Hulpfonds voor overstromingen: het geld werd in de nieuwbouw van een moskee gestoken!

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds de overstroming van de eeuw in 2013 bestaat er in Duitsland een hulpfonds voor overstromingen, dat destijds hoofdzakelijk onder druk van alternatieve media werd opgericht, om Duitse slachtoffers van overstromingen en gevolgschade snel en on-bureaucratisch te kunnen helpen. Eerst spanden Horst Seehofer (CSU) en Winfried Kretschmann (Bündnis 90/Die Grünen) zich ervoor in om de schade, die alleen al in het Beierse Deggendorf € 500 miljoen bedroeg, on-bureaucratisch in te dammen. Toen het fonds werd opgericht, werd dit hoofdzakelijk bekostigd door de Duitse belastingbetaler om hun volksgenoten te helpen.

Mitteleuropa

Wat nu echter met het geld gebeurde, is een klap in het gezicht van alle goedhartige betalers. Want een moskee, die nauwelijks onder water stond, graaide minstens € 2,4 miljoen uit het fonds. Het geld werd echter niet gebruikt voor een partiële renovatie, zoals oorspronkelijk was bedoeld, maar er werd een volledig nieuwe moskee gebouwd. De oude moskee, die qua grootte leek op een twee gezinshuis, maakte plaats voor een gebouw met een prachtige glazen constructie en een van veraf zichtbare minaret. Het geheel vond compleet zonder enige noodzaak plaats. Als dit allemaal via de verzekering zou zijn gelopen, dan zou dit een duidelijk geval van bedrog zijn.

Ter vergelijking: een in dezelfde plaats beschadigde kapel kreeg een belachelijk geldbedrag van € 46.000,- Maar er is geen sprake van islamisering . . .

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com/2017/06/08/fluthilfe-fond-das-geld-wurde-in-den-neubau-einer-moschee-gesteckt/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Hulpfonds voor overstromingen: het geld werd in de nieuwbouw van een moskee gestoken!

 1. koddebeier zegt:

  Landverraders en oplichters, wat een walgelijk volk !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De islamisering, en het “Coudenhove-Kalergiplan”, liggen op koers. Dankzij Adolfa Merkel, de linkse/rode stasimadam, krijgen moslims alles wat ze maar willen. En de eigen bevolking, ach, die moeten het zich maar zelf uitzoeken. En de CDU/CSU is net zo’n landverraderspartij als de SPD, B90/Die Grünen, en die Linke.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Gewoon opblazen dat kreng.
  Even wachten totdat dat glazen urinoir, oftewel pishuis er staat, maar dan ook genoeg TNT gebruiken…
  Toch vreselijk!
  In Duitsland viert de fraude door en met de islam hoogtij…!!!

  Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Ik word hier zo schijtziek van!! Altijd weer leuk tegenover mensen die je samenleving HATEN!!
  Wanneer wordt er in Duitsland iemand wakker?

  Like

 5. Ik denk dat we snel een camper of roeiboot moeten aanschaffen en vol gooien met blikken bruine bondne en Smac en de pleiterik nemen nu het nog kan. Als we te lang wachten moeten we overal het licht gaan uitdoen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Het begint er erg veel ergens op te gaan lijken, dat er weinig anders over meer blijft, dan weg wezen hier.

   Like

   • Edjan zegt:

    Geen slecht idee als je onder de 60 bent

    Like

   • Leo zegt:

    En dan ook asielzoeker worden in een ander land ?
    Ook van de ene shit in de andere…

    Nauh, Breinbrou k zou mn kelder maar volgooien met gereedschap en bikken blouwe bonen.

    Betere investering dan een roeiboot of en camper.

    Eens trekt de mist op !

    Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   En waar moet de gemiddelde Nederlander dan naartoe roeien?

   Een blanke die zijn land wil verlaten wordt NERGENS geholpen, krijgt geen geld, uitkering en wordt liever WEG gekeken, en een huis KRIJGEN zal er vast ook wel niet inzitten.

   Een Afrikaan of Allahtoon komen met NIKS naar ons en krijgen VOORRANG op alles wat WIJ niet krijgen, of jaren op moeten wachten.
   De ZWAAR getraumatiseerde arme asielrat kan gewoon om even van de schrik te bekomen met het vliegtuig weer terug naar zijn EIGEN land, om daar aan de familie en vrienden te vertellen hoe geweldig het hier is. ALLES GRATIS.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Steven: 23.09. uur, op 8/6. En die krijgen alles gratis door toedoen van partijen als het CDA, en de PvdA, die vuistdik in de zieligheidsindustrie zitten, en verder door de huichelpartijen: VVD,D66, CU, en progressieve clubs als: SP,GL en de PvdD!

    Like

 6. Elisah zegt:

  Om het weer goed te maken moeten ze die mosketen op zijn minst laten overstromen…

  Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Ach lazen die jongelui die GL hebben gestemd maar. Maar dat mag niet van hun ouders en leraren. Kindjes wordt eens wakker.

  Like

 8. Jean zegt:

  Iedere westerling die één eurocent van ons geld verknoeit aan eender wat aan islam gebonden moet dadelijk afgestraft worden. Een straf die de verrader nooit mag/zal vergeten.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Er wordt ook op andere manieren geld verkwist voor de mohammedanen.
  …………..

  Door de Duitse Regering betaald:
  Ontvangst van uitsluitend vrouwelijke “gasten” om de Rammeldan te vieren.
  …………..op kosten van de Duitse staat.

  Receptie op Kasteel Charlottenbourg in Berlijn alleen voor vrouwen, dit vanwege de Rammadan.
  De beleidsvrouw van Madam Merkel, voor de integratie-bevordering in Dtsland, Aydan Özguz (socialiste), is HÉÉL blij dat de islamisering van Dts-land op koers ligt.
  Daarom heeft deze “beleidsvrouw” een receptie ge-organiseerd uitsluitend voor vrouwen op deze beroemde Koninklijk Kasteel in Berlin.
  Verscheidene persoonlijkheden in de politiek, zowel musulmans als “ISLAMOFIELEN” werden uitgenodigd, waaronder Renate Künast (les Verts) en Cemile Glousouf (CDU),ook journaliste Khola Maryam Hübsch, die het boek heeft geschreven:”Onder de sluier, de VRIJHEID”.
  Zij verdedigd in het boek het “trots dragen van de hoofddoek”.
  http://www.journalistenwatch.com/2017/06/07/integrationsbeauftragte-oezoguz-spd-gibt-ramadan-empfang-im-schloss-charlottenburg/

  Like

 10. renato zegt:

  Drie jaar geleden per fiets door Deggendorf gereden. Fantastische reis geweest langs Rijn, Main, Tauber, Altmuhl en Donau. In het stadje langs de rivier staat in een lang gerekt lint ons zonnestelsel opgesteld. Nu trekt er een lang gerekt lint van parasieten over het fietspad. Een dergelijke reis kun je inmiddels wel op je buik schrijven. Gelukkig heb ik nog een boek kunnen produceren over deze bijzondere reis. Wellicht het allerlaatste epistel over de schilderachtigheid in de dromerige sfeer van alle dorpen langs de rivieren waar nu sporen worden achtergelaten variërend van zwerfafval tot christelijk vijandige haatkazernes. What’s the difference?

  Like

 11. Marian zegt:

  Dan kunnen ze ten minste bidden dat het weer droog wordt.

  Like

 12. 4sjun zegt:

  Naarmate de bewustwording vordert, keert dit tij. Om dat eerste te bewerken kan ieder zijn eigen maatschappelijke verantwoording nemen.

  Like

 13. D. G. Neree zegt:

  Hulpfonds voor overstroming door moslims dus

  Geliked door 1 persoon

 14. Nemesis zegt:

  Dat hulpfonds opgericht en betaald door de Duitse belastingbetaler, daarmee bedoelen ze dus dat het geld dat het fonds binnenstroomde PARTICULIER door de Duitse belastingbetaler was bij een gebracht. De Duitse deelstaat heeft daar zo goed als niets aan bijgedragen.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Het wordt bekostigd door de belastingbetaler enz.
  Jeetje, wat errug joh.

  Like

 16. Beschouwer zegt:

  Afschuwelijk deze overgave aan de satanische islamreligie. Ook in Nederland weten de islamieten de subsidiepotten goed te vinden. Het past namelijk in de strategie van islamisering om de niet-moslims zoveel mogelijk financieel uit te kleden zodat de niet-moslims verzwakken en de islam versterkt wordt. En de islam heeft ook net als nogal wat hooggeplaatste personen in de satanische elite een voorkeur voor pedofilie. Vandaar dat men elkaar telkens de bal toespeelt.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Het verbond tussen het Vaticaan en de islam komt ook door de gemeenschappelijke interesse voor pedofilie. Er zijn veel pedofiele en homofiele geestelijken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s