Zweeds traumacentrum mag geen verkrachtingsslachtoffers meer behandelen, maar moet zich vanaf nu bezighouden met “getraumatiseerde vluchtelingen”

Screenshot_17

(Door: Joe Wilson – Vertaling: E.J. Bron)

Van slachtofferverzorging naar daderverzorging – “Het is absolute waanzin”

Een traumacentrum in Zweden heeft bekendgemaakt dat het geen verkrachtingsslachtoffers meer zal behandelen, om zich in plaats daarvan te concentreren op de groeiende “vluchtelingen”bevolking. Het trauma- en behandelcentrum in het Zweedse Stockholm kreeg onlangs opdracht van vertegenwoordigers van de stad Stockholm om zich niet meer bezig te houden met verkrachte vrouwen, die al heel lang naar deze kliniek worden verwezen. Naar schatting van de kliniek waren tot nu toe 150 van de 200 patiënten per jaar verkrachtingsslachtoffers.

Inselpresse

Het zwaartepunt van de kliniek moet nu gericht worden op “vluchtelingen” met psychische problemen vanwege martelingen, verwondingen en oorlog.

Het geheel is een reactie op het bijna exploderende aantal “vluchtelingen” die uit door oorlog verscheurde landen in het Midden-Oosten en Azië naar Zweden komen. Meer dan 25% van de bevolking heeft inmiddels buitenlandse wortels, waarbij de grote immigratiegolf in het jaar 2009 begon en tot op de dag van vandaag aanhoudt. Alleen al in het jaar 2016 kwamen er meer dan 163.000 “migranten” naar Zweden.

Tegelijkertijd vond er de afgelopen jaren in het land een toename van het aantal verkrachtingen en seksuele overvallen plaats. Groepsverkrachtingen nemen toe en worden bijna uitsluitend begaan door jonge, uit overwegend islamitische landen geïmmigreerde mannen, waar het geen misdaad is om niet-islamitische vrouwen te verkrachten.

In de jaren 2008 en 2009 was twee derde deel van alle verkrachters in Zweden buitenlands staatsburger. Het probleem van de buitensporig vele verkrachtingen door buitenlanders gaat terug tot in de jaren-80, waarbij de actuele immigratiegolf het probleem op de spits dreef. Dat leidde er eveneens toe dat de nieuwe oriëntering van de kliniek door velen als onverantwoordelijk wordt beschouwd.

De verantwoordelijken van de kliniek zelf zijn verrast door de beslissing, omdat zij altijd open gecommuniceerd hebben welke soort patiënten ze behandelen en daarom niet verwacht hadden dat de regering haar koers zou wijzigen.

Bovendien vreest men dat de verkrachte vrouwen voortaan niet meer de behandeling kunnen krijgen die zij nodig hebben, omdat er in Stockholm geen vergelijkbare instelling zou bestaan. Birgitta Sevefjord, lid van de gemeenteraad van Stockholm, zei:

“Het is absolute waanzin. Nu is er niemand meer in het district die de vrouwen op adequate wijze zou kunnen behandelen.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.wnd.com
Auteur: Joe Wilson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

36 reacties op Zweeds traumacentrum mag geen verkrachtingsslachtoffers meer behandelen, maar moet zich vanaf nu bezighouden met “getraumatiseerde vluchtelingen”

 1. Beschouwer zegt:

  Zweden rot dan blijkbaar van binnenuit kapot. Vele Zweden zijn tegen Israel. Tegen Israel zijn is fout !! De nadenkende Zweden worden mogelijk sneller wakker …….

  Geliked door 3 people

 2. Rapunzel zegt:

  150 verkrachtingsslachtoffers per jaar behandelen, ik vind het niet veel. Dan zullen er vele vrouwen, kinderen, geiten en mannen in Zweden zijn die toch al geen hulp kregen.
  Maar kennelijk willen ze het nog rustiger krijgen want de Rapefugees die ik zie mankeren geen pest. Nog geen enkele gewonde gezien! Dat is ook geen wonder want het zijn overwegend jonge mannen in de bloei van hun leven, “gevlucht” uit landen waar niks aan de zeis is behalve dat je er geen gratis huis-inboedel-autkering krijgt.

  Ze moeten in Zweden die truffeltrutten die graag bloedworst lusten maar eens een beetje aanmoedigen. Neem ze allemaal in bed, dan hebben normale mensen en dieren er rust van.

  Geliked door 3 people

 3. Pietersen zegt:

  Straks worden de vrouwen gewoon aan de vluchtelingen gevoerd om te mogen worden verkracht. Zal wel therapeutisch heilzaam werken of zoiets.

  Geliked door 2 people

 4. Rapunzel zegt:

  Op twitter vandaag commotie over de voetbalploeg van Saoedi Arabië die geen minuut stilte wilden houden voor die kufars die afgeslacht zijn in Londen.
  Logisch vanuit hun standpunt gezien want ze zijn het er natuurlijk roerend mee eens dat Westerse stoephoeren afgeslacht moeten worden.

  Twittert “arabiste” (zo kun je jezelf al noemen als je met een aanbieding van de Lidl drie weken in een resort in Egypte geweest bent) Rena Netjes: “weet je zeker dat ze wisten wat de bedoeling was?”
  En dan noemen ze mij racist. Saoedische voetballers komen overal, “verdienen” goud geld, rijden in dikke BMW’s, neuken callgirls in heel Europa, zuipen, snuiven, gokken, vliegen tijdens ramadan de hele wereld over zodat ze waar ze ook zijn mogen vreten want de zon is altijd wel ergens onder.
  En zo’n tuthola van de Invalidenstijn Rena Netjes denkt dat het zielige debielen zijn die niks snappen. Gaat ze dat tuig van de richel zitten verdedigen want die weten zogenaamd niet hoe het werkt in de wereld. Ben je dan kwaadaardig naïef of wat?

  Van blanke jongetjes van 5 wordt verwacht dat ze een minuut stilte kunnen houden, en dat kunnen ze nog ook maar de apen uit Saoedi Arabië “weten vast niet wat de bedoeling is”, zo stom zijn ze volgens Rena Netjes. En zo’n gleuf trekken ze niet voor het hekje om zich te verantwoorden voor haar domme racistische gelul.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Dat Rena Netjes alles uit die arab-landen “netjes” goed lult, wist ik wel.
   Maar dat van die aanbieding van Lidl naar Egypte voor haar, klopt niet hoor.
   Ik meen, ze is getrouwd [geweest] met een Egyptenaar en heeft er gewoond.
   Van haar komt de uitspraak:”de Europese steden zijn zo saai vergeleken met het Midden-Oosten”.
   Maar dan hoor je haar weer niet over zo,n “tafereeltje” op een zonnige, Egyptische marketdag.
   Revenge voor 2 dieven op de markt.
   (ook leuk om vanuit de ramen foto,s te nemen….)

   Nog niet in NL / EU

   [video src="http://video.dailymail.co.uk/video/1418450360/2013/03/1418450360_2234365964001_Hangings.mp4" /]

   Like

 5. sarlin zegt:

  Had TRUMP weer gelijk, kijk eens naar ZWEDEN wat daar gebeurt ! Hele land naar de kloten

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Een instructie-filmpje;
  DE IMAM EN DE VERLEIDSTER………..

  (( Ik weet niet of ,t zijn eigen dochtertje is, maar als je toch zo over je eigen kind praat. ))
  Enfin, zou kunnen. Is tenslotte een musulman.
  VERSCHRIKKELIJK wat een idioterie…….
  Hij spreekt redelijk goed Engels en wordt ondertitled in arabisch.
  Dus waarschijnlijk toch bedoelt voor de verdorven Westerse mens;
  Hij legt dus uit waarom dit meisje een verdorven wezen is, een slut…………..

  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/iLqiSGAgoCV7K0YZBm1q.mp4?_=2

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Het is zijn dochter. Wat een vrouwenhaat, vrouwen moeten helemaal ingepakt zijn, eigenlijk omdat die mannen anders als wilde beesten zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Dat is wat de islam en de pedo-elite gemeen hebben. De voorliefde voor pedofilie. Daarom dat satanische verbond om veel moslimimmigranten binnen te laten.

   Like

  • Danielle zegt:

   Hierbij leggen ze uit wat een vrouw moet dragen en aangezien ze er geen vrouw voor kunnen gebruiken nemen ze als voorbeeld een jong meisje. Erg dat ze al deze onzin moet aanhoren. En oh oh wat hebben moslim vrouwen het zwaar in het westen.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat was ook wat bij mij gelijk opkomt. Dat dat arme kind dat aan moet horen, zal er toch wel iets van begrijpen.
    De westerse vrouwen die die idioterie “promoten” zouden ze gedwongen in een van die moslimstaten moeten laten logeren.
    Al was het maar voor 2 mnden

    Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    De man is een regelrechte perverse viezerik geheel in de stijl van Mohammed de pedo profeet.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Merkwaardig verband tussen moslims en de Zweden.
    De moslims die zich niet kunnen inhouden in de omgang met vrouwen leggen de schuld voor hun gedrag bij de vrouw.
    De Zweden geven verkrachters niet de schuld, maar stoppen er mee om vrouwen die verkracht zijn te helpen.
    In plaats daarvan helpen ze de verkrachters. De mannen dus.

    Je ziet dus heel duidelijk verbanden in het patroon van voortdurende islamisatie.

    Griezelig.

    Like

 7. 4sjun zegt:

  Geef die vrouwen een wapen en train ze in het gebruik ervan. Van de huidige Zweedse overheid hebben zij klaarblijkelijk niets anders dan een mes in de rug te verwachten. Ik vermoed ook in Zweden de eerstvolgende verkiezingen de Sociaal-Democraten het licht uit kunnen gaan doen. Maar we zullen zien, misschien zijn er nog niet genoeg slachtoffers…

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   De volgende stap van de Zweedse regering zal waarschijnlijk het bevorderen van het verkrachten van Zweedse vrouwen zijn, teneinde meer islamitische “gelovigen” te fokken.

   Like

 8. Elena zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/soros_leaks.html
  Moet van Soros, die getraumatiseerde (nep)vluchtelingen gaan voor alles.

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  enerzijds heb ik enige moeite om geloof te hechten aan dit artikeltje ! Anderzijds twijfel ik niet aan de oprechtheid van EJ Bron en zijn vreugde scheppende berichten Ik ben nu tot de onomstotelijke vaststelling gekomen dat de reactie-schrijvers en de E.J.Bron symphatisanten de
  “enigen” zijn met “gezond” verstand en overlevingsdrang . Als ik het goed begrepen heb worden nu de verkrachters geholpen die getraumatiseerd zijn , omdat het slachtoffer niet meewerkte om het boosaardig genot van dat uitschot , ” pensioenredders” en “menschen” in nood te “verrijken (ik wil geen juridische moeilijkheden ! ) De slachtoffers kunnen de bomen in Ik ben ook een felle tegenstander geworden van de Gutmenschen uitspraak dat zij menschen (laten wij ze gemakshalve nog zo noemen) …,zijn zoals wij …””. jij en ik””….. vrouwen in Burka of niqab zijn geen mensen zoals wij . Menschen die moorden omwille van een Allah hersenschim ,die zich van ons onderscheiden door hun laag IQ (te vergelijken met het IQ van een kieken) en hun fanatisme., gemakkelijk te herkennen door hun verwarde baard . Vrouwen met hoofddoek zijn ook geen menschen zoals wij .Zij tonen duidelijk tot dezelfde Allah club te behoren , gematigd of niet indien nodig zullen zij vlug extreem worden zoals de Duitsers , behoudens uitzonderingen werden ze allemaal Nazi.s of Allahzi’s

  Geliked door 4 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @kampersrene: 02.35. uur. Geheel met U eens!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Leuk geschreven.
   Ach ja, de tijden veranderen.
   Mijn moeder droeg vroeger een hoofddoek.
   Vroeger heette dat nog zo.
   Nu zijn het kopdoeken dus.
   Als vrouw kun je tegenwoordig geen hoofddoek meer dragen, terwijl het toch geen kopdoek is, of je wordt uitgemaakt als moslima.
   Wie wil dat nou?
   Zo kun je zien hoe ver de islamisering al reikt in onze samenleving…

   Like

 10. Jan zegt:

  Flykting: Jag slagen och sparkad av ett svenskt
  Assistant Trauma Lag: Vad hände?
  Flykting: Jag var mellan benen på en vacker svenska kvinna som får min tro.
  Assistant traumateam: Otroligt , kom hit sötnos, mentalt redan illa skadad.
  Vad ska vi göra nu? Fan, håll smutsiga tassar på dig, smutsiga neger. Goor lera människor.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Precies!
   Wij kunnen dit wel lezen natuurlijk.
   Maar misschien is het mogelijk om de volgende maal een kleine vertaling bij te voegen voor diegenen die geen Fins kunnen vertalen…?

   Like

 11. Marian zegt:

  Zweden is een zinkend schip, reddeloos verloren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat hebben die klootzakken toch met begraafplaatsen.
   Lig je eindelijk rustig komen ze je weer uit je graf halen.
   ’n Mens zou daardoor gaan denken om zich maar te moeten laten verbranden.
   Zullen ze ook wel weer wat op vinden….
   Beste is nog dat je niet geboren wordt, kunnen ze je ook niet niks maken.

   Like

 12. Jean zegt:

  Als 100 moslims/islamieten aan de grens staan dan zijn daar maximum 5 ‘vluchteling’ en 95 zijn ordinaire parasieten, die 5 doorlaten en onderbrengen in “gesloten centra” en die 95 terugsturen met de melding ‘bye bye, hier zijn jullie niet welkom’.
  Rode en groene lafaards incl. die D(ebielen) van de jaren 66 die er een andere mening over hebben dezelfde mededeling geven, ik herhaal “bye bye, hier zijn jullie niet welkom”.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Verhouding 5 : 95 ?…?
   Ik zou hetzelf nog verder willen “preciseren”.
   Op de 100 z.g.n. vluchtelingen MISSCHIEN 1 [ één ], die in ,t ontvluchte land vervolgd werd.
   Noem ik echt.VLUCHTELING.
   Maar ik moet toegeven, ik ben wat dat betreft extreem, misschien wel rascistisch……….
   Goed, laten we het om menslievende redenen verruimen.
   Maak er 5 van.
   De rest zijn niksnutten, slampampers, tuig-van-de-richel, REGELRECHTE CRIMINELEN………
   Ik ben absoluut geen bewonderaar van Abu uit Rotterdam, dat komt n.l dat het een moslim is en er voor uitkomt.
   Ik vertrouw niet ÉÉN muislim, maar wat hij gezegd heeft over vluchtelingen is helaas waar.
   ( WAS HET MAAR UIT DE MOND VAN EEN ANDER GEKOMEN……..! )
   Als ik dan die idiote uitspraak van zo,n kereltje Jassus Klaver hoor:”.we moeten IEDEREEN die zich aandient opnemen in NL……”, denk ik aan heel vroeger in die arme buitenlanden.
   Hele horden kinderen, ( veel worden door ouders EXPRES verminkt, gehandicapt gemaakt ) om het bedelen te bevorderen………volwassenen achter je aan kreeg als “rijke”Westerling om Bakshiesh te bedelen.
   Neem al die arme mensen, zielig e.d., op in NL, MAAR demp dan wel de Noordzee om ze te kunnen plaatsen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    inderdaad Delamontagne.
    Slechts één procent van de totale massa “vluchtelingen” zoekt met recht en reden politiek asiel.

    Like

 13. ildiko zegt:

  ZWEDEN is net zo gevaarlijk als NOORD KOREA ! LINKSE DICTATUUR IS DODELIJK !

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Zie je nou wel dat je nooit moet denken dat het niet erger meer kan?
  We staan nog maar aan het begin van alle idioterie, want het wordt nog veel en veel gekker, ook in dit land.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Overheersing door olie-petrodollar!

  Vrije Moslim immigratie naar Europa.

  Geheimgehouden EU-afspraken met 10 Aziatische en Noord-Afrikaanse landen.

  Uit de Barcelona-Verklaring van 1995:

  Euro-Mediterrane afspraken ingegaan tussen de EU, Marokko, Algerije, Tunesië, Egypte, Jordanië, het Palestijnse Zelfbestuur, Syrië, Libanon, Turkije en Israël.
  Folder Dansk Kultur Allerød Postomdeling

  Voorzien is o.a.:
  1. Het oprichten van een handelszone en vanaf het jaar 2010 het begin van een economische sammensmeltning.
  2. Wezenlijk meer EU geld voor partners en
  3. Cultureel partnerschap.

  Respect voor de Islam door de EU gegarandeerd:

  Er worden garanties gegeven voor respect voor verscheidenheid, dwz. het bevordering van verdraagzaamheid tussen verschillende bevolkingsgroepen.

  Het belang van een gemeenschappelijke veldtocht tegen racisme, xenofobie en onverdraagzaamheid wordt onderstreept. [Breaking News – Alarm – Januari 2008 !!!]

  Dicht wederzijdse Europese-Islamische beïnvloeding tussen radio, televisie, kranten, bladen moet cultureel begrip scheppen. De EU zal deze ontwikkeling actief steunen.

  Het uitwisselen van jeugd is het middel tot samenwerking van toekomstige generaties. Barcelona declaration adopted at the Euro-Mediterranean Conference [27-28/11/95]
  De EU heeft de bevolkingen van 9 islamische landen vrije bewegelijkheid binnen de EU aangeboden.

  De oorspronkelijke folder van Dansk Kultur (pdf)

  Open brief aan Premier Anders Fogh Rasmussen
  [Open letter to the Danish Prime Minister Anders Fogh Rasmussen Euromediteranian]

  van Anders Bruun Laursen

  27. juni 2006

  Aan Minister Anders Fogh Rasmussen.

  Veroorlooft U mij a.u.b de volgende 3 vragen te stellen:

  Vraag 1: Waarom heeft U, onze politici en media gedurende de laatste 10 jaren niets verteld over de Euro-Mediterrane Partnerschap, hoewel U zelf aan de viering van het 10 jarige bestaan van deze Taboe-Liga deelnam op 28 November 2005?

  Vraag 2: Waarom moet onze 1000-årige identiteit, godsdienst en cultuur afgewikkeld en vervangen worden door de islam?

  Vraag 3: Geloofd U, dat de geloofwaardigheid van, en het vertrouwen in de ondemocratische Europesche Unie zal groeien, naar gelang wij ‘grass roots’ informatie over het bestaan van het Euromediterrane / Euro-Arabische project verbreiden?

  E-Mail Antwoord van de Deense Premier
  29. august 2006:
  […] Het doel om in 2010 een vrijhandelszone te grondvesten houdt in dat de zuidelijke leden van de samenwerking als tegenprestatie voor ingrijpende politieke en economische hervormingen geleidelijk aan toegang tot delen van de binnenmarkt, hieronder de mogelijkheid om toegang te krijgen op het gebied van de vrije bewegelijkheid van goederen, kapitaal, diensten en personen.[…]

  De EU biedt als tegenprestatie voor de concrete politieke en economische veranderingen de partners volwaardig opname in de uitgebreide Europese binnenmarkt en de mogelijkheid om vrije bewegelijkheid van goederen, kapitaal, diensten en personen te bereiken.

  Er zijn al associeringsverdragen met alle partners aangegaan met uitzondering van Syrië, dat desondanks snel zal toetreden. (Uittreksel van 28 November 2003 van euro-mediterrane vergadering van ministers van Buitenlandse Zaken in Napels) Onderhandelingen om het toetreden van Turkije tot de EU zij ingeleid.

  Attentie: Het referat van de EU-Kommissie lag al 6 dagen voor het einde van de conferentie klaar. (Dus wie regeert eigenlijk de EU?). Bron: 6th Conference of Euro-Mediterranean Foreign Ministers Naples, 2-3 December, 2003

  Dit gedeelte is in mijn correspondentie van 29.08.2006 met de Deense premier Anders Fogh Rasmussen bevestigd, waarbij hij geweigerd heeft om te verklaren waarom het Euromediterrane Project al door hem, de Deense regeringen en de media verzwegen werden.

  Drie weken na de terreuraanval op het World Trade Centre in New York valt de EU op de knie voor de islam en gebruikt nu Euromediteranië als bliksemafleider: UNCCP
  De ministers wezen alle overeenkomst tussen terrorisme en de Arabische en islamische wereld af als gevaarlijk en ongegrond.

  In deze context werd het belang van het Barcelonaproces door iedereen onderstreept als een passend en erkend instrument voor het bevorderen van een dialoog tussen gelijkberechtigde culturen en civilisaties.

  De ministers besloten gezamenlijk om de bestaande dialoog tussen de culturen en civilisaties te verdiepen , door in het bijzonder de aandacht te geven aan de jeugd, opleiding, televisie, radio, kranten en bladen.

  Nou, ik stop ermee, we weten het wel.
  Ennuh, wie de jeugd heeft hebbe de toekomst.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  De vuile RODEN/LINKSEN hebben gezorgd dat Zweden onleefbaar is geworden voor de eigen bevolking! Socialisme en islam, twee handen op een buik!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s