Wegens afwijzing van “vluchtelingen”: EU dreigt Praag met procedure wegens verdragsschending

Screenshot_15

De Praagse Burcht.

(Vertaling: E.J. Bron)

Brussel – Dat was te verwachten: de Europese Commissie dreigt nu ook de Tsjechische Republiek met een procedure wegen verdragsschending in verband met het niet deelnemen aan de EU-quotaregeling om “vluchtelingen” uit Griekenland en Italië op te nemen. Praag zou verleden jaar slechts twaalf vluchtelingen hebben opgenomen, verklaarde een woordvoerster dinsdag in Brussel.

Duits - Zuerst

De Europese Commissie zou volgende week nog een verslag over het EU-herverdelingsprogramma (“Relocation”) voorleggen. Daarin zou de Europese Commissie “haar standpunt over een procedure wegen verdragsschending nader preciseren.”

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, bevindt zich deze week in Praag om de omstreden kwesties te bespreken met de Tsjechische minister-president Bohuslav Sobotka. Juncker herinnerde er aan dat het zou gaan om gedeelde verantwoordelijkheid en solidariteit. Maar daarmee zou de voorzitter van de Europese Commissie vermoedelijk wel eens weinig bijval kunnen vinden op de Praagse Burcht – de Tsjechische regering had onlangs nog nadrukkelijk besloten geen “vluchtelingen” meer uit Griekenland of Italië volgens de EU-quotaregeling meer op te nemen en in plaats daarvan liever boetes te betalen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, Eurabië, Europese Commissie, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

40 reacties op Wegens afwijzing van “vluchtelingen”: EU dreigt Praag met procedure wegens verdragsschending

 1. Jan zegt:

  Een verdrag wordt met wederzijdse instemming gesloten. De Brusselse fascisten die te lui zijn om de grenzen te laten bewaken en bovendien een dubbele agenda hebben kunnen dus niet een lid sancties opleggen omdat zij ook nog eens vinden dat regels naar believen kunnen worden aangepast.
  Net jaren 70 gekken die meenden dat regels er zijn om overtreden te worden. Living constitution noemt linksvolk dit is. Normaal denkenden noemen het Fascisme.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Geen zorgen.
   De EU kan opleggen wat zij wil.
   Het enige dat ze zullen bereiken is dat ze hiermee hun verval en onmacht duidelijk zullen onderlijnen.
   De Tsjechen zullen geen enkele boete of vorm van dwang accepteren.

   Geliked door 1 persoon

 2. Oeps48 zegt:

  Goed voorbeeld !!!
  GEEN vluchtelingen meer opnemen !!!
  Dit zou wel eens een stap in de richting van Tsjexit kunnen zijn (???)

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Kunnen ze daar anders in Praag die afschuwelijke aapmens en drankorgel van een Jean-Claude Juncker niet met karrevrachten bedorven fruit, eiren en tomaten gaan bekogelen als hij daar op bezoek is met zijn dreigementen omtrent de “verdragsschennis? Die vent is, gelijk naar alle Farizeeërs en Schriftgeleerden in de EU-elite, zo goed geworden in het bedriegen, verloochenen, chanteren, bedreigen etc. van anderen en zichzelf dat zijn hart nog harder is dan een platgereden pad, iets wat Jezus Christus al voorspelde! Misschien kunnen de Tsjechen op hun beurt van Juncker eisen dat hij gewoon persoonlijk een stel van die “vluchtelingen” in huis neemt of anders een mannelijke leeuw of olifant die vol staan van de testosteron?
  Ik zou, mits ik daar in Praag aanwezig was geweest, heel graag hebben meegedaan aan het uitschelden en verjagen van die vuilak! En als de webmaster eventueel op vakantie was in Praag: zou deze, samen met alle reageerders de E.J. Bron, de Tsjechen daar bij willen helpen? Trap die vent gewoon heel Europa uit en dat hij in de Middellandse Zee gaat zwemmen richting Afrika of het Midden-Oosten!

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ps. Met die vent in mijn laatste zin bedoel ik Juncker en NIET de webmaster!

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Jules Vismale 8 juni 2017 om 21:03

   (…) dat zijn hart nog harder is dan een platgereden pad, iets wat Jezus Christus al voorspelde! (…)

   Merkwaardig, in welk Schriftgedeelte kunnen wij deze passage vinden?

   Het zou overigens heel mooi zijn als dit gebeurde. Ik bedoel: als Juncker zou worden platgereden als een pad, zodat hij van het wegdek zou moeten worden geschraapt.

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Hoe laat gaat de bus, en waar verzamelen we ons?
   Gaarne ff een berichtje Jules.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    De gelijkenis van de zaaier -Lukas 8:5- 8.

    Een zaaier ging uit, om zijn zaad te zaaien; en als hij zaaide, viel het ene bij den weg, en werd vertreden, en de vogelen des hemels aten dat op. En het andere viel op een steenrots, en opgewassen zijnde, is het verdord, omdat het geen vochtigheid had. En het andere viel in het midden van de doornen, en de doornen mede opwassende, verstikten hetzelve. En het andere viel op de goede aarde, en opgewassen zijnde, bracht het honderdvoudige vrucht voort. Dit zeggende, riep Hij: Wie oren heeft, om te horen, die hore.

    Like

   • Republikein zegt:

    Je hebt groot gelijk Jules, en dan heb je geen bult, kan er niet mee aan vallen.
    Trouwens zit bij sommigen een draadje los, ikzelf word gek van loszittende draadjes, hopeloze stofnesten.
    Trouwens, als je het toch hebt over vogeltjes zal ik iets vertellen over Karel.
    Karel is een merel, een mooi zwart beessie met geelomrande kraaloogjes en gele snavel waaruit, schat ik, 22 uur per etmaal geluid uitkomt, het gaat me door merg en been en al zolang ik me kan heugen, hij maakt me wakker en zorgt tevens ervoor dat ik niet slaap, een zogenaamde multitasker.
    Ik heb het dan natuurlijk over het mannetje, zijn vrouwtje ziet er maar sjofeltjes uit, die zorgt voor het nageslacht.
    Karel vergelijk ik met de Taliban,wat overigens student betekent, ook vaak donker gekleed en net zo irritant, voor de mens als ook voor zijn soortgenoten want hij domineert alles en iedereen, zelfs de poes is bang.
    We hebben geen poes, de buren wel, ik ga binnenkort langs om te vragen of ik in hun tuin mag schijten.
    Karel zegt maar één regeltje en dat is:Ik leef hier en dit is mijn gebied, en als je in mijn buurt komt kan je neuken of vechten.
    Karel kan dus niet zingen maar flink schreeuwen kan ie als de beste, en geen enkele vogel zingt, vraag het maar aan Midas, die heeft ervoor doorgeleerd.
    Oh ja, over loszittende draden, is er een dokter in de zaal.
    Zo heb ik laatst een nieuw stelletje gekocht, een tv van Samsung en iets voor muziek van Onkyo, buitenlandse merken die bij oom Frits het vak hebben geleerd.
    De monteur heeft het zaakje gemonteerd, het draait als een tierelier.
    Toen ie klaar was zei ie dat ik de dozen 2 weken moest bewaren.
    Ik heb hem bedankt voor bewezen diensten en een flinke fooi gegeven.
    Dus over 2 weken bel ik hem op, dan kan ie de dozen halen, zo, ook weer geregeld en mijn vrouw blij.

    Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe het een ander dan ook niet.
    U komt tot Mij via Mij, dus doodgaan moeten we.
    Ik kijk er nu al naar uit, lijkt me spannend.
    Zal ik de groeten doen aan Karel?
    Nog ff een leuk filmpie plakken, dat lukt me vrij aardig, dat plakken, als het mag van Bert, die is erg coulant trouwens.
    Jules, heb jij trouwens ook zo’n teringhekel aan sterren?
    Geef mij Paling &Co maar.

    Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @Republikein, bedoel je soms daarmee de blunderende geheime agenten Paling & Ko die steeds bewust of onbedoeld ellende aanrichten? Ikzelf zou al helemaal geen acteur, komiek, zanger of dergelijke willen zijn omdat dit soort mensen gewoon ten onder gaan aan roem, eer, rijkdom en macht, iets waar Jezus Christus ook voor waarschuwde.
    Het is jammer dat wij hier eigenlijk geen Batman hebben, gelijk aan Adam West (1928-2017), die in 1966 tegen allerlei superschurken streed zoals de Joker, de Pinguin, de Riddler, Two-Face, Mr. Freeze, Catwoman enz. al waren die blijkbaar nog even gestoord als de gehate EU-elite! Als Batman en Robin nou soortgelijk geweld hadden gebruikt tegen het linkse uitschot en de moslimextremisten dan waren ze Europa en Tsjechië meteen uit gevlucht.

    Like

   • Republikein zegt:

    Heb je je niet in de datum vergist beste Jules?
    http://nos.nl/artikel/2177580-tv-batman-adam-west-overleden.html
    Voor de rest, ‘k laat het ff bezinken, misschien komt de kurk boven drijven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Adam West is toch die batman die wat kleding probleempjes had, door steeds ze blauwe onderbroek over ze pyjama aan te trekken.
    Tegenwoordig zouden ze je oppakken als je zo over straat zou gaan.

    Like

 4. Mary zegt:

  Welke verantwoordelijkheid Juncker voor wie dan, Islamieten die hier volgens jullie NWO plannetjes de boel moeten vernietigen want vluchtelingen zijn er niet en daar is Tsjechie ook heel goed van op de hoogte dus je zult geen poot aan de grond krijgen!!!.

  Like

 5. fons zegt:

  die zogenaamde vluchtelingen willen helemaal niet naar landen in het oostblok. uitkeringen zijn er te laag, komen liever naar oa nederland, huis,mielle,toeslagen en uitkeringen willen die hier.

  Like

 6. Kees zegt:

  Solidariteit kun je niet opleggen, dan moet je verdienen! Je kunt evenmin iemand verplichten van een ander te houden. Het EU beleid is er een die totaal geen solidariteit kan verdienen, alleen walging.

  Like

 7. Hans zegt:

  Wanneer gaan die stomme landen nu eens eindelijk alles zelf uitmaken wat je doet om je land te sturen? Uiteraard geen cent boete betalen die Tjechen

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Dit hoeven de “Midden-Europeanen” dan ook niet mee te maken……..
  ******

  Italië, Venetië: Twee Africanen vechten zich midden op de dag elkaar halfdood tot het bloed over straat vloeit.
  Alles onder toeziend oog van de verschrikte Italianen ( Video choquante )

  Twee Nigeriaanse mannen worden gefilmed op klaarlichte dag voor het station “Vicence” van Venetië terwijl ze elkaar afmaken.

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/06/two-young-nigerian-men-fight-publicly-in-italy.mp4?_=1

  Het is één van de vele evenementen van tegenwoordig die de Nigerianen in Europa bijdragen om de multi-culti “levendig”te houden.
  http://www.tori.ng/news/63674/two-young-nigerian-men-captured-engaging-in-a-bloo.html

  Like

  • kampersrene zegt:

   vermoedelijke oorzaak van dat gevecht ” een stammenoorlog”

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Over pure verrijking van onze cultuur gesproken, met zo’n rose broek is onze cultuur schatrijk!

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Wat een afschuweiijke barbaarse rotnegers.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Laat die afschuwelijke barbaarse rotnegers elkaar maar kapot maken. Het lijkt Ruanda wel in 1994. Ik wil ook nooit meer mekkerend gemauw meer horen over dat er zoveel negers worden doodgeschoten door de politie in de USA. Nooit wil ik dat slachtoffergejank meer horen. Blijkbaar zijn negers gewelddadiger en komen daardoor vaker in contact met de politie. In USA-buurten met veel negers is de criminaliteit veel en veel hoger en dat komt echt niet door achterstelling want dat is een vuile leugen. Er zijn in de VS ook veel arme buurten met blanken en daar is de criminaliteit een stuk lager. Hoe kan dat nou ? Ik gebruik expres het woord NEGER om juist niet schijnheilig politiek correct over te komen. Laat dit filmpje maar eens aan die huichelaarster Sylvana Simons zien.

    Like

  • Elisah zegt:

   Ik meen dat er hier ook een filmpje gestaan heeft van 2 zwarte vrouwen, waarvan er eentje de ander eindeloos bleef aftuigen en haar in coma heeft geslagen/gewurgd.

   Like

  • Republikein zegt:

   Ach wat, Sifan Hassan wint wedstrijd.

   Like

  • Pietersen zegt:

   Ook zij nemen hun cultuur mee naar Europa. Gewoon doorlopen mensen, is cultuurverrijkende stammenoorlog-import. Ook wel folklore genoemd.

   Like

 9. Thomasson zegt:

  En als Tsjechie weigert te betalen, wat dan? Sturen Angela Merkel en de schooier Juncker een bataljon Waffen SS de grens over om daar met harde hand order te stellen? Zo in de stijl van het dorp Lidice? Misschien vinden ze nog een goede telg uit de familie van Reinhard Heydrich die het werk kan klaren.

  Geliked door 3 people

  • Mirjam zegt:

   Eigenlijk schaamt de EU zich dat deze ‘weigeringen’ door de landen gebeuren. Het is een bewijs van het falen van de EU en dat burgers en overheden hen niet meer steunen en volgen. De ‘boetes’ zijn straffen voor ‘ongehoorzaamheid’ om de overheden weer in het gareel van de waanzin te krijgen. Er moeten nog meer landen hetzelfde doen, dan blijft er niet veel meer over voor de EU om hun overheersing op bot te vieren en uiteindelijk al dit ook gebeuren.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam, schattig maar ik denk niet dat de Eu zich ergens voor schaamt.
    Dit is pure hoogmoedswaanzin en arrogantie geboren uit de afgelopen decennia toen de EU nog door een meerderheid van de Europeanen als de redding van Europa werd gezien en waarin iedereen, vanaf de machthebbers tot en met de kleinste ambtenaar, zich op schaamteloze wijze heeft verrijkt en geprofiteerd heeft van de exorbitante door hun zelf geschapen voordelen.

    Hoogmoed die nu steeds duidelijker tot zijn val zal komen…

    Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   @Thomasson: Óf een goede telg uit de familie van Ernst Kaltenbrunner? Want dat was Heydrichs directe opvolger.

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Poot stijf houden
  Brussel kan de tyfus krijgen.

  Geliked door 2 people

 11. Pietersen zegt:

  Haha ze dreigen weer eens. De moed om Tsjechie eruit te gooien hebben ze niet. Ze zijn de controle over een groot aantal lidstaten al helemaal kwijt maar zitten nog in de ontkenningsfase. Ik hoop dat vanaf nu het zooitje snel gaat worden opgedoekt.

  Geliked door 1 persoon

 12. 4sjun zegt:

  Brussel levert geen bewaking van de buitengrenzen dus is het logisch dat dan ook geen Oost-Europeaan zich kostspelige horden laat opdringen. Het wordt tijd voor een referendum in elke Europse lidstaat over de huidige Brusselse toelatingspolitiek. Misschien kunnen er gelijk aktes van verlating aan gekoppeld worden. RE-VOL-TE!

  Geliked door 1 persoon

 13. Nemesis zegt:

  De EU, die horken hyena’sdie nu kwijlend zitten te wachten om in Praag de regering daar eens te laten zien wat verdragen betekenen en ook solidariteit. De zelfde zuipschuiten, die op dit uur van de dag al niet meer nuchter zijn, die zelfde zuipschuiten die nu werkelijk ieder verdrag dat in Brussel uitgehekt is, zelf met voeten hebben vertrapt en die zich nergens aan houden. Dat die lui nog het woord soldariteit in de mond durven te nemen is wel heel eg gewaagd. Ik zou niet weten met wie we als dwangverpakt deze smerige EU zijn binnengerommeld. Nederland stemde tenslotte voor NEE, dat willen we niet. Solidair met de struikrovers, kopafsnijders en verkrachters zuidelijk van de Middellandse zee? Nee, Juncker c.s. dat gaat ‘m niet worden. Gelukkig bestaat er hier nog een aanzienlijke aantal burgers in de diverse Europese nationale staten die niet rustig en braaf zijn geworden door die rotzooi die jullie dagelijks door de vliegtuigen over ons heen laat spuiten. We zijn er immuun tegen en nog in vol bezit van onze verstandelijke vermogens
  En onte solidariteit gaat uit naar de bevolkingen van die staten die jullie EU bonzen aan de ketting willen leggen. In dit geval nu ook heel zeker Tsjechie.
  .

  Geliked door 1 persoon

 14. Lol zegt:

  Zwarte agressie: de apartheid in Zuid Afrika was niet omdat de blanken zo slecht waren, maar gold als systeem om zich tegen de zwarte agressie te verweren/deze agressie onder controle te houden

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Dat het zelfs door dat vreselijke gedrag omtrent het herverdelen van “vluchtelingen” in Europa ontzettend gevaarlijk kan zijn om de verkeerde personen te gaan beschermen bewijst een youtube-filmpje over Paling & Ko, genaamd ‘De getuige’.

  Paling & Ko moesten toen, in opdracht van hun baas ‘Super’, de liftjongen of piccolo, Tom Tiger (Ding Dong) genaamd, beschermen tegen een saboteur die hij had betrapt tijdens het plegen van een mislukte bomaanslag. Nou stonden Paling & Ko er altijd al om bekend dat ze in hun naïviteit reusachtige en vreselijke fouten en blunders veroorzaken als bij hen overdaad schaadt in de vorm van vermommingen, valstrikken, bommen, uitvindingen en het jagen op boeven waarbij zij oftewel zelf of hun omgeving het slachtoffers van werden! Dat deze bescherming dus veel gevaarlijker kon wezen voor Tom Tiger dan voor de saboteur wist ‘Super’ eigenlijk dus niet eens daar hij tenslotte de eerstgenoemde niet goed kende.
  Want op het moment dat Paling & Ko de baas van Tom Tiger, Harry Humbug, bezochten kwamen zij er al vrij snel achter dat Tom Tiger, eveneens een goedgelovig persoon, net zoveel rampen en ongelukken veroorzaakte als zijzelf en toen de saboteur zelfs alle dieren in een dierentuin losliet om de liftjongen uit te schakelen moesten zowel Paling, Ko, Tom Tiger alsmede de saboteur op de vlucht slaan richting het Hoofdkwartier van ‘Super’ die hierdoor in een complete Ark Van Noach veranderde!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s