Haagse PvdA neemt afstand van partij-prominent Aboutaleb: ‘Hij is knettergek’

Screenshot_9

(Door: Maarten Brakema)

DEN HAAG – De Haagse PvdA heeft dinsdag in niet mis te verstane woorden afstand genomen van partij-prominent Ahmed Aboutaleb. De Rotterdamse burgemeester zei zaterdag dat er minder migranten moeten worden toegelaten, omdat het maatschappelijk draagvlak onder druk staat. De beide lijsttrekkerskandidaten van de PvdA in Den Haag – fractievoorzitter Martijn Balster en wethouder Rabin Baldewsingh – verwerpen dat. De favoriet, Baldewsingh, vindt zelfs dat Aboutaleb ‘knettergek’ is.

Dat zeiden de kandidaten dinsdagavond tijdens een lijsttrekkersdebat in Theater de Nieuwe Regentes in de Weimarstraat. Daar gingen beide mannen voor de eerste en enige keer met elkaar in debat. Het bleek dat ze het inhoudelijk vooral heel erg met elkaar eens zijn. Maar ook dat ze in stijl enorm verschillen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, PvdA. Bookmark de permalink .

37 reacties op Haagse PvdA neemt afstand van partij-prominent Aboutaleb: ‘Hij is knettergek’

 1. Edjan zegt:

  Ik begrijp dat velen Aboutaleb niet erg vertrouwen. Maar als het om echt knetter-knetter gek gaat, denk ik toch allereerst aan de rest van de PvdA. Met als voorlopig hoogtepunt Rabin Baldewsingh.
  En dan te bedenken dat we dit soort klootzakken misschien wel weer in een nieuwe regering gaan zien. Of anders wel Groen Links.
  En dan te bedenken dat dit soort klootzakken de hele ambtenarij, het onderwijs, de media en de zorg nog steeds beheersen. En niet te vergeten de eu.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joshua zegt:

  Aboutaleb heeft gelijk, alleen die 2 zieke landveradende idioten trekken hun smerige bek open.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Londen: Niet in staat de Jihadisten op-te-sporen, de Politie in London arresteert 25 mensen voor……………….ISLAMOPHOBIE.
  Dit is de prioriteit van de muslim-burgemeester van Londen Sadrr Khan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hoeveel asielzoekers wonen er thuis bij deze PvdA kletsmajoors?

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Hij heeft groot gelijk en elk normaal denkend mens zou hem dat gelijk ook geven.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie? Aboutaleb?
   Nou, daar heb ik dus mijn eigen gedachten over. (Zie mijn comment van 13.58u).
   Tjesus, die mossel is gevaarlijker dan je zo zou denken: Regelmatig mensen, die er wéér intrappen!

   Like

  • Elisah zegt:

   Ik meen dat hij ook beweerde dat de PVV niet uitgesloten hoorde te worden.
   Hij is charmant, beschaafd en intelligent, het is heel goed mogelijk dat hij een spelletje speelt om verder te komen, als dat zo is, zal hij vanzelf door de mand vallen.

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Amusant. Maar ook niet méér dan dat.
  Heren Balster en Baldewsingh, is het geoorloofd, dat ik U, als PVV-stemmer – PVV’er als zodanig is niet mogelijk, tot mijn leedwezen – eventjes iets uit de doeken doe?
  De Heer Aboutaleb komt hier heus niet mee aan, omdat hij ineens tot het “rechtse” kamp is toegetreden, hoor! Trouwens óók niet, omdat hij zich opeens van de zienswijze van de PvdA heeft afgekeerd….want de waarheid is, wat dat betreft, dat hij die zienswijze nooit als zodanig heeft gedééld:
  De man heeft in feite maar één doelstelling: In Nederland sluipenderwijs de islamisering bevorderen Sluipenderwijs, reden, waarom hij daarvoor destijds de PvdA benutte als “binnenkomer,” als “poort in de muur.” Hij probeert op den duur metterdaad Premier van Nederland te worden….islamítisch premier, wel te verstaan. Dat PvdA-gedoe is wat hem betreft, maar aangetrouwd, daar gáát het hem stilzwijgend niet eens om.
  Maar ja, juist omdát dat zijn ware doelstelling is, móet hij toch wel het toneelstukje zien vol te houden, dat er gemátigde moslims bestaan, bij wie de wil tot ‘integreren’ aanwezig is, en die daarom ook bereid en in staat zijn, om naar de kant van de Néderlandse samenleving te kijken.
  Gaat soms waarschijnlijk wel wat van au, maar moet toch ècht, anders redt hij het niet, op zijn pragmatische wijze, meent hij.
  En hij is slim genoeg om in te zien, dat hij er bv. op de manier van de Heren Kuzu/Oztürk in het gehéél niet komt, dús houdt hij maar vast aan zijn “toneelstukje.”
  Tenslotte gaat het hem op de twééde plaats of zo om de migranten en op de éérste plaats om hier nog eens ISLAMITISCH premier te worden. Even een kwestie van prioriteiten!
  De rest komt wel, als hem dat maar eenmaal gelukt is. Neemt hij zich voor.
  Helaas echter: De koers van de PvdA, hun immigratiekoers inbegrepen, interesseert hem daarbij eventjes geen rúk. Jammer, maar helaas.
  Wij van de PVV hebben hem over het algemeen wel dóór, die glibberige aal; het ware beter, dat U van uw kant dat ook eens inzag.
  Knettergek is hij zeker niet; alleen maar een grote gluipzak! U bent gewaarschuwd!

  Geliked door 3 people

  • wim zegt:

   Helemaal eens. En altijd weer trappen mensen er in. Lieden als Aboutaleb (en hij niet alleen) zijn altijd bezig met hun carrière. A. was slim genoeg om zich enkele maanden geleden niet te kandideren voor het lijsttrekkerschap. Maar dat wil niet zeggen dat hij dat niet ambieert. Zeker wel. Maar alleen als het hem vooruit helpt en wie weet MP maakt.
   En dan vallen mensen weer voor een enkel statement. Niet te geloven.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 8 juni 2017 om 13:58

   Hulde voor dit commentaar.
   Weet je wat zo erg is? Ik denk dat die mohammedaan inderdaad ooit premier zal worden.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Als zelfs zogeheten realisten met open ogen in die gore trucjes blijven trappen, is dat helaas niet ondenkbaar!
    Wat mankeert iedereen toch? zulke slappe knieën als ze krijgen als het over déze ven gaat!

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    venT.

    Like

 7. Hij is een van de weinigen bij de PvdA die soms nog wel eens een verstandige opmerking maakt!

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Aboutaleb, één van de zeer zeldzame linkse figuur die ontdekt heeft hoe je je hersen moet gebruiken, wordt gelijk door de andere linkse onbenullen en levensgevaarlijke idioten voor knettergek uit gemaakt. Van de partijgenoten moet je hebben.

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Nu ís er eens iemand van de PvdA die zegt wat inmiddels steeds meer Nederlanders óók vinden, en dan verklaren ze deze persoon voor gek.

  Die Baldewsingh (met zijn uitspraak over Aboutaleb: “knettergek”) is een heel gevaarlijk mannetje, die voor nog een heleboel narigheid kan gaan zorgen! Zeker wat de opvang en huisvesting/integratie van immigranten betreft.
  Maar dat zal zijn bedoeling ook wel zijn.

  WEG MET NEDERLAND EN DE NEDERLANDERS!
  Dat bedoelt hij.

  Geliked door 3 people

 10. Aegolius cs zegt:

  En wordt een moslim vlak na Pinksteren, verlicht door de heilige geest, dan roepen de ongelovigen (PvdA) om de brandstapel.

  Zulke nonsens sla je niet zonder reden uit. De informateur Tjeenk Willink loopt te hoop om Rutte over te halen alsnog Jesse Klaver of de PvdA (beiden) tot een Kabinet te smeden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Edjan zegt:

  Een nieuwe regering is in de maak!
  VVD, CDA, D66 en GL.
  Goede, deugende mensen. Alleen wil GL zóveel vluchtelingen dat VVD en CDA vrezen dat het ze stemmen gaat kosten en Wilders in de kaart speelt.
  Nou, vooruit mensen, geef die Klaver dan toch wat extra windmolens! 10.000 of zo. Iets waar hij mee voor de dag kan komen. Dan kunnen jullie die vluchtelingen-import op het oude niveau houden.
  Zet die windmolens dan maar op zee, daar staan ze niemand in de weg. Wij betalen wel. Gewoon die extra autobelasting van Klaver ook doorvoeren. Komt goed!

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  Ik heb te doen met die sneue PVDA-ertjes, hun hele globalistische wereldbeeld valt in duigen.

  Na de islam is het socialisme het grootste kwaad op de wereld.
  Het staat garant voor afbraak van het eigen land ten gunste van paria’s en parasieten die tot hun dood verzorgd dienen te worden.
  Je ziet aan alles dat Aboutaleb op de goede weg is.

  Een fijn Rotterdam begint met een stop op de parasieten die het westen ook nog eens tot op het bot haten.

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Voor heel veel Hagenezen is dit volk, TRASH!! ‘k Hoop dat ze oprotten met de gemeenteraadsverkiezingen. Hebben genoeg ellende veroorzaakt! Dumpen die handel!

  Like

 14. H J zegt:

  Excuseer…GVD wat een vuile klootzakken.

  Geliked door 1 persoon

 15. H J zegt:

  Anti Links Jihad lijkt me geboden.

  Like

 16. dondorp zegt:

  de pvda is gewoon een zieke partijdig gelooft in de betrouwbaarheid en goedheid van de mens het is een partij van mensen zonder god zonder normaal fundament

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Nou, zoals het er tot nu toe uitziet, is het wel duidelijk: Driekwart van de site overstag:
  Het ‘dat valt toch wel mee’ en ‘hij is op de goede weg’ is niet van de lucht!
  Mensen, denk toch nog eens aan waar we het zo over eens waren: Islam=islam, radicalen vergieten het bloed en gematigden dweilen het op en deze man wil de eerste ISLAMITISCHE premier worden!
  Als het hem nog lukt ook, zeggen jullie zeker tevreden tegen elkaar, dat het erger had kunnen zijn….
  Denk er nou toch aan: Hij hoort niet in het Rotterdamse stadhuis en hij hoort niet in het Catshuis: HIJ IS EEN MOSLIM MET TWEE PASPOORTEN!
  Houd alsjeblieft vast aan dat principe of we komen nergens!

  Geliked door 3 people

 18. Tom Hendrix zegt:

  Op naar de 0 zetels voor de NSB partij genaamd PvdA.

  Geliked door 1 persoon

 19. guusvelraeds zegt:

  Nog even en Aboutaleb kan overstappen naar de PVV.

  Geliked door 2 people

 20. fransdewit zegt:

  Zal zeker een stunt zijn als hij over zal stappen naar de PVV, want volgens mij had de PvdA andere dingen in hun hoofd toen ze het over intergratie hadden. Deze man heeft meer wijsheid in zijn macht dan de hele Partij van de Allochtonen

  Like

 21. Anna zegt:

  Ik hou niet zo van mensen die het in de westerse maatschappij helemaal ” gemaakt ” hebben en zijn eigen dochters verbied om met een man uit dezelfde maatschappij te trouwen.
  Maar in dit geval heeft Aboutaleb HELEMAAL GELIJK… eindelijk eens een moslim die meedenkt met het probleem…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s