelijk psychiatrie zou hebben gestudeerd, dan had je dat wel doorgehad. Maar ja, jouw carrière ligt nu eenmaal op een ander vlak
    .Derhalve hoef ik me van jouw dvies in deze dan ook niets aan te trekken, want, ook al denk jij nóg zo zeker van je zaak te zijn, de mogelijkheid blijft altijd bestaan, dat je het op één of meerdere vlakken totaal mis hebt. Zeg niet eens, dat dat zo is, maar dat de mógelijkheid bestaat. Begrijp je?
    Naar een psychiater ga ik wel, als ík dat nodig vind: Daar heb ik geen advies voor nodig van iemand, die op dat vlak uiteindelijk ook maar een leek is.
    Jij haalt me af en toe het bloed onder de nagels vandaan met je “redelijkheid; dat zal ik niet langer ontkennen. Zó direct genoeg? Is dat misschien níet “achterbaks?” Ik hoop het.
    Nu weet je precies, hoe ik er over denk en is de lucht misschien eindelijk schoongewaaid.
    Maar ga me niet aanwrijven, -jij of Tineke of wie dan ook-dat ik hier op het blog de baas zou willen spelen, want dat is pertinent níet mijn bedoeling!
    Op al dat andere ga ik niet in, omdat het, voor zover waar, m i j n probleem is, waar ik alleen over beslis, wat ermee gebeuren moet. Laat je wijsheden op anderen los, maar niet op mij, dan is er hier verder niets aan de hand.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, er is hier maar 1 iemand de baas.
    En dat ben ik, laat dat duidelijk zijn.
    Zo, is dat ook weer opgelost.

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Dan hebben we een behoorlijk verschil van mening “BertG.” . . . !:lol:

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Bert, ik ben blij dat jij er de lol van in ziet.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Eigenlijk ben ik een heel humoristisch ingesteld mens 😉

    Geliked door 3 people

   • bigljohn zegt:

    BertG. 8 juni om 17:37 Ja, en thuis is het bij de meesten weer anders. Daar is de pikorde;
    Het vrouwtje de grote baas, no 2 op de lijst is de hond, en als laatste de vent, die helemaal niets in te brengen heeft en zich maar te schikken heeft. Zint hem dat niet, dan is de scheiding daar en mag hij het vrouwtje, die de hond meeneemt, een fikse alimentatie betalen.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @E.J. Bron: Gelukkig wel, Bert!

    Like

   • BertG. zegt:

    BigJohn, goed dat je dat er bij vermeld, bij de meeste.
    ik schat in zo’n 85% die zich hier bij neerleggen, anders blijft de 3 persoonbank beneden over bij tegenspraak of opstand.
    Maar beslist niet bij iedereen, ik zou zo niet kunnen leven.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Op de reacties van TG waar ik me wederom aan zit te ergeren , het volgende .
    Ik word er namelijk weer bijgesleept terwijl ik het liever liet rusten .
    Terwijl ze onlangs nog beloofde er niet meer over te mekkeren .
    Als ik dood ben zou ze me nog opgraven , ben ik bang .

    Maar aangezien sommigen – ook ik dus – de door Mirjam treffende vergelijking :
    “niet aflatende pitbull ” wel kunnen onderschrijven , wil ik hier toch graag enige verheldering schaffen .

    Bij “geen nieuws” lag TG ook meteen al overhoop met ene “Cathy” , waarna ze vertrok omdat ze meende het niet te kunnen winnen , schat ik in . Cathy was een kat .
    Hier hebben we “Martha” gehad , dat werd ook steeds oorlog .
    Met Ome Joop , die een beetje een ongeleid projectiel was , ging het ook niet erg .
    En was er niet nóg iemand ?
    En dan “Helena” meen ik , van Pegida en Tatjana .
    Kunnen ook geen goed meer doen .
    Noch de hele rest van Pegida .
    Nu is er weer een nieuw slachtoffer in de maak .

    Theresa , jij hebt last van een ziekelijke rancune , dat zeg ik niet als iemand uit de psychiatrie maart als techneut .
    Maar die zijn natuurlijk net zo gek als advocaten .
    En mogen dus eigenlijk niks zeggen .
    Maar ik doe het tóch .

    Jij kunt gewoon geen kritiek verdragen .
    Is dat gemeen als ik dat zeg ?
    NEE , het is gewoon de waarheid .
    Is de waarheid gemeen ?
    Misschien , maar de waarheid is de waarheid en dat zijn feiten .
    Die term “pitbull” vind ik persoonlijk wel op z’n plaats om duidelijkheid te verschaffen .
    Als je niet zo’n enorm gebrek aan zelfkennis had zou je dat beamen .

    Die honden zijn berucht omdat ze , als ze zich vastgebeten hebben , niet meer los kunnen laten omdat hun kaken verkrampen .
    Lastige eigenschap . Vaak dodelijk ook .
    Heel vervelend allemaal .

    En wat is er zo gemeen aan mijn opmerkingen ?
    De waarheid , of zit ik te liegen ?
    Ik vind nog steeds dat je prima commentaren kunt schrijven , maar hou je dan bij het onderwerp en ga niet iemand in de hoek proberen te drijven .
    Want sommigen kunnen dat prima pareren en dan ben jij weer de klos .

    Heb het al eens eerder gezegd : JE MOET GROOT KUNNEN ZIJN ,
    kritiek geven , prima , maar dan ook wat kunnen incasseren .
    En iets los kunnen laten !
    Anders wordt het kleinzielig .

    En een beetje dollen met iemand is prima , ik vind het heerlijk om “Wachteres” en “Tistochwat” te plagen , bij voorbeeld , maar dat leidt toch nooit tot rancune of ruzie ?
    En die tantes zijn echt niet voor de poes , ze plagen gewoon terug .
    ( En niet zo’n beetje ook ) .
    En eigenlijk heb ik een heel teer zieltje . Ik moet dan ook wel eens slikken .

    Maar humor is niet jouw sterkste kant , ben ik bang .
    Toch maar iets van therapie overwegen ?

    Of gewoon doorgaan en niet meer hakken ?
    En niet meer omkijken .
    En dat proberen vol te houden .
    Of is dat teveel gevraagd ?

    Geliked door 2 people

   • Mirjam zegt:

    Wederom moet ik je teleurstellen, Theresa, want ik heb psychologie en gedragsleer gestudeerd, want naast jurist ben ik ook mediator: dat is een onderdeel van mijn beroep.
    Ik heb gereageerd, omdat jijzelf reageerde en dat zal ik blijven doen, zolang ik dit nodig vind en wil. En ik reageer op alles, als ik dit nodig vind en wil en dit heeft niets met hoogmoed of wat dan ook te maken, ook niet met opleiding of opscheppen of neermaaien van personen. Ik ben wie ik ben en niets meer dan anderen en zo voel ik dat ook niet. En ik hoef niet met een verklaring van goed gedrag te komen, omdat mijn mening over iets afwijkt en a-typisch is van een mening die ik, volgens iemand anders, normaal gesproken heb. Daarvoor heet het een mening, omdat het persoonlijk is en de persoon mag zelf kiezen hoe hij die gestalte en inhoud geeft.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry: Goed, als jij dan toch weer méént, je standpunten zo duidelijk uiteen te moeten zetten, kun je antwoord krijgen ook:
    Allereerst; Waarom jij er weer “bijgesleept” wordt: Dan moet je de context nog eens goed lezen:
    Ik wees er Tineke op, dat in die gevallen, waarin ík op een manier werd aangevallen, die -in mijn ogen inderdaad- alle perken te buiten ging, iedereen doodstil bleef en stelsematig de andere kant uitkeek, maar dat, nu ík dat eens mín of méér naar een ander toe deed, zij onmiddellijk in de starblokken zat om voor die ander op te komen.
    Dat viel me op en het is nog waar óók. Dat die gevallen toevallig Joop en jou betroffen is niet meer dan toeval.
    Wat Geen Nieuws betreft: “Ik meende het niet te kunnen winnen?” Nee, want als je het nog niet doorhebt: Iedere tegenwerping van mijn kant werd daar onmiddellijk verwijderd! Terwijl Cathy vrijuit kon foeteren, helemaal vanuit het niets, en zonder enige geldige reden aanvallen. Ik begon toen ook nog maar pas en wist niet, hoe ik het hád, maar als daarnaast dan nog elke respons zomaar verwijderd wordt, hoe kun je het dan ooit winnen?
    Als je dat tot nu toe niet doorhad, dan weet je het nu: Er werd daar met ongelijke wapens gestreden. The plain truth.
    “Martha” werd inderdaad steeds oorlog: We hadden er hier aanvankelijk twéé, maar dat geldt voor beiden, dus dat klopt wel: De ene was een iets onopvallender exemplaar, een vinnige, doch quasi-bescheiden kerkse pikvin, die mij al na drie weken de les meende te moeten lezen, omdat ik BertG. té kernachtig smeekte om te blijven, omdat hij wou vertrekken vanwege Lucky bee. Volgens haar “zei iemand dat en dat niet, die hier nog maar pas was.” Nou, toen was wat mij betrof, de toon meteen gezet. En de andere, Martha N., tja, zelfde laken en pak: Die richtte zich, ook al vrij spoedig, vanuit het niets direct op mij en begon toen op haar eigen typerende wijze van: “Je MOET niet dit en je MOET niet dat….Dan denk ik inderdaad meteen: Hoe haal je het in je kóp tegen iemand, die je niet eens kènt! Aanmatiging; zou ik zelf zo nooit doen. En helaas kwam dat daarna steeds weer terug in de artikelen, die ze schreef: We MOETEN dít en we MOETEN dát (of niet) dus dat was voor mij een trigger na die eerste aanvaring: Ik geef toe, dat ik daar niet tegen kan, tegen dat toontje. Het is niet anders.
    Met Joop ging het eerst wèl: We hadden lang een on-uitgesproken goede verstandhouding. Tót hij inderdaad al méér een “ongeleid projectiel” werd en steeds pontificaler ging zitten zeiken over “de natuurlijke bestemming van de vrouw.” Nou, op de manier, waarop hij dat deed kon je gelijk de moslims een hand geven, in zekere zin. Dus daar ging ik tegenin en meteen had ik het voorgoed gevreten: Voortdurend denigrerende, persoonlijke aanvallen vanuit het niets. Als je mij daarvoor ook als oorzaak wilt aanwijzen, dan ga je je gang maar, maar dàt zat er achter en verder niets, ongelogen!
    En wat dat hele Pegida (Néderland, laten we dàt even nadrukkelijk vaststellen: Tegen de Duitse Moederorganisatie heb ik niets; die hebben de personen in kwestie er zèlf óók uitgeflikkerd)Dat verhaal is hier nu al meermalen aan de orde geweest, dat ga ik hier niet wéér herhalen. Ik ben trouwens, qua verbittering, niet de enige, wat dat betreft.Maar dat terzijde.
    Nou, wat hebben we verder nog: Of de “waarheid” (voor zover die bestaat) gemeen is?
    Já, die kan gemeen zijn, als hij op de verkeerde manier wordt gehanteerd.
    En dat dóe jij met je psychologie-van-de-kouwe-grond omdat jij mensen, alleen omdat jij gelijk denkt te hebben, en plein public de grond in boort en dan, vanuit de één of andere theorie, die jij misschien ergens gelezen hebt, ervan uitgaat, dat dat ‘goed’ voor ze is’ en dat ze daar ‘sterker’ uit zullen komen. Dat is wel zó’n platgetrapt cliché, dat je daarmee nog zelfs een Phil McGraw naar de kroon steekt. Ziedaar de oorzaak, dat het bij mij maar niet heelt en bij de minste aanleiding weer bovenkomt: Jij denkt een “gezond oordeel” te hebben, maar één belangrijk onderdeel ontbreekt er aan en dat is empathie! Zonder dat wordt het níets met al je goedbedoelde pogingen en blijft de wrok. Omdat je té zeer overtuigd bent van je eigen gelijk en de kant van de andere partij niet wilt zíen!
    En @Mirjam: Precies hetzelfde geldt voor jou, Mevrouw de psychologe-Juriste: Jij met je “ach-ter-baks.”
    Zo. Wie “eerlijkheid” verlangt kan het dan krijgen. En denk niet, dat ik tegen mijn overtuiging in naar de psychiater ga om jullie in je rotsvaste geloof in je “eigen gelijk” te stijven. Kijk liever allebei eens naar je eigen aandeel in deze fittie, want dat hebben jullie tot nu toe geen van beiden gedaan en op die manier los je het in geen geval op.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Theresa, de beste psychiater zou nog niet weten wat hij met je aan moet. Zolang jij het zelf niet ziet, zal niemand je kunnen helpen en zal je doorgaan op dezelfde voet. Daarbij maak je evenveel ‘slachtoffers’ als dat jij je ‘slachtoffer’ voelen zult. Ik hoop voor je dat het ooit wel gebeurt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Mirjam, 15.06u: Och jé: Ik ‘voel’ me slachtoffer en anderen ‘zijn’ het. Van mij dus.
    Typerend. Ik geloof dan ook wel, dat het confronterend is als je tegen een “geval” aan loopt dat je qua professie boven de pet gaat.
    Een béétje psycholoog had van tevoren misschien ook wel kunnen bedenken, dat hij, om eventuele heibel te voorkomen, misschien maar beter niet met van die suggestieve termen als “achterbaks” zou kunnen aankomen, temeer, daar er op een site niet wordt “gepraat,” maar “ingetikt” en de ‘boodschapper’ normaliter rúimschoots de tijd heeft om zich even te bedenken, eer hij een dergelijke term uit zijn toetsenbord spuwt, respectievelijk deze nog even door een minder suggestieve term te vervangen.
    Geloof me: Om dat te bedenken hoef je ècht niet de “beste psychiater” te zijn: Een “leek” als ik, bijvoorbeeld, weet dat alláng.
    Hoe? Doodgewoon een kwestie van empathie. En daarmee van beseffen, wat je uitbr…..pardon, zègt/intikt.
    Compris? Eh bien, c’ est tout.(LOL!)

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Theresa, het is goed dat je erkent dat het geval waar je tegenaan loopt, jezelf, je eigen bevattingsvermogen te boven gaat. Dat is de eerste stap naar genezing. Ga zo door zou ik zeggen. Is c’est tout dan nu echt c’est tout? Ik hoop dat je het volhoudt. C’est tout dan ook van mij.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Mirjam, 21.38u: Oho! Had je gedroomd:
    Als jij kennelijk zozeer aan het einde van je Latijn (“au bout de ton latin” zo je wilt) bent, dat je mijn constatering van pure armoede gaat verleggen van jóu naar mij, ben ik nu eenmaal aan mijzelf verplícht, deze uiterst doorzichtige manoeuvre nog even naar behoren te corrigeren, alvorens – en hier houd ik dan werkelijk de eer aan mijzelf- definitief af te sluiten.
    Het bewijs is wat mij betreft geleverd: Maak jij je maar geen illusies, Mevrouw de psychologe-juriste: Op bepaalde, cruciale punten ben je precies even overgevoelig als ik.
    En dat gezegd hebbende laat ik het erbij en krijg je van mij niet één reactie meer los: Elke reactie, die jij hierna nog geeft, zal een bevestiging zijn van wat ik hier nu heb vastgesteld.
    Het ga je goed, ‘Mirjam.’

    Like

   • Mirjam zegt:

    C’est tout was dus echt niet c’est tout bij jou. Omdat je in je vorige commentaar wederom een totaal niet realistisch beeld van jezelf en de situatie gaf, heb ik je in mijn vorige commentaar wél een realistisch beeld en feitelijk antwoord gegeven. En als je dat als bevestiging wilt zien van jouw waarheid, than so be it. En dat je dit antwoord van mij dan als bevestiging wilt zien van jouw waarheid in dit hele verhaal, dan is dit jouw keuze en een bevestiging voor mij van de echte realiteit die jij continu ombuigt naar die van jou, omdat je de echte feiten niet aankunt. Dit is nu het laatste wat ik ervan zeg. De Berlijnse Muur is allang gevallen en het helpt niet om hem weer op te bouwen, hij wordt toch nooit meer wat hij was. En wat de plank voor je hoofd betreft, die zit er nog steeds en is er niet weg te branden. Het ga je goed, ‘Theresa’. FIN.

    Like

 7. Heer M zegt:

  Dat soort type vrouwen tellen ook onze stembiljetten.

  Geliked door 1 persoon

  • Er zit iets in ’t vreten, denk ik. Of in de ontharingscrème.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Ja, dat denk ik ook.

   Like

  • Marian zegt:

   Ook dat nog, ranzig.

   Like

   • anna zegt:

    dames, laat iedereen in zijn/haar waarde, vrijheid van meningsuiting !!! … maar wel netjes blijven …. kost niets

    Like

  • Wacteres zegt:

   Ach bigljohn en Heer M, wat hebben jullie het weer slecht getroffen.

   Zijn jullie wel lief genoeg voor je vrouwtje? 😉

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Ik wil me nergens mee bemoeien , Wacteres , maar waarom is de H geamputeerd ?
    Of hebben we nu ineens twee opstandige tantes ?

    En het andere feit waar ik me ook niet mee wil inlaten , is ,
    dat je blijkbaar ook TE lief voor je vrouwtje kunt zijn .
    Enerzijds nemen zij dan de leiding en wordt de man tot lulletje gedegradeerd .
    Anderzijds doet dat “vrouwtje” dan ook geen enkele moeite om haar maatje 36 vast te houden en wordt het na enige tijd 46 .
    Hoe denk je dat wij – mannen – ons dan voelen ?

    Ik was ook zo’n doedel die altijd veel te lief was .
    Altijd aan het werk en ging soms gewoon mee op vakantie .
    Ik rookte niet en dronk geen alcohol .
    Moet je me nú zien !

    Nee , nee , discipline moet er zijn .
    Mannen zijn geboren leiders , in principe . Dat moet zo blijven .
    Laten we het laatste restje van onze beschaving zien te redden !

    Geliked door 1 persoon

 8. Geert zegt:

  Ik sla ff over, mijn bloeddruk begint heel erg te stijgen. Veel mensen verguizen Anders Breivik en begrijp me goed moord is nooit goed maar begrijp hem wel. Wat is dat land naar de klote geholpen door links gestoorden.

  Like

 9. Peter Rissing zegt:

  Na het zien van dit filmpje en het lezen van bovenstaand moest ik even nadenken.
  Vooralsnog ga ik daarbij uit van de betrouwbaarheid van de berichtgeving van beide berichten.
  https://www.memri.org/tv/dar-al-hijrah-mosque-fairfax-virginia-fgm-prevents-hypersexuality

  Maar dan ga je wat Google-en op de Dar al-Hijrah Mosque en zo.
  En dan sla ik nu een paar duizend woorden over die door mijn hoofd spoelden ook na het zien van de informatie hier:
  https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/

  En dan kom ik toch tot de conclusie dat het er slecht voor onze mooie cultuur uitziet.
  “Een gek kan namelijk meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden”.
  maar
  “Een moslim kan (nu nog) meer angst veroorzaken dan 100 agenten kunnen voorkomen”
  “Een linkse welzijnswerk(st)er kan meer verneuken dan 1000 Geert’s kunnen beschermen”.

  M.a.w.:
  – het ontbreekt ons aan trots op het goede dat de Westerse cultuur kan bieden aan de individuele mens.
  – de mensenrechten dienen herschreven te worden.

  Maarrrrrrr ! ik zal strijdend, . . mijn leven voortzetten.

  Intelligentie en de ware Westerse beschaving zal zegevieren over het over-empathische linkse plebs en -natuurlijk- over die achterlijke ideologie, de islam.

  Wel hoop ik op een nieuwe vorm van democratie waarbij ‘common sense’ een factor speelt.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Zweden is wel de verrotste plek op aarde geworden. Als ik door mijn pc-scherm kon spugen en dat kwakkie zou daar terechtkomen, zou ik dat doen.

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Socialistisch hedonisme ontmoet seks jihadisme.

  Het zou zo de titel van een nieuwe porno film kunnen zijn

  Geliked door 1 persoon

 12. Beschouwer zegt:

  Zweden schijnt een proeftuin te zijn van de Joepiestaanse hoera maatschappij. De vervelender kanten van deze Joepiejoepielandse maatschappij worden in de doofpot gestopt.

  Heel vals en heel vies

  Like

 13. Leo zegt:

  Dit soort vrouwen , zwarte joekel lovers , lopen hier ook zat rond.
  Gaan , liefst met vriendin(nen ), op zaadvakantie naar Gambia in Afrika.

  Bieden hun “edele delen” aan als afvalputje voor negerzaad!

  KOTS !!

  Geliked door 1 persoon

 14. martin de koning zegt:

  Wie anders willen er zo’n lelijk links schaap of varken neuken? Een moslim natuurlijk , die grijpt alles wat voor zijn ogen komt. Een weldenkende man zou er alleen maar een spontane tijdelijke impotentie van krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 15. BertG. zegt:

  Wat raar, ze konden het al jaren gewoon in de winkel halen.

  http://www.gewoonprisca.nl/negerzaad-en-nog-meer-nederlandse-superfoods/

  Geliked door 5 people

  • BertG. zegt:

   Misschien zit het verschil in de versheid, want zo’n zakje zaad ziet er behoorlijk uitgedroogd uit.
   Of je moet het van tevoren even weken voordat je het inbrengt.

   Geliked door 3 people

   • Het schijnt iets met graaien te maken te hebben. Iets dat sterk bij de roojige mens ontwikkeld schijnt te zijn. Komt door een rood kwabje dat bij deze zieligerts op de plek zit waar bij een normaal mens de hersenen en logica, de empathie en de zelfverdedigingmechanismen zitten. Dat hebben die arme schepsels allemaal niet. In plaats daarvan hebben ze merkwaardige kwaliteiten.

    Bij de mannetjes treffen we een gulzige graaibehoefte aan die zijn weerga in de hele natuur niet kent. Daarvoor zouden we mogelijk naar andere sterrenstelsels moeten zien. Deze manachtige wezentjes graaien zich dag en nacht het buikje rond wat in wanstaltige hompen koboltachte lichamen resulteert. De geruchten gaan dat Timmerfranz daar nog model voor heeft gestaan. Ondanks hun verbluffend kleine handjes zijn ze in staat om massale hoeveelheden vermogenswaarden en baantjes bij elkaar te sprokkelen. Gewoon voor de heb. Zelf denk ik dat zij eigenlijk de echte kapitalisten zijn die zo door ze verguisd worden. Wat je zegt ben je zelf, met je kop door de helluft, zoiets.

    Hun vrouwgelijkende medegraaisters, die trouwens zwaar beledigd zijn als je ze graaisters in plaats van graaiers zou noemen, graaien op nagenoeg dezelfde wijze als de mannetjes. Alleen hebben ze bovendien nog een onbedwingbare lust om zich niet alleen via het mondje of hun bankrekening vol te proppen maar ook via overige openingen. Er wordt beweerd dat de mannetjes dat ook doen maar daar gaat ’t nu even niet over. Deze arme wezens kunnen daar dus echt niks aan doen. Dat komt door het eerder genoemde rode kwabje dat deze driften aanstuurt. Denk daar maar eens aan als je weer hoort dat er een soort ontdekt is die alles wat ze onder handen komt in d’r druipgrot proppen. Gekookte eieren, negers met en zonder peniskoker, gekookte wespennesten voor een strakkere gleuf, kookroom, snelkookdildo’s, noem maar op. Schijnbaar moet ’t wél iets met koken te maken hebben. Het blijven wijven, hè.

    Geliked door 4 people

   • Elisah zegt:

    Zeker last van aderverkalking…

    Like

   • Cathja zegt:

    Ik zou het NIET doen Bert! Je weet nooit wat er daarna met je gebeurt…..!! 😀

    Like

   • Nemesis zegt:

    En misschien ook een klein elektrisch schokje, zodat ze in beweging komen en beginnen te zwemmen.

    Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Als Quincy dit ziet dan wordt het afschafcommittee weer bijeen geroepen….

   Geliked door 2 people

  • anna zegt:

   mag dat negerzaad nog wel onder die naam verkocht worden ? negerzoenen heten voortaan ook anders !!!!!!!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ anna 8 juni 2017 om 12:40

    mag dat negerzaad nog wel onder die naam verkocht worden ? negerzoenen heten voortaan ook anders !!!!!!!

    Eigenlijk heet het nigerzaad

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Nigerzaad

    We kunnen het natuurlijk ook ‘zwart zaad’ gaan noemen en op die manier wordt ons meteen duidelijk wat er wordt bedoeld met ‘op zwart zaad zitten’.
    Ow wacht, het woord ‘zwart’ mag uiteraard ook niet meer gebruikt worden.

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   BertG. 8 juni 2017 om 06:57

   Ja, heel raar. En er zijn hier toch ook nog steeds heerlijke negerzoenen te koop?
   Daarvoor hoef je ook al niet naar de negers in Afrika.

   Geliked door 1 persoon

 16. kampersrene zegt:

  Mogelijk berust alles op een vergissing die vrouwelijke vrijwilligers zouden zich nooit vergrijpen aan kindertjes .Maar veel van die kindertjes lijden aan “progeria” een ziekte die een kind veel ouder doet lijken dan hij in werkelijk is .Een vrijwilgster , een Gut-mensch die kinderen zou misbruiken …….dat geloof ik nooit !

  Geliked door 1 persoon

 17. fransdewitf zegt:

  Ze kan beter die “volwassenen” afwerken als sociaal werkster. Die randen aan en verkrachten de vrouwen

  Like

 18. lott zegt:

  Nou mannen kunnen er ook wat van. In de hoofdstraat van mijn wijk zit een thaise massagesalon. Die wel wat meer masseert… als je het begrijpt. Vrienden van vrienden gingen er graag heen vertelden ze mij, dan weet je wel waarom, niet voor een spiermassage.
  Buiten voor de deur stonden vaak thaise vrouwen met blonde mannen arm in arm tegen elkaar aan te leunen. Als je gewend bent om je piemel er in te steken, dan raak je door hormonen verslaafd aan een vrouw.
  Ik heb dat zo aangezien en ik dacht waarom komen die mannen nooit bij mij, niet voor een keer natuurlijk, dan doe ik het vaker, met samenwonen. Men zegt mannen zitten achter de computer een vrouw te zoeken en vrouwen gaan naar bars om mannen in levende lijve te ontmoeten. Ja en ik vind daar alleen oude mannen. Dan worden mannen lid van een dateclubbureau voor 1000/1500 euro. Maar ik zeg het volgende: Een week om een vrouw te zoeken (buurvrouw, collega, vriendin, sportvriendin, vrouw in supermarkt die je tegen komt) en een week om haar mee uit eten te nemen voor zeg samen 60 euro. Dan heb je 26 vrouwen per jaar en dan moet je een goede zijn als je dan niet een vrouw kan uitkiezen. Zet een honderd man op een rij voor mij en ik vind er altijd wel een paar leuk. Je mag ook een vrouw meerdere keren mee uit eten nemen of zij neemt jou mee. Je maakt voortgang. En volgens mijn vader moet een man na 4 of 5 maanden serieus met je zijn anders wordt het niets. Ik zei weleens dat dat is ouderwets. Echter hij heeft altijd gelijk gehad over mannen. Kosten 60×26=1500 en dan heb je zelf ook nog heerlijke eetervaring gehad. Waarom doen mannen dat niet meer in Nederland en zijn zij zo schielijk. Ik heb altijd een drankje aangenomen, die paar euro kan een man toch wel betalen en dan ben ik vriendelijk terug aan de bar. Leuk verhaal, ik had een vriend die mij verwaarloosde en uitgebreid verderop ging praten met een andere man. Ik dacht ik schuif aan aan de bar en ik zou wat bestellen en toen bood iemand mij wijn aan die ook aan de bar zat en ik zei dank je wel. Mijn vriend van toen zag dat ik met een andere wat oudere man aan het praten en lachen was en hij kwam naar mij toe en zei ja ik ben je wat vergeten. En ik dacht dat had je anders niet zover gezegd. Groet.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Leuk, hoewel ik een beetje moe wordt van de kosten-baten-analyse, Denk dat wij helaas niet voor elkaar geschikt zijn. Overigens vonden mijn exen mij niet deugen. Stapels brieven liggen ter inzage. Maar als je in de buurt woont, wil ik wel een eetervaring met je. Ben overigens erg oud (69).
   Groet: de Zwarte Fladdervlerk (koosnaampje van mijn laatste hex die zich vanwege mijn slechtigheid gedwongen zag 4 maanden stiekem met een turk te neuken).

   Like

   • lott zegt:

    Jullie missen allemaal het punt, dat mannen in dit geval, de makkelijke weg zoeken en dan niet weg kunnen komen omdat ze hormonaal vast zitten aan deze Thaise vrouw. En bij deze asielhulpverleensters dat ook zo is. En deze mannen geen moeite doen om een normale Nederlandse vrouw te vinden en daar mee te gaan samenwonen. En dus geef ik een voorbeeld hoe een man dat kan doen, en dat dat niet veel gebeurd in Nederland. (Mannen zoeken niet actief een vrouw en blijft bij een keer ontmoeten met weinig franje en snel opgeven. Of langer doelloos hangen) Maar misschien wel bij de oudere generatie dat die er wat voor doet, mijn vader is ook in de 70, en die heeft mij zoals geschreven veel geleerd, wat dus nog steeds actueel is. Ga ik hier niet allemaal opschrijven. Mannen zijn niet veranderd (behalve het achter vrouwen aanzitten is veranderd). Dus ga een leuk Nederlandse vrouw zoeken. Een man die geen kinderen heeft, kan best E100 per maand uitgeven aan ‘uit eten gaan’, of een luxe maaltijd voor haar koken.
    Groet.

    Like

  • Harry zegt:

   Zeg, Lott .

   Ik moest de laatste keer 250 euro aftikken voor twee personen uit eten en mocht daarna één tietje uitpakken .
   Doe ik iets verkeerd ?

   Maar ik heb vroeger eens in Thailand gewerkt , die meisjes waren wél leuk hoor !
   Wat een poppetjes . Een soort goddelijke wezentjes .
   En ze kunnen héérlijk koken en ze lachen altijd !

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    @ Harry. 250 Euro per tietje, da’s veel. Je kreeg er toch niet ook nog bij op je donder? Daar houdt de westerse vrouw nl. nogal van. Het lulletje bestraffend toespreken. Dan zijn die in Thailand inderdaad veel leuker.
    Het wordt misschien een soort van ruil? De westerse vrouw verslingerd aan de “mysterieuze” mohammedaan dan gaan wij wel met zijn allen naar Thailand.

    Like

   • Edjan zegt:

    Trouwens, 250 Euro voor een etentje? Hebben jullie dan kaviaar gegeten met gouden lepels? Misschien toch maar beter eerst naar de Chinees en kijken hoe de vlag er bij hangt.

    Like

   • Harry zegt:

    Nee joh , Edjan .

    Géén kaviaar .
    Ik ben een verwende eter en ga graag naar een heel goed restaurant .
    Deze had een Michelinster en het eten was fantastisch !

    Heb met een Chinese samengewoond , dus Chinees is voor mij geen traktatie meer .
    Eigenlijk heb ik het een soort tégengegeten , zeg maar .

    De ellende is dat je de lat steeds hoger gaat leggen qua eten , dan .
    Het is onvoorstelbaar wat een prachtige smaakjes die lui kunnen fabriceren !
    Tovenaars .
    En dat kost geld .

    En die andere tiet , nou die krijg ik ook heus nog wel te pakken , hoor !

    En de prijs van het eten maakt niet uit , getrouwd zijn is een veel duurdere hobby .

    Geliked door 1 persoon

   • lott zegt:

    Nou dat is meer een grijs. Echt lol hebben ze niet en schaterlachen is het niet.
    Wat ben je fraai in je taal en ik had een serieus stuk geschreven over mannen in Nederland. Een poppetje is geen volledig mens voor mij, maar kennelijk pas jij wel in deze landen, en ga dan maar snel daar wonen dan.

    Like

   • lott zegt:

    Grijns

    Like

   • lott zegt:

    Edjan, Je kijk op Thaise vrouwen is helemaal fout. Het zijn krengen, zeker als zij erachter komen (vrij snel, en heb ik gehoord van mannen) hoe zacht de Nederlandse man is en hij zich inderdaad in een hoek laat schreeuwen. De Thaise vrouw, als zij eenmaal de man seksueel vast heeft, dan is zij de baas en gebeurd wat zij zegt. Russische vrouwen zijn er ook een goed voorbeeld van. Kijk maar naar de gevangenissen in Thailand en hoe zij lieve Nederlanders behandelen. Dus hebben wij het over Thailand, wat slechts een voorbeeld was, dan vertel ik, in mijn leven ga ik NOOIT naar Thailand, een van de landen die ik het meest haat, omdat zij blanken haten.
    En ja omdat ik die Thaise vrouwen ken en dat soort poppetjes, doe ik voordat wij elkaar kennen en zij wat zeggen tegen mij, dien ik ze gelijk tegenwoord en poeier ik hen af, en omdat zij in het begin altijd liefjes doen, om er langszaam in te gaan en daarna iemand te gaan wurgen, kunnen zij daar niet tegenop en dan kunnen zij bij niet komen, zij kunnen dan hun strategie niet ten uitvoer brengen bij mij. Het is de enige strategie die zij hebben. Gaan zij daarna toch een verontwaardigd weerwoord geven, het enige wat zij nog hebben als verlengde van hun strategie, dan poeier ik hen gelijk weer af omdat zij niets voor mij zijn want ik wil nooit wat van hen, ja dat is nieuw voor hen, want mensen denken dat het poppetjes zijn en geen mensen en behandelen hen met fluwelen handjes.

    Het feit dat ik een eerlijk bericht schrijf en ik gelijk lelijke zelfs vulgaire antwoorden krijg, zegt wat over de Nederlandse man. Dan hoor ik in gedachten de linkse mensen spreken, bigot, racist, want alleen tegen Nederlandse vrouwen doen zij zo lelijk. Dus tegen de ene vrouw lelijk, en tegen de andere buitenlandse vrouw slijmen. En ‘zulke ordinaire mannen’ doen dat terwijl ik helemaal niets van hen wil. Het zijn vaak ook niet mannen van groot allooi. Nee ik wil niets van je, je bent lelijk van binnen en van buiten, blijf maar lekker bij dat Thaise poppetjes, onze families zullen elkaar nooit gaan intertwijnen.

    Geliked door 2 people

   • Edjan zegt:

    Ah. Ik neem aan dat onze eet-afspraak niet doorgaat? Jammer hoor, ik had me er zó op verheugd! Er gaat niets boven een ouwerwetse scheldpartij van een westerse vrouw. Mooi van binnen en van buiten. Denkt ze zelf.
    Nu moet ik me maar behelpen met mijn Thaise poppetjes, die, naar ik nu van je begrijp, wel leuk lijken maar in feite heel gemeen zijn! Zeg, Lott: je bent toch niet een tikje jaloers hè?
    Ken jij ook mannen die daar in trappen? De westerse vrouw heeft zichzelf inmiddels tot god gepromoveerd en behandelt de man als een soort huisdier. Feminisme is verworden tot een eis voor suprematie voor de vrouw. Schreeuwen en schelden.

    @ Harry. Lekker eten is voor mij ook belangrijk. Gelukkig zijn ze in Nederland de laatste 10 jaar wat beter gaan koken. Succes met die andere tiet en zorg dat je niet hormonaal gedingesd raakt!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ben met je eens maar het zijn geen muslima’s, maar Budhisten.
    Ook worden die meisjes daar weleens door grote broer uitgeleend of verhuurd.

    *********
    Dit voor de voorgaande reacties……

    Ik had er eigenlijk nog achter willen zetten:” etc,etc……….

    Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   @lott: Goed zo, die is raak!
   Mijn complimenten, dat U, die voor zover ik weet hier voor het eerst reageert, het zó onberispelijk en toch zo overduidelijk onder woorden weet èn durft te brengen! Dat hebben de Heren hier wel eens nodig, tenminste dat pracht-exemplaar met de roze gravatar. De stilzwijgende code is hier, dat je om bepaalde geestigheden probeert te ‘lachen’ en je ‘er niet druk om te maken,’ maar het gevolg is dan, tenminste in bepaalde gevallen, dat ze al verder gaan en op laatst de gelegenheid te baat nemen om je compleet af te branden, wat je dan óók weer ‘geestig’ of, in andere gevallen ‘eerlijk’ dient te vinden. Hoeft niet altijd seksueel getint te zijn: Sinds genoemd Heerschap mij eenmaal in levende lijve gezien heeft (niet op een date overigens) en dat waarschijnlijk nogal tegengevallen is, naar wat hij er wel over gefantaseerd kan hebben, heeft hij het over een andere boeg gegooid en me intussen verbaal met de grond gelijk gemaakt, voor het lezend oog van iedereen hier. En dan kan hij er nóg niet bij, dat ik dat met geen mogelijkheid kan vergeven en vergeten!
   Meteen fijntjes afpoeieren, zoals U hier doet, dát is de manier!

   Like

  • Elisah zegt:

   Lot, laat je niet plagen. Vrouwen zijn geen speeltjes, mannen die dat niet snappen zullen alleen blijven.

   Like

  • Hansfree zegt:

   Ik heb dacht ik al eerder een keer gezegd dat bovenstebeste heer E.J. Bron hier ook maar eens een datinghoekje voor gelijkgestemden moest inrichten. Ik kan helaas uit ervaring spreken als ik zeg dat het godsonmogelijk is als gescheiden vijftiger nog een leuke vrouw te vinden die zich een beetje kan vinden in ons gedachtegoed hier. Op straat of op een datingsite, maakt niet uit. Alles wat vrouw is hangt dag in dag uit aan de lippen van de linkse BN-ers op tv, en denkt navenant.
   Moet je eens durven om in je datingprofiel te vermelden dat je niet politiek-correct bent en/of dat je met de PVV sympathiseert, als het al door de censuur komt. Ik heb dat netjes en eerlijk gedaan, in het begin. Dat vond ik belangrijk. Maar dat was geen succes. Nee, leer mij de gemiddelde Nederlandse vrouw kennen. Maar goed, die wíl ik ook niet… (Sorry voor het plagerig generaliseren.)
   Maarre, E.J.?

   Like

 19. Theodoor zegt:

  Net zo goed als er foute mensen waren tijdens de Duitse bezetting zijn er nu ook foute vrouwen die naar elkaar toe het vergoelijken.
  Maar fout blijft fout, dat is heel helder.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Zweden een gedegenereerd links volk met zogenaamd alle geneugten van een linkse heilstaat: vrije huwelijken, vrije seks, overdreven sociale voorzieningen enz. enz.

  Like

 21. Taljaard zegt:

  Zit hier een beetje verbaasd te lezen.
  Ben nl. al 36 jaar gelukkig getrouwd met de zelfde leuke en lieve meid en ze kunnen mij geen groter plezier doen dan stamppot zuurkool met kaantjes en grove rookworst met mosterd.
  Dure restaurants zijn aan mij dus niet besteed en hoeren en snoeren met Thaise meiden al helemaal niet. Vooral niet wanneer je na gaat denken wat daar allemaal al voor die tijd is in gestopt. (getsie!!!)

  @koddebeier verwoordt hier boven mijn visie op die linkse zooi nog het beste

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Goed zo Taljaard.
   Ik sta opnieuw volledig achter je….
   En op het moment dat je overschakelde op die stamppot zuurkool met kaantjens en grove rookworst met mosterd, moest ik er bij gaan zitten.

   Je hebt natuurlijk helemaal gelijk.
   Die vrouwen moeten gewoon goed gaan koken en zich al helemaal niet in clubs en dure restaurants met jonge mannen afgeven…
   Je ziet wat er alleen al hier op de site voor een ellende uit voort komt.
   Ze vliegen mekaar in de haren of het niks is, en Bron zelf, die toch een geharde man van RVS is, staat er beteuterd bij.
   En dat allemaal omdat ze Thaise meiden zo interessant vinden.
   Nou moet ik je zeggen dat ik dàt al helemaal niet zie zitten.
   Het zijn net kleutertjes, die Thaisen dus.
   Ik heb altijd het gevoel dat je, als oude viezerik, op de kleuterschool op het speelpleintje voor de kleintjens aan het rotzooien bent…als je met zo’n klein Thais kindvrouwtje op schoot zit.
   Neen dank u volledig,zeg ik dan maar.
   Geef mij maar zo’n grote forsgebouwde blonde Nederlandse met een gulle lach die je kunt kietelen, en die je dan ’n kopstoot verkoopt zodat je gelijk gestrekt ligt.
   Het doet je wat… maar je weet wat je hebt, inclusief de gebreide onderbroek.
   Ook dat nog.

   Maar die heb je wel nodig na al die grof gesneden kaantjens en rookworsten…

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s