Het zwijgen van de lammeren

Screenshot_26

(Door: “Selberdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaan fenomenen die al jarenlang verbluffen, deprimeren, eigenlijk sprakeloos maken: A. Het zwijgen van de niet-moslims met het oog op de bijna dagelijkse islamitische terreur. B. Het zwijgen van de zogenaamd vreedzame moslims met het oog op de bijna dagelijkse islamitische terreur.

PI News (2)

Waarom zwijgen de niet-moslims? De autochtone bevolkingen van Europa worden systematisch onder het dictaat van de politieke correctheid gehouden. Demonstraties worden in de kiem gesmoord, door deels door de staat gesubsidieerde anti-demonstranten agressief neer gebruld, neer gefloten. Gevestigde partijen, media, kerken, vakbonden, de gevestigde sterren trekken allemaal één lijn tegen islamkritiek. Tot zover allemaal bekend. Maar is dat alles?

Onlangs heb ik op een feestje met kennissen heel voorzichtig en gedifferentieerd het onderwerp “vluchtelingen” ter sprake gebracht. Feiten, die niemand meer kon betwisten. Het resultaat: een gevoelsmatige eeuwigheid van stilzwijgen. Niemand zei iets – niemand. Het zwijgen werd uiteindelijk onderbroken doordat iemand naar het toilet moest. Opluchting! Er vond geen discussie plaats. Het was heel luguber.

Een probleem verdringen is gemakkelijker dan het aan te pakken. Aardige Turkse kennissen zijn immers ook moslims – daarom kan het dus toch nog niet zo erg zijn. Zolang het om anderen gaat, sta ik tolerant tegenover de islamisering. Er zijn immers ook veel meer verkeersdoden dan terreurdoden of andere slachtoffers van toegepast geweld. We zouden dus eigenlijk kritischer naar auto´s moeten kijken dan naar de islam. Zulke uitspraken hoor je echt. Dan stokt de adem in je keel – niet omdat ze overtuigen, maar omdat ze zo ongelooflijk stom zijn. Men wil als eeuwige “linkse” niet toegeven het fout te hebben. Men vertrouwt de informatie en neemt klakkeloos en onkritisch de meningen over die via de kijkkast en Co. verspreid worden. Je zou bovendien nog kunnen aannemen dat niet-moslims ter wille van de lieve, valse vrede het conflict met de islam niet willen inzien.

Waarom zwijgen de moslims? Geen van de heersenden verbiedt het hen te demonstreren tegen de terreur. Gevestigde kunstenaars zouden er naar smachten om op zo´n massademonstratie op te treden – het zou de beste marketing voor het goede zijn. De gevestigde journalistiek verlangt naar zulke demonstraties, maar durft hiertoe zelfs nog niet eens op te roepen. Men is al dusdanig wanhopig, dat men deze zelf in elkaar knutselt. Het is niet de eerste nep-demonstratie van deze aard, waarbij vermoedelijk meer camera´s dan hoofddoeken aanwezig waren.

Na het laatste wegens islamitisch terreurgevaar afgezegde grote evenement bekritiseerde de organisator van de “Rock am Ring”, Marek Lieberberg, gewoon dit zwijgen van de islamitische massa´s in onze Europese landen met het oog op de blijkbaar al gewoon wordende islamitische terreur:

“(…) Ik verwacht van alle betrokkenen een duidelijke tegenstand tegen geweld en terreur. Naar mijn waarneming hebben de mensen van het islamitisch geloof het tot nu toe helaas grotendeels verzuimd om dit ook in desbetreffende demonstraties tot uiting te brengen.”

Nee, deze kritiek is zeker niet nieuw. Die werd ook al op PI vaak geuit. Ja, daar is iemand persoonlijk boos, omdat zijn maandenlange planning in de vernieling werd geholpen, ook omdat er vast en zeker veel geld op het spel staat. Desondanks is het niet verkeerd wat de man zegt – het wordt er ook niet verkeerd door dat ook hij zich genoodzaakt zag om afstand te nemen van de AfD.

Het gaat hier niet om de obligatoire Tweet van terreurveroordeling van de Centrale Raad van de Moslims in Duitsland, die Mazyek iedere keer automatisch vanaf zijn smartphone lijkt te plaatsen. Er vinden al jarenlang geen massademonstraties door de moslims in Europa tegen geweld en terreur plaats. Dat ze dit echter wel zouden kunnen, hebben ze meermaals bewezen. In juli 2015 demonstreerden er meer dan 70.000 – echter niet tegen terreur en geweld.

Ook de Turken in Duitsland laten zich regelmatig massaal in de straten van ons land zien – helaas ook niet tegen islamitisch geweld en islamitische terreur. Machtsdemonstraties van “vredelievende” moslims in Europa en andere door terreur geteisterde landen, inclusief bidden in de open lucht, zijn geen zeldzaamheid. Waarom demonstreren de aanhangers van de “religie van de vrede” ook niet eens op net zo´n indrukwekkende wijze voor de vrede?

Of de lammeren vergelijking in de titel in elk geval van toepassing is, mag betwijfeld worden. Veel Duitsers, veel Europeanen gedragen zich in werkelijkheid als vette, gedomesticeerde nuttige dieren, laten zich dienovereenkomstig ringeloren. De herderstaffen zijn de kijkkast, de smartphone en Co. Er zitten ook vast en zeker enkele wanhopig dansende beren bij, die alleen nog maar met een ring door de neus in toom gehouden kunnen worden. Niet-moslims betalen in veelvuldig opzicht voor de islamisering van hun land.

Anders de moslims in onze landen. Die zwaaien met de vlaggetjes van de islam door hoofddoek en Co. De naam van de islam wordt weliswaar steeds slechter, wat ook het enthousiasme voor islamitische symbolen vermindert. Voor die slechtere naam hebben ze echter zelf gezorgd. Het is aan hen om dat te veranderen, zeker niet aan ons.

Zolang er niets gebeurt, zolang er met het oog op het islamitisch geweld, de islamitische terreur, van islamitische zijde alleen maar zwijgen, geklaag over discriminatie en beledigd zijn komen, zolang er door islamvertegenwoordigers alleen maar meer eisen geformuleerd worden in plaats van een keer te laten zien dat men het probleem überhaupt ziet, zolang moet aangenomen worden dat zich in menig zwijgend lam een grijnzende wolf verbergt.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Selberdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het zwijgen van de lammeren

 1. de oorzaak is de paspoortafgifte aan niet-Europese moslims door de EU en de Ned, overheid

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En zo is het maar net.

  Like

 3. renato zegt:

  Niets aan toe te voegen. Zo helder als glas.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Wat de nieuwkomers betreft, meestal moslims, tolerantie moet van 2 kanten komen.
  De ene kant, de autochtonen hebben al genoeg tolerantie laten zien, al-dan-niet gedwongen door de overheid.
  Dus je moet mooslims tolerantie leren…………..
  IK ZOU DAAROM WILLEN VOORSTELLEN:
  ****
  Bij de volgende, nieuw te openen moskee aan beide zijden van de straat [ dus ter weerszijden van de moskeet ]…., een club oprichten.
  Nachtclub welteverstaan.
  De ene, een reguliere, dus veel topless aan de bar en ander ongerief en die noemen we dan……… “Mekka make me hot”.

  Om aan de LGBTM te voldoen komt aan de andere kant van de moskeet een “Gay-nightclub”, voor de homo-mens [ dubbel mens ].
  Die zouden we kunnen noemen:”The Turban Erdo Cowboy”.

  Maar om dan ook nog aan verdere kleding-tolerantie te werken moet er aan de overkant van de moskee een lingerie-winkel komen en die noemen we:
  “Fatima laat niets geheim”.
  Uiteraard met sexy mannequins om de boel te showen.

  Maar ook aan de drankbehoeften moet worden voorzien.
  Dus als er nog ruimte over is een drankzaak
  die zou je kunnen noemen:”Mo’oz alcamahol Booze”, zelfs Mohammed dronk het.
  Misschien, héél misschien hebben de musuls dan door dat ze in het Westen leven en niet in Riyahd.

  Liked by 2 people

 5. bigljohn zegt:

  Wie zwijgt, stemt toe. Zo simpel is het. En dat geld zowel voor Nederlanders, als zowel diegenen die ze gematigde Moslims noemen. Vijf en zeventig procent van de in Europa aanwezige – gematigde Moslims – sympathiseert met de Jihad, en dat zegt al genoeg waarom ze na alweer een aanslag zwijgen. De overige 25 procent zwijgt echter ook, wel iets om over na te denken……Maar Nederlanders zwijgen letterlijk tot het graf. Steken hun kop liever in het zand gelijk een struisvogel. Tot het moment dat een kromzwaard hun kop er met een houw afslaat. Wie zwijgt, stemt immers toe !

  Liked by 1 persoon

 6. Beschouwer zegt:

  Goed en alweer duidelijk artikel. Het geeft alweer aan dat de islam onderwerping eist aan de islam. Dat willen we niet en dat gaat meer en meer gedonder geven…

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Zeer duidelijk geschreven artikel en moet worden gedeeld op allerlei forums.
  Vandaar dat ik het meteen geplaatst heb op Facebook…….nieuwsblogg

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Het is een feit dat lammeren de aartsvijand zijn van mosselims. Ze worden de keel overgeneden zonder verdoving en het zijn ook “weerloze” slachtoffers , zoals “den brave burger” moedige menschen die mosselims

  Like

 9. Marian zegt:

  Helemaal eens. Gisteravond partijleider van Denk zei; over 20 jaar zijn wij de grootste partij in Nederland. Zoveel macht hebben ze gekregen en wij moeten zwijgen.

  Like

  • Asgard zegt:

   Ja dat kan hij zeggen de partijleider van Denk,..zit daar ook enig tegengeluid bij aan de tafel der psychopaten Jinek?,…denk deze volslagen idioot dat dat werkelijk zo zal zijn,..nee natuurlijk niet, ze maken elkaar gek daarmee, is een natte droom voor hen.
   Je moet weten Marian, dat zij Europa nooit zullen krijgen, ook Nederland niet, ondanks dat er een wind waait die ruikt naar geiten en kamelen,..het zal ze nooit lukken,..deze Denk idioot zal blij zijn dat tegen de tijd dat het los gaat hij een bootje kan bemachtigen om heelhuids Nederland te kunnen verlaten, en met hem miljoenen .

   Like

 10. Mirjam zegt:

  Keep on dreaming, Denk, Denk je maar gek, maar dat zal niet gebeuren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s