Raadslid Roermond Selami Coskun (oud-PvdA) stapt over naar DENK

Screenshot_13

(Door: Bas Paternotte)

Derde zetel rovend raadslid dat zich aansluit

Het Roermondse gemeenteraadslid Selami Coskun heeft zich aangesloten bij DENK. Coskun verliet in december vorig jaar de PvdA-fractie in de Limburgse stad uit onvrede met met de verkiezing van Lodewijk Asscher als partijleider maar deed geen afstand van zijn zetel.

Raadsgriffier Jos Vervuurt heeft donderdagochtend de gemeenteraad per mail – ingezien door ThePostOnline – ingelicht dat Coskun aangegeven heeft ‘dat hij de naam van zijn Fractie Coskun met ingang van heden wenst te wijzigen in Fractie DENK’.” De gemeente heeft gekeken of dat mogelijk is en ziet geen wettelijke problemen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", Hypocrisie, Moslims, PvdA, Rotzakken. Bookmark de permalink .

35 reacties op Raadslid Roermond Selami Coskun (oud-PvdA) stapt over naar DENK

 1. Jan zegt:

  Dit is volslagen lachwekkend want Salami is niet gekozen voor STINK maar voor de Partij van de Arabieren

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Ik moet niet bepaald lachen om de overname van ons land. PvdA-stemmerts gingen er altijd vanuit dat de PvdA de allochtonen wel in het gareel wisten te houden, maar toen die kiezer doorkreeg dat de PvdA zich niet principieel toonde door met aartsvijand VVD in zee te gaan gedurende Rutte 2 kozen zij ervoor om een andere partij te kiezen die wel principieel is in hun ogen. Zie daar de reden van de gigantische aanwas bij GL. Gaat laatstgenoemde partij in zee met de VVD, dan kunnen ook zij het de volgende verkiezingen wel vergeten. Maar een keer houdt het op, want de enige principieel partij in de staten generaal is de PVV. Jammer wel dat het een aantal kabinetten duren moet voordat Wilders eindelijk van Nederland weer een voortvarend land zal kunnen maken.

   Als ik kamerlid zou zijn van de PVV, zou ik het uit principieel oogpunt al laten om ooit uit de PVV te stappen zonder mijn zetel terug te geven.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   En dan te weten dat dit verschijnsel nog lang niet voorbij zal zijn.
   De PVDA heeft zichzelf overtroffen in zelfvernietiging.
   Eerst zichzelf en hun eigen volk verraden om via al de stemmen van het allochtoon stemvee aan de macht te komen, om nadien door diegenen die zij in het zadel hebben geholpen verraden te worden.
   De socialisten zitten, na 80 jaar lang hun trawanten te hebben geparachuteerd in alle geledingen van de samenleving, in een situatie waarbij de islam de schaterlachende derde zal blijken te zijn…
   Er zullen nog talloze arabieren en ander moslim-gespuis, dat zitting heeft in de een of andere politieke funktie van de PVDA, over stappen naar DENK.

   De politieke islamisering van Nederland is nu pas ècht begonnen…
   Met dank aan die vervloekte verraders van de PVDA…!

   Drees draait zichzelf allang niet meer om in zijn graf.
   Hij werd er duizelig van.

   Geliked door 2 people

   • Jean zegt:

    Kijk eens naar de socialisten in Brusselallabath met als voorbeeld de burgemeester!!!!
    Heeft vandaag zijn ontslag ingediend!!!! Reden: hij (en hij niet alleen) gebruikte geld voor daklozen ‘geschonken door de belastingbetalers’ voor eigen gewin. Ook in die Brusselse mesthoop zitten moslims/islamieten.
    Hoe laag kan een volk toch vallen door stemrecht ‘via dubbele nationaliteit’ te geven aan gewelddadige barbaren en dat allemaal veroorzaakt door de grootste misdaadorganisatie de EU bende….
    Strijken duizenden euro’s per maand op waarover ze geen verantwoording moeten afleggen!!!!!! En maar schuiven en maar nog meer schade toebrengen aan eigen volk.
    Van lafaards gesproken.

    Geliked door 2 people

   • Jan zegt:

    De Arabierenpartij is even genocidaal als de Democraten in Amerika die nu met de totale zelfvernietiging bezig zijn met hun lachwekkende beschuldigingen aan het adres van Trump, hun samenzweren met Soros, de SA, ook wel Antifa genoemd en met het aanwakkeren van haat tegen blanken.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    De zogenaamde ‘socialisten’ verlaten het zinkende PVDA schip. Toen ze nog aan de ‘top’ stonden in de regering VVD/PVDA konden de moslims mee profiteren en zeilen via de PVDA. Maar nu is deze partij niets meer waard en daar kunnen moslims niet op teren, want hun doel is veroveren en met een zinkend schip valt dit niet te doen.
    Zoals de wind waait, waaien hun zeilen, dus op naar een stapje verder, net zoals de ‘starters’ van Denk, een paar jaar geleden ook hebben gedaan. Opportunisme pur sang. Niet standvastig en niet te vertrouwen, net zoals Aboutaleb, hij is in gedachte ook al van het PVDA schip af, maar probeert het op eigen houtje op een speciaal voor hem gemaakt vlot te redden, richting het minister presidentschap.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Je hebt gelijk, Paul. De PVDA is dé opstappartij geweest voor de allochtonen en ze zullen deze ‘melkkoe’ blijven gebruiken, totdat ze geen melk meer geeft. Dan wordt ze aan de kant gezet. Je kunt het ‘infiltreren’ noemen, want door hun over sociale linkse beleid van de achterliggende jaren, waar ze zelf uiteindelijk aan kapot zijn gegaan, hebben ze mogelijkheden gecreëerd voor islamitische moslim infiltranten om zich een weg binnen onze regering te banen. De meeste allochtonen waren vertegenwoordigd in de PVDA en hebben zich van daar uit afgesplitst en zijn hun eigen ‘weg’ gegaan, of beter gezegd hebben hun doel gevolgd. Aboutaleb, Denk, Khadija Arib, de moslims in de gemeenteraden, waarvan er nu weer genoeg in opspraak zijn, Ahmed Marcouch etc. zijn allemaal ‘starters’ in de PVDA, maar de vraag is waar ze zullen ‘eindigen’.
    Een paar van hen hebben nu al hun ware gezicht laten zien en dat zal voor de anderen ook wel binnenkort het geval zijn, als ze merken dat de PVDA hen niets meer te ‘bieden’ heeft. Het is goed dat de burgers van Nederland dit ‘verraad’ en het ‘misbruik’ van ‘goedheid’ door de betreffenden van hun functie en partij, ook ziet.

    Like

  • fleckie zegt:

   De PvdA gebruikt als ‘opstap’ naar DENK.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  De islamitische kanker woekert voort in ons land.

  Bedankt CDA, PVDA, GL, D66, VVD voor deze geweldige democratische schertsvertoning.

  Geliked door 1 persoon

 3. De PvdA had nooit met die salafisten en haters in zee moeten gaan en zeker geen zetel moeten hunnen.. Denken kan de PvdA ook al niet.

  Like

 4. Klippie 72 zegt:

  Afschaffen dat tussentijds overstappen, wachten op de volgende verkiezingen. In dit geval, de PVDA heeft recht op een x aantal zetels, niet een minder. De kiezer heeft dat bepaald.
  Wat zal die vent in Turkije schik hebben, afmaken die lui.

  Like

 5. JanKlaassen zegt:

  Weer booslim zetelroof, mede mogelijk gemaakt door de meest slinkse socialistische grafkankerclub van NL!!!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Die stinkende visgraat blijft voorlopig in onze democratische kelen steken. Bedankt P.v.d.A. voor zoveel vooruit hollende islam onderdanigheid. Voor en na zullen de meeste moslims van welke politieke partij ook zich terug trekken en aansluiten bij een moslimpartij. Het lidmaatschap van P.v.d.A. en andere partijen was alleen het opstapje. We moesten ze nodig een paspoort geven, actief en passief kiesrecht en bergen subsidie om hun islam te promoten. Nu niet raar en verontwaardigd opkijken dat ze deze keuze maken. Achter onze rug worden we uitgelachen voor zoveel onnozelheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Als je het niet meer kan vinden binnen je partij, dan lever je je zetel in. Niks ‘eigen partij’ beginnen!
  We hebben al meer dan genoeg islamieten in de Nederlandse politiek. Verhuis maar naar de club van Erdogan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier; komt de islamitische aap uit de mouw. Als inwoner van Roermond, schaam ik me, dat deze klojo in de gemeenteraad heeft gezeten. Ik heb echter een troost; de PVV heeft heel goed gescoord in Roermond op 15 maart j.l.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ook in andere plaatsen in LIMBURGSE,bijv..KERKRADE, en BRUNSSUM, was de PVV de grote favoriete partiy.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @fleckie: 21.05. uur, op 8/6. Zo zie je maar weer beste Fleckie, dat hier in het Limburgse land, nog echte patriotten wonen. Dat doet mij enorm veel deugd.

    Like

  • Cathja zegt:

   In mijn woonplaats kreeg de PVV de meeste stemmen! Wilders zoekt nu inwoners van Almelo die zich kandidaat willen stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik ga de politiek niet in, maar stem uiteraard wel op de PVV!

   Like

 9. Thoth zegt:

  Ach, dat hebben ze allemaal, een taqqiya. Maar in ieder geval is er nu een oplossing voor ze, nl. de DENK…

  Nu moeten we alleen de moskeeën sluiten, mensen die de koran aanhangen eruit zetten en de DENK verbieden.

  Opgelost. Maar het duurt nog even…

  Geliked door 1 persoon

 10. ed zegt:

  Opsluiten allemaal ,moet kunnen onder de noemer godsdienstwaanzin .sprookjes boeken.

  Like

 11. Jean zegt:

  Als ik die foto goed bekijk dan wordt ik bang, van de 5 personen zijn er 3 moslims/islamieten incl. salami, Bbbbbbbbbbeangstigend.
  Gewoon dubbele nationaliteit afschaffen & verbieden, probleem opgelost, op geen enkele publieke post nog een vreemdeling te zien, Heerlijk Helder Heineken, Santé.

  Like

  • fleckie zegt:

   Zelfs bij de UNILEVER zit al een TURKSE moslima?,( binnengedrongen op een KADERFUNCTIE?. ……….MEN schynt nog altijd NIEt te beefed dat vooral turkey be hebt zijn met het imperialiseren- virus………de Duitse site tangsir kan u daar over e.e.a.mededelen.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Ik denk dat alleen Lodewijk geen moslim is; de rest oogt turks.

   Like

 12. Peacepipe zegt:

  Hoewel veel moslims al jaren zo genaamd voor de grap zeggen: “Wij gaan de boel overnemen”, zijn er nog steeds veel Nederlanders/West-Europeanen die ECHT denken dat het het grap is. Terwijl iedereen kan weten, dat de Islam al 1400 JAAR een NIETS en NIEMAND ontziende “veroveringsgodsdienst” is!

  Like

 13. jackholland zegt:

  Andere partijen zijn voor moslims gewoon een opstapje totdat de de islamitische partij nl vorm aan begint te nemen en stappen ze allen cda ,d66 vvd,pvda groen links mossels over naar de moslimpartij nl of hoe die ook mag komen te heten.

  En wij achterlijke achtelijke hollandse autochtonen laten dit op de pvv en forum vr democratie stemmers na gewoon gebeuren.

  Je ziet het gewoon rondom je gebeuren, kappers, belhuizen, theehuizen waterpijpcadeaushops pizzeria s shoarmatenten louche autohandel allemaal op de alibaba manier te weten teringzooi
  zwartwerkers wanbeleid in notime failliet en overgenomen door neef oom broer die het spelletje weer opnieuw gaat spelen .
  Oud eigenaar in de schuldsanering, leveranciers, huurbaas en bank de lul .Achmed na 3 jaar weer schuldenvrij en huppekee weer opnieuw met subsidie van de bijstand weer nieuwe toko en weer van voor af aam beginnen. Ondertussen nog wat geld witwassen . Nichtje op de loonlijst die oom hassan ff een paar maanden de sociale verzekeringen betaalt dan ziektewet wia 80 tot 100 % afgekeurd wegens heimwee . en levenslang aan het uitkeringsinfuus.

  WE GAAN NAAR DE KLOTEN BESTE MENSEN EN WE ZIJN AL EEN HEEL EIND OP WEG .
  Het werkschuw islamitische volk neemt razendsnel in aantallen toe evenals de uitkeringen voor deze groep en het is/wordt gewoonweg onbetaalbaar.
  Nederland vervalt door deze woestijnmentaliteit in doffe armoede en het wordt een grote criminele teringbende gelijk syrie irak iran turkije marokko tunesie .

  Dit islamitische volk kan en wil niets . Kijk maar eens naar israel dat was 80 jaar geleden niet meer dan een grote zandbak .Door de mentaliteit van dit volk is het nu modern en welvarend .
  Zodra je 1 meter de grens over bent in palestina is het 1 grote rotzooi.
  Locatie is identiek het verschil is mentaliteit. Moslims zijn profiteurs steken altijd de schuld op een ander hebben medelijden met zichzelf en zijn lui . Willen wel dezelfde luxe als de autochtoon maar er niets voor doen.
  En het gros van nl is knettergek en zegt het zal zon vaart wel niet lopen Zwart op wit staat het in hun haatboek de koran , iedere moslim gehoorzaamt aan de regels van mo en beaamt dit ook
  Volgens mo is het westen verderfelijk mossels haten niet -moslims mogen ze bestelen en bedriegen blazen ze op en nog denkt het gros van autochtoon nl het zal zon vaart wel niet lopen.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  De ratten kruipen uit hun stinkende riolen omhoog.

  Like

  • fransdewit zegt:

   Dat heb u nu eens netjes verwoord. De politiek geeft een afspiegeling van de maatschappij, we worden steeds meer overgenomen door moslims. Wij worden straks helemaal overheerst en dan maar kijken waar wij heen kunnen om te vluchten. Ik snap echt niet dat onze Koning zijn mond niet eens opentrekt hoor!!

   Like

   • Pietersen zegt:

    “De boel bij elkaar houden” heet dat. Men moet toch ergens wel beseffen dat het eens goed mis zal gaan, alle statistieken wijzen ook die kant op. Liever doet men niets dan de problemen echt te benoemen, want echt benoemen betekent aanpakken en daar is de overheid als de dood voor.

    Like

 15. Flo zegt:

  1 paspoort ,en dan kan je laten zien waar je voor staat, paspoorten hebben alleen nog belang voor de gemeentenkas,goudzoekers komen massaal binnen zonder, huis ,uitkering,alles wordt geregeld .
  Wil je in de 2e kamer , en Nederland vertegenwoordigen tegen 150 .000 salaris per jaar eisen we echter duidelijkheid ,en geen paarden van Troje.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Ik wist niet voor wat DENK stond , wat zijn betekenis was . Volgens wikipedia is DENK de afkorting van “D”ommerikken “E”n “N”ederlandse “K”lootzakken

  Like

 17. Republikein zegt:

  Het zijn halsbandparkieten die op slinxe wijze gebruik op het recht van overpad maken.

  Like

 18. John van Antwerpen zegt:

  Ga me steeds meer afvragen hoe lang er al ghb, lsd en speed in het leidingwater
  van vele Turken zit. Moslims is zelfstandig nadenken trouwens nooit geleerd.
  Laat staan fatsoenlijke boeken schrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s