Nog meer tegenwind voor Brussel: Tsjechische regering stapt definitief uit de quotaregeling

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Het verzet tegen Brussel neemt toe. Nu heeft de Tsjechische regering nadrukkelijk besloten om geen “vluchtelingen” meer uit Griekenland of Italië volgens de EU-quotaregeling op te nemen. Dit zei minister van Binnenlandse Zaken Milan Chovanec na een kabinetszitting. De regering zou het quotasysteem “disfunctioneel” hebben genoemd.

Duits - Zuerst

Bovendien zou de regering de beslissing hebben genomen op grond van de verslechterde veiligheidssituatie, aldus Chovanec met het oog op de jongste terreuraanslag in Londen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken zou ondertussen een verdediging tegen een eventueel proces voorbereiden, dat nu zou kunnen worden aangespannen door de Europese Commissie wegens het zich niet houden aan de verplichting.

De stap van de Tsjechische regering is volgens Chovanec ook een reactie op de uitspraken van de Eurocommissaris voor Binnenlandse Zaken, Dimitris Avramopoulos, die er de afgelopen weken toe had opgeroepen dat de EU-leden hun “verplichtingen” zouden moeten nakomen. Na Hongarije en Polen is de Tsjechische Republiek het derde EU-land dat zich verzet tegen de Brusselse quotaregeling. Praag zou volgens de regeling tot september 2017 ongeveer 2.600 “vluchtelingen” moeten opnemen, maar heeft tot nu toe slechts twaalf uit het “hervestiging”-programma opgenomen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Tsjechië. Bookmark de permalink .

33 reacties op Nog meer tegenwind voor Brussel: Tsjechische regering stapt definitief uit de quotaregeling

 1. Steven zegt:

  Hoe MEER gaan tegenwerken, hoe sterker de positie wordt voor tegenwerkende landen.
  Mag hopen dat in Brussel weer de ROOK uit de oortjes komt…kan Juncker weer een borreltje extra nuttigen van de schrik, en heeft Timmerfrans tenminste ook weer iets te doen, kan hij weer DREIGtaal uitspreken.

  Schaam me DOOD dat uitgerekend DIE vent een Nederlander is…..

  Like

  • JAA zegt:

   Timmerfrans en Pinoccio van VVD , mogen van mij meteen een hart stilstand krijgen .
   Het zijn mensen smokkelaars , en die niet luisteren naar het volk…en
   homo’s .

   Like

 2. kampersrene zegt:

  Ik vergelijk EU-Brussel met een dominante juf van een kleuterklas . Iedereen moet luisteren en doen wat de juf zegt . Nu zijn er al drie kleuters met een hoog IQ die hun middelvinger naar die juf opsteken .Het zijn enkel nog de slaafse en bange pamperdragers op wie de juf nog invloed heeft

  Geliked door 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Helemaal gelijk.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Alleen idioten geven hun land weg aan islamitische parasieten die alles wat het westen te bieden heeft haten.
  De Tsjechische regering kiest voor haar burgers.

  Daar zou onze elite uit Den Haag een voorbeeld aan kunnen nemen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Heel verstandig!! Ik kan deze stap zeer waarderen.
  Laat Brussel maar weten dat geen enkel land ‘bezit’ is van de Europese Commissie (ook al lopen nog teveel landen als makke schapen achter Brussel aan), en dat ze niet alles aan lidstaten kunnen opleggen wat in hun botte hersens wordt bedacht.

  Welk land volgt?

  Like

 6. semper fi zegt:

  Hoop dat de tegenwind een orkaan wordt!!
  FF dit,gister op de tv Mae in london zei we moeten de grondwet aan gaan passen om zo het extremisme aan te pakken,’wij moeten het ze zo moeilijk mogelijk maken aanslagen te plegen enz!
  Scherts mijn verbazing(niet dus)dat een of andere lamlul van labour ,staat voor links dit finaal afkeurde!!We kunnen dit niet zomaar doen enz!!(misdadigers hebben toch ook mensen rechten???)Kent u ze ook ,deze linksdraaiende gezwellen in uw nederland die hoog opgeven van de mensenrechten van ellendelingen??
  D66 ,gl en pvda heeft veel voor met de islam ellende,hier snel ingevoerd ter eigen furore,HET IS EEN VERRIJKING!!!
  Nog ff een stille tocht voor de vermoorde meisjes is hun devies!!NEE klootviolen op de bres voor hogere straffen voor dat schuim die deze lieverds vermoorden!!
  ZUCHT,WE NEMEN EEN SLOK EN GAAN GEWOON DOOR MET ZIJKEN!
  Dat moet ik nu,meteen een sylvana siemons op de trein zetten!!Wel linksdraaiend!!
  Sterkte K*nkerpitten
  S/f

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Off topic:
  Schofterig Haags fundi-moslimraadslid Khoulani scheldt vrouw uit: ‘Blonde teef! Met je walgelijke, lelijke kop’

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/schofterig-haags-moslimraadslid-abdoe-khoulani-scheldt-vrouw-uit-blonde-teef-met-je-walgelijke-lelijke-kop/

  Geliked door 1 persoon

 8. ron zegt:

  het gezonde verstand komt uit de oostblok landen, hun zien helder en duidelijk in dat je alleen maar ellende , verkrachters en terroristen naar binnen haalt

  Like

 9. fleckie zegt:

  Via de’originele’ massamedia krijgen we nog steeds te lezen/ horen dat het ‘goed gaat’ met de Ned.economie.Door dit ‘gegeven’ wordt de grote massa rustig gehouden: immers (nog) ‘geen zorgen voor morgen’,terwijl div.regeringsleiders van ( voormalige ) Oostbloklanden ..resoluut zich te weer stellen tegen de ‘import’ van ongewenste ‘kaalvreters'( met hun ongebreidelde ‘aangroei’. …..HOE zou het dan gaan in de OEKRAINE, als die ‘afgekoppeld’ helemaal van RUSLAND,zich.mag verheugen in de toevloed van …NIET-christelijken, maar ‘toekomstige overheersers van hun vruchtbaar/delfstoffenrijk land?!!

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling: hoe meer OEKRAINERS hun land verlaten/ verspreiden over Europa, des te minder zal de weer stand zijn tegen de ‘binnendringemde’ horden ‘ongewensten’!.

   Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Was onze regering maar zo flink, de EU hoeft maar even iets te willen en Rutte en consorten liggen met hun kont omhoog!

  Like

 11. Williaan zegt:

  Juist of niet juist, maar het is een duidelijk signaal naar Brussel eens echt na te denken hoe de stroom daadwerkelijk te stoppen, welk land volgt? De West Europese landen durven niet voor gezichtsverlies, want de Gutmensch begint gelijk te brullen; “Racisme”

  Like

 12. Beschouwer zegt:

  Hoe meer tegenwind voor de psychopatische machthebbers in Brussel hoe beter !

  Like

 13. A.J. de Koning zegt:

  Prachtig, mogen er nog meer volgen. Rutte zal wel te slap zijn want die doet alles wat de EU voorschrijft als het braafste jongetje van de klas. Je moet tenslotte om je toekomst denken. Onbegrijpelijk dat er zoveel mensen op hem stemmen, dan denk je toch niet na.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jean zegt:

  Toch prachtig dat steeds meer landen hun hersens beginnen te gebruiken en zich inzetten voor “eigen bevolking”. Afrika is veel groter dan Europa en heeft meer ruimte voor dat volk dus “daar houden”.
  Wanneer neemt Vlaanderen hetzelfde standpunt in of moet eerst alles naar de kloten?

  Like

 15. Thomasson zegt:

  De Tsjechen zijn TOPMENSEN!. De slappe lullen zonder ballen van onze regering, kunnen best een voorbeeld nemen aan deze mensen uit Midden Europa. De Tsjechen laten zien dat zij niet voor de poes zijn. Ze geven hun soevereiniteit, hun onafhankelijkheid en hun vrijheid aan niemand; kost wat het kost. Ze werden al een keer door andere Europeanen genaaid. Bijvoorbeeld in het Verdrag van München (1938). Zij laten zich niet weer naaien. Zeker niet door de Tyfus van Brussel o.l.v. Juncker en Merkelina. De houding van de top in Brussel laat ook duidelijk zien hoe verrot en pathologisch de boel daar is. De EU-top wordt bevolkt door vullis zonder enige scrupules, zonder enige menselijk medeleven met de kinderen van de burgers die hen mandaat hebben gegeven. Helaas, beschikken ze ook niet over common sense. Wie laat zijn land overspoelen door een tsunami van ‘Natural Born Killers’ uit Islamitische landen en zwermen van Afrikaanse negers die over een ding beschikken en dat is hun zwarte lul? De beste manier om ze te beschrijven is van mensachtige wezens. Ze zijn geen apen, maar hun graad van ontwikkeling is veel te laag om ze onder de noemer mens te noemen. Wij in Nederland hebben al over deze mensapen behoorlijk wat kennis verzameld: Zie de verkrachters van Kampen en van Hoorn plus nog andere gevallen waarover uit politiek-correctheid overwegingen worden niet gemeld.

  Like

 16. Anneke bakker zegt:

  Helemaal gelijk veiligheid eigen burgers gaat voor

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  We hebben inmiddels de afgelopen tijden en de laatste tien jaar gezien dat via de onwerkelijke niet bestaande democratisch gekozen regeringen niet werkt. Dat deze regeringen toch hun eigen weg vervolgen en van alles doen om hun wensen en dromen in vervulling te zien komen.
  De Europese burgers hebben op alle fronten het nakijken en worden met alle beschikbare middelen tekort gedaan.
  Rest ons maar een weg nog, al deze regeringen omver werpen en Brussel hoofdkwartier van de nazi´s bezetten!
  Het lijkt wel een smerige akelige film………..maar het is werkelijkheid…….keiharde werkelijkheid!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 13.25. uur, op 8/6. De hele EUSSR; was het oorspronkelijke plan van Nazi Duitsland. De Ellende Unie is daarom de opvolger van het ” derde Rijk”, van bloksnor Adolf Hitler!

   Like

 18. Theodoor zegt:

  Politici in de 2e Kamer treft schuld in de afbraak van veiligheid in Nederland.
  Zal het ooit tot een rechtspraak komen.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Zeer verstandig van de Tsjechen !!! He, Haagse EU hielenlikkers zo moet het nou !!

  Like

 20. Flo zegt:

  Op de politiek,en de ambtenaren na ,die er allemaal goed van leven,zit helemaal niemand te wachten op dat gespuis , als het echte kerels waren ,lieten ze vrouw en kinderen niet alleen achter,in een onveilig land .Het zijn parasieten ,die de boel leegzuigen,en verder trekken .
  Polen gaan ze niet heen ,geen grote uitkering , maar wel veilig . Zegt genoeg .

  Like

 21. jacques zegt:

  Oost-Europa heeft gelijk geen vluchtelingen op te nemen .
  Mensen die zo genaamd gevlucht zijn gaan naar hun thuis
  land vertellen wat je hier gratis krijgt .Dan komen er nog meer en nog meer.
  J.z

  Like

 22. Marian zegt:

  Breng dat maar eens Rutte aan zijn verstand. Die heeft het nu te druk met hoe hij de boel nog meer kan besodemieteren.

  Like

 23. Cornelis van den Berg zegt:

  Die Tsjechen moeten maar oppassen. Fransje komt er aan, het vingertje al opgeheven.

  Like

 24. renato zegt:

  Een ondemocratisch geknede illegale organisatie die een soevereine staat voor de rechter wil slepen. Nu namens die Brusselse kliek nog een leger samenstellen van fascistoïde elementen uit bijvoorbeeld Ukraïne, dan kunnen ze de dwarsliggers binnenvallen en met geweld inlijven. Vervolgens iedere Europeaan, in plaats van een tattoo op de onderarm, een chip stijf tegen de hersenstam geïmplanteerd en de geschiedenis kan zich weer gaan herhalen. Van afstand kan gededecteerd worden waar iemand verblijft en wat hij of zij denkt. Het contante geld verdwijnt en de controle is des 1984’s. En zelfs nog efficiënter.

  Like

 25. Hier bij ons moet dat ook gebeuren, en illigale/vluchtelingen/malcontenten van de laatste vijf jaar terug naar land van herkomst,vervolgens werkloze van tot tien jaar hier aanwezig terug,en ondertussen geen meer kunnen laten, WAT IS DE WENS VAN VELE VLAMINGEN EN NEDERLANDERS!!!!!!

  Like

 26. Pingback: Wegens afwijzing van “vluchtelingen”: EU dreigt Praag met procedure wegens verdragsschending | E.J. Bron

 27. Roman zegt:

  Ik hoop dat Nederlandse regering zal ok hersen gebruiken en kan eindelijk zin enorme gevaren voor ons hier liggen!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s