Peiling: kiezers willen dat PVV wordt uitgenodigd voor onderhandelingen, zijn tégen coalitie met GroenLinks

Screenshot_10

(Door: Michael van der Galien)

Hoe moet het verder met de formatie?

Het Algemeen Dagblad staat nou bepaald niet bekend als de meest rechtse krant van Nederland, maar wat blijkt? Lezers van die krant willen — nee, eisen — dat de overige partijen de verkiezingsuitslag nou eindelijk eens serieus nemen en de PVV uitnodigen om te onderhandelen over een mogelijke coalitie:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

27 reacties op Peiling: kiezers willen dat PVV wordt uitgenodigd voor onderhandelingen, zijn tégen coalitie met GroenLinks

 1. wim zegt:

  Nu de ‘onafhankelijke’ journalistiek nog. Als je ooit een bewijs zou zoeken voor het failliet van de onafhankelijke journalistiek, dan krijgen we het nu. Geen enkele ‘kwaliteitskrant’ die vraagtekens durft te zetten bij het rigide uitsluiten van de PVV. O, o wat vallen ze door de mand die knechtjes van Den Haag en dus van Brussel!

  Geliked door 2 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Maar luisteren naar de kiezer, ik betwijfel het ten zeerste. Onze lulhannes Rutte kennende, deze zou nog met de duvel en zijn ouwe moer regeren, als hij maar in ’t Torentje zitten mag.

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Tom Hendrix (8 juni 2017 om 17:43)
   Rutte is al lang illuiminati. Hij is dus lid van de club van de duivel. Hij is een satanist. Hij is trouw aan satan en hij aanbidt en gehoorzaamt hem. Hij danst naar de pijpen van satan. Hij luistert al naar de orders van satan. Hij voert ze uit.
   Rutte is een egoïst en een ellendeling.. Hij doet zich sympathiek voor, maar hij is het niet. Hij zit vol list, leugen en bedrog. En als hij het niet meer weet, gaat hij lachen. Hij heeft geen gevoelens meer. Hij kent geen empathie, geen sympathe, geen medeleven, laat staan medelijden. Hij heeft alleen maar oog voor de hemel op aarde, die satan hem beloofde.

   Like

 3. Jean zegt:

  PVV staat voor Veiligheid & Leefbaarheid.
  GroenLinks staat voor vernietiging van eigen volk.
  Mensen vergeet vooral niet dat een moslim bij GroenLinks de dienst uitmaakt en dat bij de PVV een volbloed Nederlander er alles wil aan doen Nederland te redden van de ondergang.
  PVV wil gesloten grenzen voor islamieten en GroenLinks wil open grenzen voor islamieten.
  Aan jullie de keuze.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Jean, dat van die moslim bij GroenLinks vergeet niemand, dat zit wel snor!
   Wat ik zorgelijker vind: Dat een moslim bij de PvdA op het ogenblik de hele goegemeente om zijn vinger zit te winden, onze reaguurders incluis! – Kijk maar eens bij de comments tot nu toe op dat topic over Aboutaleb en die twee PvdA’ers.
   Je hebt gevaarlijke- en gevaarlijker dan gevaarlijke en Aboutaleb hoort tot de tweede categorie, als hij dít voor elkaar weet te krijgen!
   Heel zorgelijke tendens vind ik dit!

   Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Ja, wij die PVV gestemd hebben zouden onze stem ook eens moeten kunnen laten horen. Wij zitten hier voor Pit snot.

   Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Hè, hè eindelijk wordt het eens recht voor z’n raap gesteld! Daarover ben ik nu zo verbitterd!
    Daarom zou ik ook willen, dat het een ledenpartij werd, langzamerhand! Doodgewoon. En dat meen ik echt!
    En dan de mensen hier, die dat allemaal maar stelselmatig zitten te vergoelijken “omdat Geert nu eenmaal zijn redenen heeft….enz., enz., enz.
    Daar kan ik al minder tegen, omdat het mij een beetje te veel gaat lijken op kritiekloos verafgoden: Ik sta 100% achter de doelstellingen van Geert, maar dit beleid naar de kiezers toe is doodgewoon verkeerd!

    Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   Die moslim heet eigenlijk Yasser Feras. Z’n papa was een marokkaan en z’n mamma kwam uit Nederlands Indië. En hij is opgegroeid in de Roosendaalse gribus. Dat was vroeger, voordat de familie Feras er woonde, een gewone nette buurt. Hij denkt dat de meisjes vallen op zijn strakke kontje. Maar hij beseft nog niet, dat hij al aardig begint te verleppen. Hij heeft ook wel een erge grote mond, voor een jochie, die nog niet droog is achter z’n oren.

   Like

 4. fransdewitf zegt:

  Dat weten die gasten allang, ze leven alleen ver boven de wet en manipuleren, sturen, gluren, borduren en oversturen. Zelfs een referendum onder het Nederlandse Volk gehouden, hebben ze lak aan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Het is toch ook te gek voor woorden dat het mogelijk is dat de PVV angstvallig buiten wordt gesloten door Rutte en zijn linkse vriendjes, ze zien de buien al hangen want Geert gaat voor Nederland en de Nederlanders en dat moeten Rutte en Co koste wat het kost voorkomen. Ze zien het al gebeuren een referendum, een NEXIT, dubbele paspoorten afschaffen, grenzen dicht ze krijgen het flink benauwd en niet alleen Rutte en Co maar ook stasi Merkel en haar duistere EU club. Maar Nederlanders hebben de PVV tot tweede partij van Nederland gekozen (als het zonder fraude niet de eerste was) en daar hebben ze maar naar te luisteren!!!!.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Mary: 18.15. uur. En wat U zegt over fraude bij het tellen van de stemmen, daar zijn legio bewijzen voor. We worden 24/7 belogen, bedrogen en bestolen, door de roofridders, van VVD,PvdA, CDA,D66,GL,CU,50+,PvdD, en de SP.

   Geliked door 1 persoon

  • wim zegt:

   Dat zou ik ook wensen Mary, maar als de PVV nu zou meedoen komt er van al dat moois niets terecht, want er zullen forse compromissen gesloten moeten worden om de eurofiele immigratielovers en klimaathysterici die de meerderheid vormen tevreden te stellen. Veel beter dus dat de PVV (samen met FvD) groeit, zodat ze na een volgende verkiezing echt een vuist kunnen maken.
   Maar evengoed zou een indringend gesprek met de PVV wel aan het licht brengen dat van de andere partijen op de belangrijke dossiers niets te verwachten valt… Ook dat zou winst zijn. Al zou Wilders dan wel de schuld krijgen. ‘Niet constructief’ en dat soort etiketten. Je kent dat wel.

   Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Ja, dat is ook té gek, Mary. PVV is gevaarlijk voor Rutte en daarom sluit hij hem totaal buiten. En PVV heeft ook gewonnen, maar door fraude bij tellingen, welke niet onderzocht is en in de doofpot verdwenen is, ging alles het VVD-gangetje en het resultaat is dat wat er nu is. Rutte verdiend niet om minister president te worden, noch Klaver, noch Buma, noch Pechtold. Geert verdiend het wel, want hij is de echte, oprechte winnaar.

   Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Mijn burgerlijke ongehoorzaamheid begint steeds groter te worden.

  Nog heel even en ik koop misschien wel een aantal dikke watervaste stiften om mijn ongenoegen op verkeersborden en openbare gelegenheden te spuien.
  Hopelijk wordt het een trend want genoeg is genoeg meneer Rutte!

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Dat zal wel. Maar op 15 maart van dit jaar was daar mondjes maat wat van te zien. 5 zetels erbij oké, maar wat mij betreft hadden dat toen op zijn minst 20 mogen zijn. Blijf met je 20 zetels nu fijn in de oppositie is mijn advies en in 2021 of eerder zien we verder. Vooral niet de illusie hebben dat we in een 100% democratisch land leven. Dat is niet zo. We leven in een lobbycratie en het belang van de burger speelt alleen een rol 6 weken voor de verkiezingen. De PVV moet groot worden. Met groot bedoel ik 40 of meer bij minder heeft het weinig zin.

  Geliked door 2 people

 8. Mary zegt:

  Tom Hendrix 19.10 uur: Helemaal mee eens!!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 9. wouteenhoorn zegt:

  Voor beiden is wat te zeggen Maa eerlijk gezegd moet ik zwijgen. Nu in de regering lijkt me geen oplossing en ik kan helaas niet in de spiegel kijken wat de volgende verkiezingen gaan brengen. Worden we eindelijk wakker. Maar als je met figuren als Rutte en dat gabbertje van GL en niet te vergeten die enge man van D’66 heb te doen dan wordt liegen tot kunst verklaard door de elite en andere hypocrieten.

  Geliked door 2 people

 10. Guardiacivil zegt:

  Geheime afspraken met de bendeclub van 4
  Niet luisteren naar de burger.
  We zijn het zat.
  Dat er maar iets ergs gaat gebeuren zoals een grote BOEM, waar ik al maanden op wacht.

  Geliked door 1 persoon

 11. Marc zegt:

  VVD-PVV-CDA-SGP-FvD = 33+20+19+3+2 = 77

  Hoewel het mij een lief ding waard zou zijn als de VVD weer eens een keer in de oppositie zou belanden.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   Even wat numerologie.
   77 = 7 x 11 11 is het getal der gekken !!!.
   Dus 7 keer gek !!!
   3 + 3 + 2 + 0 + 1 + 9 + 3 + 2 = 24 >> 2 + 4 = 6
   6 = 2 x 3 >> 2 + 3 = 5
   5 is het pentagram of pentagon. Dat zijn duivelse symbolen. (penta = 5)

   Like

 12. Oeps48 zegt:

  Mark was degene, die destijds koningin Beatrix in het formatieproces buiten spel meende te moeten zetten. Mark kon het zelf veel beter. Athans dat dacht hij. Niet dus !!!
  We zijn nu bijna 3 maanden na de verkiezingen en we hebben nog steeds geen regering. Mark is al die tijd al druk doende om te formeren. Hij wil o zo graag weer premier worden. Hij blijft maar modderen en kronkelen en doordrukken en afwijzen en uitsluiten en lachen en liegen en bedriegen en ruzie maken en er komt niets uit. Om moedeloos van te worden. Ik zou zeggen, laat het reptiel lekker verder modderen. Het wordt toch niks. En mocht er iets uitkomen, dan heeft het geen levenskansen. De enige die hier garen bij gaat spinnen, is de partij, die Mark heeft uitgesloten, de PVV. Wilders laat Mark rustig verder modderen. Kijk toe en zie hoeveel ruzie er nu al is in de achterkamer. Zeg vooral geen domme dingen. Wijs wel op de rechten van de tweede partij, om te regeren. Wakker het vuurtje rustig aan. Gooi eventueel heel voorzichtig een klein beetje olie op het vuur. Maar dat kun je beter niet zelf doen. Laat een ander dat doen. Vroeg of laat zal Mark geen andere keuze hebben, dan met de PVV te gaan praten. Dan heb jij, Wilders, jouw moment en kun je gewoon je eisen stellen. Betracht nu vooral zelfbeheersing.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s