Jihad-leger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen

Screenshot_16

(Door: “Xander”)

Overgrote meerderheid Europeanen wijst immigratie aan als oorzaak voor fors gestegen aantal terreuraanslagen

Dankzij het open grenzen/massa-immigratie/islamisering beleid van de EU en haar westelijke lidstaten is het leger islamitische Jihadisten in Europa inmiddels gegroeid tot 66.000 potentiële terroristen, groter dan de strijdmachten van Nederland (44.000), Portugal (38.000) en Oostenrijk (26.000). Dat leger groeit snel, omdat Europese hulporganisaties en NGO’s met goedkeuring en hulp van Brussel voor de kust van Libië dagelijks nieuwe radicale islamieten ophalen, en daarbij samenwerken met criminele mensensmokkelaars. Het is wachten op ‘Dag X’ of ‘Uur U’, wanneer aanslagen zoals we in Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Stockholm, Manchester en Nice hebben gezien, in tienduizendvoud zullen plaatsvinden, ook in Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “JanKlaassen”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Jihad-leger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen

 1. Dus dit bedoelen ze met Europees Leger.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Vandaar die afkorting IS.
   Zal daardoor dus wel Europees leger betekenen in het Arabisch.
   Je leest het van rechts naar links.
   Dus is het SI.
   Als je dus normaal rechts schrijft als moslim, schrijf je als moslim van rechts naar links.
   Als je dan dus doordenkt betekent dat dus dan dat er geen links schrijvende moslims bestaan, want die zouden dan altijd helemaal aan het eind van de brief en helemaal bovenaan de bladzijde moeten beginnen met schrijven.
   Met hun naam en daaronder Lieve groeten, of zoiets.
   Maar eerlijk gezegd denk ik dat het dan eerder zoiets zal zijn van ‘dood aan die en die’.
   Want je weet wat die lui schrijven.
   Bovendien hangen ze altijd met hun mouwen in de inkt.
   Dat krijg je als je als rechtshandige moslim van rechts naar links schrijft.
   ’n Linkshandige moslim hangt dus niet met z’n mouwen in de inkt.
   Dat komt omdattie van links naar rechts ‘dood aan die en die’ schrijft.
   En bovendien van boven naar onderen schrijft.

   Begrijp je?
   Kan zijn dat je dat niet direct voor je ziet, maar als je dóórdenkt zie je dat dus voor je.
   Ik wou dat nog even meegeven omdat je gemakkelijk vergeet dat die lui van onderen naar boven schrijven.

   Geliked door 1 persoon

   • Ik heb vroeger als duiker bij de Genie een opleiding stenograaf gehad, in Kampen, systeem Grootte, dacht ik, dus ik ben op het gebied van raar schrijven wel wat gewend. Door de uitvinding van de memorecorder en het bandopname-apparaat was deze opleiding trouwens totaal overbodig maar het leger liep toen al 50 jaar achter dus ze moesten nog even door met die opleidingen. Als duiker moest je ook 15 minuten je adem inhouden en daar zijn ze mee gestopt toe er geruchten in omloop kwamen dat er duikflessen zouden zijn uitgevonden en aqualongen. We kregen trouwens les van een bekende hoogleraar, Juul Verne, die al eens 20.000 mijl onder zee had gezwommen en harpoeneren leerden we van Ned Land die sterk naar haring rook en die we dus Net Zee noemden. IS heette vroeger ISIS maar dat was voor de leden te lang om te onthouden.

    Geliked door 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Alleen niet om ons te verdedigen, maar ons uit het lijden te verlossen. Gan gaat het wat sneller.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Ik weet zeker dat ze er miljoenen kunnen mobiliseren als het nodig is.

  Geliked door 1 persoon

 4. bigljohn zegt:

  Xander nieuws; Brussels gedroomde scenario
  Voor de EU is dit het gedroomde scenario. Een grote meerderheid van de Europese bevolking is mordicus tegen hun gedroomde federale Europese Superstaat. Door de sociale systemen en binnenlandse veiligheid met massa immigratie en de komende terreuroorlog compleet te laten instorten, hopen de eurocraten zich als ‘redders in de nood’ te kunnen presenteren, en de ontstane chaos en ellende aan te grijpen om de Europese volken over te halen akkoord te gaan met het overdragen van alle macht aan Brussel.

  En wie zegt dat Brussel nog steeds macht heeft in een Europa alwaar de Islam het volledig voor het zeggen heeft ? Waar zal het Europese leger zijn dat ons komt bevrijden van die Islamieten ? Die kleine Europese legertjes die er nog zijn hebben dan allang het loodje gelegd. Je kunt dit onmogelijk vergelijken met de tweede wereldoorlog, alwaar ge-allieerde expeditie-legers met miljoenen soldaten ons kwamen bevrijden van de Duitsers. Het hoofdgebouw van de E.U. in Brussel zal dan allang ingenomen zijn door Islamieten, terwijl de E.U. machthebbers zijn gevlucht naar veilige oorden. Voor de EU is dit het gedroomde scenario…….Droom lekker verder zou ik zeggen, maar ik blijf wakker ! De toekomst is helaas Sharia, vergeet Brussel !

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Bigljohn.
   Als je nog enig eergevoel hebt kun je natuurlijk altijd harakiri plegen.
   Ik verbaas me er altijd over dat mensen zoals jij, van doorgaans verstandige en toch wel nuchtere mensen ’n teken van instemming krijgen…
   ook al zijn dat over het algemeen types met ’n masochistische inslag.
   Maar gelukkig is het maar zeer de vraag of jouw mening er iets aan toe doet natuurlijk.
   Enfin.
   Waar hadden we het over?

   Like

 5. kampersrene zegt:

  Laten we hopen dat ze elkaar vlug uitmoorden dat zou hun bijdrage kunnen zijn voor het redden van een Europese beschaving . Er zijn zoveel strekkingen in de Islam en ze kunnen elkaar niet rieken of zien . De Soenieten , Sjilieten ,de Soefieten Wahabieten , de Kustmentieten enz enz.
  Spijtig maar wij hebben voorang , want wij zijn de “ongelovigen”

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Ik herken die foto ! Niet zo lang geleden werd zij genomen in een Nederlands schooltje waar de autoriteiten gratis een verplichte inburgercursus hadden ingericht .Zoals U kunt zien , het had succes . Dit zijn leerlingen van het eerste jaar ….nog zes jaar te gaan en ze hebben diploma van inburger op zak
  Voor diegenen die het nog niet weten
  Een inburgeringscursus is een onderwijspakket dat wordt aangeboden aan immigranten. Het heeft als doel om hen het nieuwe thuisland beter te leren kennen en beter te kunnen participeren aan de samenleving. Een inburgeringscursus is een onderdeel van inburgering.

  Like

 7. Japio zegt:

  66000? Miljoenen zal je bedoelen….

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Dringend gevraag een “Johannes den doper” voor het dopen van Islamieten en te bekeren tot Christus en de beschaving Goed loon , hospitalisatie verzekering en maaltijdcheques

  Like

 9. ildiko zegt:

  Ik denk dat ze veel en veel meer zijn, geweld zit in hun genen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Alles volgens de agenda van de schoften van Bilderberg, de rode plutocratische Soros, de NWO en de Illuminati. En de hele EUSSR rode bende, werkt er ijverig aan mee, want ze laten het “Coudenhove-Kalergie Plan”, los op de Europese burgers. Het is een goor en smerig complot, en de islam is daar een onderdeel van. Heel het politieke zooitje; in Nederland alle partijen die hebben ingestemd met de motie Halsema, zijn medeplichtig aan deze gang van zaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s