Huishoudelijke mededeling: graag niet meer twijfelen aan objectiviteit rechters, merci

Screenshot_23

(Door: Annabel Nanninga)

Is heel kwetsend voor rechters, zomaar oordelen van gewone mensen moeten aanhoren

Erg hè? Las u het al, de schan-da-li-ge behandeling die rechters in dit land ten deel valt? Nederlandse rechters beklagen zich over het gebrek aan respect voor hun vonnissen op social media en in de pers. En ook hebben zij het gevoel dat hun neutraliteit soms een pietsie in twijfel getrokken wordt.

Raar.

Vooral het gebrek aan vertrouwen in die onafhankelijkheid op sociale media in de afgelopen twee jaar wordt door een groot deel van de ondervraagde rechters gevoeld. Van de 575 Nederlandse deelnemers aan de Europese enquête geven 172 rechters aan dat dis-respect op sociale media te hebben ervaren.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Huishoudelijke mededeling: graag niet meer twijfelen aan objectiviteit rechters, merci

 1. Jean zegt:

  Ik zou zeggen aan die boerkadragers met wit zeverlapje “RESPECT MOET MEN VERDIENEN”, respect is niet gratis en zeker niet afhankelijk van de functie.
  Die boerkadragers met wit zeverlapje MOETEN LUISTEREN NAAR DE BEVOLKING, hetgeen zij uit hun duim zuigen interesseert ons geen flikker.
  Als wij burgers ‘levenslang’ eisen opgelegd aan een moordenaar en zeker aan een islamitische moordenaar dan wil dat zeggen “levenslang” en dat zonder gezeik en geouwehoer eromheen.

  Liked by 3 people

  • Joshua zegt:

   @Jean,
   Helemaal mee eens, geen respect voor functie of hoogdravend geleuter.
   Laten zij eerst maar eens onafhankelijk van die politiek “correcte” klootzakken hun werk doen, misschien dat zij dan respect krijgen.

   Liked by 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ach, nu doen de laffe huichelaars- de rechters- huilie, huilie. Het is toch duidelijk, dat het hele OM vol zit met D66 en PvdA volk. Daar kan men geen enkele objectiviteit meer van verwachten. Slappe zakken zijn het, verraders van eigen volk en vaderland.

  Liked by 1 persoon

 3. Edjan zegt:

  Het is ook ongehoord om te twijfelen aan de objectiviteit van onze rechters. En net te doen alsof zij Wilders veel strenger beoordelen dan haat-imams en mohammedaanse verkrachters. En te roepen dat de rechtspraak een verlengstuk is van de overheid (wat niet zo gek zou zijn, aangezien de overheid de hele rechtspraak betaalt, weliswaar van ons belastinggeld maar een kniesoor die daar op let).
  En almaar weer aankomen met die Pool die met zijn dronken kop een kindje + opa en oma dood reed. Die kreeg een heuse taakstraf van wel 120 uur !!!! Maar omdat pa toen een stoel richting rechter gooide en half Nederland begon te roepen dat hij RAAK had moeten gooien, daarom werd het vonnis, onder druk van het plebs, veranderd in een paar maanden echte gevangenis.
  Maar hoho, dat gaat zomaar niet! Onze rechters zijn onafhankelijk (van het plebs) en dus lieten ze hem na een paar maanden lopen.

  We zullen het nooit meer doen. Twijfelen aan de objectiviteit van onze rechters.

  Liked by 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Dankzij de uitspraken van de laatste tijd, is het vak rechter niet meer wat het geweest is.
  Wilders aanpakken voor haatzaaien, iets wat helemaal niet in het wetboek van strafrecht voorkomt en islamitische paria’s ongehinderd haatteksten op internet laten verspreiden.

  De rechters zijn ZIEK, net zo ziek als de huidige politiek van list en bedrog.
  Het gewone volk heeft het gehad met elitaire snobs die vanuit de hoogte vertellen hoe het zit.

  Ook het aantal vrouwelijke rechters die menen dat islamitisch tuit vanzelf bijdraait doet het respect niet goed.
  Respect moet je verdienen!

  En nog een van mij… Halfbakken idioten!
  Kom eens kijken in het land hoe het er aan toe gaat.

  Liked by 1 persoon

 5. Taljaard zegt:

  In 1982 samen met onze vader een meisje van een maat van mijn werk, die in de klauwen van een stel randstedelijke pooiers was geraakt, uit een bordeel gehaald (N.B. de enige keer in mijn leven dat ik zo’n etablissement heb betreden).
  Pa schoot met zijn dubbelloops twee TL buizen naar de vaantjes, waarop zo’n miesgaster op hem toeliep, met de woorden; ”Nou ken je niet meer schiete, ouwe.” Een duivelse grijns en het antwoord; ”Ie hebt ja geliek, keerltien.” Waarop hij hem zo hard met de kolf in zijn smoel ramde dat dat stuk tuig er een dubbele kaakbreuk aan over hield. Gezien het feit dat ondergetekende de portier op onzachte wijze met een stratenmakersbreekijzer in zijn familiejuwelen raakte ging ik ook niet vrijuit. Mijn broer al evenmin, want die had een slapjanus bij zijn lurven gepakt en achter de bar gesmeten, waar hij tussen een heleboel gebroken glas terecht kwam.
  Met de groet’n uut Overiessel.
  Meisje netjes terug naar huis gebracht.

  Wij moesten voorkomen en kregen een dikke boete en zes maanden voorwaardelijk.
  Maar wij zouden het morgen zo weer doen, zeiden we tegen de advocaat.
  Maar dat mochten wij in de rechtszaal natuurlijk niet zeggen, anders kregen we het nog erger op ons brood. Kijk hier nog steeds met zeer veel voldoening op terug.

  Liked by 3 people

 6. hoeveel rechters maken het aantal oproepen tot massamoord in de Koran bekend?

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Ik zal er nog een schepje bovenop doen; ik ben zelfs overtuigd van omgekeerde klassenjustitie! Nederlanders worden extra zwaar gestraft!

  Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Eindelijk een goede omschrijving: incompetente faalhazen in een toga. Niet meer en niet minder !

  Like

 9. Fred zegt:

  Beste rechters. Of moet ik misschien de term linkers hanteren?
  Zolang door het OM en de een of andere rechter een zekere van Riessen niet is aangeklaagd èn veroordeeld voor wat deze man over PVVers in het algemeen en Geert Wilders in het bijzonder heeft gebazeld verdiend u nu eenmaal geen respect en wordt de door u zo gewenste neutraliteit
  terecht in twijfel getrokken.
  Dit is mijn oordeel en daar zult u het mee moeten doen.
  Hier het fragment van van Riessen.

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Fred: 20.33. uur, op 9/6. Goed van U om hier op terug te komen. De rode fascist Riessen is daarvoor nooit gedaagd geworden! En hoe zat het ook alweer met pedo Demmink, hoge pief bij het OM? Vragen, vragen…

   Liked by 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @Tom
    Dat antwoord weten we toch allang…?
    En dat filmpje van van Riessen….onbegrijpelijk dat ie daar zo mee weggekomen is.
    Snap jij het nog?

    Liked by 1 persoon

 10. leefbarbaar zegt:

  Rechters vormen al jaren het eindproduct van een falende politie.
  Rechters hebben er geen \enkel probleem mee dat de meeste aangiften / misdrijven in de prullenbak verdwijnen en dat zelfs een aspirant-agent mag besluiten of er wordt ingegrepen of niet. Daar komt geen rechter aan te pas.
  Zo af en toe veroordelen zie iemand, die onschuldig is. Foutje? Kan gebeuren?

  En wordt een politicus te groot en te bekend, dan spreken ze graag recht in een fopproces.

  Op zich is het natuurlijk absurd om jarenlang geen enkele boodschap te hebben aan recht en aan het Nederlandse volk en dan nog durven klagen dat je niet gewaardeerd wordt. Ga een echte baan zoeken of ga echt functioneren, maar stop met klagen. De enige die met recht mogen klagen zijn wij; de Nederlanders.

  Like

 11. Mary zegt:

  Dat Nederlanders geen enkel vertrouwen meer hebben in de objectiviteit en onafhankelijkheid van rechters t.a.v. het Nederlandse volk en na “de zaak Wilders”, kunnen ze toch alleen maar zelf bewerkstelligd hebben!!!!.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  De Toga is een aanfluiting geworden
  De mens die dit aanheeft al helemaal, en daarmee is duidelijk het respect en integriteit in opspraak gekomen, twee zaken die voor zulke personen héél waardevol zouden moeten zijn. Echter in de loop der tijden hebben ze dit langzaam verspeeld door slachtoffers op de laatste plaats te zetten, voordelen aan misdadigers te gunnen, bewijsvoeringen niet meer als zodanig te willen herkennen, en zo veel onderdelen in uitspraken die weerstand en tegenstand oproepen.
  U heren edelachtbare, heeft uw edelheid en achting bij de burger door politiek correct misdragen al lang verloren.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Ze staan op een lijn met de moslim-rechters , die hebben ook niet graag dat er twijfel is over hun objectiviteit .Als die oordelen in een vonnis dat een homo te pletter wordt gegooid dan is die uitspraak genomen in alle objectiviteit

  Like

 14. Onno zegt:

  Narcisten/psychopaten die bij het aanstellingsbeleid vormgegeven door SS’er Zur Lippe B. kennelijk op grote voorkeur kunnen rekenen, steken zeker en vast de hand nooit in eigen boezem…. ‘Making YOU the culprit’

  Like

 15. wouteenhoorn zegt:

  ik verschiet er van dat deze domme ganzen daarop reageren.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Waar zitten die debielen.
  Oh jee, ‘k heb er aan gesnuffeld maar was handjeklap.
  De drukte hé, lijkt op poepen.
  En de volgende zitting is,…. verhip, dat was gisteren.

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Aha, is dat zo? Beklagen ze zich?
  Nou dan: Als om te beginnen volgende week in Hoger Beroep de eis tegen Raf niet 180 graden gedraaid is ten opzichte van die in Utrecht, zal ik ze nog eens eventjes wat méér reden geven om zich te beklagen! -En ik zal verdomd zijn, als ik het níet doe!

  Like

 18. fleckie zegt:

  Here Bron, op deze site heb ik een oproep geplaatst betr. ‘Handen af van MEINDERT STELLING’ die helaas nog niet verschenen is? ( VERDWENEN misschien,I.v.m.’rechters die?…?)

  Like

 19. fleckie zegt:

  Here Bron, om 12 uur heb ik in huish.mededelingen ,garage niet meer twijfelen,etc. betr. De voort setting behandeling hoger beroep tegen zijn SCHRAPPING vindt plaats op etc. geplaatst( het viel mij wel op dat veel, woorden gecorrigeerd moesten worden,zelfs in de Ned.taal. Opnieuw breng ik dan nu dit bericht..:HANDEN AF VAN MEINDERT STELLING’. Beste abonnees ,van het ProcesNieuws……Er is weer enigen voortgang in de poging advocaat MEINDERT STELLING te SCHRAPPEN van het tableau. …..Voortzetting behandeling hoger beroep tegen zijn SCHRAPPING vindt plants op maandag 19 juni a.s. ..om 14.30 uur….Rechtbank Utrecht, Vrouwe Justitiaplein 1, .3511 EX..Utrecht,: 800 m vanaf Utrecht CS (9 min.looptijd), uitgang Stationsplein richting Moreelsepark,Laan van Puntenburg ca.400 m, Sterrenbos links after naar Vrouwe Justitiaplein 1. ……………Wij roepen op,om MEINDERT te blijven steunen en aanwezig te zijn bij de zitting. Om te voorkomen dat er weer een te kleine zaal ter beschikking is en om te laten zien dat we MEINDERT STELLING steunen,is het goed om met velen te komen. Je kunt via het mailadres ..info@eerherstelmeindertstelling.nl laten weten dat je komt. …..Ter Herinnering: vrijdag 18 November 2016 is het Hof van Discipline begonnen met de behandeling van het ..hoger beroep van MEINDERT STELLING tegen zijn SCHRAPPING als advocaat van het tableau….Een SCHRAPPING waartoevde Raad van Discipline te Den Haag op 21 maart 2016 had besloten. Tijdens DezelfdeDeze zitting hebben MEINDERT STELLING en zijn advocaat Willem Jebbink het Hof gewraakt.De behandeling van dit wrakingsverzoek heeft plaatsgevonden op 8 februari 2017 en afgelopen 10 April was de schriftelijke uitspraak. ……….Deze uitspraakmwas helaas erg teleurstellend .dDe wrakingskamer heeft het verzoek afgewezen.En niet alleen dat.Deze Kamer heeft ook bepaalddat een volgend wrakingsverzoek niet meer in behandeling wordt genomes.Meindert zou op ground van dezelfde reden als die Waar over de wrakingskamer moestnoordelen eerder gewraakt hebben. Dit is pertinent niet waar.. Wij noemen dat tegenwoordig alternatieve waarheid’. ……………MEINDERT zelf hierover: ‘ De oneerlijkheid ,regelrechte bedrieglijkheid en volstrekte partijdigheid van deze beslissing heeft mij toch meer aangegrepen dan ik voor mogelijk hield.Ik ben er al lang van doordrongen dat het Hof van Discipline au fond geen enkele waarde Hecht aan de waarheid ,wettelijke Bepalingen,,rechtsbeginselen en rechtvaardigheid.Ik besefte ook al lang dat ik weinig kans zou hebben om de huidige tuchtzaakm als advocaat te ‘overleven’.Maar dat rationele inzicht in mijn huidige situatie houdt een gevoerd van machteloosheid niet buiten deur wanneer je dan daadwerkelijk opnieuw wordt geconfronteerd met de hypocrisie van leiden die deel uit maken van het Hof van Discipline. “……………WIJ HOPEN OP EEN GROTE OPKOMST……Met vriendelijke groet Secretariaat TRIBUNAAL voor de VREDE, Comitee Eerherstel MEINDERT STELLING……
  Stichting Tribunaal voor de Vrede– Postbus 92066, 1090 AB, Amsterdam.Bank NL72 INGB 00000 15602 .<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s